Θα γράψω και γω 4-5 σκόρπιες σκέψεις σε ένα τόπικ που απο χθές έχει πάρει φωτιά. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους άλλωστε, αλίμονο. Καταρχήν προσυπογράφω μέχρι τελείας αυτά που είπε ο Besuch 2.. Τα ανέλυσες πολύ ωραια φιλε. Πάμε τώρα σε αυτά που θέλω να πώ και εγώ..
1) Αρχικα παίκτης ο οποίος δεν γουστάρει να έρθει στην ομάδα μου, δεν τον θέλω.. Δικαιωμά του να σκέφτεται σε ποιά ομάδα θέλει να παίξει για τα επόμενα 3 χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η ομάδα θα τον περιμένει εσαεί.. Αφού κ. Βερνμπλουμ πιστεύεις ότι θα βρείς κάτι καλύτερο, με γεια σου με χαρά σου. Στο καλό και να μας γράφεις, ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει και δεν θα στεναχωρηθούμε για κανέναν παίκτη.
2) Πάντα πρέπει να υπάρχει κριτική προκειμένου να εντοπίζονται οι αδυναμίες στη λειτουργία της ομάδας και να διορθώνεται το πράμα (αυτό ελπίζουμε όλοι μας). Ναι στην κριτική αλλά όχι στην ισοπέδωση παιδιά.. Πραγματικά εκφράσεις περι παίζει FM, μας έχει για παιχνιδάκι του είναι μια τεράστια ισοπέδωση. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που καραγουστάρει που είναι εδώ και κάθε χρόνο προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν ξερω γιατι αναφέρεστε σε παιχνιδάκια και ιστορίες, πραγματικά απορώ.
3)Προφανώς η λειτουργία της ομάδας δεν είναι η ιδανική, χρήζει βελτίωσης προκειμένου να λειτουργούν όλα πιο γρήγορα. Π.χ. Θεωρώ ότι τα συμβόλαια πρέπει να ναι έτοιμα ΠΡΙΝ έρθει ο όποιος παίκτης.. Όταν τον βλέπει ο κόσμος , τον θεωρεί κλεισμένο. Θεωρώ λάθος κάθε φορά να αργείς στη σύνταξη των συμβολαίων γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι θα προκύψει και ίσως χάσεις επικοινωνιακά.
4) Γιατί ας πούμε θεωρούμε όλοι μας a priori ότι ο Λουτσέσκου δεν γνωρίζει για τις κινήσεις της ΠΑΕ? Προκύπτει απο κάπου? Το μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ είναι ότι αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχει στηρίξει με ένα αριστερό μπακ που ζητάει εδώ και κανα δίμηνο. Ο παίκτης έπρεπε ήδη να είναι εδώ. Από εκεί και πέρα δεν εχω δει τον Ρουμάνο να βγάζει δυσαρέσκεια για οτιδήποτε άλλο. Εκτός αν πιστέψουμε ότι απλά ο τύπος τα δέχεται όλα..
5) Και ένα τελευταίο, δεν γίνεται απο τη μία πλευρά να κατηγορεί κάποιος την οικογένεια ότι πάντα βγάζει άλλους μπροστά για να πάρουν την ευθύνη σε ένα στραπάτσο και απο την άλλη όταν ο Γιώργης βγαίνει και λέει αναλαμβάνω την ευθύνη πάλι να φωνάζουμε. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Μαγκιά του και αντρίκιο, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος χειρισμούς. Το μεγάλο θέμα ειναι αν θα μάθει απο το λάθος του, θα το δούμε στο μέλλον
Αυτά απο μένα και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο μου κείμενο.
Υ.Γ. Οι σαββίδηδες δεν ειναι ευχή και κατάρα για την ομάδα. Ευχή ειναι, σκέτο. Είναι άνθρωποι που δείχνουν οτι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την πάνε όσο ψηλότερα γίνεται.
Υ.Γ2. Τετάρτη όλοι στο ΝΑΟ, μόνο νίκη!!