Κάτι σαν τον Zanis Peiners;desperando έγραψε:4μιση έχεις ( Μάργκαρετ) αυτό που λείπει είναι το καθαρό 4 με καλό ως πολύ καλό σποτ σουτ από το τρίποντο
Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
Zantos , ο πεινερς ήταν κλασσικό 3αρι.
Πέρυσι τα 2 ματς(με Λαρισα και Κυμη) που μας στοίχισαν την 3η θέση στην κανονική διάρκεια τα χάσαμε επειδή μας έκαναν ότι ήθελαν μέσα στη ρακέτα. Επίσης την σκούπα για την 3η θέση που κάναμε στον προμηθέα την οφείλουμε στο γεγονός ότι τους έλειπαν με τραυματισμό οι 2 βασικοί ψηλοί τους(ελις και μιλοσεβιτς).
Απλα η γύμνια μας στην ρακέτα δεν ήταν τόσο εμφανής και καλυπτόταν σε αρκετά ματς λόγω της ποιότητας και ψυχαρας του ΒΑΓΓΕΛΑ και του φιλότιμου του κρουμπαλι.
Η ομάδα χρειάζεται ένα 4αρι και 2 κλασσικά σέντερ αλλά δεν το βλέπω.
Αφού ΧΑΡΙΣΑΜΕ σε αντιπάλους(κυρίως στο σκουλήκι) τους μακγκι,καιζερ και μαραγκο τουλάχιστον ας πάρουν τον κραβιτς που νομίζω δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.
Πέρυσι τα 2 ματς(με Λαρισα και Κυμη) που μας στοίχισαν την 3η θέση στην κανονική διάρκεια τα χάσαμε επειδή μας έκαναν ότι ήθελαν μέσα στη ρακέτα. Επίσης την σκούπα για την 3η θέση που κάναμε στον προμηθέα την οφείλουμε στο γεγονός ότι τους έλειπαν με τραυματισμό οι 2 βασικοί ψηλοί τους(ελις και μιλοσεβιτς).
Απλα η γύμνια μας στην ρακέτα δεν ήταν τόσο εμφανής και καλυπτόταν σε αρκετά ματς λόγω της ποιότητας και ψυχαρας του ΒΑΓΓΕΛΑ και του φιλότιμου του κρουμπαλι.
Η ομάδα χρειάζεται ένα 4αρι και 2 κλασσικά σέντερ αλλά δεν το βλέπω.
Αφού ΧΑΡΙΣΑΜΕ σε αντιπάλους(κυρίως στο σκουλήκι) τους μακγκι,καιζερ και μαραγκο τουλάχιστον ας πάρουν τον κραβιτς που νομίζω δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.
- BlackMagicPAOK
Πολλές αλλαγές βλέπω στο ροστερ.
Απο Κατσιβελη (υπερτιμημένος, με χαμηλή αυτοπεποίθηση) προτιμώ τον Αθηναιου (αρκεί να μην γίνει αυτός το αγαπημένο παιδί του κοουτς)..
Ευτυχώς δεν προχώρησε του Καββαδα .. "αντιτουριστικος" και αταιριαστος με το ραν εντ γκαν στυλ.
Απο Κατσιβελη (υπερτιμημένος, με χαμηλή αυτοπεποίθηση) προτιμώ τον Αθηναιου (αρκεί να μην γίνει αυτός το αγαπημένο παιδί του κοουτς)..
Ευτυχώς δεν προχώρησε του Καββαδα .. "αντιτουριστικος" και αταιριαστος με το ραν εντ γκαν στυλ.
- painkiller4
Διάβασα ότι ψιλοασχοληθηκαμε ας πούμε έτσι με την περίπτωση του Μαυροκεφαλιδη αλλά το υπέρογκο κασέ του καθιστά από μόνη της εντελώς ανέφικτο να πραγματοποιηθεί. Από εκεί και περα μια πιο εφικτή λύση στα μέτρα μας μιας και βλέπω ότι ψάχνουμε σε ελληνικό στοιχείο για ψηλούς ίσως να ήταν ο Σαρικοπουλος που νομίζω είχε ακουστεί παλαιότερα. Στην θέση του κοντού αμερικανού γράφουν για τον γνώριμο μας Ουίλιαμ Χατσερ αλλά προφανώς το οικονομικό είναι το πρόβλημα αλλά παίζει και το όνομα του Λοουρι.
Αν ειναι να ερθει για τριτη φορα ο 34χρονος Χατσερ να παραδεχτουμε οτι τα ταξιδια στο Βεγκας εγιναν για να παιξουν κανα μπλακ τζακ και καμια ρουλετα ο Ηλιας και ο Ματζικ,ετσι?Οχι οτι ειναι ασχημος παικτης(τουλαχιστον πριν 3 χρονια) αλλα ελεος,ας ανοιξουμε λιγο τους οριζοντες μας.Ο Λαουρι παλι,ειναι ιδιο στιλ Ντιλαρντ.Μπορει να ειναι πολυ πιο ποιοτικος αλλα και αυτος ενας σκορινγκ γκαρντ που θελει πολυ τη μπαλα στα χερια ειναι.Πλει μεικερ καθαρος δεν ειναι.Στην Αστανα που τον ειχε ο Παπαθεοδωρου διπλα στον Κατισβελη επαιζε.Πως θα χωρεσει αυτος διπλα σε Γκος-Αθηναιου δεν ξερω.
- painkiller4
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Yanick Moreira. Ο ύψους 2μ.11 διεθνής καλαθοσφαιριστής από την Ανγκόλα θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Yanick Pires Moreira γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1991 στην πρωτεύουσα της Αγκόλα, Λουάντα. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την πατρίδα του στο Colegio Heritania Janete (ανήκε ταυτόχρονα στην Primeiro de Agostο), αλλά το 2011 μετακόμισε στις ΗΠΑ και για δύο χρόνια βρέθηκε στο πανεπιστήμιο South Plains. Το 2013 πήρε μεταγραφή για το SMU, όπου και αγωνίστηκε μέχρι και το 2015 υπό τις οδηγίες του Larry Brown. Το καλοκαίρι του 2015 αγωνίστηκε στο Summer League και σε 5 αγώνες, με τους Los Angeles Clippers.
H πρώτη του επαγγελματική σεζόν καταγράφηκε στη Γαλλία με τη Rouen Metropole Basket (2015-16). Από τη γαλλική ομάδα αποχώρησε στις αρχές Απριλίου του 2016 και δύο εβδομάδες αργότερα συμφώνησε με την Murcia στην οποία αγωνίστηκε ως το τέλος της σεζόν 2015-16, υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.
Τον Ιούλιο του 2016 ο Yanick Moreira υπέγραψε στους Toronto Raptors, με τους οποίους συμμετείχε και στο Summer League, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Από τις 30 Οκτωβρίου 2016 συνέχισε στους Raptors 905, τη θυγατρική ομάδα του Τορόντο στην GLeague, με τους οποίους αναδείχθηκε πρωταθλητής στη GLeague.
Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη VTB League, με την Ρωσική Parma και σε 22 αγώνες είχε: 9 πόντους (50,7% στα δίποντα, 79,4% στις βολές), 6,1 ριμπάουντ και 1,1 ασσίστ.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ανγκόλα, με τη φανέλα της οποίας έχει πραγματοποιήσει μία καταπληκτική εμφάνιση στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ που έγινε το 2014 στην Ισπανία. Στον αγώνα απέναντι στην Αυστραλία, ο Moreira πέτυχε 38 πόντους και πήρε 15 ριμπάουντ, αριθμοί που αποτελούν την κορυφαία του επίδοση με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Από βιντεάκια που είδα, καλός δείχνει σε όλα του. Καλώς όρισε ο ψηλός.
- Γιώργος Μάτζου 4
Κάτι ξέρεις εσύMcCarthy έγραψε:Μέχρι την Κυριακή ανακοινώνεται ο αμερικανός γκάρντ. Περισσότερα μη με ρωτάτε, δε ξέρω. Πάντως έχουν συμφωνήσει και μένουν τα τυπικά.

Πέρα από τη πλάκα Καλώς να ορίσει Γερός , δυνατός με πολλά ριμπάουντ και καλάθια
- painkiller4
Καλως το θηριο, τα ραβερσε του θα κανουν με γαλες ζημιες. Μεγαλο συν που χρησιμοποιει και τα δυο χερια. Κλασικο 5αρι βαρυ παλιας κοπης μου φαινεται.
-
- Επικοινωνία:
Ωραίος φαίνεται και συμπαθητική φυσιογνωμία.Απορώ όμως πώς απο τα 540 χιλιάδες δολλάρια το 2016 στην Ρωσία ήρθε σε εμάς των φραγκοδιφραγκων.Άλλα 3 αμερικανάκια και κλείσαμε.Κυνηγάμε 5αδα στην Ελλάδα(ΑΕΚ και Προμηθέας οι ανταγωνιστές μας)και όσο ψηλότερα στην Ευρώπη(Μακάρι και τελικό ακόμα)
Διαφωνω πληρως με dimg4. ΚΑΘΟΛΟΥ 5αρι παλιας κοπης......τρεχει γρηγορα το γηπεδο,αιφνιδιασμους,σουταρει απο μακρια.....εχει χαρακτηριστικα(δεν συγκρινω,αλοιμονο) Γιαννη Αντετοκουμπο....μου εκανε πολυ καλη εντυπωση....θα περασουμε καλα (μαλλον) με αυτον!
Οσο για το ενδεχομενο χατσερ ειναι βγαλμενο απο τα καλυτερα ονειρα!
Με χατσερ και γκος θα εχουμε φοβερη ποιοτητα συν τους αθηναιου και κονιαρη θα εχουμε πολυ καλη περιφερεια αλλα βεβαια δεν θα εχουμε την ιδια καλη αμυνα με περυσι!
Αντε παρτε και κραβιτς να κλεισουμε στο 5 και μετα ενα αθλητικο 4αρι και τελος!!!
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΡΕ ΨΗΛΕ!!!
Οσο για το ενδεχομενο χατσερ ειναι βγαλμενο απο τα καλυτερα ονειρα!
Με χατσερ και γκος θα εχουμε φοβερη ποιοτητα συν τους αθηναιου και κονιαρη θα εχουμε πολυ καλη περιφερεια αλλα βεβαια δεν θα εχουμε την ιδια καλη αμυνα με περυσι!
Αντε παρτε και κραβιτς να κλεισουμε στο 5 και μετα ενα αθλητικο 4αρι και τελος!!!
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΡΕ ΨΗΛΕ!!!
Εντάξει, έμαθα μόνο ότι θα ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή, αλλά μου είπαν γενικά για αμερικανό κι εγώ θεώρησα γκαρντ. Πάντως για τον κοντό που λέμε, απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι μάλλον δε θα είναι ο Χάτσερ...Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:Κάτι ξέρεις εσύMcCarthy έγραψε:Μέχρι την Κυριακή ανακοινώνεται ο αμερικανός γκάρντ. Περισσότερα μη με ρωτάτε, δε ξέρω. Πάντως έχουν συμφωνήσει και μένουν τα τυπικά.![]()
![]()
![]()
![]()
Ε και τι α κανς? Α κατς α μαλωεις?hellrider έγραψε:Διαφωνω πληρως με dimg4. ΚΑΘΟΛΟΥ 5αρι παλιας !!!
- Μπαρκαρούτσος
Εν τω μεταξύ, ούτε γκαρ είναι, ούτε Αμερικανός...McCarthy έγραψε:Εντάξει, έμαθα μόνο ότι θα ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή, αλλά μου είπαν γενικά για αμερικανό κι εγώ θεώρησα γκαρντ. Πάντως για τον κοντό που λέμε, απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι μάλλον δε θα είναι ο Χάτσερ...Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:Κάτι ξέρεις εσύMcCarthy έγραψε:Μέχρι την Κυριακή ανακοινώνεται ο αμερικανός γκάρντ. Περισσότερα μη με ρωτάτε, δε ξέρω. Πάντως έχουν συμφωνήσει και μένουν τα τυπικά.![]()
![]()
![]()
![]()