Αυτη την στιγμη κατα την αποψη μου εχουμε 1 βασικο χαφ,τον Μαουριτσιο. Βασικο λεγοντας πως ειναι αυτος που προοριζεται να ξεκιναει απτην αρχη μεχρι το τελος του αγωνα. Ο Κανιας που ειναι φορμαρισμενος αυτη την περιοδο,ειναι μπακ απ,το ιδιο και ο Σακχοφ. Χαριση-Μουλεν δεν βαζω καν στην συζητηση.
Κανιας-Σακχοφ λοιπον,σιγουρα μπορουν ειναι χρησιμοι σαν αλλαγες η κανα ροτεισιον με κανα χωριο. Ακομα και οταν ερθει το δευτερο βασικο μας χαφ ομως,αν χτυπα ξυλο παθουν κατι η εχουν καρτες κλπ,τοτε η ομαδα θα υστερησει ξεκινωντας βασικο εναν εκ των Σακχοφ-Κανιας σε κανα δυνατο ματς.
Για μενα μια ομαδα πρωταθλητισμου πρεπει να χει το 1+1 σε καθε θεση,δηλαδη 22 παικτες ετοιμοι να αγωνιστουν,με μικρη αποκλιση ποιοτητας σε καθε θεση.
Εμεις εχουμε
-Πασχαλακη,Ρευ και στο βαθος Γλυκο. Το πιο πληρες ροστερ τερματοφυλακων στην ιστορια μας.
-Βαρελα,Χατσερ,Κρεσπο,Μαλεζα. Ειμαστε καλα εδω,αν και θεωρω πως ο Μαλεζας αν χρειαστει να καλυψει σε ματς υψηλων απαιτησεων θα χουμε τεραστιο προβλημα.
-Βιερινια,Μεταγραφη. Εδω χρειαζομαστε επειγοντως παικτη,ελπιζω βασικο τυπου Λινο για να προωθηθει μπροστα η παικτουρα και να καλυπτει μονο σαν μπακ απ.
-Ματος,Κιτσιου. Εδω εχουμε για μπακ απ τον φιλοτιμο Κιτσιου,αλλα η πτωση ποιοτητας ειναι αισθητη.Το καλο ειναι πως αν παρουμε βασικο αριστερο μπακ,τοτε ο Βιερινια θα μπορει να ναι αναπληρωματικος και των 2 ακραιων μπακ μας,αρα ουσιαστικα αν απουσιασει ενας εκ των Ματος-Αριστερου Μπακ,βαζεις Βιερι και εισαι μπομπα.
-Μαουριτσιο,Μεταγραφη,Κανιας,Σακχοφ. Για μενα τα χαφ ειναι η σπονδυλικη στηλη της ομαδας.Ειναι αναγκαιο να εχεις τρεις "Μαουριτσιο",ακομα και αν ο ενας θα τρωει παγκο,για να συμπληρωσει σε περιπτωση που χρειαστει να απουσιασει καποιος εκ των 2. Αν βαλουμε χαφ αναπληρωματικο το οποιο τραβαει την ομαδα προς τα κατω,θα εχει μεγαλη επιπτωση στην εμφανιση ολου του συνολου. Ο ερχομος του ενος χαφ ειναι σιγουρος,αλλα προσωπικα θα επαιρνα 2 ποιοτικα χαφ και θα εδιωχνα εναν εκ των Κανιας-Σακχοφ.
-Ζαμπα,Λημνιος,Καντουρι,Μπισεσβαρ,Ουαρντα,Λαμπρου,(Βιερι?). Εδω γινεται ενας ψιλοχαμος.Ειμαστε υπερπληρης,ποσο μαλλον αν παρουμε βασικο αριστερο μπακ και ερθει στα εξτρεμ ο Βιερι. Το καλο ειναι πως Καντουρι,Μπισεσβαρ,Ουαρντα παιζουν ανετα και δεκαρι οποτε ειμαστε καλλυμενοι σε περισσοτερες θεσεις με τους ιδιους παικτες
-Πελκας,(Καντουρι),(Μπισεσβαρ),(Ουαρντα). Εδω ουσιαστικα ο μονος που δεν μετακινειται απτην θεση 10 ειναι ο Πελκας,ωστοσο εχουμε εν δυναμει μεχρι και 3 μπακ απ.Υπερπληρης και εδω και στα εξτρεμ
-Πριγιοβιτς,Ακπομ. Αν ο Ακπομ δεν μας βγει Τιαμ,τοτε ειμαστε καλυμμενοι και εδω.
Εν ολιγοις, σε σειρα προτεραιοτητας χρειαζομαστε ενα κεντρικο χαφ και ενα αριστερο μπακ οπωσδηποτε και απο κει και περα,προσωπικα θα ηθελα ακομα ενα ποιοτικο χαφ και ενα ακομα ποιοτικο κεντρικο μπακ,μετακινοντας τον Κρεσπο σε 4η αλλαγη.
Νταξει αν γινουν ολα τα παραπανω βεβαια,μετα ξυπνηστε με κιολας γιατι ονειρο θα ζω, δεν υπαρχει περιπτωση
