Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Petros1988 »

Όταν λέει ο στόχος των διαπραγματευσεων ο δικηγόρος του Βερνμπλουμ εννοεί το οικονομικό! Πόσα θέλει ένας παίκτης 32 χρόνων μας κοροϊδεύει ο Βερνμπλουμ? 2εκ το χρόνο ειναι λίγα?Παιδιά εκεί στην ΠΑΕ σας παρακαλώ πάντε και φέρτε μια χαφαρα να παραμιλαει όλη η ευρωπη! Με 2 εκ ετησίως όχι Νατχο και Yacob όποιον θέλεις φέρνεις!
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

eorptol1 έγραψε:Ποιο ρεπορτάζ ας πει ποια ήταν η οικονομική διαφορά και από που το έμαθε..... Υποθέσεις κανει όπως όλοι μας.....
Προφανώς κ είσαι κάποιος από τους Μπίρδα ή Μαυρομματη για να υποστηρίζεις με τόσο σθένος τα λάθη της παε δεν εξηγείται αλλιώς.... Αλλά κ αυτοί χασοδικες είναι να ξέρεις....Σε ρώτησαν κάτι κ δεν απάντησες κύριε δικηγόρε της ΠΑΕ.... Πες μας κ εσύ την υπόθεση σου....
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

MANIAKOS έγραψε:Ενας δημοσιογραφος δεν αποκαλύπτει ποτε τας πηγες του
Ας μην γράψει πηγές.Ας μας πει αν όντως πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες.Διασταυρωμενες πάντα.

Τώρα από κει και πέρα νομίζω ότι το παρακανετε κάποιες φορές ρε Μάνι.
Υπερασπίζεστε ο ένας τον άλλον κάποιες φορές χωρίς να χρειάζεται.
Απόψεις εκφέρουμε.Χθες κάτι ανάλογο έγινε πάλι και ειπώθηκαν κουβέντες για παρεακια και όχι άδικα.
Εγώ είμαι ένας από αυτούς (600 online)που έχουν το paokmania μόνιμα ανοιχτό σε υπολογιστή τάμπλετ και κινητό.Διαβαζω χρόνια (από την εποχή που εγραφαν Πλάτωνας ArisK Oli κλπ) και δεν γράφω συχνά.
Σας σέβομαι εσάς που γράφετε χρόνια όπως και κάποια νεα παιδιά με ορθολογικές απόψεις.
Κάποιοι αντιλαμβάνομαι ότι έχετε γνωριστεί από κοντά και ίσως έχετε γίνει φίλοι.
Όταν ομως ένας φίλος σας έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιο άλλο μέλος μην εμπλεκεστε.Χτυπαει άσχημα.
Έχουν γίνει και πολλά άλλα χειρότερα στο παρελθόν που χαλάνε την εικόνα του σάιτ.
Φυσικά όχι από εσένα για να μην παρεξηγηθω.
Απλά ζητώ να μπείτε και στην θέση του απλού αναγνώστη ή αυτού πού γράφει σπάνια.
Ο Κώστας νομίζω έχει τον σεβασμό της πλειοψηφίας.Ειναι από τις λίγες φορές που διαφωνώ με γραπτό του όπως φαντάζομαι και ο eorptol.
Δεν χρειάζεται να απαντάς εκ μέρους του.Δεν κάνεις κάτι κακό φυσικά απλά φαίνεται άσχημο.
Ελπίζω να με καταλάβεις και να μην με παρεξηγήσεις.
Κάτι ανάλογο έγινε χθες και κλειδώθηκε και το τοπίο.
Κρίμα είναι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν σας διαολίζει κάτι σχετικά με την μη-έλευση του Σουηδού, θα έπρεπε εξίσου να σας διαολίζει (με ή χωρίς εισαγωγικά) και η εντόνως φημολογούμενη και διαφημιζόμενη έλευση Σταφυλίδη.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Στην περιπτωση του Σουηδου οπως και καθε αλλου παικτη (συμπεριλαμαβανομενου και του Μεσι) ισχυει οτι "Το νεκροταφειο ειναι γεματο αναντικαταστατους"

Παμε για αλλα...
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι σαν σύλλογος δεν έχουμε την εμπειρία να αποφύγουμε τέτοιου είδους λάθη που ουσιαστικά με μας χρεώνει ο μάνατζερ του παίκτη.
Δηλαδή κάποιοι επιμένετε ότι είπαμε στον παίκτη να έρθει απλά για συζητήσεις χωρίς να έχει προηγηθεί προφορική συμφωνία;
Και χώρια από αυτό ότι ο μικρός ενώ ήξερε ότι δεν υπάρχει προφορική συμφωνία σχεδόν τον ανακοίνωσε από το insta.
Εμένα το φτωχό το μυαλό μου δεν μπορεί να το δεχθεί.
Δηλαδή ενώ τόσο καιρό του είχαμε συγκεκριμένη πρόταση σε ισχύ χωρίς να την αποδεχθεί του είπαμε ελα Θεσσαλονίκη να συζητήσουμε και θα τα βρούμε; :lol:
Εγώ δε νομίζω.
Την συγνώμη ο μικρός την ζήτησε γιατί πολύ απλά την πάτησε.Επειδη τον ανακοίνωσε χωρίς να υπογράψει.
Ίσως επειδή το εκμεταλλεύτηκαν κιόλας.
Αλλά ρε παιδιά είναι κρίμα ο μάνατζερ του να αδειάζει εμάς και χωρίς να ξέρουμε σίγουρα να συμφωνούμε.

Ήδη ο μάνατζερ στις δηλώσεις του λέει ένα ψέμα περί της συζύγου και μη εμπλοκής της.Και φυσικά τον διαψεύδει το παρελθόν που σε όλες τις αποφάσεις στην μεταγραφή σε ccka αλλά και στην ανανέωση είχε πάντα τον πρώτο λόγο και μάλιστα έκανε και δηλώσεις σχετικά μέσω του μπλόγκ που διατηρεί.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Gawain1978 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ενας δημοσιογραφος δεν αποκαλύπτει ποτε τας πηγες του
Ας μην γράψει πηγές.Ας μας πει αν όντως πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες.Διασταυρωμενες πάντα.

Τώρα από κει και πέρα νομίζω ότι το παρακανετε κάποιες φορές ρε Μάνι.
Υπερασπίζεστε ο ένας τον άλλον κάποιες φορές χωρίς να χρειάζεται.
Απόψεις εκφέρουμε.Χθες κάτι ανάλογο έγινε πάλι και ειπώθηκαν κουβέντες για παρεακια και όχι άδικα.
Εγώ είμαι ένας από αυτούς (600 online)που έχουν το paokmania μόνιμα ανοιχτό σε υπολογιστή τάμπλετ και κινητό.Διαβαζω χρόνια (από την εποχή που εγραφαν Πλάτωνας ArisK Oli κλπ) και δεν γράφω συχνά.
Σας σέβομαι εσάς που γράφετε χρόνια όπως και κάποια νεα παιδιά με ορθολογικές απόψεις.
Κάποιοι αντιλαμβάνομαι ότι έχετε γνωριστεί από κοντά και ίσως έχετε γίνει φίλοι.
Όταν ομως ένας φίλος σας έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιο άλλο μέλος μην εμπλεκεστε.Χτυπαει άσχημα.
Έχουν γίνει και πολλά άλλα χειρότερα στο παρελθόν που χαλάνε την εικόνα του σάιτ.
Φυσικά όχι από εσένα για να μην παρεξηγηθω.
Απλά ζητώ να μπείτε και στην θέση του απλού αναγνώστη ή αυτού πού γράφει σπάνια.
Ο Κώστας νομίζω έχει τον σεβασμό της πλειοψηφίας.Ειναι από τις λίγες φορές που διαφωνώ με γραπτό του όπως φαντάζομαι και ο eorptol.
Δεν χρειάζεται να απαντάς εκ μέρους του.Δεν κάνεις κάτι κακό φυσικά απλά φαίνεται άσχημο.
Ελπίζω να με καταλάβεις και να μην με παρεξηγήσεις.
Κάτι ανάλογο έγινε χθες και κλειδώθηκε και το τοπίο.
Κρίμα είναι. :nairepaok:
Αυτο που μπερδευεεισ ειναι οτι δεν υπερασπιστηκα τον φιλο μου τωρα αλλα τον δημοσιογραφο κωστα που παπα δε μασ πουλησε ποτε...αποδεδειγμενα

Συμφωνω ομωσ θεωρητικα κ οχι δεν παρεξηγουμαι εννοειται, απλα μου γαινεται προσβλητικο να σου δινει ειδησεισ κπσ πολλεσ φορεσ κ οταν δε μασ αρεσει να ζηταμε πηγεσ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν γίνεται ρε παιδιά να έχει έρθει ο παίκτης για συζητήσεις απο κοντά χωρίς να έχει συμφωνήσει στα βασικά σημεία τουλάχιστον.. Απλά δεν γίνεται. Τώρα αν τελευταία στιγμή ο τύπος άλλαξε τις απαιτήσεις του είναι άλλο θέμα, αλλά όσο τρελό ακούγεται ότι χαλάει επειδή η σύζυγός του δεν βρήκε σπίτι άλλο τόσο τρελό ακούγεται ότι ήρθε για συζητήσεις απο κοντά χωρίς να υπάρχει συμφωνία στα βασικά.. Τεσπα, ας κάνει διακοπές αν γουσταρει ο παίκτης, εμείς έχουμε αγώνα την Τετάρτη!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Εγω για σπάσιμο θα του έκανα πρόταση δοκιμής.... για 4 εβδομάδες και αν πείσει να αποκτηθεί! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο μανατζερ του ουσιαστικα ομωσ σηνερα μικαει για αποσταση
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ πιστεύω ότι μπήκε σφήνα η Γαλατά το Σάββατο και θα φανεί σήμερα αύριο αν υπογράψει εκεί.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

πολλά μπορεί να παιζουν.Μπορει να σκέφτεται πως αν έρθει σκορ πρόκρισης την Τετάρτη τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει στο τσου λου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ακουσα τη συνεντευξη που εδωσε ο φαγκερ- μανατζερ κ δεν μεταφρασαν ολη
Λεει δεν τελειωσε , ηρθαν για επισκεψη
Οτι δεν ηταν στο στοχο για διαπραγματευσεισ
Οτι θα φανει συντομα αν θα μαστε μεσα στο στοχο

Τωρα αν το τελειωσαμε εμεισ κ παιζουν αλλο

Αλλα δε φαινεται να τελειωσε ακομα τουλ
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Για να ήρθε ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη, θεωρώ ότι στο οικονομικό σκέλος ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπάρχει μεγάλη διαφορά. Βέβαια μπορεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο ίδιος να ζήτησε κάτι παραπάνω από αυτά που είχαν συμφωνηθεί, να μην του τα δώσαμε και ο μάνατζέρ του να λέει τώρα ότι δεν είμαστε μέσα στο στόχο...
Η φυγή του χωρίς να υπογράψει, και η πιθανή πλέον μη απόκτησή του, οφείλεται σε έναν συνδυασμό πραγμάτων:

1. Οι απαιτήσεις της οικογένειας σχετικά με τη διαμονή και τις συνθήκες. Διαβάζοντας και κάποια δημοσιεύματα από τα τερτίπια της συζύγου του στη Ρωσία (τα ίδια έκανε και εκεί, όμως ο παίκτης υπέγραψε και έμεινε 6 χρόνια...) είναι σαφές ότι δυσκόλεψε το όλο θέμα.

2. Το γεγονός ότι έχει ακόμη δισταγμό για το επίπεδο του πρωταθλήματός μας και τον αντίκτυπο στην όποια καριέρα του από εδώ και πέρα.

3. Στο ότι μας έχει τελευταία επιλογή εφόσον δεν είχε άλλη τόσο καλή πρόταση και έρχεται χωρίς να είναι αποφασισμένος 100% να παίξει σε εμάς, δηλ. έρχεται με "βαριά καρδιά".

4. Και ίσως με το ταξίδι του να ελπίζει πως κάποια ομάδα από πρωτάθλημα που θα ήθελε να πάει (π.χ. Ιταλία, Γαλλία κτλ.) θα ¨κινητοποιηθεί" και θα του κάνει καλύτερη πρόταση.

Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται υποτιμητικά για εμάς, αλλά έτσι είναι η κατάσταση με τη χώρα μας ποδοσφαιρικά.. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον σύλλογο. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση πολλών, αλλά δεν δικαιολογώ τις χαζοαναρτήσεις στα social media της κας Νίνας.
Το χειρότερο είναι το 3... όλα τα κατανοώ αλλά κύριε Βερνμπλουμ και κάθε κύριε Βερνμπλουμ εφόσον πας καπου να υπογράψεις πρέπει να είσαι και αποφασισμένος να παίξεις και να προσφέρεις εκεί.. με μισή καρδιά δεν γίνεται... τζάμπα θα ταλαιπωρηθείς εσύ και η ομάδα θα χάσει και αγωνιστικά και οικονομικά.

Διαφωνώ με την προθεσμία των 4 ημερών που έδωσε η ΠΑΕ, έπρεπε το θέμα να κλείσει εχθές, είχε 2,5 μήνες να αποφασίσει οριστικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:Αν σας διαολίζει κάτι σχετικά με την μη-έλευση του Σουηδού, θα έπρεπε εξίσου να σας διαολίζει (με ή χωρίς εισαγωγικά) και η εντόνως φημολογούμενη και διαφημιζόμενη έλευση Σταφυλίδη.
Λογικά δεν εννοείς τη έλευση Σταφ όσον αφορά την αξία του παίκτη , αλλά το ινστα ως τρόπο διαπραγμάτευσης ...

Αν εννοείς αυτό , τότε ναι με διαολίζει. Ξέρεις ο μικρός μπορούσε να σώσει τη παρτίδα πολύ εύκολα από την αρχή αν είχε μυαλό. Αντί να γράφει για βουνά που σμίγουν κλπ με μια απλή κίνηση του στυλ "έρχεται ένας παίκτης για διαπραγματεύσεις , αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε , θα κάνουμε ότι μπορούμε στα πλαίσια του δυνατού" θα κράταγε χαμηλά τη μπάλα και θα είχε περισσότερες πιθανότητες. Με αυτά που έγραψε έδωσε κ@λο στο Σουηδό χάνοντας όλα τα διαπραγματευτικά ατού και ουσιαστικά τσαλάκωσε το προφίλ της ομάδας και τη ψυχολογία του κόσμου που ήταν στα ουράνια μετά τη Βασιλεία.

Για αυτό είπα ότι παίζει manager , γιατί τέτοια λάθη είναι χαρακτηριστικά ανθρώπου μυρωδιά με τη δουλειά και γενικότερα με διαπραγματεύσεις στη ζωή. Και που να τα μάθει ο Γιώργης , στη γυάλα μέσα ; Για αυτό υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα , για αυτό υπάρχουν ειδικοί σε αυτό το θέμα που ξέρουν από διαπραγματεύσεις και επικοινωνία. Παρά τα παραπάνω , συμφωνώ με το περαια και το μανι ότι μόνο όποιος δε δουλεύει δε κάνει λάθη και όλα αυτή η καύλα που βγάζει για την ομάδα είναι πραγματικά συγκινητική και έχει βάλει ένα καράβι ρούβλια. Και γιαυτό τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε και είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ ψηλά η ομάδα ακόμα κι αυτό στοιχίσει 3 φορές παραπάνω από ότι έπρεπε. Και σιγά αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 2 χαρτιά το χρόνο μη δε βρεις παικταρά για την ομάδα σου. Απλά πρέπει κι ο μικρός να πάψει να είναι "μικρός" και αν όντως θέλει να κυβερνήσει το καράβι να σοβαρευτεί και να βγάλει διαφορετικό προφίλ προς τα έξω αντάξιο και της ομάδας μας αλλά και του ονόματος που κουβαλάει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”