Γιώργος Σαββίδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Γιώργος Σαββίδης
Κάποιοι μπερδεύεται την κριτική με την κατηγορία
Λοιπόν κριτική δεν είναι να γράφεις ότι παίζει FM μέσω ΠΑΟΚ.
Κριτική δεν είναι να γράφεις πραγματα που νομίζεις ότι ισχύουν με το νου σου πχ ότι καπελωνει τα θέλω του προπονητή.
Κριτική δεν είναι να αναφέρεστε στον χαρακτήρα κάποιου αν είναι κακομαθημένος, κακομαθημένος, ηλιθιος κτλ όταν αυτόν τον κάποιον δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσεις.
Η κριτική είναι απ όλους ευπρόσδεκτη
Το να πεις ότι η ΠΑΕ δεν λειτούργησε σωστά στην περίπτωση του Σουηδού δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάποιον να αντιδράσει.
Το ότι έχουν γίνει πολλά λάθη όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης Σαββίδη δεν είναι κάτι που αμφισβητείται.
Αλλά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να γράφει ο καθένας για μσρμοτες και να αφήνει πχ υπονοούμενα ότι ο Σαββίδης δεν θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και επίτηδες κάνει κάποια πράγματα που κρατάνε πίσω την ομάδα.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης,αλλά το πώς εκφράζεται θα πρέπει να το προσέχει πολύ.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτελίζει πρόσωπα και καταστάσεις
Λοιπόν κριτική δεν είναι να γράφεις ότι παίζει FM μέσω ΠΑΟΚ.
Κριτική δεν είναι να γράφεις πραγματα που νομίζεις ότι ισχύουν με το νου σου πχ ότι καπελωνει τα θέλω του προπονητή.
Κριτική δεν είναι να αναφέρεστε στον χαρακτήρα κάποιου αν είναι κακομαθημένος, κακομαθημένος, ηλιθιος κτλ όταν αυτόν τον κάποιον δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσεις.
Η κριτική είναι απ όλους ευπρόσδεκτη
Το να πεις ότι η ΠΑΕ δεν λειτούργησε σωστά στην περίπτωση του Σουηδού δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάποιον να αντιδράσει.
Το ότι έχουν γίνει πολλά λάθη όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης Σαββίδη δεν είναι κάτι που αμφισβητείται.
Αλλά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να γράφει ο καθένας για μσρμοτες και να αφήνει πχ υπονοούμενα ότι ο Σαββίδης δεν θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και επίτηδες κάνει κάποια πράγματα που κρατάνε πίσω την ομάδα.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης,αλλά το πώς εκφράζεται θα πρέπει να το προσέχει πολύ.
Αυτό μανιακέ γίνεται γενικά στην κοινωνια.Λέει κάποιος κάτι και πιάνονται απτα λόγια του ολοι και δεν λενε την αποψη τους απλα του την πέφτουν.Δεν θα αλλάξει στο φόρουμ είναι ελληνικό φαινομενο
- Παλαιολόγος
παντως σε 3 μερες εχουμε κρισιμο ματς με μια ομαδα που ΚΑΜΙΑ σχεση εχει με την βασιλεια,με καταπληκτικα τρεξιματα και μεσοεπιθετικη γραμμη εξαιρετικη
αλλα με την Νινα ασχολουμαστε!
αλλα με την Νινα ασχολουμαστε!
Υποτιθεται δε μιλαω στη βουκη η σε δικαστηριο εδω ονωσ.
Υποτιθεται οτι μοιναουμε εδω λογ του κοινου μασ ενδιαφεριντοσ τρελασ ΠΑΟΚ
Οποτε το να πιανονται απο μια λεξη επιτηδεσ ενω αποφευγουν την ουσια εμενα μου λεει πολλα
Υποτιθεται οτι μοιναουμε εδω λογ του κοινου μασ ενδιαφεριντοσ τρελασ ΠΑΟΚ
Οποτε το να πιανονται απο μια λεξη επιτηδεσ ενω αποφευγουν την ουσια εμενα μου λεει πολλα
- kataramenos5
Ειπε ο ανθρωπος που εγρψε (δυο φορες) οτι ο ΠΑΟΚ στηθηκε απ τους προπονητες του(Σαντος ,αγγελο) για να μας κερδισουν κουλα και βαζελος.Και τωρα μας κουναει και το δαχτυλοdesperando έγραψε: Το ότι έχουν γίνει πολλά λάθη όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης Σαββίδη δεν είναι κάτι που αμφισβητείται.
ΥΓ Δε μας αφηνετε ν αγιασουμε κιολας.Κοψτε το λεμε κι εσεις λαδι στη φωτια
- navigator11
Αυτό είναι προσωπική τους κατάντια. Ούτε με εκφράζει σαν άνθρωπο, ούτε με αντιπροσωπεύει σαν ΠΑΟΚτση. Αυτό όμως ουδεμία σχέση έχει με τον ... άγραφο νόμο, που αναφέρεις. Δε θέλω να βάλω λόγια στο στόμα σου, οπότε θα κρατήσω για τον εαυτό μου την ερμηνεία αυτών που έγραψες σχετικά με αυτό το θέμα.axristeas έγραψε:Οτι εχουμε τσακισει στα μπινελικια το ζευγος βερνμπλουμ σε αμεση επικοινωνια στα προσωπικα τους δημοσια προφιλ(οχι γενικα και αοριστα),και μαλιστα σε προσωπικα τους ποστ οπως πχ η απωλεια ενος συγγενη,δεν σου βγαζει γαυριλα;navigator11 έγραψε:Η δράση της πλειοψηφίας από χτες πάνω στο θέμα, όχι εδώ μέσα μόνο, σε τι ακριβώς βγάζει αίσθηση γαυρίλας; Επειδή, χωρίς να είναι γνωστό απολύτως τίποτα γύρω από τη διαπραγμάτευση με τον παίχτη, δεν υπάρχει διάθεση να σταυρωθεί το Σαββιδέϊκο;
Οταν τα κανανε αυτοι,γελουσες με τα χαλια τους.
Τωρα;;;
Δηλαδή ρε παιδιά τα περι FM, ο ΠΑΟΚ είναι το παιχνιδάκι του Σαββιδη κτλ δεν είναι υπερβολικά?
Και στη μπαρτσελονα να γινοταν το χθεσινο σκηνικο, μπινελικια θα τρωγε το αντιστοιχο ζευγος βερνμπλουμ. Γαυροι κι αυτοι.
Δηλαδή κλειδώθηκε το θέμα των μεταγραφών και συνεχίζετε την αντιπαράθεση εδώ?
Φτάνει ρε αδέρφια κουράσατε . Λάθη γίνονται από όσους δουλεύουν . Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο παρουσιάζετε καλύτερος. Μην κάνετε κριτική μόνο και μόνο από φόβο μην σας κατηγορήσουν για πρόβατα .
Φτάνει ρε αδέρφια κουράσατε . Λάθη γίνονται από όσους δουλεύουν . Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο παρουσιάζετε καλύτερος. Μην κάνετε κριτική μόνο και μόνο από φόβο μην σας κατηγορήσουν για πρόβατα .
- desperando
- Επικοινωνία:
http://flatearthgreece.blogspot.com/?m=1kataramenos5 έγραψε:Ειπε ο ανθρωπος που εγρψε (δυο φορες) οτι ο ΠΑΟΚ στηθηκε απ τους προπονητες του(Σαντος ,αγγελο) για να μας κερδισουν κουλα και βαζελος.Και τωρα μας κουναει και το δαχτυλοdesperando έγραψε: Το ότι έχουν γίνει πολλά λάθη όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης Σαββίδη δεν είναι κάτι που αμφισβητείται.
ΥΓ Δε μας αφηνετε ν αγιασουμε κιολας.Κοψτε το λεμε κι εσεις λαδι στη φωτια
- kataramenos5
Ρε george188 ποιος κανει τις μεταγραφες στον ΠΑΟΚ.Εχεις απαντηση?Ο Μιχελ περσι ειπε για τις τελευταιες (βιερι κλπ) "εγω δεν ασχοληθηκα" Ποιος τοτε?Ο βουκιτς?Ως τι?Ποιος μενει?Ποιος ανακοινωνει τις μεταγραφες στο ινστα?εγω?
Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ όταν κάποιος δεν έχει την ίδια άποψη με σένα.desperando έγραψε: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτελίζει πρόσωπα και καταστάσεις
Το ότι ο μικρός Σαββίδης έχει πολύ αναβαθμισμένο ρόλο είναι γεγονός. Το ότι εσύ θεωρείς πχ οτι το κάνει για τη πλάκα του, στα δικά μου μάτια δεν ισχύει. Εγώ βλέπω εναν τύπο που γουστάρει να μεγαλώσει την ομάδα μας αλλά κάνει λάθη. Η ομάδα χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερη και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Μαζί σου στην κριτική, οφείλουμε να κάνουμε κριτική. Αλλά επίτρεψέ μου μετά απο τόσα χρόνια να μην θεωρώ ότι ο τύπος "παίζει" με την ομάδα μου. Θεωρώ οτι και αυτός πονάει με τις όποιες αστοχίες.kataramenos5 έγραψε:Ρε george188 ποιος κανει τις μεταγραφες στον ΠΑΟΚ.Εχεις απαντηση?Ο Μιχελ περσι ειπε για τις τελευταιες (βιερι κλπ) "εγω δεν ασχοληθηκα" Ποιος τοτε?Ο βουκιτς?Ως τι?Ποιος μενει?Ποιος ανακοινωνει τις μεταγραφες στο ινστα?εγω?
Εμένα αυτό που με κάνει μπαρούτι είναι ότι σύμφωνα με κάποιους εγώ θα γαυροποιηθώ αν υπερασπιστώ πχ επιλογές του μικρού ρε συ kat.. Και δεν το λέω για σένα προφανώς αυτό.
Καλη η κριτικη.
Αλλα παιδια εχουμε μια υπερπληρη πολυ καλη ομαδα, με ενα κενο στην ουσια, αυτο του αριστερου μπακ, τον ιδιο προπονητη που περασε τις εξετασεις περσι και συνεχιζει το πολυ καλο του εργο.
Εγιναν λαθος χειρισμοι σε μια μεταγραφικη υποθεση με τον Σαββιδη jr. να εχει μεγαλη ευθυνη κυριως γιατι την δημοσιοποιησε ως κλεισμενη πριν ολοκληρωθει. Το παραδεχτηκε.
Δεν καταλαβαινω γιατι ολο αυτο; Να γινει κριτικη επι του συγκεκριμενου θεματος. Καλως.
Γιατι ολα αυτα περι fm, περι κακομαθημενων, η παρελθοντολογια ξαφνικα για καπελωμα Μιχελ, Βουκιτς κτλτ, δεν βρισκω κανεναν λογο για ολο αυτο.
Υ.Η. Εννοειται οτι τα βρισιδια προς τον Μπλουμ και την γυναικα του ειναι μαλακιες και γινονται ή απο βλακες ή απο παιδακια.
Αλλα παιδια εχουμε μια υπερπληρη πολυ καλη ομαδα, με ενα κενο στην ουσια, αυτο του αριστερου μπακ, τον ιδιο προπονητη που περασε τις εξετασεις περσι και συνεχιζει το πολυ καλο του εργο.
Εγιναν λαθος χειρισμοι σε μια μεταγραφικη υποθεση με τον Σαββιδη jr. να εχει μεγαλη ευθυνη κυριως γιατι την δημοσιοποιησε ως κλεισμενη πριν ολοκληρωθει. Το παραδεχτηκε.
Δεν καταλαβαινω γιατι ολο αυτο; Να γινει κριτικη επι του συγκεκριμενου θεματος. Καλως.
Γιατι ολα αυτα περι fm, περι κακομαθημενων, η παρελθοντολογια ξαφνικα για καπελωμα Μιχελ, Βουκιτς κτλτ, δεν βρισκω κανεναν λογο για ολο αυτο.
Υ.Η. Εννοειται οτι τα βρισιδια προς τον Μπλουμ και την γυναικα του ειναι μαλακιες και γινονται ή απο βλακες ή απο παιδακια.
Εννςοετια οτι ποναει κ τωρα θα πεισμωσει κνθα φερει π καλουσ το πιστευω αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο