Μεταγραφές 31 Αυγούστου 2018
- Petros1988
Re: Μεταγραφές 31 Αυγούστου 2018
http://www.metrosport.gr/article/sti-ch ... vernmploum
Μπορεί οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να έχουν διακοπεί μέχρι την οριστικοποίηση της υπόθεσης εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα μα κάποιες πληροφορίες όμως το ζεύγος παραμένει στην Ελλάδα.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι εκπρόσωποί του αποφεύγουν να δώσουν λεπτομέρειες ακόμη και στους Σουηδούς δημοσιογράφους για το θέμα και υπάρχουν πληροφορίες ότι το ζεύγος Βέρνμπλουμ φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη έχει πάει πριβέ στη Χαλκιδική (δεύτερο πόδι), χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το πρόγραμμά του, ούτε για τον χρόνο της διαμονής.
Μπορεί οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να έχουν διακοπεί μέχρι την οριστικοποίηση της υπόθεσης εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα μα κάποιες πληροφορίες όμως το ζεύγος παραμένει στην Ελλάδα.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι εκπρόσωποί του αποφεύγουν να δώσουν λεπτομέρειες ακόμη και στους Σουηδούς δημοσιογράφους για το θέμα και υπάρχουν πληροφορίες ότι το ζεύγος Βέρνμπλουμ φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη έχει πάει πριβέ στη Χαλκιδική (δεύτερο πόδι), χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το πρόγραμμά του, ούτε για τον χρόνο της διαμονής.
Κ ομως ειναι αληθεια και τα 2 π ειπε ο πετρος χαλασε ο καιρος εχει ηλιο ακομα.
- Petros1988
Χαχαχαχα αφήστε τα χαζά και βρείτε τους έχουμε καταντήσει game of love φέτος με αυτόν στα μεταγραφικά!
Ωχ αν πήγαν Χαλκιδική και έχει πάλι μπορες βρώμα η δουλειά Πέτρο οριστικά όχι θα πει η Νίνα.....
:(
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Petros1988
- Petros1988
Πάντως από την ΠΑΕ ακόμη δεν έχει βγει επίσημα το ότι αποσυραμε την πρόταση!Άμα ρε Νίνα αν δε σου αρέσει και στην Χαλκιδικη τι να πω.Για τρανή αμμουδα την κόβω την Σουηδέζα.
-
Κατά τα άλλα πέθανε η γιαγιά της λέει.Αντι να πάει στην κηδεία ας κάνει ένα μπανάκι να της φύγει η στενοχώρια ε;
Για τα εξτρέμ που λέτε παιδιά ναι μεν έχουμε ποσότητα αλλά όλοι είναι πιτσιρίκια.Αν μπούμε ομίλους ch.l δε νομίζετε ότι χρειαζόμαστε κάποιον που να κάνει την διαφορά;
Επίσης από τα εξτρέμ που έχουμε πόσοι είναι καθαρόαιμοι εξτρέμ; Ο Μπισε όχι,ο Λέο Ζαμπα όχι, ο Λάμπρου ούτε.Μονο ο Λημνιός που και πάλι το να παίζει με ανάποδο πόδι δεν το χει ακόμη.
Για να μην παρεξηγηθεί εξτρέμ καθαρόαιμο εννοώ πχ όπως ο Βιειρινια πριν φύγει.
Επίσης φυσικά και όλοι οι ακραίοι μας είναι πολύ καλοί παίκτες και έχουν τεράστιες προοπτικές με το ταλέντο που διαθέτουν αλλά αν τυχόν έρθει η ώρα να πας να παίξεις πχ μέσα στο Μπερναμπέου δεν θα ήθελες στο άλλο άκρο από αυτό που πιθανόν θα καλύπτει ο Λέο Ζαμπα ή ο Λημνιός να έχεις έναν παικταρα που μπορεί να κάνει την διαφορά όπως κάποτε ο Αντελίνο;
Εγώ λοιπόν προβλέπω αποχώρηση (ίσως με πώληση Ουαρντα ή δανεισμό Λάμπρου) και έλευση ενός ποιοτικού εξτρέμ.Θα δούμε
Για τα εξτρέμ που λέτε παιδιά ναι μεν έχουμε ποσότητα αλλά όλοι είναι πιτσιρίκια.Αν μπούμε ομίλους ch.l δε νομίζετε ότι χρειαζόμαστε κάποιον που να κάνει την διαφορά;
Επίσης από τα εξτρέμ που έχουμε πόσοι είναι καθαρόαιμοι εξτρέμ; Ο Μπισε όχι,ο Λέο Ζαμπα όχι, ο Λάμπρου ούτε.Μονο ο Λημνιός που και πάλι το να παίζει με ανάποδο πόδι δεν το χει ακόμη.
Για να μην παρεξηγηθεί εξτρέμ καθαρόαιμο εννοώ πχ όπως ο Βιειρινια πριν φύγει.
Επίσης φυσικά και όλοι οι ακραίοι μας είναι πολύ καλοί παίκτες και έχουν τεράστιες προοπτικές με το ταλέντο που διαθέτουν αλλά αν τυχόν έρθει η ώρα να πας να παίξεις πχ μέσα στο Μπερναμπέου δεν θα ήθελες στο άλλο άκρο από αυτό που πιθανόν θα καλύπτει ο Λέο Ζαμπα ή ο Λημνιός να έχεις έναν παικταρα που μπορεί να κάνει την διαφορά όπως κάποτε ο Αντελίνο;
Εγώ λοιπόν προβλέπω αποχώρηση (ίσως με πώληση Ουαρντα ή δανεισμό Λάμπρου) και έλευση ενός ποιοτικού εξτρέμ.Θα δούμε
33 κοντεύεις ρε, σε 2-3 χρονια ολο διακοπές θα σαι. Φτάνει πια. Ρε φέρτε κάναν να χει όρεξη για μπαλίτσα, θα μπλέξουμε με τουτον
Άμα αποφασίζει η γυναίκα, δεν της λέει κανένας ότι εδώ είναι Αφρική?
Λέω εγώ τώρα..
Λέω εγώ τώρα..
φαντάζεσται μετά το ποστ του γιωργακη χθες τελικά να πει ναι η νινα
παίζει να συμβεί γιατί θα είναι πολύ ΠΑΟΚ κατάσταση
παίζει να συμβεί γιατί θα είναι πολύ ΠΑΟΚ κατάσταση