Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Gawain1978

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Gawain1978 »

goran 64 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Γουστάρω χαφ Λατίνο να έχει και Ισπανικό π.χ διαβατήριο έμπειρο από παραστάσεις από καλό Πρωτάθλημα σκυλί να μην περνάει τίποτα να κλείνει όλους τους χώρους με καλή τεχνική! Ξέρετε για ποιον χτυπάει η καμπάνα!
ΠΟΡΚΥ-5, version 2... :roll:
Ιεροσυλία.
Ο Πορκυ τα έγραφε πολύ πιο ωραία σε μορφή ρεπορτάζ
Πχ "Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες" κτλπ :opaokara:
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

ioanmits έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Έχει το Αμβούργο έναν Σουηδό παικταρα στο στυλ που αναζητούμε και βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και το Αμβούργο βρίσκεται στην Β.
Θα συνδύαζε ουσία και εντυπώσεις :opaokara:
Ekdal?
Ναι αυτός αδερφέ

Σόρρυ για τα πολλά ποσταρισματα παιδιά αλλά είπα να φτάσω τα 150 γιατί είναι πολύ εκνευριστικο να περιμένεις κάθε φορά έγκριση :evil:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

thanos-xanthi έγραψε:ενας καφες με πετρο και πορκυ νομιζω αξια ανεκτιμητη...
Ο ένας είναι το αλάτι κι ο άλλος το πιπέρι του παοκμάνια.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Καλός ο ekdal;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Gawain1978 έγραψε:
ioanmits έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Έχει το Αμβούργο έναν Σουηδό παικταρα στο στυλ που αναζητούμε και βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και το Αμβούργο βρίσκεται στην Β.
Θα συνδύαζε ουσία και εντυπώσεις :opaokara:
Ekdal?
Ναι αυτός αδερφέ

Σόρρυ για τα πολλά ποσταρισματα παιδιά αλλά είπα να φτάσω τα 150 γιατί είναι πολύ εκνευριστικο να περιμένεις κάθε φορά έγκριση :evil:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μας έπρηξε εδώ και δύο μήνες ο Σουηδός και το νινί του. Ο παππούς μου έλεγε: "παρακαλετό νινί, ξινό @@μήσι". Σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, θες Λατίνους με πάθος, θες έγχρωμους που τρέχουν σαν τίγρεις, πάντα πρέπει να υπάρχει 2ο πλάνο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

prist64 έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:
Ekdal?
Ναι αυτός αδερφέ

[/quote]

filaraki
kane parauesh ena post,se oti na ;nai topik
bale ena emotikon ;h ena +++++++++++++++++++
και σε μια ωρα δε θα χρειαζεσαι εγκριση
αντε πασάκα μου
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

PaokPatraG4 έγραψε: Λοιπόν επειδή θες να μιλήσουμε στα ίσια είσαι ο νούμερο 1 Φρουρός του φόρουμ σε οποιονδήποτε κάνει κριτική στην ΠΑΕ....Εγω την κριτική στην ΠΑΕ θα την κάνω κ θα μιλάω...Το DNA του ΠΑΟΚτση είναι να κάνει κριτικη κ στα καλά κ στα άσχημα.... Ο Ιβάν είναι σίγουρα ευεργέτης της ομάδας αλλά εσύ κ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μας φιμώσουν σε ότι έχει να κάνει με λάθη της ΠΑΕ.... Δεν είμαι αχάριστος κ τους έχω ευχαριστήσει τους Σαββιδαιους για όλα τα καλά που έχουν κάνει αλλά τα στραβά μάτια κ τα όλα καλά δεν είναι για μένα.... Είναι για κάτι άτομα με σγουρά γκρίζα μαλλιά από το λεκανοπέδιο....Δεν είμαι ουτε Γιώργης ούτε Ιβάν ούτε πελάτης των νέοπλουτων.... Ακόμα κ όταν φύγουν ΠΑΟΚΑΡΑ θα είμαι μέχρι να πεθάνω....
Ο πτολεμαϊδιώτης τα ίδια έκανε όταν ηταν "κυβερνηση" ο Ζαγοράκης, τα ίδια όταν ηταν ο Βρύζας τα ίδια και τώρα.
Είναι "προεδρικός" εκ πεποιθήσεως :lol: :lol: :lol:

Ενα αριστερό μπακ ρε τί ζητάμε;
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γερασίμου έγραψε:Μας έπρηξε εδώ και δύο μήνες ο Σουηδός και το νινί του. Ο παππούς μου έλεγε: "παρακαλετό νινί, ξινό @@μήσι". Σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, θες Λατίνους με πάθος, θες έγχρωμους που τρέχουν σαν τίγρεις, πάντα πρέπει να υπάρχει 2ο πλάνο.
αντρα που κρυβεται κατω απο τα φουστανια του.........δεν θα παρω
κι ας εκανε παπαδες βεκει που ηταν

αλλωστε κι εγω παπας ειμαι
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

georgedoulk2008 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε: Λοιπόν επειδή θες να μιλήσουμε στα ίσια είσαι ο νούμερο 1 Φρουρός του φόρουμ σε οποιονδήποτε κάνει κριτική στην ΠΑΕ....Εγω την κριτική στην ΠΑΕ θα την κάνω κ θα μιλάω...Το DNA του ΠΑΟΚτση είναι να κάνει κριτικη κ στα καλά κ στα άσχημα.... Ο Ιβάν είναι σίγουρα ευεργέτης της ομάδας αλλά εσύ κ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μας φιμώσουν σε ότι έχει να κάνει με λάθη της ΠΑΕ.... Δεν είμαι αχάριστος κ τους έχω ευχαριστήσει τους Σαββιδαιους για όλα τα καλά που έχουν κάνει αλλά τα στραβά μάτια κ τα όλα καλά δεν είναι για μένα.... Είναι για κάτι άτομα με σγουρά γκρίζα μαλλιά από το λεκανοπέδιο....Δεν είμαι ουτε Γιώργης ούτε Ιβάν ούτε πελάτης των νέοπλουτων.... Ακόμα κ όταν φύγουν ΠΑΟΚΑΡΑ θα είμαι μέχρι να πεθάνω....
Ο πτολεμαϊδιώτης τα ίδια έκανε όταν ηταν "κυβερνηση" ο Ζαγοράκης, τα ίδια όταν ηταν ο Βρύζας τα ίδια και τώρα.
Είναι "προεδρικός" εκ πεποιθήσεως :lol: :lol: :lol:

Ενα αριστερό μπακ ρε τί ζητάμε;
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
καλως τον εμιγκρέ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Gawain1978 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Γουστάρω χαφ Λατίνο να έχει και Ισπανικό π.χ διαβατήριο έμπειρο από παραστάσεις από καλό Πρωτάθλημα σκυλί να μην περνάει τίποτα να κλείνει όλους τους χώρους με καλή τεχνική! Ξέρετε για ποιον χτυπάει η καμπάνα!
ΠΟΡΚΥ-5, version 2... :roll:
Ιεροσυλία.
Ο Πορκυ τα έγραφε πολύ πιο ωραία σε μορφή ρεπορτάζ
Πχ "Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες" κτλπ :opaokara:
Η version 2 πάντα είναι υποδεέστερη της αυθεντικής, αλλά παρ όλα αυτά, excuse me τιτανοτεράστιε ΠΟΡΚΥ-5...
Α Ν Α Κ Α Λ Ω .... :oops:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

δηλαδη θα παρω προκριση απο τους Ρωσσους
με Κανιας,Μαυριτσιο και Σακχωφ
και θα ερθει η Νινα με 2 μιλιονια συμβολαιο για να παρει την φανελα στο σπιτι?

βρε ουστ
οποιονδηποτε αλλο αμυντικο μεσο εκτος απο τον Νινο
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Την ευχή πάτερ!

Σε ψάχνει ο Αλέ.

Λοιπόν Σάββατο ήμουν 5χλμ απ το Παλατι του Γουινσδορ (I kid you not!) καλεσμένος σε ένα pool party που διοργάνωνε το αφεντικό στο σπίτι του.

Ο τύπος άρρωστος Αρσεναλ, μέλος με διαρκείας απ τον πατέρα του, ήξερε τον Ακπομ απο τότε που έπαιζε στην Under_15.

Μου είπε κατα λέξη "the boy has pace and quality, I'm sure he'll be back in the (Premier) League next year".

Μιλάμε για τύπο του οποίου ο πατέρας έστειλε επιστολή στον Βενγκερ και του πρότεινε να τον πάρει βοηθό προπονητή!
Την απάντηση του Αρσεν (!) που τον συμβουλεύει να μην παραιτηθεί απ την δουλειά του και να ξέρει οτι ολο το επιτελείο του κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, την έχουν κορνιζαρισμένη πάνω απο το τζάκι!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω μια κλοπή μέσα από τα χέρια του Γαυρου παίκτη ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες συζητάει και με εμάς!Και αν γίνει θα ρίξουμε πολύ γέλιο..! Για να δούμε θα γίνει θα είναι στην Ελλάδα και ειδικότερα την Τετάρτη στο γήπεδο?
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

pilotos έγραψε:
anekfrastos έγραψε:
pilotos έγραψε:Υποκειμενική θεώρηση κάποιων υποτιθεμενων πράξεων, που συνέλαβες παρακολουθώντας απλά έναν αγώνα.
Γιατί άλλος, μπορεί να είδε τα ίδια και να κατάλαβε, εντελώς διαφορετικά την εικόνα.

SM-G965F
Δεν ξέρω γιατί αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον προπονητή, δεν είμαι στο μυαλό του, αλλά ότι σκ@τ@ και να είχε γίνει, το χεράκι σου το δίνεις μπροστά σε μερικά εκατομμύρια μάτια που σας βλέπουν, και όταν είστε οι 2 σας κάνε ότι γουστάρεις. Δεν εκθέτεις έτσι την ομάδα, που να φαίνεται μπουρδελο. Για μένα κίτρινη κάρτα. Ελπίζω να ήταν απλώς μια κακή στιγμή λόγω ηλικίας και να κατάλαβε πραγματικά το λάθος του. Αν το ξανακάνει, δε νομίζω ότι χωράνε οι 2 τους στην ίδια ομάδα. Αν το έκανε ο ρονάλντο στο ζινταν θα τον έκραζαν όλοι. Αυτός ποιος νομίζει ότι είναι;
Τον Λουτσέσκου δεν τον πιστεύεις εσύ δηλαδή, γιατί είπε τί έγινε ακριβώς...

SM-G965F
Τον πιστεύω. Ο παίκτης δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε για να μη δημιουργήσει θέμα και αρνητικές εντυπώσεις. Επίσης εκτιμώ ότι ακόμα και να στράβωσε για τη μικρή συμμετοχή του, ο Λουτσέσκου μπορεί να τον κάλυψε και σωστά έκανε γιατί είναι μάγκας. Το θέμα είναι να μην το ξανακάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”