Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Gawain1978

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Παιδιά ψυχραιμία.
1)Ο Βερνμπλουμ ήταν σαφέστατα επιλογή Λουτσεσκου (λογικά κατόπιν συμβουλής του πατέρα που γνωρίζει άριστα τον παίκτη και το ρωσικό πρωτάθλημα)
2) Λόγω του παραπάνω επιμείναμε και περιμέναμε τόσο πολύ τον Σουηδό.
3) Παρότι λοιπόν η αξία και τα χαρακτηριστικά του παίκτη μας έκαναν να τον περιμένουμε πολλοί από εμάς σαν φίλαθλοι διατηρούσαμε επιφυλάξεις για την ηλικία του,το κίνητρο του (χρήμα μόνο) αλλά και την διάρκεια του συμβολαίου που θα έπρεπε να προτείνουμε βάσει των παραπάνω
4) Με την συμπεριφορά του ο παίκτης έδειξε ότι είναι ένας ψυχρός μισθοφόρος που ίσως και να δημιουργούσε άλλου είδους προβλήματα με την έλευση του
5) Όπως και να χει όλοι μας ξενερωσαμε με την εξέλιξη αυτη.
6)Ο Γιώργης λειτουργεί πλέον οπαδικα με μεγάλο ενθουσιασμό.Κανει λάθη δεν λέω.Αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι καπελωνει ΤΔ και ακόμη περισσότερο προπονητή.
Υπαρχει δηλαδή κανείς που πιστεύει ότι ο Λουτσεσκου δεν είναι αυτός που δίνει το τελικό οκ στις μεταγραφές; Εγώ δε νομίζω.
Η μοναδική περίπτωση που μπορεί να έγινε αυτό και απλά ο Ραζβαν να συμβιβάστηκε είναι του Χατσεριδη ο οποίος όσο και να κραξαμε ήδη άρχισε να δείχνει από το πρώτο ματς που έπαιξε ότι δεν είναι τυχαίος.
Ψυχραιμία λοιπόν και θα δείτε ότι θα έρθει παίκτης ανάλογης αξίας αν όχι καλύτερος.

Τέλος να πω πως προτιμώ το αριστερό μπακ να προορίζεται για αναπληρωματικό μία και ο Βιειρινια νομίζω ότι πλέον είναι καλύτερος σε αυτή την θέση από ότι στα εξτρέμ.Κι αυτό γιατί έχει χάσει την εκρηκτικότητα που είχε κάποτε.Τα εξτρέμ του σύγχρονου ποδοσφαίρου και του Ραζβαν απαιτούν τρελά ανεβοκατεβάσματα.Ενω σαν μπακ μπορεί να κάνει πιο εύκολα διαχείριση δυνάμεων με την εμπειρία που διαθέτει πλέον και παίζει άριστα την θέση.
Επίσης στα εξτρέμ ναι μεν έχουμε μεγάλη ποσότητα αλλά αν τυχόν μπούμε ομίλους Τσάμπιονς λιγκ θα χρειαστούμε μεγαλύτερη ποιότητα.Δεν αποκλείεται να χαιρετίσει ο Αμρ και να έρθει παίκτης που θα κάνει την διαφορά.

ΥΓ: Απαιτείται και ξαλαφρωμα του ρόστερ άμεσα είτε με πωλήσεις (Ουαρντα), δανεισμούς (Μυστακίδης,Μιχογιεβιτς,) είτε με αποδεσμεύσεις (Γλυκος,Λεβεκ, Μουλέν;)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

PaokPatraG4 έγραψε:Ναι ειναι αυτος που σε εξαφανισε μεσα εξω με την Κρασνονταρ....Καλο κοντρα πλακε!!!!!
Και ο βερνμπλουμ εξαφάνισε την χάρτινη και τον λέγαμε καδρονι.... Αυτό λέω εύκολα ο ένας καδρονι ο άλλος κόντρα πλακέ.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

eorptol1 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Ναι ειναι αυτος που σε εξαφανισε μεσα εξω με την Κρασνονταρ....Καλο κοντρα πλακε!!!!!
Και ο βερνμπλουμ εξαφάνισε την χάρτινη και τον λέγαμε καδρονι.... Αυτό λέω εύκολα ο ένας καδρονι ο άλλος κόντρα πλακέ.....

Το θεμα μας το γραφει πιο πανω ο Κατ....Δεν ειναι ουτε ο Βερνμπλουμ ουτε ο Καμπορε....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol1 έγραψε:
desperando έγραψε:Έχουμε γίνει λέει το παιχνιδάκι του Γιώργη λέει ο άλλος ο ελληναρας επειδή στραβωσε μια διαπραγμάτευση...ένα παιχνιδάκι που του κοστίζει καμιά 20αρια εκατομμύρια από την τσέπη του κάθε χρόνο,σε μια ομάδα που παίζει πλέον με ομάδες επιπέδου βασιλείας και ρίχνει τριμπαλο εκτός
Μιλάνε κάποιοι λες και μιλάνε για τον Καρυπίδη γαμω την αχαριστία μου μέσα.

Και όλα αυτά γιατί?
Γιατί στραβωσε μια μεταγραφή των 2 εκατομμυρίων το χρόνο.
Έλα νιμου στον τόπο σου
Πραγματικά απίστευτο.... Και ενώ έχει το κλίμα από τον τελικό με την χάρτινη γυρίσει για τα καλά....

σε ποιο σημείο του φόρουμ σήμερα έχει γίνει αυτό θέμα

καλύτερα να διαβάζετε και να μη βγάζετε συμπεράσματα απ το μυαλό σας

τι σχέση έχει ο τελικός με τη λειτουργία της ομάδας στα μεταγραφικά
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Μπορούμε ταμπέλες να μην βγάζουμε εύκολα; και να μην τόσο εύκολοι στις φήμες;

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

PaokPatraG4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:

Το θεμα μας το γραφει πιο πανω ο Κατ....Δεν ειναι ουτε ο Βερνμπλουμ ουτε ο Καμπορε....

δεν καταλαβαίνεις ότι δε θέλουν να καταλάβουν και θέλουν απλά να πουν τ δικά τους
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποιες ειναι οι φήμες ρε συ εορτπτολ;
Που συνεχίζεις νε αγνοείς την περιγραφή για βερνμπλουμ κ γραφεις μονο το καδρόνι επειδή ετσι σε συμφέρει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

che4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
desperando έγραψε:Έχουμε γίνει λέει το παιχνιδάκι του Γιώργη λέει ο άλλος ο ελληναρας επειδή στραβωσε μια διαπραγμάτευση...ένα παιχνιδάκι που του κοστίζει καμιά 20αρια εκατομμύρια από την τσέπη του κάθε χρόνο,σε μια ομάδα που παίζει πλέον με ομάδες επιπέδου βασιλείας και ρίχνει τριμπαλο εκτός
Μιλάνε κάποιοι λες και μιλάνε για τον Καρυπίδη γαμω την αχαριστία μου μέσα.

Και όλα αυτά γιατί?
Γιατί στραβωσε μια μεταγραφή των 2 εκατομμυρίων το χρόνο.
Έλα νιμου στον τόπο σου
Πραγματικά απίστευτο.... Και ενώ έχει το κλίμα από τον τελικό με την χάρτινη γυρίσει για τα καλά....

σε ποιο σημείο του φόρουμ σήμερα έχει γίνει αυτό θέμα

καλύτερα να διαβάζετε και να μη βγάζετε συμπεράσματα απ το μυαλό σας

τι σχέση έχει ο τελικός με τη λειτουργία της ομάδας στα μεταγραφικά
Και στα μεταγραφικά πάμε καλά εκτός από το ναυάγιο με βερνμπλουμ διαφωνείς; και θα δούμε τις 2-3 προσθήκες που θα κάνουμε....

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

στην τελική να ρωτήσω κάτι εντελώς απλό

ποιος εδώ μέσα συμφωνεί με τους χειρισμούς της ομάδας στο θέμα χάφ μετά τη φυγή τσιμιροτ και θεωρεί ότι κάναμε το σωστο

δεν μπορώ να φανταστώ ότι έστω και ένας θα πει μπράβο στο τι έγινε

ε δεν είναι κακό να το γράφουνε ότι έγιναν τραγικά λάθη στο θέμα όπως ακριβώς λέμε μπράβο σε αλλά θέματα

δε θα πω μπράβο στο βιντεάκι του ακπομ που γμαει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτο που μες σώζει ειναι οτι εχουν πολλα λεφτα
Κ ευκαιρίες μα διορθώνουν λάθη

Κ ναι φετος με χατς τζάμπα ακπομ η τη λογική τους ναι ειμαι ευχαριστημενος
Όπως κ για μικρόπωλησεις
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

che4 έγραψε:και για να μη λέμε μόνο τα στραβά

για με α μεταγραφαρες είναι ο ζαμπα και ακπομ

τέτοιοι παίχτες σαυτη την ηλικία ούτε στα όνειρα μας σε ερχόταν χωρίς γιωργη και μπράβο του γιαυτο

αλλά στο θέμα εξάρι έχει κάνει φάουλ και είναι θέση που ήξερε απ το γενάρη ότι θελουμε παίχτη

πραγματικά οποίος διαφωνεί σαυτο θα τον πω τςουκαλα και ας φάω μπαν που θα είναι και σωστο
επειδή κάποιοι διαβάζουν μόνο τα μισά το ξανά βάζω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

MANIAKOS έγραψε:Ποιες ειναι οι φήμες ρε συ εορτπτολ;
Που συνεχίζεις νε αγνοείς την περιγραφή για βερνμπλουμ κ γραφεις μονο το καδρόνι επειδή ετσι σε συμφέρει
Καδρονι αυτό μένει αν δεν είναι απαξιωτική έκφραση τι είναι; εγώ ξέρω ότι καδρονι σημαίνει αμπαλος μόνοκοματος ατσουμπαλος..... Μετά από αυτήν την λέξη ότι και να γράψεις αυτό μένει τι κάνουμε.... Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι..... Ούτε η καριέρα δείχνει αυτό το πράγμα.... Τώρα τελείωσε τσάμπα ασχολούμαστε

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπιμπρας νατχο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Επιλεκτική τύφλωση εορτπτολ οκ

Ειναι Ατεχνος κ αμπαλος τι να κανουμε..αλλα ειναι τα δυνατά τπυ αλλα εσυ συνέχισε στη γραμμή σου

Κ ειπα ξανα κ ο μακελελε Ατεχνος ήταν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:αυτοί που την πέσανε στο μανι για το καδρόνι που τον θεωρούσαν μαραντονα την πέφτουν τώρα πάλι στο μανι που κάνει απλά κριτική στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

θεωρούν τώρα βέβαια ότι δεν έγινε και τίποτα που δεν έρχεται ο βερν αλλά όταν έλεγε κάποιος απ τη σουηδία (μανι) που κάτι παραπάνω θα ξέρει ότι μην ενθουσιάζεται πήγαιναν να τον φάνε.

κοιτάξτε μερικοί λίγο το θεματάκι σας με την υπέρμετρη αγάπη και στήριξη στην ομάδα που καταλήγει να μην επιτρέπεται η κριτική.

το φόρουμ φτιάχτηκε γιαυτο θεωρώ και έτσι το αγάπησα προσωπικά γι να γίνεται κριτική συζήτηση και επιχειρηματολογία.

κάποιοι θέλετε να το κάνετε το φόρουμ της μιας άποψης λες και γράφεται στο σδνα με αλλόθρησκους.

εγώ δε θα φύγω εδώ θα είμαι και θα προσπαθήσω να γίνει το φόρουμ πάλι αυτό που θεωρώ εγώ ότι θα έπρεπε να είναι
δηλαδή τόπος ήρεμης και με επιχειρήματα ανταλλαγής απόψεων χαράς και κριτικής βέβαια

υγ. επειδή κάποιοι πλέον γνωριζόμαστε είναι ντροπη να επιτειθεστε στο μανι
δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα με το επίπεδο του
είναι ευτύχημα να έχουμε έναν άνθρωπο σαν το μανι στο φόρουμ

υγ2. υπάρχει και η λέξη συγγνώμη τώρα που αποδείχθηκε ότι κάποια δίκαια είχε στις ενστάσεις του αλλά βέβαια αυτή γ λέξη θέλει περισσότερη δύναμη από ότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν γι να την πληκτρολογήσουν
+ όσα θέλεις... :pano:

Διαβάζω 2 ώρες τώρα το τόπικ και αυτό που διαπιστώνω είναι νεύρα, εκπεφρασμένα με ανεπιτυχείς κωλοτούμπες και διάθεση κρυψίματος των σκουπιδιών κάτω απ το χαλάκι, που παραφούσκωσε όμως κι έγινε τάπητας ΠΕΡΣΙΚΑ...

Ρούντνεβς, Γκαλίτσιος, Ματέους, ΣΡN4, Βέρνμπλουμ...Ασχέτως της παικτικής αξίας του καθενός, η λίστα μεγαλώνει επικίνδυνα, ειδικά αν σ αυτήν συμπεριλάβουμε και προπονητές, Τεχνικούς Διευθυντές, στελέχη, έως Προέδρους...

Αυτά είναι γεγονότα._ Ας ξεχνιούνται πίσω απ τα δεκάδες μύρια του Ιβάν και την μεγάλη καύλα μας για Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ναι, έχουν γίνει τεράστια άλματα, σε πολλά ως τώρα, ελέω πακτωλού χρημάτων, αλλά η σταθερότητα αναζητείται...

Προχωράμε, πάντα μπροστά, βλέποντας πίσω, για να διορθωνόμαστε απ τα λάθη μας, πάντα αισιόδοξοι πως θα γίνει!
Αυτό όμως μας υποχρεώνει να αναρωτιόμαστε συχνά: Μήπως είναι στραβός ο γιαλός ή μήπως στραβά αρμενίζουμε?

:nairepaok:

Υ.Γ. Τελικά, εκτός απ την ανάληψη της ευθύνης, θα μάθουμε ποτέ γιατί δεν κόλλησε το deal? Μήπως επειδή το σπίτι ήταν 2άρι κι όχι 3άρι και είχε 1,5 τουαλέτα αντί για 2? Ή μήπως επειδή έκανε 3 το λάδι 2 το ξύδι, μα 500 το λαδόξιδο?

Υ.Γ. 2...Εκείνο το χαρακτηριστικό ευχή και κατάρα, που γραφόταν από πολλούς, δεν το βλέπω πια, με 2 Κύπελλα...

Υ.Γ. 3...Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου που δεν έκατσε του Σουηδού, αλλά εύχομαι αυτό να ισχύει και για τον Λου...

Υ.Γ. 4...Η καλόπιστη κριτική μου ελπίζω να κατανοηθεί απ τους συμφορουμίτες, μέσα στο μαζικότερο σε συμμετοχή οπαδικό forum του Π.Α.Ο.Κ., το PAOKmania...Αν τα γραφα σαν gayρος στου δαφνόπουστα θα τρωγα χοντρό πέσιμο!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”