Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Οι περισσότεροι είστε προσωπολατρεις και μάλιστα ευκολόπιστοι τα μιντια σας κάνανε να λατρέψετε τον νατχο και όχι το ποδόσφαιρο του , σιγά την μπάλα που έπαιξε ο νατχο τους 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Αν τον λέγανε "Κωνσταντινίδη" θα τον είχατε ξεχάσει. από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έκανε στην συνέχεια της καριέρας του αλλά μη τρελαθούμε κιόλας ότι τον λατρέψατε στον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ενισχυθεί εκεί που πονάει, διαβάζω ο άλλος γράφει έχουμε στα χαφ μπισεσβαρ πελκα ελ καντουρι μαουριτσιο κανιας και είναι ότι πιο άσχετο έχω διαβάσει στην ζωή μου , λες και όλοι αυτοί είναι για μια συγκεκριμένη θέση σαν να λέμε θα παίξει ο κανιας δεκάρι γιατί και αυτό χαφ είναι, και ο μπισεσβαρ η ο πελκας 6αρι . ο καντουρι καλός, αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν μπορεί να τρέξει να μαρκάρει τον είδα στην τούμπα παρατούσε τα σπριντ και ο Λου θέλει μια ομάδα που να τρέχει πολύ και να πρεσάρει ψηλά όλο αυτό μας δείχνει ότι ο Μαροκινος προορίζετε για αλλαγή μου θυμίζει την περίπτωση βουκιτς (Παιχταρας) Οταν μιλάμε για ενίσχυση μιλάμε να ανανεωθεί μια θέση στην οποία πονάει ο ΠΑΟΚ είτε γιατί έχει μόνο ενα παίχτη και από πίσω κανέναν (αρ μπακ) είτε γιατί ο (βασικός) παίχτης υστερεί σε σχέση με τους υπόλοιπους!
Με λίγα λόγια θελουμε
αρ. Μπακ
6ΑΡΟ8ΑΡΙ (Μια κοπια του μαουριτσιο να παίζει δίπλα του)
Και CB
Τώρα αν πάρουν κανα εξτρεμ γτ έχουν καυλες μόνο καλό θα μας κάνει!
Με λίγα λόγια θελουμε
αρ. Μπακ
Και CB
Προσφέρει πολλά και είναι πολύ καλός χαρακτήρας....Μαυρο Χιονι έγραψε:Αυτό που με στεναχωρεί είναι που μειώνουμε το Σακχοφ! Ο παίκτης που όταν έρχεται από τον πάγκο είναι πιθανόν να σε δώσει γκολ από τις πίσω γραμμές. Ο παίκτης την προηγούμενη σεζόν αναδεικτεικαι τρίτος σκόρερ πίσω από πριγιο και Πέλκα. Μπροστά από τον Ματος! Και το Βιερίνια! Ας αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τους παίκτες της ομάδας μας. Δεν είναι κακό
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Νάτχο ξεχώρισε σαν τη μύγα μες το γάλα όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Είχα να δω τόσες κάθετες απο παιχτη μας και εγω δεν ξέρω πόσο καιρό. Μη λέμε κ ότι μας έρθει. Για μένα ο Νάτχο είναι παικταράς, εάν πάει στο γαβρο είναι κακό νέο. Είναι 3 φορές καλύτερος από αυτούς που έχει. Εμείς προφανώς δεν ενδιαφέρθηκαν επειδή έχει χαρακτηριστικά ίδια με του Μαουριτσιο και ο προπονητής ήθελε κάποιον ποιο...6αρι. Ποιο δυναμικό που να σκουπίζει μπροστά από τα μπακ.εαν οντως θελ;με μια κόπια του Μαουρισιο..μολις τη χάσαμε!matrixxakos4 έγραψε:Οι περισσότεροι είστε προσωπολατρεις και μάλιστα ευκολόπιστοι τα μιντια σας κάνανε να λατρέψετε τον νατχο και όχι το ποδόσφαιρο του , σιγά την μπάλα που έπαιξε ο νατχο τους 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Αν τον λέγανε "Κωνσταντινίδη" θα τον είχατε ξεχάσει. από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έκανε στην συνέχεια της καριέρας του αλλά μη τρελαθούμε κιόλας ότι τον λατρέψατε στον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ενισχυθεί εκεί που πονάει, διαβάζω ο άλλος γράφει έχουμε στα χαφ μπισεσβαρ πελκα ελ καντουρι μαουριτσιο κανιας και είναι ότι πιο άσχετο έχω διαβάσει στην ζωή μου , λες και όλοι αυτοί είναι για μια συγκεκριμένη θέση σαν να λέμε θα παίξει ο κανιας δεκάρι γιατί και αυτό χαφ είναι, και ο μπισεσβαρ η ο πελκας 6αρι . ο καντουρι καλός, αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν μπορεί να τρέξει να μαρκάρει τον είδα στην τούμπα παρατούσε τα σπριντ και ο Λου θέλει μια ομάδα που να τρέχει πολύ και να πρεσάρει ψηλά όλο αυτό μας δείχνει ότι ο Μαροκινος προορίζετε για αλλαγή μου θυμίζει την περίπτωση βουκιτς (Παιχταρας) Οταν μιλάμε για ενίσχυση μιλάμε να ανανεωθεί μια θέση στην οποία πονάει ο ΠΑΟΚ είτε γιατί έχει μόνο ενα παίχτη και από πίσω κανέναν (αρ μπακ) είτε γιατί ο (βασικός) παίχτης υστερεί σε σχέση με τους υπόλοιπους!
Με λίγα λόγια θελουμε
αρ. Μπακ
Και CB
Τώρα για το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει σέντερ μπακ τι να πω...ανεκδοτο μου ακούγεται.
- Dimitris_L4
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χαρακτηριστω προσωπολατρης επειδη γουσταρω τον νατχο??ειλικρινα δν σας καταλαβαινω μερικους..εχουμε αυτην την καραμελα συνεχεια..μην τολμησουμε να πουμε ότι μας αρεσει η γουσταρουμε ρε πουστη μου στην τελικη καποιον,αμεσως ειμαστε προσωπολατρες..
Οχι φιλοι μου..δεν ειμαι προσωπολατρης..ΑΛΛΑ γουσταρω τον παιχταρα νατχο ο οποιος εδω εκατσε μεν 4 μηνες αλλα εδειξε οτι ειναι χαφ ολκης και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ..ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ..
Οχι φιλοι μου..δεν ειμαι προσωπολατρης..ΑΛΛΑ γουσταρω τον παιχταρα νατχο ο οποιος εδω εκατσε μεν 4 μηνες αλλα εδειξε οτι ειναι χαφ ολκης και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ..ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ..
Συμφωνώ με τον Μάτριξ και τους υπόλοιπους που έχουνε βαρεθεί να ακούνε για Νάτχο. Η διοίκηση, σε συναργασία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή θα πάρουν αυτούς που χρειαζόμαστε, που μπορούμε να πληρώσουμε και που γουστάρουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Τέρμα.matrixxakos4 έγραψε:Οι περισσότεροι είστε προσωπολατρεις και μάλιστα ευκολόπιστοι τα μιντια σας κάνανε να λατρέψετε τον νατχο και όχι το ποδόσφαιρο του , σιγά την μπάλα που έπαιξε ο νατχο τους 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Αν τον λέγανε "Κωνσταντινίδη" θα τον είχατε ξεχάσει. από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έκανε στην συνέχεια της καριέρας του αλλά μη τρελαθούμε κιόλας ότι τον λατρέψατε στον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ενισχυθεί εκεί που πονάει, διαβάζω ο άλλος γράφει έχουμε στα χαφ μπισεσβαρ πελκα ελ καντουρι μαουριτσιο κανιας και είναι ότι πιο άσχετο έχω διαβάσει στην ζωή μου , λες και όλοι αυτοί είναι για μια συγκεκριμένη θέση σαν να λέμε θα παίξει ο κανιας δεκάρι γιατί και αυτό χαφ είναι, και ο μπισεσβαρ η ο πελκας 6αρι . ο καντουρι καλός, αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν μπορεί να τρέξει να μαρκάρει τον είδα στην τούμπα παρατούσε τα σπριντ και ο Λου θέλει μια ομάδα που να τρέχει πολύ και να πρεσάρει ψηλά όλο αυτό μας δείχνει ότι ο Μαροκινος προορίζετε για αλλαγή μου θυμίζει την περίπτωση βουκιτς (Παιχταρας) Οταν μιλάμε για ενίσχυση μιλάμε να ανανεωθεί μια θέση στην οποία πονάει ο ΠΑΟΚ είτε γιατί έχει μόνο ενα παίχτη και από πίσω κανέναν (αρ μπακ) είτε γιατί ο (βασικός) παίχτης υστερεί σε σχέση με τους υπόλοιπους!
Με λίγα λόγια θελουμε
αρ. Μπακ
Και CB
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες χεστηκαμε για τις μεταγραφες του γαβρου εδω!!!αν θελετε στο καταλληλο τοπικ πειτε οτι θελετε.
Γιατί ρε παιδιάααα γιατιιιι;
Γιατί να κλαίμε τόσο λίγο;
Ελάτε να κλάψουμε λίγο πιο πολυυυ
Γιατί να κλαίμε τόσο λίγο;
Ελάτε να κλάψουμε λίγο πιο πολυυυ
- paokovios1974
Όχι ότι έχει καμια σημασία εξαλου έχω εκφραστεί αρνητικά για τον νατχο αλλα...
Πήρε ο γαυρος τον νατχο?Αν ναι που είναι η ανακοίνωση?
Ήρθε ο νατχο με την γυναίκα του στην Ελλάδα?Αν ναι δεν υπάρχει μια φωτογραφία που να το αποδεικνύει?Και που στο καλο μάθατε για όλα αυτά,από τους ισραηλινους ραββινους?
Πήρε ο γαυρος τον νατχο?Αν ναι που είναι η ανακοίνωση?
Ήρθε ο νατχο με την γυναίκα του στην Ελλάδα?Αν ναι δεν υπάρχει μια φωτογραφία που να το αποδεικνύει?Και που στο καλο μάθατε για όλα αυτά,από τους ισραηλινους ραββινους?
Με το ροστερ που εχουμε τωρα, και με αυτο που παιζουμε, αναλογα πρεπει να φερουμε χαφ. Ειναι φανερο θελουμε υψος, δυναμη, ταχυτητα, τεχνικη απο τον χαφ. Δεν φτανει μονο η τεχνικη, χρειαζομαστε και ολα τα αλλα στοιχεια. Κριμα που πηγαινει ο νατχο στον γαυρο, αλλα εμεις κοιταμε αλλο ειδους χαφ. Προσωπικα με εναν απο ερνανι (ζενιτ), καμπορε (κρασνονταρ), ν'νταγιε (βιγιαρεαλ) θα ημουν ικανοποιημενος. Το θεμα φυσικα ειναι να ικανοποιηθουν τα θελω του προπονητη, και οχι των οπαδων
Διαφωνω τελειως.Ο Ισραηλινος μια χαρα εμφανισεις εκανε σε μια ακρως δυσλειτουργικη ομαδα χωρις προπονητη ουσιαστικα (διδυμο ΓΧ-Σταματιαδη!)Στην περιπτωση του δεν παιζει προσοπωλατρια,τη δικαιολογησε στο χορταρι τη φημη του.matrixxakos4 έγραψε:Οι περισσότεροι είστε προσωπολατρεις και μάλιστα ευκολόπιστοι τα μιντια σας κάνανε να λατρέψετε τον νατχο και όχι το ποδόσφαιρο του , σιγά την μπάλα που έπαιξε ο νατχο τους 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Αν τον λέγανε "Κωνσταντινίδη" θα τον είχατε ξεχάσει. από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έκανε στην συνέχεια της καριέρας του αλλά μη τρελαθούμε κιόλας ότι τον λατρέψατε στον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ενισχυθεί εκεί που πονάει, διαβάζω ο άλλος γράφει έχουμε στα χαφ μπισεσβαρ πελκα ελ καντουρι μαουριτσιο κανιας και είναι ότι πιο άσχετο έχω διαβάσει στην ζωή μου , λες και όλοι αυτοί είναι για μια συγκεκριμένη θέση σαν να λέμε θα παίξει ο κανιας δεκάρι γιατί και αυτό χαφ είναι, και ο μπισεσβαρ η ο πελκας 6αρι . ο καντουρι καλός, αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν μπορεί να τρέξει να μαρκάρει τον είδα στην τούμπα παρατούσε τα σπριντ και ο Λου θέλει μια ομάδα που να τρέχει πολύ και να πρεσάρει ψηλά όλο αυτό μας δείχνει ότι ο Μαροκινος προορίζετε για αλλαγή μου θυμίζει την περίπτωση βουκιτς (Παιχταρας) Οταν μιλάμε για ενίσχυση μιλάμε να ανανεωθεί μια θέση στην οποία πονάει ο ΠΑΟΚ είτε γιατί έχει μόνο ενα παίχτη και από πίσω κανέναν (αρ μπακ) είτε γιατί ο (βασικός) παίχτης υστερεί σε σχέση με τους υπόλοιπους!
Με λίγα λόγια θελουμε
αρ. Μπακ
Και CB
Πάντως ούτε εγώ θα ήθελα τον Νάτχο. Καλός παίχτης. Όχι όσο γράφουν κάποιοι. Απλά δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ έναν Νάτχο αλλά έναν Γκαρσία. Έναν σκληρό, ψηλό, ποιοτικό παίκτη. Ο Νάτχο είναι μόνο το τρίτο. Εφόσον δεν τον πάρουμε λοιπόν εμείς, δεν μας νοιάζει που θα πάει.
Εγώ πάλι επειδή βλέπω μια έντονη προσπάθεια του μάνατζερ του Μαουρίσιο για πώληση αυτού σε Αραβίες κλπ και με δεδομένο τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ (και αντίστοιχα την εξασφάλιση του μίνιμουμ στόχου των ομίλων του γιουρόπα) θα σκεφτόμουν την πώλησή του και την αντικατάστασή του από τον Νάτχο. Το χα ξαναγράψει καιρό πριν ακουστεί για τον γάβρο. Δε θα μας χαλούσαν άλλωστε καμιά 3-4 εκατομμύρια ακόμα για επένδυση σε χάφαρο που δαγκώνει και αριστερό μπακ υψηλού επιπέδου. Απαισιόδοξος για το τσάμπιονς λιγκ μεν, ρεαλιστής δε. Και ναι, θεωρώ τον Νάτχο ένα σκαλί πάνω από τον Μαουρίσιο. Και σε νούμερα (πιο box to box και κάθετο ποδόσφαιρο) και σε ευρωπαϊκή εμπειρία. Γνώμη μου. Στα μείον φυσικά ότι θα χάσουμε κάπως από ομοιογένεια αλλά παίκτες τέτοιου επιπέδου δεν θέλουν κάνα μεγάλο διάστημα προσαρμογής, πόσο μάλλον όταν τα λημέρια είναι γνωστά. Κάντους μια μαγκιά ρε Σαββίδη να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Και να κλείσει σε αυτούς δε θα πεθάνουμε βέβαια, ούτε μαύρα θα τα βάψουμε αλλά όχι να τον βγάλουμε και άχρηστο. Εύχομαι μόνο να πείσμωσε ο Σαββίδης με τον Βερνμπλουμ και να σκάσουν κάνα δυο μπαμ.
Ο Νατχο πέρασε ιατρικά. Ήρθε η ώρα να το ξεχάσουμε επιτέλους. Ας έρθει στο κέντρο ένας παίκτης ολοκληρωμένος και δεν θα έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα. Δεν γινόταν να πάρουμε 2 στο κέντρο.
Στο δίλημμα αθλητικό αμυντικό χαφ που Ν ξέρει και μπάλα κ Νατχο κάνεις δεν θα διάλεγε νομίζω το δεύτερο. Αυτό που λείπει είναι είτε ένας παίκτης στυλ Ερνανι-Καμπορε είτε ένας παίκτης στυλ Μιλιβογεβιτς.
Και αν τόσο πολύ θέλουμε ένα ακόμα δυνατό συμβόλαιο, προτιμώ να έχω αλλαγή το Μπισεσβαρ η Λημνιός πάρα Μαουρισιο. Η πινελιά πρέπει να είναι εξτρεμ με πώληση Ουαρντα.
Στο δίλημμα αθλητικό αμυντικό χαφ που Ν ξέρει και μπάλα κ Νατχο κάνεις δεν θα διάλεγε νομίζω το δεύτερο. Αυτό που λείπει είναι είτε ένας παίκτης στυλ Ερνανι-Καμπορε είτε ένας παίκτης στυλ Μιλιβογεβιτς.
Και αν τόσο πολύ θέλουμε ένα ακόμα δυνατό συμβόλαιο, προτιμώ να έχω αλλαγή το Μπισεσβαρ η Λημνιός πάρα Μαουρισιο. Η πινελιά πρέπει να είναι εξτρεμ με πώληση Ουαρντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 06 Αύγ 2018, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσακαλακια πλάκα με κάνετε !!!
Προπαραμονή ματσαρας CL μετά από όσα ζήσαμε πέρσι και με αυτήν την ομαδάρα και ασχολείστε με μεταγραφές και μάλιστα άλλων ομάδων ;;;
Πλάκα με κάνετε ;;;
Κάντε ντουμπεκι για αυτά τα κωλοθεματα και ασχοληθείτε με το πως θα ανεβάσετε τους παιχταράδες μας μέχρι εκεί που δεν έχουν πάει ποτέ ...
Έλα τώρα, το κλειδώνουμε μόνοι μας ...
Προπαραμονή ματσαρας CL μετά από όσα ζήσαμε πέρσι και με αυτήν την ομαδάρα και ασχολείστε με μεταγραφές και μάλιστα άλλων ομάδων ;;;
Πλάκα με κάνετε ;;;
Κάντε ντουμπεκι για αυτά τα κωλοθεματα και ασχοληθείτε με το πως θα ανεβάσετε τους παιχταράδες μας μέχρι εκεί που δεν έχουν πάει ποτέ ...
Έλα τώρα, το κλειδώνουμε μόνοι μας ...