Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Με τρελαίνει που τα παίρνετε όλα προσωπικά λες και πέφτετε απο τα σύννεφα και δεν ξέρετε ότι έχουμε ένα ποσοστό του κόσμου μας μίζερο και σασταλεγάκια που περιμένει την στραβή για να την πει και θα αγνοήσει τα χίλια καλά που γίνονται.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν πατε καλα.
Χεστηκατε για τον ΠΑΟΚ η παρτουλα σας.
sorry για την εκφραση.
Ελπιζω να ηρεμησουμε ολοι.
Παμε παρακατω
Χεστηκατε για τον ΠΑΟΚ η παρτουλα σας.
sorry για την εκφραση.
Ελπιζω να ηρεμησουμε ολοι.
Παμε παρακατω
Βάζω στοίχημα τις επόμενες 4ώρες θα γράψει post ο @Petros1988. 
και πως ο Wernbloom στην Χαλκιδική θα πηδήξει την σαβούρα του

και πως ο Wernbloom στην Χαλκιδική θα πηδήξει την σαβούρα του

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- WestBlock4
Εγω δε καταλαβαινω κατο ρε μαγκες... Μηπως καποιοι νομιζετε οτι γιναμε ΡΕΑΛ κ οποιον παιχτη θελουμε τον κλεινουμε? Μηπως θεωρειται οτι η ελλαδα εγινε ξαφνικα ελκυστικο πρωταθλημα. Ο παιχτης ηρθε ζυγισε τη προσφορα λογικα δεν πειστηκε καλο του ταξιδι. Και το πιο αστειο ειναι οτι αυτοι που τωρα τον βριζουν με το πιο χυδαιο τροπο πριν 5 μερες τον αποθεωνανε. Παιχτες υπαρχουν καποιοι θα θελουν καποιοι Οχι. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ειναι οτι η ομαδα ειναι για πρωτη φορα Οικογενεια και ομαδα
Οι τελευταίες σελίδες απέδειξαν και στους πιο δύσπιστους πόσο μεγάλη ακροαματικότητα έχουν κάποιοι ραδιόφωνατζιδες στην πόλη μας...
Το εγώ του καθενός δεν είναι ο ΠΑΟΚ μας ...
Και να έρθει δεν θα αλλάξει τίποτε καθαρά θέμα νοοτροπίας είναι τελικά......panpangr77 έγραψε:Πότε θα έρθει το πρωτάθλημα να ηρεμήσουμε αν ηρεμήσουμε . Αν έρθει ο Βερνμπλουμ τι κωλοτουμπες θα κάνουμε ή φαντάσου να έρθει και να κάνει καμία λάθος πάσα τι θα γίνει ,αρρώστια που κάποτε θα φύγει,ελπίζω όταν έρθουν και οι τίτλοι. Αριστερό μπακ μας λείπει ,αν μπούμε ομίλους CHL τότε θα πάρουμε χαφ και εξτρέμ για ομίλους αν όχι ,έχουμε πολύ καλή ομάδα για να πρωταγωνιστήσει σε Ευρώπη και να πάρει πρωτάθλημα .
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα απ' τις διαφωνίες μας για το πώς λειτουργεί η ΠΑΕ...
Ο παίκτης με την προσέγγιση του δε δείχνει σοβαρότητα.
Και εξηγώ :
Ωραια,σωστό να λέμε ότι επαγγελματίες είναι, κοίτανε τα φράγκα τις ανέσεις και την κάλυψη της οικογένειας τους. Δεκτό.
Είναι αυτό λόγος να φτάνει Αύγουστος και να μην έχει διαλέξει ομάδα απ τις...
τόσες προτάσεις που έχει;
Είναι αυτό λόγος να ταξιδεύει μετά από δύο μήνες συζητήσεων και υποτιθέμενων πιέσεων σε μια πόλη χωρίς να έχει διάθεση συμφωνίας;
Δηλαδή τι παραπάνω θα σκεφτεί τις επόμενες τέσσερις μέρες; Το οποίο δε μπορούσε να δει, σκεφτεί ή αναζήτησει τόσο καιρό;
Μάλλον παζάρι με άλλους θέλει να κάνει.
Και αυτό επαγγελματικό δεν είναι.
Άμα δε του φταναν τα λεφτά του ΠΑΟΚ δεν θα ερχόταν καν.
Κούρασε η ιστορία. Βεβαίως το χοντρό μπινελικι στη γυναίκα του πιο κακο μας κάνει πάρα καλό αλλά δεν είναι και αυτό το βασικό πρόβλημα
Ο παίκτης με την προσέγγιση του δε δείχνει σοβαρότητα.
Και εξηγώ :
Ωραια,σωστό να λέμε ότι επαγγελματίες είναι, κοίτανε τα φράγκα τις ανέσεις και την κάλυψη της οικογένειας τους. Δεκτό.
Είναι αυτό λόγος να φτάνει Αύγουστος και να μην έχει διαλέξει ομάδα απ τις...
τόσες προτάσεις που έχει;
Είναι αυτό λόγος να ταξιδεύει μετά από δύο μήνες συζητήσεων και υποτιθέμενων πιέσεων σε μια πόλη χωρίς να έχει διάθεση συμφωνίας;
Δηλαδή τι παραπάνω θα σκεφτεί τις επόμενες τέσσερις μέρες; Το οποίο δε μπορούσε να δει, σκεφτεί ή αναζήτησει τόσο καιρό;
Μάλλον παζάρι με άλλους θέλει να κάνει.
Και αυτό επαγγελματικό δεν είναι.
Άμα δε του φταναν τα λεφτά του ΠΑΟΚ δεν θα ερχόταν καν.
Κούρασε η ιστορία. Βεβαίως το χοντρό μπινελικι στη γυναίκα του πιο κακο μας κάνει πάρα καλό αλλά δεν είναι και αυτό το βασικό πρόβλημα
Πόσο δίκαιο έχειςgk.box16 έγραψε:Οι τελευταίες σελίδες απέδειξαν και στους πιο δύσπιστους πόσο μεγάλη ακροαματικότητα έχουν κάποιοι ραδιόφωνατζιδες στην πόλη μας...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως άχτι μεγάλο έχω με αυτή την θέση του αμυντικού χάφ ...
Εξ απ’ ανέκαθεν η αγαπημένη μου ...
Απο τότε που έπαιζε ο αγαπημένος μου παίχτης Σκαρτάδος και βέβαια η ιστορία κλείδωσε όταν ήρθε ο αγαπημένος μου όλων των εποχών και τα πάντα πληρων Παμπλο Γκαρσια.
Ιδίως με τον τελευταίο και το ότι προχθες έκλεισαν δέκα χρόνια απο τότε που ήρθε η διαφορά μέχρι τωρα με τον Σουηδο ειναι εμφανής και με τρελενει.
Το θεμα ειναι ότι και ο Παμπλο όταν ήρθε δεν ήξερε που ερχότανε ... μην έχουμε λοιπόν την απαίτηση ένας παίχτης να σεβαστεί τα οπαδικά μας αισθήματα χωρίς μάλιστα να τα γνωρίζει.
Τεσπα , ας έρθει ο Σουηδός ας έρθει οποίος θέλει ... θέλω εκει τον καλύτερο παίχτη της ομάδας
Να αρχίζει η ομάδα και να τελειώνει σε αυτόν
Έναν Παμπλο Γκαρσια πιο νέο δεν γίνεται να βρούμε ;;; Τόσα φράγκα παίζουν γαμω την τρέλα μου.
Έβλεπα φέτος το 6 της Ουρουγουάης, έναν πιτσιρικά που έπαιζε πάντα με ψηλά το κεφάλι και είπα αμέσως αυτόν θέλω.
Μετα μπήκα και ειδα ότι τον πήρε ήδη απο πρόπερσι η Γιούβε με 10 μυρια και ξύπνησα.
Πάντως ποδοσφαιρικά μιλώντας για να ανέβουμε σε επίπεδο cl πιστεύω ότι μόνο αυτή η θέση μας λείπει ... μας λείπουν δηλαδή τα aggressive χαρακτηριστικά και το επίπεδο βγαλσιματος της μπάλας απο την πισω ζωνη. Για το πρωτάθλημα τα χάφ μας ειναι ήδη πολυ καλα
Εξ απ’ ανέκαθεν η αγαπημένη μου ...
Απο τότε που έπαιζε ο αγαπημένος μου παίχτης Σκαρτάδος και βέβαια η ιστορία κλείδωσε όταν ήρθε ο αγαπημένος μου όλων των εποχών και τα πάντα πληρων Παμπλο Γκαρσια.
Ιδίως με τον τελευταίο και το ότι προχθες έκλεισαν δέκα χρόνια απο τότε που ήρθε η διαφορά μέχρι τωρα με τον Σουηδο ειναι εμφανής και με τρελενει.
Το θεμα ειναι ότι και ο Παμπλο όταν ήρθε δεν ήξερε που ερχότανε ... μην έχουμε λοιπόν την απαίτηση ένας παίχτης να σεβαστεί τα οπαδικά μας αισθήματα χωρίς μάλιστα να τα γνωρίζει.
Τεσπα , ας έρθει ο Σουηδός ας έρθει οποίος θέλει ... θέλω εκει τον καλύτερο παίχτη της ομάδας
Να αρχίζει η ομάδα και να τελειώνει σε αυτόν
Έναν Παμπλο Γκαρσια πιο νέο δεν γίνεται να βρούμε ;;; Τόσα φράγκα παίζουν γαμω την τρέλα μου.
Έβλεπα φέτος το 6 της Ουρουγουάης, έναν πιτσιρικά που έπαιζε πάντα με ψηλά το κεφάλι και είπα αμέσως αυτόν θέλω.
Μετα μπήκα και ειδα ότι τον πήρε ήδη απο πρόπερσι η Γιούβε με 10 μυρια και ξύπνησα.
Πάντως ποδοσφαιρικά μιλώντας για να ανέβουμε σε επίπεδο cl πιστεύω ότι μόνο αυτή η θέση μας λείπει ... μας λείπουν δηλαδή τα aggressive χαρακτηριστικά και το επίπεδο βγαλσιματος της μπάλας απο την πισω ζωνη. Για το πρωτάθλημα τα χάφ μας ειναι ήδη πολυ καλα