Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

abg12d34 έγραψε:καλα ρε
εκλεισε το ....μεταγραφων...χωρις να προλαβω να γραψω ΚΑΙ εγω;;

το παραλογο ξερετε ποιο ειναι ....ομως και αφου...

λεμε...εγιναν λαθη...

αρα αυτος που το υποστηριζει αυτο....προφανως ...ξερει και ποιο ειναι το σωστο

επιδη εγω ...τωρα...ηρθα

ρε ....εσυ που λες οτι εγιναν λαθη...πες την κανονικη σειρα για να μαθω και εγω που μολις ηρθα;;

βεβαια ...εκει που ημουν...δεν ξεχνω και τι εγινε και την τελευταια φορα που πεσανε ολοι

μα ολοι

μικροι και μεγαλοι να φανε τον μιχελ

και ελα εσυ ρε...μανιακε..και μπες στην θεση του γιωργη

που ενω ξερεις οτι οτι εγινε ή γινετε ειναι μετα απο πολυ κοπο και πραγματικη δουλεια και οτι μερικα πραγματα ..απλος... ετσι καταλήγουν ...τι κανεις??

αφηνεις τον υπαλληλο σου στον ...αερα..για να τον φαει ο καθε ...μανιακος???

ακου καπελωνει....

οποιος πιστευει οτι ο μιχελ ειναι το ειδος του ανθρωπου που θα καπελωθει εχει μεγαλη αποσταση απο την πραγματικοτητα

προγραμματισμος....λεει ο αλλος..

δεν εχει προγραμματισμο λεει η διοικηση....

για τι πραγμα μιλατε ρε παιδια...
η τηλεοραση και το ραδιοφωνο που λειτουργουν βαση προγραμματος ειναι σχεδον παντα εκτος προγραμματος...

αλλα οταν ..μπαινει το ερωτημα...

αναφερετε μια ομαδα που μπορουμε να πουμε οτι.....να αυτη η ομαδα εχει προγραμμα...

ολοι κανουμε τον ...βελμπρουμ...δηλ. τον σουιδο

Ο ΠΑΟΚ εχει προγραμματισμο

και αυτος ειναι να γινει πανισχηρος σε ολα τα επιπεδα...

εαν αυτο δεν μπορειτε να το διακρινετε και θεωρειτε οτι επιδη ο χ παικτης ηρθε μετα απο 10 μηνες και τελικα

veni vidi και την εκανα και επιδη δεν εχω και αυτο για να μπορω να το βαλω εαν τραυματιστει αυτο που εχω

σημαινει οτι εκει στην διοικηση ..κοιμουντε...

αλλα επιδη ...ακουσαμε και αυτο και μαθαμε οτι η κριτικη ειναι και καλοπιστη και κακοπιστη...

δεν εχουν προγραμματισμο....

η κριτικη ειναι μια

ητε πω καποιον οτι λεει και κανει μαλακιες

ητε πω καποιο οτι λεει και κανει πραγματα τα οποια δεν στεκουν

ειναι δυνατον ...μερικοι να νομιζετε οτι απο τον απριλιο μια ομαδα πρεπει να ξερει τις αδυναμιες τις τον μαιο -ιουνιο να τις λυσει και τον ιουλιο να ειναι ολοι στην προετοιμασια;;

τεμετερον ....
καλα επικες

τους ανθρωπους σου απο την στιμη που θεωρεις οτι κανουν αυτο που πρεπει παντα θα τους καλυπτεις...
Να αγιάσει το στόμα σου αδερφέ... εεεεε ή μήπως το πληκτρολόγιο;
Τέλος πάντων +1926χ4 απο μένα :pano:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

vs40 έγραψε:Μακάρι να παίζει FM ο Γιώργος που έχει ειπωθεί. Εγώ ξέρω ότι από τότε που ο Γιώργης ασχολήθηκε ενεργά με τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές, δηλαδή από τη χρονιά 2016/17 και μετά, η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ έχει πείσει και τον πατέρα του να μεγαλώσει κατά πολύ το μπάτζετ και τον πήχη της ομάδας. Προσωπικά πιστεύω ότι η ανάμιξη του Γιώργη είναι βασικός λόγος που πάει η ομάδα καλά, και το έχει πολύ παραπάνω από τον πατέρα του, που τα διαλούσε όλα σε κάθε αποτυχία. Ήδη βλέπουμε να κρατάμε ίδιο προπονητή και η ομάδα έχει παικταράδες.

Είναι λογικό να υπάρχουν αποτυχίες όταν πας για τεράσια ονόματα/συμβόλαια, και έτσι πρέπει να γίνεται. Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται σύμερα άλλους μέτριους παίκτες. Έχει ρόστερ πολυ γεμάτο και στα χαφ και στα εξτρεμ και παντού. Μονο αριστεσό μπακ χρειάζεται. Απαντείστε μου: Ο Χαρίσης θα έπαιζε βασικός στις περισσότερες ελληνικές ομάδες ή ο Μουλέν??? Εμείς ήδη τους έχουμε για 4η και 5η λύση στον πάγκο. Ο μόνος λόγος μεταγραφής είναι το κάτι εξαιρετικό, το οποίο όμως θα έχει και δύσκιολες διαπραγματεύσεις. Όταν ο Βέρνμπλουμ ζητάει 2εκ/έτος 3ετές και εμείς δίνουμε 1,5/έτος διετές, είναι τεράστια απόσταση. Προφανώς ο παίκτης μπορεί να βρει κάπου αλλού καλύτερο συνβόλαιο, που θα ειναι το τελευταίο του και αυτό κοιτάει.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια στις μεταγραφές. Την προσπάθεια. Αν θέλουν να τελειοποιηθούν, ας αξιοποιήσουν όλους τους ρόλους και κυρίως το σκάουτινγκ, που θα ήθελα να μην είναι μονο για τους μικρούς παίκτες, αλλά και τα βαρυά χαρτιά. πχ στο κέντρο ίσως θα ήταν καλύτερο να υπογράψουμε παίκτη με 1εκ συμβόλαιο και ποσό μεταγραφής αρκετά μεγάλο, για παίκτη 23-26 ετών με σκοπό να σπρώξει την ομάδα για πολλά χρόνια. Έχουμε εμπειρία και στο κέντρο πιστεύω. Τέλοσπάντων η ουσία είναι να υπάρχουν λίγο πιο ξεκάθαροι ρόλοι και να αξιοποιούνται κατάλληλα και δίκαια. Κατά τα άλλα μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στον Γιώργη που παλεύει για τον ΠΑΟΚ και τον έβαλε στο μονοπάτι των επιτυχιών.
:pano: :pano: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

axristeas έγραψε:Οσο υπαρχει αγραφος νομος να μην γινεται κριτικη σε κανεναν της οικογενειας σαββιδη,πατερα και υιο,ανεξαρτητως αν φταινε ή οχι,απο τους διαμορφωτες της κοινης γνωμης(ολογραφως ΑΡΔ),τοσο θα αυξανονται και θα πληθαινουν τα φαινομενα "φρουρων" στην καθημερινοτητα του συλλογου.
Η αβουλη αποδοχη σε κανει γαυρο.Αν θελετε να δικαιολογησετε αρειανους και ποκιτες και να γινουμε οι γαυροι του βορρα με καθε επισημοτητα,συνεχιστε την αβουλη υπερασπιση της οικογενειας.
Χτες εφταιγε ο ατζεντης.Σημερα η νινα.Αυριο θα βρειτε τον φταιχτη,δεν σας φοβαμαι
Γαβροι του βορρά μάλιστα ποιος το λέει αυτό ποιος το λέει οι οπαδοί των χαρτινων συγχαρητήρια χρησιμοποιείς την ορολογία τους.....
το θεμα ειναι να αντεχει ο ενας την γνωμη του αλλου χωρις να τον προσβαλει με ανοησιες του στυλ γαβροι του βορρα ....λεει ο καθενας την αποψη του και τελος τα γαβροι του βορρα κρατατα για τον εαυτο σου ........
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

eorptol1 έγραψε:
axristeas έγραψε:Οσο υπαρχει αγραφος νομος να μην γινεται κριτικη σε κανεναν της οικογενειας σαββιδη,πατερα και υιο,ανεξαρτητως αν φταινε ή οχι,απο τους διαμορφωτες της κοινης γνωμης(ολογραφως ΑΡΔ),τοσο θα αυξανονται και θα πληθαινουν τα φαινομενα "φρουρων" στην καθημερινοτητα του συλλογου.
Η αβουλη αποδοχη σε κανει γαυρο.Αν θελετε να δικαιολογησετε αρειανους και ποκιτες και να γινουμε οι γαυροι του βορρα με καθε επισημοτητα,συνεχιστε την αβουλη υπερασπιση της οικογενειας.
Χτες εφταιγε ο ατζεντης.Σημερα η νινα.Αυριο θα βρειτε τον φταιχτη,δεν σας φοβαμαι
Γαβροι του βορρά μάλιστα ποιος το λέει αυτό ποιος το λέει οι οπαδοί των χαρτινων συγχαρητήρια χρησιμοποιείς την ορολογία τους.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα κ γω... καιρό έχει να φανεί αυτό το πουλί όνομα κ πράγμα ......αχριστεας
Φυλλαράκι των μοντς κ του αγροφύλακα να υποθέσω ;;;;;
george188

Δημοσίευση από george188 »

kataramenos5 έγραψε:george188 δε λεω οτι κανει τη πλακα τουΣιγουρα γουσταρει οπως γουστραει καθε ΠΑΟκτσακι.Ομως αυτο δε σημαινει οτι οποιος γουσταρει μπορει και να κανει αυτη τη δουλεια.Ποδοσφαιρικες παραστασεις δεν εχει περισσοτερες απο μας.Δε γνωριζει το χωρο ,το ποδοσφαιρο και δεν εχει καμια εμπειρια.Ο ΠΑΟΚ ειναι η πρωτη φορα που ασχολειται.Ειναι δυνατο σε μια ΣΟΒΑΡΗ ομαδα που κυνηγαει να μπει ομιλους τσουλου να φερνεις καποιον που δε γνωριζει τη θεση του ΤΔ να κανει αυτη τη δουλεια?Επειδη ειανι ΠΑΟΚ?Αν το βλεπες αυτο στο γαυρο η στη κουλα τι θα λεγες για το γιο του Βαγγελα η του γατουλη?κουδουνια θα τους κρεμουσαμε
Mα δεν πιστεύω ότι απλά επειδή έχει αναβαθμισμένο ρόλο, κάνει μόνος του τις μεταγραφές χωρις να μιλάει με λουτσέσκου πχ.. Μπορεί να μαι και λάθος. Δεδομενο είναι ότι έχει πλέον σηκώσει μεγάλο βάρος της μεταγραφικής δραστηριότητας. Και με επιτυχίες και με αποτυχίες.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Δηλαδή μέχρι τώρα ήμασταν ανεπίσημα γαύροι του Βορρά και τώρα θα γίνουμε κι επίσημα; Κακό πράγμα το τσουβάλιασμα φίλε. Αν θες να μιλήσεις για συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου μας κάντο(πες κάποιοι μη μιλάς γενικά) αλλά μην μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι επειδή καμιά εκατοσταριά ανώριμοι συνοπαδοί έκαναν επίθεση μέσω των social media στον Σουηδό. Εγώ προσωπικά, όπως κι η συντριπτική πλειοψηφία των συνοπαδών μας φαντάζομαι, δεν έχω στείλει ποτέ μήνυμα, κάνει like, κάνει dislike ή οτιδήποτε άλλο γίνεται μέσω των social media σε οποιονδήποτε παίχτη της ομάδας. Επίσης, μην έχοντας ασχοληθεί ποτέ με επαγγελματικό αθλητισμό και μη γνωρίζοντας απολύτως τίποτα από τον τρόπο που λειτουργούν οι ομάδες αποφεύγω να τοποθετούμαι για μεταγραφές που στράβωσαν γιατί φαντάζομαι πως κάποιοι ποδοσφαιριστές, μεγαλωμένοι μέσα στον πλούτο που αποκόμισαν, είναι πολύ πιθανό να έχουν δύσκολους χαρακτήρες και να ζητούν τον ουρανό με τα άστρα. Τι πάει να πει αυτό; Πρέπει να τους τα δώσεις; Είμαι εγώ άβουλο ον επειδή δεν συμμετείχα στη μαζική ισοπέδωση και απαξίωση των πάντων; Αυτό είναι η κριτική; Θες να πεις κάτι πες το λογικά δομημένο και με επιχειρήματα, όχι χαρακτηρίζοντας όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως γαύρους του Βορρά και μην μου πει κανείς ότι πιάνομαι από μία λέξη. Εγώ δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι δεν έχω ιδέα από επαγγελματικό αθλητισμό, άρα η άποψη μου, είτε θετική είτε αρνητική, μπορεί να μην έχει κι ιδιαίτερη βαρύτητα κι αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές δεν παίρνω θέση για διάφορα θέματα. Εσείς όλοι είστε ειδικοί και γνωρίζετε τα πάντα γύρω από τον αθλητισμό, αλλά κι από τη διοίκηση ποδοσφαιρικών σωματείων κι άρα η δική σας άποψη είναι η σωστή;
Μπορούσες για παράδειγμα να γράψεις δεν μου άρεσαν τα εξής πράγματα:
α)Πολλοί συνοπαδοί την έπεσαν στο Σουηδό και την οικογένειά του μέσω των social media επειδή δεν υπέγραψε αμέσως στην ομάδα. Τραγικό κατά τη γνώμη μου. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος και θα σταθμίσει όλες τις παραμέτρους πριν δεσμευτεί για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τα επόμενα 3 χρόνια.
β)Δεν μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η ΠΑΕ στο μεταγραφικό της σχεδιασμό. Ενώ ο προπονητής έχει ζητήσει εδώ και καιρό επιτακτικά έναν επιθετικό κι έναν αριστερό μπακ ακόμη δεν έχει έρθει ο ένας από τους δύο, αλλά κι αυτός που ήρθε έχει χάσει ήδη την προετοιμασία.(για τα υπόλοιπα, δε νομίζω πως έχουμε επαρκή δεδομένα ώστε να εξάγουμε συμπεράσματα καθώς δε νομίζω ότι κάποιος από εμάς έχει πληροφόρηση εκ των έσω).
γ)Δεν μου αρέσει ότι ο Γιώργος Σαββίδης ανακοινώνει τις μεταγραφές μέσω των social media του γιατί έτσι κάνει να φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει τεχνικό διευθυντή, η τουλάχιστον δεν έχει ο τωρινός της αρμοδιότητες που θα έπρεπε. Ακόμη και γι'αυτό πολύ αμφιβάλλω(κι εδώ δεν έχουμε περισσότερα δεδομένα). Αδυνατώ να πιστέψω ότι κάθεται ο Γιώργος και ασχολείται με τη σύνταξη συμβολαίων και τις λεπτομέρειές τους, αλλά και τα υπόλοιπα διαδικαστικά της κάθε μεταγραφής. Απλά πιστεύω πως ο Μίχελ δεν γουστάρει να βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας ή ίσως είναι κι ένας τρόπος να τον καλύπτουν σε περίπτωση που γίνονται διάφορες μεταγραφικές αστοχίες, ώστε να μην ζητάει ο κόσμος το κεφάλι του κάθε φορά που κάποια μεταγραφή, όπως ο Λεβέκ, δεν βγαίνει στην ομάδα(δε νομίζω ότι υπάρχει έστω μία ομάδα παγκοσμίως που να έχει 100% ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Παρ 14 Σεπ 2018, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Κάτι άσχετο με τον Γιώργη (δεν έχω που να το γράψω μιας και τοπικ για μεταγραφές δεν). Εγώ που νίωθω ντροπή για κάτι παλικαράκια που πάνε στο προφίλ της Νίνας και της βρίζουν την μάνα και το σπίτι,είμαι περίεργος; Δεν έχω τόσο χιούμορ; Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή δεν ήρθε ο άντρας της στον ΠΑΟΚ και επειδή έγραψε το κάθε αρδοσάιτ ότι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή ήταν γιατί δεν έβρισκε σπίτι; Κρίμα για όλους..
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κάτι άσχετο με τον Γιώργη (δεν έχω που να το γράψω μιας και τοπικ για μεταγραφές δεν). Εγώ που νίωθω ντροπή για κάτι παλικαράκια που πάνε στο προφίλ της Νίνας και της βρίζουν την μάνα και το σπίτι,είμαι περίεργος; Δεν έχω τόσο χιούμορ; Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή δεν ήρθε ο άντρας της στον ΠΑΟΚ και επειδή έγραψε το κάθε αρδοσάιτ ότι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή ήταν γιατί δεν έβρισκε σπίτι; Κρίμα για όλους..
Έχεις δίκιο σ αυτό. Περιττά όλα αυτά
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κάτι άσχετο με τον Γιώργη (δεν έχω που να το γράψω μιας και τοπικ για μεταγραφές δεν). Εγώ που νίωθω ντροπή για κάτι παλικαράκια που πάνε στο προφίλ της Νίνας και της βρίζουν την μάνα και το σπίτι,είμαι περίεργος; Δεν έχω τόσο χιούμορ; Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή δεν ήρθε ο άντρας της στον ΠΑΟΚ και επειδή έγραψε το κάθε αρδοσάιτ ότι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή ήταν γιατί δεν έβρισκε σπίτι; Κρίμα για όλους..
Δεν έχεις διόλου άδικο. Μιλάμε περί ανοήτων.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα αυτοι δειχνουν οτι ο ελληνας μπορει να μεταμορφωθει στη χειροτερη φαρα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Υπάρχουν ατομα που πιστεύουν ότι μπορεί να χάλασε deal 2 μυρίων τον χρόνο, για σπίτια και σχολεια;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι καπου πρεπει να το ληξουμε.για λεφτα δε χαλασε το πραγμα.οταν ο αλλος μπαινει στο αετοπλανο τι ερχεται για βολτα;;;

Τελος παντων.

Να το ληξουμε το ζητημα.κουρασε
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι καπου πρεπει να το ληξουμε.για λεφτα δε χαλασε το πραγμα.οταν ο αλλος μπαινει στο αετοπλανο τι ερχεται για βολτα;;;

Τελος παντων.

Ήρθε για να διαπραγματευθει την πρόταση του ΠΑΟΚ. Προφανώς και χάλασε στα λεφτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ο ΠΑΟΚ που δεν του τα έδωσε.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Dakos4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι καπου πρεπει να το ληξουμε.για λεφτα δε χαλασε το πραγμα.οταν ο αλλος μπαινει στο αετοπλανο τι ερχεται για βολτα;;;

Τελος παντων.

Ήρθε για να διαπραγματευθει την πρόταση του ΠΑΟΚ. Προφανώς και χάλασε στα λεφτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ο ΠΑΟΚ που δεν του τα έδωσε.
Μάλιστα.Δηλαδη ισχυριζεσαι ότι ο ΠΑΟΚ ενώ εδώ και καιρό του έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση (βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη) αυτός χωρίς να έχει συμφωνήσει έστω προφορικά σηκώθηκε και ήρθε για να διαπραγματευτεί;Για να ζητήσει κατιτις παραπάνω κι εμείς δεν του το δώσαμε δηλαδή.
Διαφωνώ φίλε.Ενας παίκτης έρχεται όταν συμφωνεί προφορικά στα σημαντικότερα (χρήμα) και έρχεται για να συζητηθούν λεπτομέρειες του συμβολαίου όπως και το να περάσει ιατρικά.Σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι θα τον φέρναμε χωρίς να έχει συμφωνήσει στο οικονομικό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Τελος παντων.

μα δεν ξέρουμε καν γιατί χαλασε και ούτε θα μάθουμε και δε μας πέφτει καν λόγος

το θέμα είναι γιατί δεν έχουν εναλλακτικές όχι σήμερα αλλά εδώ και δυο μήνες που μας τα χει κάνει τσουρέκια η νινα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”