Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Μέχρι να βρουν σπίτι ας τους φιλοξενήσει ο Ουάρντα. Άνετα τους βολεύει και τους δύο...
Κανενας δεν αγαπάει κανέναν.... Θα τον αγαπήσουμε αν είναι στο χόρτο αυτό που θέλουμε θα μας αγαπήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικάMao_Mao έγραψε:Ρε παιδιά ακούω κάτι απαιτήσεις.Και καλα ζητάει η οικογένεια Wernbloom.Ρε παιδιά 2 εκατ το χρόνο και σπιτια και ιστορίες για εμένα ειναι πολυ προκλητικά αυτα εν έτι 2018 στην ελλάδα.Ντάξει σε αγαπάμε σε εκτιμάμε hold your horses.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Θα σφυριξει τιποτα στη Νινα ο αιγυπτιος...The_Stalker έγραψε:Μέχρι να βρουν σπίτι ας τους φιλοξενήσει ο Ουάρντα. Άνετα τους βολεύει και τους δύο...

- teo4giannitsa
Κι εσύ βρε χαρχαλω Νίνα, τόσο καιρό ξέρατε για το ενδιαφέρον. Δεν μπορούσατε να ψάξετε αυτά τα πράγματα από πριν;
Καταρχάς το γραψε το ΙνΠΑΟΚ.
Είχα δει παλιότερα ένα στόρι που έλεγε η γυναίκα του πως κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας με τον άντρα μου κτλπ κτλπ
Δεκτές ολες οι απόψεις για γυναικες οικογένεια κτλπ.
Αλλα είσαι ένας ποδοσφαιριστης καλοπληρωμένος μιλάμε για εκατομμύρια.
Είσαι 32 έχεις κάνει μια Α καριέρα.
Άρα έχεις μαζέψει μια Α περιουσία και έχεις εξασφαλίσει και το μέλλον των παιδιών σου ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Έκανες ένα μήνα διακοπές σε ιμπιζες και ιστορίες.Απλά εμένα τέτοιες στάσεις οχι απλά στην Ελλάδα γενικά στον κόσμο που ζούμε μου φαίνονται υπερβολικές.
Τελος πάντων ψιλοοφτόπικ σταματώ.
εόρτοπολ έκφραση ειναι
Είχα δει παλιότερα ένα στόρι που έλεγε η γυναίκα του πως κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας με τον άντρα μου κτλπ κτλπ
Άρα έχεις μαζέψει μια Α περιουσία και έχεις εξασφαλίσει και το μέλλον των παιδιών σου ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Έκανες ένα μήνα διακοπές σε ιμπιζες και ιστορίες.Απλά εμένα τέτοιες στάσεις οχι απλά στην Ελλάδα γενικά στον κόσμο που ζούμε μου φαίνονται υπερβολικές.
εόρτοπολ έκφραση ειναι
The_Stalker έγραψε:Μέχρι να βρουν σπίτι ας τους φιλοξενήσει ο Ουάρντα. Άνετα τους βολεύει και τους δύο...

Απίστευτος Θεουλης
Δεν το συζητώ, η Ελλάδα είναι παράδεισος ειδικά τα μεγάλα αστικά κέντρα Θεσσαλονίκη κ Αθήνα..Mao_Mao έγραψε:Καταρχάς το γραψε το ΙνΠΑΟΚ.
εόρτοπολ έκφραση ειναι
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στην Ευρώπη να ζήσει μια οικογένεια, η βλαχονινα δε μπορεί να φανταστεί σε τι μέρος θα μείνει..
Τέλος πάντων ας πάνε όλα καλά και συγνώμη για το ΟΦ τοπικ
- painkiller4
Έχω λιώσει λαιμαιThe_Stalker έγραψε:Μέχρι να βρουν σπίτι ας τους φιλοξενήσει ο Ουάρντα. Άνετα τους βολεύει και τους δύο...

- anekfrastos
Μην ξεχνάμε από που ήρθε ο Ματος. Το καλύτερο δεξί μπακ ίσως της ιστορίας μας. Ούτε μπαμ ούτε μπουμ.Mao_Mao έγραψε:Γκόραν σίγουρα θα παρακολουθούν τον λουις ρότσα.Αλλα τώρα να δώσεις ένα 3ετες σε μέτριο παίχτη δεν ξερω.Εγώ θελω μπαμ στα αρριστερα.Εννοω τέτοιοι παίκτες δεν σε ανεβάζουν επιπεδο.
Κάνιας θα λέμε και θα κλαίμε
Ελπίζω μα μην είναι σοβαρές οι ενοχλήσεις που έβγαλε στην προπόνηση
Ελπίζω μα μην είναι σοβαρές οι ενοχλήσεις που έβγαλε στην προπόνηση
The_Stalker έγραψε:Μέχρι να βρουν σπίτι ας τους φιλοξενήσει ο Ουάρντα. Άνετα τους βολεύει και τους δύο...

Παρακαλετο μ@υνι, ξινό γ@μησι λέει ο λαός...
Ελπίζω πράγματι να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η...επιστράτευση για την κυρία...
Υγ. Η κυρία βερνμπλουμ μου θυμίζει την τότε κυρία Γιασικεβίτσιους,μια Ισραηλινή μοντέλα,όταν είχε έρθει στο βαζελο. Είχα συναναστραφεί ...επαγγελματικά μαζί τους και μου είχε ζαλίσει τα φρύδια... Και να ξέρετε...οι άντρες τους σε αυτά δεν λένε τίποτα,τις θέλουν να νομίζουν ότι αυτές κάνουν κουμάντο!!
Ελπίζω πράγματι να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η...επιστράτευση για την κυρία...
Υγ. Η κυρία βερνμπλουμ μου θυμίζει την τότε κυρία Γιασικεβίτσιους,μια Ισραηλινή μοντέλα,όταν είχε έρθει στο βαζελο. Είχα συναναστραφεί ...επαγγελματικά μαζί τους και μου είχε ζαλίσει τα φρύδια... Και να ξέρετε...οι άντρες τους σε αυτά δεν λένε τίποτα,τις θέλουν να νομίζουν ότι αυτές κάνουν κουμάντο!!
Ενταξει κοιμηθηκα, ειδα ονειρο οτι περασαμε champions league καο πελκας εβαλε γκολ στην manchester united και ο ο μουρινιο πηγαινε περα δωθε μιζεριασμενος.
Εχει ζεστη, υγρασια, βρεχει οποτε θελει. Δεν την παλευω μια.
Εχει ζεστη, υγρασια, βρεχει οποτε θελει. Δεν την παλευω μια.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Να μην κοιτάξουν για σπίτι που τους αρέσει δλδ; Να μην δούνε που θα πάνε τα παιδιά τους σχολείο; Από χθες είναι εδω,δεν έχουν κ μια εβδομάδα,απαιτούν λίγο χρόνο. Γράφουνε μια μαλακία οι αρδ και τα παίρνουμε στα σοβαρα.