Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Αλανια μου τις γυναικαρες σας και παραλια, και αυτοι που δεν εχουν με τα νευρα που εχουν σημερα θα βρουν :mrgreen:

Τρελενεστε για τον μπλουμ και το νινι του, το πως τι ειπε ο γιωργης στο ινστα, τι και γιατι αφου επειδη. Κατα 99% τελειωσε και παμε για αλλα

Ομαδαρα ηδη εχουμε! Μια δυο πινελιες θελει το ροστερ! Οχι γιατι δεν ειναι καλο, αλλα γιατι καθε χρονο γινεται καλυτερο! Και χαφ θα ερθει και αρ μπακ και ισως εξτρεμ

Παρτε το πρεφα.......
Tenten

Δημοσίευση από Tenten »

Το DNA ΠΑΟΚ είναι ακόμα ....όλα εν θερμό...άλλωστε "κρύο γ@μ!€£€ η μάνα σου". Μην βίαζεστε ! Λέει ο κάποιος ..δεν μπορώ να κάνω κριτική; Φίλε κάνε ότι θες. Αν θες πάρε και πλακάτ και βγες στην Αριστοτέλους υπέρ της επίπεδης γης.Δικαιωμα σου ειναι. Αν θες όμως να σε πάρει κάποιος σοβαρά μην εξασκείς τα δικαιώματα σου τόσο .... αμυαλα. Μέτρησε την άποψη σου , διάβασε και καμιά άλλη.Μαζεψε καμιά πληροφορία παραπάνω.Δουλεψε το λιγο ,δεν είναι chat.Ειμαι ο τελευταίος που θα δώσει συμβουλές στο φόρουμ αλλά διαβάζω 5σελιδες για να βρω ένα ποστ που έχει κάτι να πει.Τα υπόλοιπα σε εμένα είναι απλά ....θόρυβος.Και τις περισσότερες φορές στον ΠΑΟΚ ο θόρυβος καλύπτει το ένα ψαγμένο ποστ.Αληθεια είναι λίγο κατάντια αυτό που θα πω αλλά διάβασα πριν λίγο αρθρο από ΑΡΔ με Ιq ραδικιού που μου φάνηκε ότι πιο σοβαρό διάβασα τις τελευταίες ώρες μέσα σε 200 απόψεις!Το λες και κατάντια!Κάλμα,κράτει ,κοίτα την μεγάλη εικόνα , πάρε δύο τρεις απόψεις από ανθρώπους που εκτιμάς , δούλεψε το και μετά πέτα το , για να μην είναι απλά κραυγή θορύβου .
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η έκφραση μιας γνώμης με τον σεβασμό της άλλης άποψης και την κριτική .

Δλδ. αν κάποιος που είναι "παλιός" και "γνωστός" και "καλός" στο φόρουμ, και πει μια γνωμη εντελώς μ@λ@κια ξέρω-γω , ότι πχ. ο Σαββίδης ξεπλένει χρήματα στην ομάδα και στήνεται κτλ. , θα πρέπει να το δεχτούν οι υπόλοιποι αδιαμαρτυρητα???

Αυτός που γράφει μια γνωμη δεν την γράφει ΚΑΙ για να δεχτεί κριτική? Τι θα πει δλδ. να "σεβαστείτε" μια γνωμη διαφορετική? Την σέβομαι και την κριτικάρω. Γιατί λέτε ότι του την "πέφτουν" κάποιοι (με ανάλογους χαρακτηρισμους που έχουν ακουστεί κατά καιρούς γι αυτούς στο φόρουμ, "φρουροί"-"πρόβατα" κτλ.).
Πόσοι πρέπει να απαντήσουν για να θεωρηθεί η γνωμη κάποιου ως σεβαστή και πόσοι ως πέσιμο? 2? 5?

Τελικά πρέπει να παραδεχτούμε οτι αν δέχεται κριτική μια γνωμη που είναι σύμφωνη με την "δική μας" είναι πέσιμο από "φρουρούς" , ενώ αν η γνωμη που κριτικάρεται είναι αντίθετη με την δική μας είναι όλα καλά.

Όποιος δεν θέλει κριτική δεν γράφει σε δημόσιο φόρουμ και/ή αποφεύγει ακραίους χαρακτηρισμους που μπορεί να εκνευρίσουν άλλους...
Όποιος δεν θέλει κριτική να το λέει "ότι δεν επιθυμεί απαντήσεις".

ΥΓ. Μιας που αναφέρθηκε, το πρόβλημα του φόρουμ δεν είναι κατά την γνωμη μου , ο σεβασμός και η κριτική σε μία ή άλλη άποψη , αλλά οι διπλοί λογαριασμοί, η αθέτηση κανόνων του φόρουμ, τα συνεχή και ανελέητα τρολαρισματα κτλ.
Ειδικά με τα τρολ, έλεος ρε παίδες...

Αυτά. Καλό καλοκαίρι έως το επόμενο ματς στην Τουμπα. :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χαχαχα φωτογραφικό ποστ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ουδέν κακό αμιγές καλού...Πρίν καμμιά δεκαριά χρόνια είχαμε φτάσει μια ανάσα απο τον Getard Lopez με θητεία σε Barcelona,Monaco και Εθνική Ισπανίας μεταξύ άλλων.Τελικά χάλασε η δουλειά και στο τέλος ήρθε ο Παυλαρας με τα γνωστά αποτελέσματα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πραγματικά ελπίζω ορισμένοι να κανετε πως δεν καταλαβαίνετε κ Οχι οτι δεν καταλαβαίνετε

Ειναι πιο παρήγορο ..

Ξαναλέω με επιχειρήματα Πεστε πτι θέλετε αλλα τετπια δε βλεπω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MANIAKOS έγραψε:Ειπα κ με σωστα σχεδον ελληνικά για περιορισμένες εμφανίσεις στους δεκτές σας οτι δεν εχει να κανει με τον παικτη που μαλλον χάθηκε .. εφόσον τα λες Για μενα η και για μενα ντεσπε
Κ σταματά να φέρεσαι σαν πολιτικός με μισές αλήθειες κλπ .. δε σε τιμάει
Δεν πειράζει... φτάνει που σε τιμάνε εσένα αυτά που λες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα κατι ειπεσ τωρα

Επιχειρηματα μηδεν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μάγκες δεν είμαι μοντ πια, δεν διοικώ το φόρουμ

ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ

ΜΠΗΧΤΕΣ, ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΡΑΥΓΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ

ΚΟΦΤΕ ΤΑ

Ο ΠΑΟΚ είναι καλά. Δεν θα τον χαλάσει μια μαλακιά μιας μεταγραφης
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το θεμα δεν είναι ο Μπλουμ, ο οποίος στο κάτω κάτω μπορεί να γυρίσει και να πει έρχομαι. Και μακάρι να το κάνει, κάτι χαζά σχόλια για παρακαλετα μήσια και ξινα νινια τα θεωρώ αστεία, εκτός αν βλέπετε το ποδόσφαιρο σαν γκόμενα και ανάγονται διαπραγματεύσεις εκατομμυρίων σε φορτώματα με πέλφε.

Το θεμα είναι η οργάνωση της ΠΑΕ στα μεταγραφικά και εκεί είμαστε αχταρμάς. Ρίχνουμε τα εκατομμύρια βροχή, το ρόστερ στοιχίζει όσο όλης της σούπερ λιγκ πλην γάβρου μαζί, και μεθαύριο αν δεν μπορεί ο Κάνιας ο μόνος που υπάρχει είναι ο Χαρισης. Και ξερουμε οτι θα φυγει ο Τσιμι απο Νοέμβριο. Και αριστερό μπακ δεν έχουμε ρεζερβα, ενώ πάλι έχει τελειώσει ο Λεοβατς από Νοέμβριο. Δε νομίζω να είχαμε ΤΔ έστω και το Βρυζα και να είχαμε τέτοιες ελλείψεις με τόσο χρήμα.

Αλλά το χρήμα είναι χρήμα, και τόσο που ρίξανε οι Σαββιδαιοι έχουν φτιάξει ομαδάρα. Απλά πήρε πολύ παραπάνω χρόνο και χρήμα. Και αφού με τον παρά τους μπιπ και την κυρά τους, ας κλείσουν τα κενά έστω και 31/8 όπως πέρσι. Θα συνηθίσουμε και μεις.
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Γιατί σβήστηκε το ποστ μου;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:αυτοί που την πέσανε στο μανι για το καδρόνι που τον θεωρούσαν μαραντονα την πέφτουν τώρα πάλι στο μανι που κάνει απλά κριτική στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

θεωρούν τώρα βέβαια ότι δεν έγινε και τίποτα που δεν έρχεται ο βερν αλλά όταν έλεγε κάποιος απ τη σουηδία (μανι) που κάτι παραπάνω θα ξέρει ότι μην ενθουσιάζεται πήγαιναν να τον φάνε.

κοιτάξτε μερικοί λίγο το θεματάκι σας με την υπέρμετρη αγάπη και στήριξη στην ομάδα που καταλήγει να μην επιτρέπεται η κριτική.

το φόρουμ φτιάχτηκε γιαυτο θεωρώ και έτσι το αγάπησα προσωπικά γι να γίνεται κριτική συζήτηση και επιχειρηματολογία.

κάποιοι θέλετε να το κάνετε το φόρουμ της μιας άποψης λες και γράφεται στο σδνα με αλλόθρησκους.

εγώ δε θα φύγω εδώ θα είμαι και θα προσπαθήσω να γίνει το φόρουμ πάλι αυτό που θεωρώ εγώ ότι θα έπρεπε να είναι
δηλαδή τόπος ήρεμης και με επιχειρήματα ανταλλαγής απόψεων χαράς και κριτικής βέβαια

υγ. επειδή κάποιοι πλέον γνωριζόμαστε είναι ντροπη να επιτειθεστε στο μανι
δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα με το επίπεδο του
είναι ευτύχημα να έχουμε έναν άνθρωπο σαν το μανι στο φόρουμ

υγ2. υπάρχει και η λέξη συγγνώμη τώρα που αποδείχθηκε ότι κάποια δίκαια είχε στις ενστάσεις του αλλά βέβαια αυτή γ λέξη θέλει περισσότερη δύναμη από ότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν γι να την πληκτρολογήσουν
Όλο αυτό το σεντόνι για να δικαιολογήσεις ως σωστό το ότι ο Γιωργάκης παίζει FM μέσω του ΠΑΟΚ μας.
Δεν πειράζει... εξάλλου το λέει και ο μαρκατος
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Δεν το κλειδώνουμε καλύτερα μεχρι τον αγώνα της Τετάρτης;;;
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

omerta76 έγραψε:Δεν το κλειδώνουμε καλύτερα μεχρι τον αγώνα της Τετάρτης;;;
Αυτή είναι η λύση δηλαδή; Πάλι κάτω από το χαλάκι;
Να έχεις αυτή την ομαδαρα και να γίνονται αυτά που γίνονται.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

rainmaker

πραγματικά ποιος νομίζεις ότι είσαι και μιλάς μ' αυτόν τον τρόπο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”