Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Magpies4 »

desperando έγραψε:Έχουμε γίνει λέει το παιχνιδάκι του Γιώργη λέει ο άλλος ο ελληναρας επειδή στραβωσε μια διαπραγμάτευση...ένα παιχνιδάκι που του κοστίζει καμιά 20αρια εκατομμύρια από την τσέπη του κάθε χρόνο,σε μια ομάδα που παίζει πλέον με ομάδες επιπέδου βασιλείας και ρίχνει τριμπαλο εκτός
Μιλάνε κάποιοι λες και μιλάνε για τον Καρυπίδη γαμω την αχαριστία μου μέσα.

Και όλα αυτά γιατί?
Γιατί στραβωσε μια μεταγραφή των 2 εκατομμυρίων το χρόνο.
Έλα νιμου στον τόπο σου
Πέστα ρε φίλε, εδώ μόλις στράβωσε η μεταγραφή της Μάν Γιου...
Το πιό γελοίο με τους συνοπαδούς είναι ότι τα ρίχνουν σε ο,τιδήποτε άλλο από πιθανή σφήνα εκ Τουρκίας ή Αγγλίας. Είναι δυνατόν να υπάρχει πιο προφανής εξήγηση από την σφήνα; Παντού και σε όλους συμβαίνει.

Εκείνο που δέν ξέρουμε και ίσως να μην μάθουμε ποτέ, είναι εάν ο ίδιος ο Μπλούμ επεδίωκε την σφήνα και ήρθε εδώ περιμένοντας.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Mīngus έγραψε:Εγώ ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε. Το βρίσκω σχεδόν απίθανο να υπήρχε οικονομική διαφορά και ο Γιώργης να διατυμπάνιζε την άφιξη.
Από την άλλη το βρίσκω επίσης απίθανο ο παίκτης να συμφώνησε στα φράγκα, να ηρθε και να χάλασε για το σχολείο και το σπίτι.
Μόνο αν στο ενδιάμεσο των συζητήσεων προέκυψε προσφορά από αλλού.
Το πιθανότερο

Έχουν γραφτεί κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για διαφορές στη διάρκεια του συμβολαίου (2ετές- 3ετές) και για αξίωση 500Κ πριμ υπογραφής. Όντως και οι σφήνες εμφανίζονται ή προκαλούνται να εμφανιστούν όταν φαίνεται ότι ο παίχτης κλείνει κάπου. Καλά το παίζει η οικογένεια παντόφλα και η κυρία δηλώνει travellingg light this time
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρε συ παγωτατζή
Που είδες οτι τπυ ριξα φταίξιμο για βερνμπλουμ ;

Που κ να φταιει δλδ σκασίλα μου.. ο ίδιος λεει οτι φταιει αλλα δε με νοιαζει

Εγω για τη λειτουργία της παε λεω σε πολλα θέματα οτι ειναι τραγική κ οτι σκορπάνε πολλα για μ φτιάξουν αθτο το αποτελσμα ενω αν ήταν πιο λογικοί ηδη δε μας βλέπανε .. αυτα

Ποσο παράλογο ειναι αυτο;
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Magpies4 έγραψε:Εκείνο που δέν ξέρουμε και ίσως να μην μάθουμε ποτέ, είναι εάν ο ίδιος ο Μπλούμ επεδίωκε την σφήνα και ήρθε εδώ περιμένοντας.
Αυτο ειναι το πιο πιθανο σεναριο.Αν ηθελε να ερθει σε μας θα ερχοταν 1 μηνα πριν,δεν θα περιμενε να μπει ο Αυγουστος.
Στα παπ@ρια μας ο σουηδος και η γαμιολα του.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Lacedaemonian έγραψε:
panpangr77 έγραψε: Πιο γρηγορο κ ποιοτικο Σακχοφ????Εφτασεεεεεεεεεε

Claudio Marchisio απ τη Juve.Δεν τον υπολογιζουν,ειναι ετοιμος να φυγει,8αρο6αρι απ τα λιγα.
Γουσταρει ασπρομαυρα και θα βγαλει τρελλα στην Τουμπα ενω εμεις θα βγαλουμε απιστευτα γουστα
Αν του σκασεις αυτα που εδινες στον ξανθο παντοφλακια ερχεται.

[youtube]X8ss-WBDnxA[/youtube]
Δεν θα ήθελα παίκτη τόσο μεγάλο .Η Γιουβέντους έχει μαζέψει στα χαφ πολλούς παίκτες.Λιστα με παίκτες με ιταλικό διαβατήριο οκταρια ,εξαίρεσε τους πρώτους 5 ,οι άλλοι είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις .Στην λίστα και ο Christoforo της Φιορεντίνα.
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/10357211
Το κακό είναι ότι όλοι τους είναι δεξιοποδαροι.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Εγώ ξέρω ότι ο λαός λέει «παρακαλέτο νιμου, ξινό ...» όποτε πιστεύω καλύτερα που στράβωσε..
σίγουρα είναι παίκτης ποιότητας με χαρακτηριστικά που μας λείπουν από το κέντρο αλλά από την άλλη μια η απροθυμία του να έρθει , μια το ότι ίσως είναι παραπάνω «σκληρός» στο παιχνίδι του απ όσο σου επιτρέπεται να είσαι στην Ελλάδα και μια το ότι θα ερχόταν ξεκάθαρα για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριερες του δεν ξέρω κατά ποσό θα έπιανε σε μας
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Magpies4 έγραψε:
nothu έγραψε:Ποιος νατχο ρε παιδια; Εδω λεμε οτι πρεπει να ξεφορτωθουμε εναν ξενο και θα φερουμε κι αλλον;
Εύκολο. Ας φύγει ο Ουάρντα.
Παλι 6 θα χουμε. Δυο πρεπει να φυγουν για να ρθει ο Νατχο.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

MANIAKOS έγραψε:Ρε συ παγωτατζή

Εγω για τη λειτουργία της παε λεω σε πολλα θέματα οτι ειναι τραγική κ οτι σκορπάνε πολλα για μ φτιάξουν αθτο το αποτελσμα ενω αν ήταν πιο λογικοί ηδη δε μας βλέπανε .. αυτα

Παραλογο ειναι....Ποιος εισαι εσυ που θα κανεις κριτικη στην διοικηση...Βαζουν τα λεφτα τους...Εμεις απλοι πελατες ειμαστε....

Υ.Γ. Transfermarkt all day!!!!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αυτοί που την πέσανε στο μανι για το καδρόνι που τον θεωρούσαν μαραντονα την πέφτουν τώρα πάλι στο μανι που κάνει απλά κριτική στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

θεωρούν τώρα βέβαια ότι δεν έγινε και τίποτα που δεν έρχεται ο βερν αλλά όταν έλεγε κάποιος απ τη σουηδία (μανι) που κάτι παραπάνω θα ξέρει ότι μην ενθουσιάζεται πήγαιναν να τον φάνε.

κοιτάξτε μερικοί λίγο το θεματάκι σας με την υπέρμετρη αγάπη και στήριξη στην ομάδα που καταλήγει να μην επιτρέπεται η κριτική.

το φόρουμ φτιάχτηκε γιαυτο θεωρώ και έτσι το αγάπησα προσωπικά γι να γίνεται κριτική συζήτηση και επιχειρηματολογία.

κάποιοι θέλετε να το κάνετε το φόρουμ της μιας άποψης λες και γράφεται στο σδνα με αλλόθρησκους.

εγώ δε θα φύγω εδώ θα είμαι και θα προσπαθήσω να γίνει το φόρουμ πάλι αυτό που θεωρώ εγώ ότι θα έπρεπε να είναι
δηλαδή τόπος ήρεμης και με επιχειρήματα ανταλλαγής απόψεων χαράς και κριτικής βέβαια

υγ. επειδή κάποιοι πλέον γνωριζόμαστε είναι ντροπη να επιτειθεστε στο μανι
δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα με το επίπεδο του
είναι ευτύχημα να έχουμε έναν άνθρωπο σαν το μανι στο φόρουμ

υγ2. υπάρχει και η λέξη συγγνώμη τώρα που αποδείχθηκε ότι κάποια δίκαια είχε στις ενστάσεις του αλλά βέβαια αυτή γ λέξη θέλει περισσότερη δύναμη από ότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν γι να την πληκτρολογήσουν
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε 5.5 εκ καθαρά στον Wernblom με 1-1.5 εκ παραπάνω υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να αποκτηθούν με μεταγραφή 3-4 εκ και συμβόλαιο 1 εκ. το χρόνο. Αμφιβάλλω όμως αν πρέπει να επενδυθεί τόσο χρήμα σε αυτή τη θέση
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

nothu έγραψε:Ποιος νατχο ρε παιδια; Εδω λεμε οτι πρεπει να ξεφορτωθουμε εναν ξενο και θα φερουμε κι αλλον;
Ο κλήρος πέφτει στον Ουάρντα. Ειναι ο μονος που μπορει να φερει πρόταση.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ελα οκ παμε παρακατω, οτι ειχαμε να πουμε για τον τουριστα το ειπαμε. Σχολιασε χθες το βραδυ ο γιωργης πως εχει 2-3 ονοματα στο μυαλο του για χαφ. Αρα χαφ θα ερθει, λογικα θα εχει κανει και προετοιμασια
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Κάντε ρε σεις τον άνθρωπο επιτέλους προεδρα..:: δεν το βλέπετε ότι το έχει;
Κ μόνο από τον τρόπο που γράφει καταλαβαίνει κανεις ότι το έχει, άσε που έχει κ πολλούς μιμητές εδώ μέσα να χαίρονται που γράφει ιερογλυφικά
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

PaokPatraG4 έγραψε:

Παραλογο ειναι....Ποιος εισαι εσυ που θα κανεις κριτικη στην διοικηση...Βαζουν τα λεφτα τους...Εμεις απλοι πελατες ειμαστε....

Υ.Γ. Transfermarkt all day!!!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε .. δεν έχουμε πελατειακή σχέση με την ομάδα .. δεν είναι καφετέρια να πεις δε μου αρέσει ο καφές που σερβίρει και δε ξαναπατάω. Η κριτική πρέπει να γίνεται όταν δεν είναι κακόβουλη και στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Ήμουν από αυτούς που τον ήθελαν και μάλιστα κάποιοι μου την πέσανε... Απόψεις είναι αυτές αλλά θεωρούσα πως έχει πολλά στοιχεία από αυτά που λείπουν ειδικά για τα δύσκολα ματς (κλεψίματα,γκολ από την πίσω ζώνη, ξύλο) αλλά δεν ανέχομαι κανέναν να μας χρησιμοποιεί... Γιατί αυτό έκανε... Δεν τον θέλω ούτε τζάμπα και αν ερχόταν τζάμπα να είναι στην ιεραρχία κάτω και από την Μιχογιεβιτς... ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... Τώρα για την λειτουργία της ΠΑΕ υπάρχουν λάθη τα οποία όμως αρκετά παρατηρούνται παγκοσμιως με την υπερχρηση των social.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”