Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Και ποιος θα καθόταν πάγκο? Ο Μαουρίτσιο ή ο Νάτχο? Έχει άλλα κενά η ομάδα που πρέπει να καλύψει.
Αυτά που λες είναι εικασίες.Ποιες είναι οι πηγές σου?georgedoulk2008 έγραψε:Την ευχή πάτερ!
Σε ψάχνει ο Αλέ.
Λοιπόν Σάββατο ήμουν 5χλμ απ το Παλατι του Γουινσδορ (I kid you not!) καλεσμένος σε ένα pool party που διοργάνωνε το αφεντικό στο σπίτι του.
Ο τύπος άρρωστος Αρσεναλ, μέλος με διαρκείας απ τον πατέρα του, ήξερε τον Ακπομ απο τότε που έπαιζε στην Under_15.
Μου είπε κατα λέξη "the boy has pace and quality, I'm sure he'll be back in the (Premier) League next year".
Μιλάμε για τύπο του οποίου ο πατέρας έστειλε επιστολή στον Βενγκερ και του πρότεινε να τον πάρει βοηθό προπονητή!
Την απάντηση του Αρσεν (!) που τον συμβουλεύει να μην παραιτηθεί απ την δουλειά του και να ξέρει οτι ολο το επιτελείο του κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, την έχουν κορνιζαρισμένη πάνω απο το τζάκι!
Έχεις φωτογραφίες του τύπου με τον Ακπόμ όταν ήταν κάτω από 15 να ναι μαζί?
Βίντεο απ το πάρτυ έχεις?Μαγνητοφωνημένο να σου λέει αυτά τα πράματα έχεις?
Φωτο από την επιστολή έχεις που έστειλε στον Βενγκέρ?
Φωτό απ την κορνίζα με αποδεικτικό του γραφικού χαρακτήρα του Βενγκερ έχεις?ε?ε?εχεις?ε?εχεις?ε?
Άντε να πουμε όλοι εδω μέσα βγαζετε συμπερασματα και εικασιες χωρίς αποδειξεις..
Αποτυχημένη προσπάθεια συσχέτισης καταστάσεων με μόνο σκοπό την ειρωνία ή έστω το ''χιούμορ''agios έγραψε:Αυτά που λες είναι εικασίες.Ποιες είναι οι πηγές σου?georgedoulk2008 έγραψε:Την ευχή πάτερ!
Σε ψάχνει ο Αλέ.
Λοιπόν Σάββατο ήμουν 5χλμ απ το Παλατι του Γουινσδορ (I kid you not!) καλεσμένος σε ένα pool party που διοργάνωνε το αφεντικό στο σπίτι του.
Ο τύπος άρρωστος Αρσεναλ, μέλος με διαρκείας απ τον πατέρα του, ήξερε τον Ακπομ απο τότε που έπαιζε στην Under_15.
Μου είπε κατα λέξη "the boy has pace and quality, I'm sure he'll be back in the (Premier) League next year".
Μιλάμε για τύπο του οποίου ο πατέρας έστειλε επιστολή στον Βενγκερ και του πρότεινε να τον πάρει βοηθό προπονητή!
Την απάντηση του Αρσεν (!) που τον συμβουλεύει να μην παραιτηθεί απ την δουλειά του και να ξέρει οτι ολο το επιτελείο του κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, την έχουν κορνιζαρισμένη πάνω απο το τζάκι!
Φωτό απ την κορνίζα με αποδεικτικό του γραφικού χαρακτήρα του Βενγκερ έχεις?ε?ε?εχεις?ε?εχεις?ε?
Άντε να πουμε όλοι εδω μέσα βγαζετε συμπερασματα και εικασιες χωρίς αποδειξεις..
Ειλικρινα κουρασεςPetros1988 έγραψε:Θα ήθελα πάρα πολύ να δω μια κλοπή μέσα από τα χέρια του Γαυρου παίκτη ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες συζητάει και με εμάς!Και αν γίνει θα ρίξουμε πολύ γέλιο..! Για να δούμε θα γίνει θα είναι στην Ελλάδα και ειδικότερα την Τετάρτη στο γήπεδο?
danirifle έγραψε:τόλη, λόγω θέσεων ξένου δε χωράει
όχι λόγω πλήρους ρόστερ
Ρε συ ντανι,αληθεια τωρα;
Ειναι δυνατον να ηθελε ο ΠΑΟΚ τον Νατχο και να μην εβρισκε τροπο να αποδεσμευσει θεση ξενου;
Αυτο το νουμερο που εχει εξελιχθει στο μεγαλυτερο τρολ ολων των εποχων στο φορουμ,ποτε θα τον τελειωσετε μια και καλη;
Ε Λ Ε Ο Σ
Ε Λ Ε Ο Σ
E πως εχουμε σακχοφ μουλεν και χαριση.Ολοι μαζι ενα ποδι του νατχοTolaros έγραψε:Ε πώς δεν είμαστε πλήρεις στη θέση του ρε dani??
Θα άφηνες πάγκο νάτχο ή μαουρίσιο? Ή πιστεύεις οτι χωράνε και οι 2 μαζί?axristeas έγραψε:E πως εχουμε σακχοφ μουλεν και χαριση.Ολοι μαζι ενα ποδι του νατχοTolaros έγραψε:Ε πώς δεν είμαστε πλήρεις στη θέση του ρε dani??
Σε ματς (στα περισσότερα δηλαδή) που οι αντίπαλοι είναι όλοι πίσω από το κέντρο ταμπούρι στην άμυνα μια χαρά χωράνε
Ακριβώς...Cantona4 έγραψε:Αποτυχημένη προσπάθεια συσχέτισης καταστάσεων με μόνο σκοπό την ειρωνία ή έστω το ''χιούμορ''agios έγραψε:Αυτά που λες είναι εικασίες.Ποιες είναι οι πηγές σου?georgedoulk2008 έγραψε:Την ευχή πάτερ!
Σε ψάχνει ο Αλέ.
- Pastor_of_Muppets
Εγώ πιστεύω χωράνε και οι 2 μαζί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ευρώπη όχι. Ελλάδα δε θα σου παίρνουν καν την μπάλα.
Λίγη σημασία έχει τι πιστεύω εγώ όμως και τι ο Λούτσε.
Ο Νατχο πάντως όσο ήταν εδώ ένιωσε από ΠΑΟΚ. Ετσι το είδα εγώ. Και θεωρώ πως μόνος του μπορεί να ανεβάσει όλο τον γαβρο να δείχνει πολύ καλύτερος από ότι είναι...
Λίγη σημασία έχει τι πιστεύω εγώ όμως και τι ο Λούτσε.
Ο Νατχο πάντως όσο ήταν εδώ ένιωσε από ΠΑΟΚ. Ετσι το είδα εγώ. Και θεωρώ πως μόνος του μπορεί να ανεβάσει όλο τον γαβρο να δείχνει πολύ καλύτερος από ότι είναι...
- anekfrastos
Όταν δεν παίζει ο μαουριτσιο θα παίζει εκεί ο Καντουρί ή ο Σάχοβ ή ο χαφ που θα έρθει. Θα τη βρει τη συνταγή ο κόουτς. Εδώ απέκλεισε τη βασιλεία με 2 βασικούς εκτός και πάγκο άδειο από αρ μπακ κ φορ.
Ας έρθουν οι 2 παίκτες που λένε ότι θα φέρουν κ θα είμαστε υπερκομπλε.
Ας έρθουν οι 2 παίκτες που λένε ότι θα φέρουν κ θα είμαστε υπερκομπλε.
Δεν ξέρω γιατί αναφέρεις το Χαριση που ουτε στην κερκίδα δε χωράει και προσπερνάς τον Καντουρι ή ακόμα και τον Πέλκα. Τον Μουλεν επίσης ακόμα δεν τον είδαμε.axristeas έγραψε:E πως εχουμε σακχοφ μουλεν και χαριση.Ολοι μαζι ενα ποδι του νατχοTolaros έγραψε:Ε πώς δεν είμαστε πλήρεις στη θέση του ρε dani??
Επίσης δεν ξέρω τι σκάλωμα με Σακχοφ, τι παράπονο μπορούμε να έχουμε από ένα παίκτη που μπαίνει στο 70, σκοράρει, παίζει με τη μία, μαρκάρει, δεν χανει κεφάλια σε άμυνα επίθεση, τρέχει από περιοχή σε περιοχή και όλα αυτά χωρίς παράπονο. Δηλαδή ποιος θα έκανε αυτό το ρόλο καλύτερα? Καμιά σχέση η θέση στον ΠΑΟΚ με Νατχο, δεν τρώει ο ένας αυτή του άλλου. Άμα θέλαμε να διώξουμε ξένο έχουμε και άλλους.