Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η έκφραση μιας γνώμης με τον σεβασμό της άλλης άποψης και την κριτική .
Δλδ. αν κάποιος που είναι "παλιός" και "γνωστός" και "καλός" στο φόρουμ, και πει μια γνωμη εντελώς μ@λ@κια ξέρω-γω , ότι πχ. ο Σαββίδης ξεπλένει χρήματα στην ομάδα και στήνεται κτλ. , θα πρέπει να το δεχτούν οι υπόλοιποι αδιαμαρτυρητα???
Αυτός που γράφει μια γνωμη δεν την γράφει ΚΑΙ για να δεχτεί κριτική? Τι θα πει δλδ. να "σεβαστείτε" μια γνωμη διαφορετική? Την σέβομαι και την κριτικάρω. Γιατί λέτε ότι του την "πέφτουν" κάποιοι (με ανάλογους χαρακτηρισμους που έχουν ακουστεί κατά καιρούς γι αυτούς στο φόρουμ, "φρουροί"-"πρόβατα" κτλ.).
Πόσοι πρέπει να απαντήσουν για να θεωρηθεί η γνωμη κάποιου ως σεβαστή και πόσοι ως πέσιμο? 2? 5?
Τελικά πρέπει να παραδεχτούμε οτι αν δέχεται κριτική μια γνωμη που είναι σύμφωνη με την "δική μας" είναι πέσιμο από "φρουρούς" , ενώ αν η γνωμη που κριτικάρεται είναι αντίθετη με την δική μας είναι όλα καλά.
Όποιος δεν θέλει κριτική δεν γράφει σε δημόσιο φόρουμ και/ή αποφεύγει ακραίους χαρακτηρισμους που μπορεί να εκνευρίσουν άλλους...
Όποιος δεν θέλει κριτική να το λέει "ότι δεν επιθυμεί απαντήσεις".
ΥΓ. Μιας που αναφέρθηκε, το πρόβλημα του φόρουμ δεν είναι κατά την γνωμη μου , ο σεβασμός και η κριτική σε μία ή άλλη άποψη , αλλά οι διπλοί λογαριασμοί, η αθέτηση κανόνων του φόρουμ, τα συνεχή και ανελέητα τρολαρισματα κτλ.
Ειδικά με τα τρολ, έλεος ρε παίδες...
Αυτά. Καλό καλοκαίρι έως το επόμενο ματς στην Τουμπα.