Πληροφορία ή προσωπικό συμπέρασμα, για να μην πω "διαίσθηση"?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ισχύει.

Πληροφορία ή προσωπικό συμπέρασμα, για να μην πω "διαίσθηση"?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ισχύει.
Εχουνε παει να φερουν Ζλαταν, αλλα μην το πεις ουτε του παπαgoran 64 έγραψε: Υ.Γ. Ο Γιώργης είναι στο Αμέρικα, απ όσα διάβασα σήμερα...Ο Σκιας, παράλληλα, που να βρίσκεται άραγε?
Προσωπικό συμπέρασμα,δεν έχω ακόμη το ΄χάρισμα΄ που έχουν άλλοιgoran 64 έγραψε:Πληροφορία ή προσωπικό συμπέρασμα, για να μην πω "διαίσθηση"?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ισχύει.
Για κορόιδο με πέρασες ρε Βαγγέλη?GoMaRoS έγραψε:Εχουνε παει να φερουν Ζλαταν, αλλα μην το πεις ουτε του παπαgoran 64 έγραψε: Υ.Γ. Ο Γιώργης είναι στο Αμέρικα, απ όσα διάβασα σήμερα...Ο Σκιας, παράλληλα, που να βρίσκεται άραγε?
Πρωτοσέλιδο στον πρωκταθλητή πριν κανένα δεκαήμερο.goran 64 έγραψε:Link?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το έχουν γράψει γκόραν και αυτό.
Mao_Mao έγραψε:Ρε παιδιά ακούω κάτι απαιτήσεις.Και καλα ζητάει η οικογένεια Wernbloom.Ρε παιδιά 2 εκατ το χρόνο και σπιτια και ιστορίες για εμένα ειναι πολυ προκλητικά αυτα εν έτι 2018 στην ελλάδα.Ντάξει σε αγαπάμε σε εκτιμάμε hold your horses.
Μπάστα λίγο ρε αδερφέ μου...Mao_Mao έγραψε:Ρε παιδιά ακούω κάτι απαιτήσεις.Και καλα ζητάει η οικογένεια Wernbloom.Ρε παιδιά 2 εκατ το χρόνο και σπιτια και ιστορίες για εμένα ειναι πολυ προκλητικά αυτα εν έτι 2018 στην ελλάδα.Ντάξει σε αγαπάμε σε εκτιμάμε hold your horses.