Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Equalizer »

Dakos4 έγραψε:Γιατί σβήστηκε το ποστ μου;
Γιατί είναι ασεβες προς τις εκκλήσεις επιστροφής στην ηρεμία

Γιατί δεν στηρίζεται σε κάτι χειροπιαστό και φέρνει και την οικογένειά Σαββίδη και όσους δουλεύουν στον ΠΑΟΚ σε θέση απολογούμενου.

Αν είναι δυνατόν να πιανεστε από μια μαλακιά που γράφτηκε ον λαιν και να τη θεωρείτε ΚΑΝΟΝΑ για το πώς δουλεύει όλος ο ΠΑΟΚ .

Άλλο τι βλέπει ο Γιώργης, άλλο ότι ΟΛΟΙ έρχονται επειδή τους είδε στο τρανσφερ.

Δύο λεπτά δεν είχα π έγραψα να σταματήσει το κράξιμο το οποίο στην τελική δεν αποτελεί τίποτα άλλο οι καυγά μεταξύ μελών στηριγμένο σε ΦΗΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σταλκερ χαβαλε με κάνεις;

Επειδη είπα ΣΚΑΣΤΕ;

Νόμιζα σε ενεργους ΠΑΟΚτσηδες απευθύνομαι.

Έλεος να πούμε δες το και λίγο πιο θετικά το πράγμα

Πριν καμιά ώρα που είπα ότι δε πειράζει ας το ληξουμε και ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και με γράψανε ΟΛΟΙ στα παπάρια τους που ήσουνα;

Πως το χετε δει δηλαδή ότι θα κλειδώνουν και θα ξεκλειδώνουν τα τοπικ ανάλογα με το πότε σας γκαβλωνει να κραζεστε μεταξύ σας νυχθημερον αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις;

Τι με νοιάζει εμένα και κυρίως τους καθημερινά ασχολούμενους διαχειριστές αν τα Χ μέλη έχουν καλή άποψη για τα άλλα Χ μέλη και αν έχουν παρεακια μεταξύ τους και αντίστοιχα βρίσκουν αφορμές για πλακωμους;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Besuch 2 έγραψε:Έχω να γράψω εδώ κ ΧΡΟΝΙΑ κι ας διαβάζω. (Κι αφού δεν με διαγράφετε, θα πετάγομαι στο ξεκαρφωτο)

Να πω λοιπόν κάτι για την κριτική γιατί μπορεί οι απόψεις μας (σας) μπορεί να απέχουν ελάχιστα...μπορεί και να απέχουν έτη φωτός.

Ναι ρε καρντάσια...ναι στην κριτική, την εποικοδομητική , ουσιαστική και καλοπροαίρετη φυσικά για το καλό της ομάδας.
Μπορεί κάποιος όμως να μου πει η κριτική που διαβάζω από χθες που βασίζεται;
Σε γεγονότα ή σε υποθέσεις - κουτσομπολιά - ραδιοφωνατζηδες και "άρδ"; Από τη μια τους βρίζετε...από την άλλη οπότε γουστάρετε ενστερνίζεστε τις αποκλειστικότητες τους...

Ναι λοιπόν στην κριτική. Από τη στιγμή που κάποιος από σας θα ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΝ...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...γιατί κάποιοι φαίνεται ότι τα ξέρετε όλα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Πείτε μου όλα τα στοιχεία κ να κάνουμε μαζί....το "είπε ο Γιώργης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη" δεν θα το δεχτώ ως απάντηση. Δεν είναι στοιχείο που οδηγεί στα αυθαίρετα κατά κανόνα συμπεράσματα σας.....πχ, ο Γιώργος μπορεί να εννοούσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που άφησε το Μιχελ να τρέχει την υπόθεση ενός παίχτη δύο μήνες κ να καθυστερήσει η ενίσχυση. Αυτό , αν κ ελπίζω να μην το έλεγε έτσι, έρχεται πάντως σε αντίθεση με τα συμπεράσματα σας για γλάστρα μιχελ....
άρα περιμένω στοιχεία.....

Η απόλυτη ισοπέδωση (ξανά) για μια μεταγραφή που (φαίνεται να ) χάλασε χωρίς να γνωρίζουμε τι παίχτηκε ακριβώς. Βαφτίσαμε γλάστρες το Μιχελ, ανίκανη την ΠΑΕ, παιδάκι που παίζει προ το Γιώργο ...και δεν θυμάμαι τι άλλο για μια μεταγραφή που φαινόταν από αρχής ότι ήταν ειδικών συνθηκών. Το αν τον ήθελε διακαώς ο λουτσε κι επέμενε κι ο ίδιος παση θυσία να τον περιμένουμε δεν το ξέρουμε , την άποψη Μιχελ δεν την ξέρουμε , ο Γιώργης ήταν Αμερική κι οχι εδώ χθες, αλλά εμείς τα ξέρουμε όλα καλύτερα...

Και πριν την πέφτετε σε όλους όσους αρνούνται (πριν μάθουν τι γίνεται) να σας ακολουθήσουν στην ισοπέδωση βαφτίζοντας τους Τσουκαλάδες (σας πειράζει όμως όταν σας κρίνουν)
...κοιτάξτε μήπως εσείς γίνεστε ηθελημένα ή άθελα σας ΜυρτσοΡαπτοπουλοι.......(μην παρεξηγηθειτε που απαντώ στον ίδιο τόνο που εσείς δώσατε)!

Και επαναλαμβάνω για 1000στη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που υπήρξα μέλος:
Γιατί βρίζουμε τους μυρτσοκαμοροραπτόπουλους όταν συμφωνουμε σε όλα μαζί τους...έστω καθυστερημένα; Μα ΣΕ ΟΛΑ όμως !!!(αν φυτέψεις το σπόρο, έστω με καθυστέρηση φυτρώνει). Δεν θα ήταν πιο σωστό να απαιτήσουμε να τους δωθεί θέση διευθυντών γραφείο τύπου;;;
Βασικά, να πω ότι χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω μετά από πάρα πολύ καιρό. Τώρα αναφορικά με τα άλλα που κάθισες κι έγραψες, συμφωνώ. Οκ, καλώς ή κακώς, ουδείς εξ ημών, πέρα από ίσως κάποια άτομα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, εδώ μέσα πιστεύω πως έχει, και πολύ καλώς δεν έχει, την παραμικρή πληροφόρηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στην παε. Η όποια κριτική, ασφαλώς, σε εικασίες θα βασίζεται και σε "πληροφόρηση" από τους γνωστούς ρεπόρτερς και δημοσιολόγους περί ΠΑΟΚ.

Προσωπικά, δε με πειράζει τόσο το να γράψει κάποιος λχ πως καθυστέρησαν να φέρουν ξέρω γω αναπληρωματικό αριστερό μπακ. Οκ, δεκτό. Βέβαια όχι από τέλη Ιουνίου αλλά οκ. Δεν μπορώ να αφήσω όμως ασχολίαστο, όταν λχ ο Λουτσέσκου μιλάει για τον Χατσερίδη πως έχει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα και τα χρειαζόμαστε, το να αφήνονται τακτικά αιχμές ότι του τον "φόρτωσαν", επειδή ήταν προσωπική καύλα της οικογένειας. Οπότε δημόσια δεν έχει και πολλά περιθώρια να εκφράσει όσα πραγματικά πιστεύει ο προπονητής.

Όταν όμως θα βγει να πει για παίχτες, που είναι στον προγραμματισμό να προστεθούν στο ρόστερ αλλά ακόμα δεν είναι εδώ, τότε εκφράζει εύσχημα τον εκνευρισμό του. Τότε έχει τα @@ ... να κρούσει κουδουνάκια. Ένα απλό παράδειγμα για το πώς μπορεί ένα άτομο να επιλέγει την ερμηνεία των δηλώσεων του ίδιου ανθρώπου με βάση όσα "δεδομένα" θεωρεί με το νου του ότι ισχύουν για τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ.

Σαφώς, δε λειτουργούν όλα σαν ελβετικό ρολόι. Κι εκεί που λειτουργούσαν μέχρι χτες σαν ελβετικό ρολόι, βέβαια, μάζεψαν ένα τιμητικό πεντάμπαλο από τον ανοργάνωτο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 05 Αύγ 2018, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

rainmaker έγραψε:
Dakos4 έγραψε:Γιατί σβήστηκε το ποστ μου;
Γιατί είναι ασεβες προς τις εκκλήσεις επιστροφής στην ηρεμία

Γιατί δεν στηρίζεται σε κάτι χειροπιαστό και φέρνει και την οικογένειά Σαββίδη και όσους δουλεύουν στον ΠΑΟΚ σε θέση απολογούμενου.

Αν είναι δυνατόν να πιανεστε από μια μαλακιά που γράφτηκε ον λαιν και να τη θεωρείτε ΚΑΝΟΝΑ για το πώς δουλεύει όλος ο ΠΑΟΚ .

Άλλο τι βλέπει ο Γιώργης, άλλο ότι ΟΛΟΙ έρχονται επειδή τους είδε στο τρανσφερ.

Δύο λεπτά δεν είχα π έγραψα να σταματήσει το κράξιμο το οποίο στην τελική δεν αποτελεί τίποτα άλλο οι καυγά μεταξύ μελών στηριγμένο σε ΦΗΜΕΣ
Εφόσον αποφασίζει ο Γιώργης αυτός θα είναι ο απολογουμενος!
Από δω και πέρα ζητώ ο Γιώργης μόνο μπας και περάσει τίποτα.
Να φανταστώ το συγνώμη του Γιώργη δνε είναι απολογία...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Το ότι ανέλαβε την ευθύνη για χτες δεν είναι λόγος να λέμε κάθε πεντάλεπτο ότι ο ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ από τρανσφερμαρκτ βρίσκει παίκτες γιατί έτσι γουστάρει ο Γιώργης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Besuch 2 έγραψε:Έχω να γράψω εδώ κ ΧΡΟΝΙΑ κι ας διαβάζω. (Κι αφού δεν με διαγράφετε, θα πετάγομαι στο ξεκαρφωτο)

Να πω λοιπόν κάτι για την κριτική γιατί μπορεί οι απόψεις μας (σας) μπορεί να απέχουν ελάχιστα...μπορεί και να απέχουν έτη φωτός.

Ναι ρε καρντάσια...ναι στην κριτική, την εποικοδομητική , ουσιαστική και καλοπροαίρετη φυσικά για το καλό της ομάδας.
Μπορεί κάποιος όμως να μου πει η κριτική που διαβάζω από χθες που βασίζεται;
Σε γεγονότα ή σε υποθέσεις - κουτσομπολιά - ραδιοφωνατζηδες και "άρδ"; Από τη μια τους βρίζετε...από την άλλη οπότε γουστάρετε ενστερνίζεστε τις αποκλειστικότητες τους...

Ναι λοιπόν στην κριτική. Από τη στιγμή που κάποιος από σας θα ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΝ...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...γιατί κάποιοι φαίνεται ότι τα ξέρετε όλα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Πείτε μου όλα τα στοιχεία κ να κάνουμε μαζί....το "είπε ο Γιώργης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη" δεν θα το δεχτώ ως απάντηση. Δεν είναι στοιχείο που οδηγεί στα αυθαίρετα κατά κανόνα συμπεράσματα σας.....πχ, ο Γιώργος μπορεί να εννοούσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που άφησε το Μιχελ να τρέχει την υπόθεση ενός παίχτη δύο μήνες κ να καθυστερήσει η ενίσχυση. Αυτό , αν κ ελπίζω να μην το έλεγε έτσι, έρχεται πάντως σε αντίθεση με τα συμπεράσματα σας για γλάστρα μιχελ....
άρα περιμένω στοιχεία.....

Η απόλυτη ισοπέδωση (ξανά) για μια μεταγραφή που (φαίνεται να ) χάλασε χωρίς να γνωρίζουμε τι παίχτηκε ακριβώς. Βαφτίσαμε γλάστρες το Μιχελ, ανίκανη την ΠΑΕ, παιδάκι που παίζει προ το Γιώργο ...και δεν θυμάμαι τι άλλο για μια μεταγραφή που φαινόταν από αρχής ότι ήταν ειδικών συνθηκών. Το αν τον ήθελε διακαώς ο λουτσε κι επέμενε κι ο ίδιος παση θυσία να τον περιμένουμε δεν το ξέρουμε , την άποψη Μιχελ δεν την ξέρουμε , ο Γιώργης ήταν Αμερική κι οχι εδώ χθες, αλλά εμείς τα ξέρουμε όλα καλύτερα...

Και πριν την πέφτετε σε όλους όσους αρνούνται (πριν μάθουν τι γίνεται) να σας ακολουθήσουν στην ισοπέδωση βαφτίζοντας τους Τσουκαλάδες (σας πειράζει όμως όταν σας κρίνουν)
...κοιτάξτε μήπως εσείς γίνεστε ηθελημένα ή άθελα σας ΜυρτσοΡαπτοπουλοι.......(μην παρεξηγηθειτε που απαντώ στον ίδιο τόνο που εσείς δώσατε)!

Και επαναλαμβάνω για 1000στη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που υπήρξα μέλος:
Γιατί βρίζουμε τους μυρτσοκαμοροραπτόπουλους όταν συμφωνουμε σε όλα μαζί τους...έστω καθυστερημένα; Μα ΣΕ ΟΛΑ όμως !!!(αν φυτέψεις το σπόρο, έστω με καθυστέρηση φυτρώνει). Δεν θα ήταν πιο σωστό να απαιτήσουμε να τους δωθεί θέση διευθυντών γραφείο τύπου;;;
Η απάντηση στον μανιακό,Τσε κτλ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποια απολυτη ισοπεδωση ειδεσ που μασ απαντησεσ κιολασ;
Οταν σου λεω ικανοπιημενοσ με μετεγραφεσ που ρθανε φετοσ , λογικη κινησεων τυπου ακπομ τζαπα κλπ
Απαντα συγκεκριμενα αν μπορεισ.....

Ασε τισ υπεκφυγεσ...

Για βερνμπλουμ εγραψα αναβαθμιση σε σχεση με κανιασ ποσα θετικα κ κολλησε στο καδρονι τεχνικα...

Απαντα συγκεκριμενα αν μπορεισ

Κ ξαναπα σκασιλα μου για βερνμπλουμ

Ειχα βαλει κ αποψη σουηδου με την οποια συμφωμω οσουσ αγωνεσ ειδα ...

Αλλα κριτικη βασει αποτεκσματων σασ αρεσει
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πότε θα έρθει το πρωτάθλημα να ηρεμήσουμε αν ηρεμήσουμε . Αν έρθει ο Βερνμπλουμ τι κωλοτουμπες θα κάνουμε ή φαντάσου να έρθει και να κάνει καμία λάθος πάσα τι θα γίνει ,αρρώστια που κάποτε θα φύγει,ελπίζω όταν έρθουν και οι τίτλοι. Αριστερό μπακ μας λείπει ,αν μπούμε ομίλους CHL τότε θα πάρουμε χαφ και εξτρέμ για ομίλους αν όχι ,έχουμε πολύ καλή ομάδα για να πρωταγωνιστήσει σε Ευρώπη και να πάρει πρωτάθλημα .
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MANIAKOS έγραψε:Καλα κατι ειπεσ τωρα

Επιχειρηματα μηδεν
Ενώ εσύ μας έχεις ταράξει στα επιχειρήματα.
FM παίζει ο Γιώργης
Καπελωνουν τον καημένο τον προπονητή που πάνε να του φέρουν χαφ των δύο εκατομμυρίων και άλλα ωραία.

Προσπαθείτε να βαφτισετε τις εικασίες σας ως γεγονότα, αλλά στην τελική εικασίες παραμένουν... ακόμα και αν ο Ισπανός του μέλλοντος αποδείξει αυτά που λέτε.
Η κριτική γίνεται με βάση γεγονότα και όχι με βάση εικασιών του κάθε τυχάρπαστου
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Tolaros έγραψε:Το θεμα δεν είναι ο Μπλουμ, ο οποίος στο κάτω κάτω μπορεί να γυρίσει και να πει έρχομαι. Και μακάρι να το κάνει, κάτι χαζά σχόλια για παρακαλετα μήσια και ξινα νινια τα θεωρώ αστεία, εκτός αν βλέπετε το ποδόσφαιρο σαν γκόμενα και ανάγονται διαπραγματεύσεις εκατομμυρίων σε φορτώματα με πέλφε.

Το θεμα είναι η οργάνωση της ΠΑΕ στα μεταγραφικά και εκεί είμαστε αχταρμάς. Ρίχνουμε τα εκατομμύρια βροχή, το ρόστερ στοιχίζει όσο όλης της σούπερ λιγκ πλην γάβρου μαζί, και μεθαύριο αν δεν μπορεί ο Κάνιας ο μόνος που υπάρχει είναι ο Χαρισης. Και ξερουμε οτι θα φυγει ο Τσιμι απο Νοέμβριο. Και αριστερό μπακ δεν έχουμε ρεζερβα, ενώ πάλι έχει τελειώσει ο Λεοβατς από Νοέμβριο. Δε νομίζω να είχαμε ΤΔ έστω και το Βρυζα και να είχαμε τέτοιες ελλείψεις με τόσο χρήμα.

Αλλά το χρήμα είναι χρήμα, και τόσο που ρίξανε οι Σαββιδαιοι έχουν φτιάξει ομαδάρα. Απλά πήρε πολύ παραπάνω χρόνο και χρήμα. Και αφού με τον παρά τους μπιπ και την κυρά τους, ας κλείσουν τα κενά έστω και 31/8 όπως πέρσι. Θα συνηθίσουμε και μεις.
Επειδή το σχόλιο για το παρακαλετο το έγραψα εγώ , εσυ λοιπόν αν ποτέ στη ζωή σου διαπραγματεύτεις για κάτι κάτσε να σου πάρουν και τα σώβρακα αρκεί να πετύχεις το ντιλ αδιαφοροντας για οτιδήποτε άλλο.
ακριβώς λοιπόν επειδή πρόκειται για διαπραγματεύσεις εκατομυρίων δε πρέπει να δίνεις πουθενά το δικαίωμα να υποβαθμίζει ο οποιοσδήποτε το brandname σου... τι είναι η ομάδα; Ξενοδοχείο; Ήρθε είδε τα δωμάτια αλλά θα κοιτάξει και κάπου άλλου και αν δε βρει κάτι καλύτερο θα μας τηλεφωνήσει σε 4 μέρες και λέμε και μακαρι να το κάνει;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Θα γράψω και γω 4-5 σκόρπιες σκέψεις σε ένα τόπικ που απο χθές έχει πάρει φωτιά. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους άλλωστε, αλίμονο. Καταρχήν προσυπογράφω μέχρι τελείας αυτά που είπε ο Besuch 2.. Τα ανέλυσες πολύ ωραια φιλε. Πάμε τώρα σε αυτά που θέλω να πώ και εγώ..
1) Αρχικα παίκτης ο οποίος δεν γουστάρει να έρθει στην ομάδα μου, δεν τον θέλω.. Δικαιωμά του να σκέφτεται σε ποιά ομάδα θέλει να παίξει για τα επόμενα 3 χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η ομάδα θα τον περιμένει εσαεί.. Αφού κ. Βερνμπλουμ πιστεύεις ότι θα βρείς κάτι καλύτερο, με γεια σου με χαρά σου. Στο καλό και να μας γράφεις, ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει και δεν θα στεναχωρηθούμε για κανέναν παίκτη.
2) Πάντα πρέπει να υπάρχει κριτική προκειμένου να εντοπίζονται οι αδυναμίες στη λειτουργία της ομάδας και να διορθώνεται το πράμα (αυτό ελπίζουμε όλοι μας). Ναι στην κριτική αλλά όχι στην ισοπέδωση παιδιά.. Πραγματικά εκφράσεις περι παίζει FM, μας έχει για παιχνιδάκι του είναι μια τεράστια ισοπέδωση. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που καραγουστάρει που είναι εδώ και κάθε χρόνο προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν ξερω γιατι αναφέρεστε σε παιχνιδάκια και ιστορίες, πραγματικά απορώ.
3)Προφανώς η λειτουργία της ομάδας δεν είναι η ιδανική, χρήζει βελτίωσης προκειμένου να λειτουργούν όλα πιο γρήγορα. Π.χ. Θεωρώ ότι τα συμβόλαια πρέπει να ναι έτοιμα ΠΡΙΝ έρθει ο όποιος παίκτης.. Όταν τον βλέπει ο κόσμος , τον θεωρεί κλεισμένο. Θεωρώ λάθος κάθε φορά να αργείς στη σύνταξη των συμβολαίων γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι θα προκύψει και ίσως χάσεις επικοινωνιακά.
4) Γιατί ας πούμε θεωρούμε όλοι μας a priori ότι ο Λουτσέσκου δεν γνωρίζει για τις κινήσεις της ΠΑΕ? Προκύπτει απο κάπου? Το μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ είναι ότι αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχει στηρίξει με ένα αριστερό μπακ που ζητάει εδώ και κανα δίμηνο. Ο παίκτης έπρεπε ήδη να είναι εδώ. Από εκεί και πέρα δεν εχω δει τον Ρουμάνο να βγάζει δυσαρέσκεια για οτιδήποτε άλλο. Εκτός αν πιστέψουμε ότι απλά ο τύπος τα δέχεται όλα..
5) Και ένα τελευταίο, δεν γίνεται απο τη μία πλευρά να κατηγορεί κάποιος την οικογένεια ότι πάντα βγάζει άλλους μπροστά για να πάρουν την ευθύνη σε ένα στραπάτσο και απο την άλλη όταν ο Γιώργης βγαίνει και λέει αναλαμβάνω την ευθύνη πάλι να φωνάζουμε. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Μαγκιά του και αντρίκιο, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος χειρισμούς. Το μεγάλο θέμα ειναι αν θα μάθει απο το λάθος του, θα το δούμε στο μέλλον
Αυτά απο μένα και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο μου κείμενο.
Υ.Γ. Οι σαββίδηδες δεν ειναι ευχή και κατάρα για την ομάδα. Ευχή ειναι, σκέτο. Είναι άνθρωποι που δείχνουν οτι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την πάνε όσο ψηλότερα γίνεται.
Υ.Γ2. Τετάρτη όλοι στο ΝΑΟ, μόνο νίκη!! :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα ντεπεραντο
Τα γεγονοτα στα εγραψε αναλυτικα ο κατ τα ειδεσ ;
Ειναι ψεμματα;
Τισ δηκωσεισ ιβιτσ τισ ειδεσ;
Ειναι ψεμματα;
Το οτι δεν εχεισ αντιτσιμι αντινλεοβατσ ακομα ειναι ψεμμματα;
Απαντα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Κ συ άμα αύριο έρθει ο Μπλουμ κάτσε κράτα του μουτρακια.
Εγώ είπα δεν ξέρω γιατί δεν είμαι μπροστά σε καμία διαπραγμάτευση ούτε βγάζω τα μύρια από την τσέπη μου. Εσείς παίρνετε θέση για ντιλ εκατομμυρίων χωρίς να ξέρετε καν τι έχει ειπωθεί, λες και πρόκειται για καμάκι σε μπαρ. Έλεος
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Και αντι-Λεοβατς ήρθε και αντι-Τσιμιροτ..Άλλο το ότι δεν βγήκαν, αν και τον Μουλέν ακόμα τον περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ρε σεις θα μας τρελανετε; Για καθε αντιτσιμιροτ που λετε εγω μπορω να σας πω για αλλες θεσεις που ειναι υπερπληρεις. Δυο κενα μεινανε και θα καλυφθουν. Είναι λόγος να γίνεται τόσο χοντρή κριτική; Εε λοιπόν μακάρι πάντα έτσι να χτίζουν την ομάδα,παίζοντας μάνατζερ...γιατί έχουν φτιάξει ομαδάρα! Μανιακέ,αφορμή το σχόλιο σου,κανένα απολύτως θέμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”