Να αγιάσει το στόμα σου αδερφέ... εεεεε ή μήπως το πληκτρολόγιο;abg12d34 έγραψε:καλα ρε
εκλεισε το ....μεταγραφων...χωρις να προλαβω να γραψω ΚΑΙ εγω;;
το παραλογο ξερετε ποιο ειναι ....ομως και αφου...
λεμε...εγιναν λαθη...
αρα αυτος που το υποστηριζει αυτο....προφανως ...ξερει και ποιο ειναι το σωστο
επιδη εγω ...τωρα...ηρθα
ρε ....εσυ που λες οτι εγιναν λαθη...πες την κανονικη σειρα για να μαθω και εγω που μολις ηρθα;;
βεβαια ...εκει που ημουν...δεν ξεχνω και τι εγινε και την τελευταια φορα που πεσανε ολοι
μα ολοι
μικροι και μεγαλοι να φανε τον μιχελ
και ελα εσυ ρε...μανιακε..και μπες στην θεση του γιωργη
που ενω ξερεις οτι οτι εγινε ή γινετε ειναι μετα απο πολυ κοπο και πραγματικη δουλεια και οτι μερικα πραγματα ..απλος... ετσι καταλήγουν ...τι κανεις??
αφηνεις τον υπαλληλο σου στον ...αερα..για να τον φαει ο καθε ...μανιακος???
ακου καπελωνει....
οποιος πιστευει οτι ο μιχελ ειναι το ειδος του ανθρωπου που θα καπελωθει εχει μεγαλη αποσταση απο την πραγματικοτητα
προγραμματισμος....λεει ο αλλος..
δεν εχει προγραμματισμο λεει η διοικηση....
για τι πραγμα μιλατε ρε παιδια...
η τηλεοραση και το ραδιοφωνο που λειτουργουν βαση προγραμματος ειναι σχεδον παντα εκτος προγραμματος...
αλλα οταν ..μπαινει το ερωτημα...
αναφερετε μια ομαδα που μπορουμε να πουμε οτι.....να αυτη η ομαδα εχει προγραμμα...
ολοι κανουμε τον ...βελμπρουμ...δηλ. τον σουιδο
Ο ΠΑΟΚ εχει προγραμματισμο
και αυτος ειναι να γινει πανισχηρος σε ολα τα επιπεδα...
εαν αυτο δεν μπορειτε να το διακρινετε και θεωρειτε οτι επιδη ο χ παικτης ηρθε μετα απο 10 μηνες και τελικα
veni vidi και την εκανα και επιδη δεν εχω και αυτο για να μπορω να το βαλω εαν τραυματιστει αυτο που εχω
σημαινει οτι εκει στην διοικηση ..κοιμουντε...
αλλα επιδη ...ακουσαμε και αυτο και μαθαμε οτι η κριτικη ειναι και καλοπιστη και κακοπιστη...
δεν εχουν προγραμματισμο....
η κριτικη ειναι μια
ητε πω καποιον οτι λεει και κανει μαλακιες
ητε πω καποιο οτι λεει και κανει πραγματα τα οποια δεν στεκουν
ειναι δυνατον ...μερικοι να νομιζετε οτι απο τον απριλιο μια ομαδα πρεπει να ξερει τις αδυναμιες τις τον μαιο -ιουνιο να τις λυσει και τον ιουλιο να ειναι ολοι στην προετοιμασια;;
τεμετερον ....
καλα επικες
τους ανθρωπους σου απο την στιμη που θεωρεις οτι κανουν αυτο που πρεπει παντα θα τους καλυπτεις...
Τέλος πάντων +1926χ4 απο μένα