Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ρε παιδιά τόσο καλός είναι αυτός ο Μπέρναρντ ας μας πει κάποιος δεν έχω εικόνα.
Μόνο ως αστείο ο Μπερτραντ στον ΠΑΟΚ.
Υπερπαιχταράς.Δηλαδή σε μια λυον έβερτον πχ η την τωρινή Μιλαν ή ιντερ πχ έπαιζε άνετα βασικός ας πουμε
Υπερπαιχταράς.Δηλαδή σε μια λυον έβερτον πχ η την τωρινή Μιλαν ή ιντερ πχ έπαιζε άνετα βασικός ας πουμε
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο οποίος είναι κοντά στην ΤσέλσιDimitris_L4 έγραψε:Καλημερα με τον μεγαλυτερο παπα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης...η αρενα γραφει για μπερναρντ...χαχαχαχαχχαχα

- Petros1988
Γιατί ρε παιδιά ως αστείο ο παίκτης έχει κίνητρο τα προκριματικά του Τσου λου αν του δώσουνε κανένα καλό συμβόλαιο ας πούμε 10 χαρτιά για 2 η 3 χρόνια λέτε να μην έρθει? Λέτε να μην γκρεμίσουμε το αεροδρόμιο σε λίγες μέρες?
Ασπρόμαυρε Εβριτη από 10ιουνίου κοντά στην chelsea είναι
πάει με τα πόδια.. 
Σίγουρα το συμβόλαιο είναι βαρύ λέω με λεγόμενα του Petros88 που άκουσε στο ράδιο αλλά το έγραψε και ο μουστάκιας σήμερα στην αρένα.
Εγώ προσωπικά το είπα δεν πιστεύω να πάρουμε εξτρέμ έχουμε πολύ πράγμα εκεί και ο Warda να φύγει.

Σίγουρα το συμβόλαιο είναι βαρύ λέω με λεγόμενα του Petros88 που άκουσε στο ράδιο αλλά το έγραψε και ο μουστάκιας σήμερα στην αρένα.
Εγώ προσωπικά το είπα δεν πιστεύω να πάρουμε εξτρέμ έχουμε πολύ πράγμα εκεί και ο Warda να φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 04 Αύγ 2018, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτά γράφει η σημερινή FORZA:
1. Υπόθεση Βερνμπλουμ: Αν μείνει ικανοποιημένος αυτός και η γυναίκα του κλείνει σήμερα που είναι και το πιο πιθανό. Αν όχι, υπάρχει εναλλακτική που θα αποκτηθεί όχι όμως ίδιας αξίας. Άρα χαφ θα πάρουμε ότι κι αν γίνει.
2. Αριστερό μπακ: Διαπραγματεύσεις με Τόσκα που είναι ο πρώτος στόχος. Αν αποκτηθεί θα παίζει βασικός και ο Αντρέ θα πάει στη φυσική του θέση. Αν όχι, υπάρχει εναλλακτική χαμηλότερης ποιότητας που θα είναι απλά back up του Πορτογάλου.
3. Πλάγιος επιθετικός: Σκληρές διαπραγματεύσεις με παίκτη ανάλογης ποιότητας και μεγάλου συμβολαίου (πάνω από 2 εκ. ετησίως) του Βερνμπλουμ που αν αποκτηθεί θα είναι η βόμβα του καλοκαιριού και θα κάνει αίσθηση και στην Ευρώπη.
4. Ο Μαουρίσιο δεν πωλείται και οι Άραβες δεν ξαναακούστηκαν από τότε που βγήκε το θέμα
1. Υπόθεση Βερνμπλουμ: Αν μείνει ικανοποιημένος αυτός και η γυναίκα του κλείνει σήμερα που είναι και το πιο πιθανό. Αν όχι, υπάρχει εναλλακτική που θα αποκτηθεί όχι όμως ίδιας αξίας. Άρα χαφ θα πάρουμε ότι κι αν γίνει.
2. Αριστερό μπακ: Διαπραγματεύσεις με Τόσκα που είναι ο πρώτος στόχος. Αν αποκτηθεί θα παίζει βασικός και ο Αντρέ θα πάει στη φυσική του θέση. Αν όχι, υπάρχει εναλλακτική χαμηλότερης ποιότητας που θα είναι απλά back up του Πορτογάλου.
3. Πλάγιος επιθετικός: Σκληρές διαπραγματεύσεις με παίκτη ανάλογης ποιότητας και μεγάλου συμβολαίου (πάνω από 2 εκ. ετησίως) του Βερνμπλουμ που αν αποκτηθεί θα είναι η βόμβα του καλοκαιριού και θα κάνει αίσθηση και στην Ευρώπη.
4. Ο Μαουρίσιο δεν πωλείται και οι Άραβες δεν ξαναακούστηκαν από τότε που βγήκε το θέμα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το συμβόλαιο του δεν είναι βαρύ,ο ίδιος ο πάγκαλος κ ο Βενιζέλος μαζί είναι.DaRkFeaR έγραψε:Ασπρόμαυρε Εβριτη από 10ιουνίου κοντά στην chelsea είναιπάει με τα πόδια..
Πως δεν έχει ποστάρει κανα μερκατοειδές για κανάν νασρί ή μπεν αρφά;
Αφήστε τον μπερτραντ είναι too much 

όταν ακούς για μπερνάρντ, καταλαβαίνεις ότι έχει χαθεί πλέον το μέτρο...

- Petros1988
Λέω εγω τώρα λέω αν πάρουμε Bernard που είναι παικτάρα τι ομαδαρα θα έχουμε ρε παιδιά?
Παχαλάκης
Βιερηνια Βαρελα Χατσεριντι Ματος
Βερνμπλουμ Μαουρισιο
Μπισεσβαρ Πελκα Μπερναρντ
Πριγιοβιτς!
Και ρωτάω εγω με αυτη την 11αδα παίζουμε ομιλους Τσου-λου?Παιρνουμε Νταμπλ?

Παχαλάκης
Βιερηνια Βαρελα Χατσεριντι Ματος
Βερνμπλουμ Μαουρισιο
Μπισεσβαρ Πελκα Μπερναρντ
Πριγιοβιτς!
Και ρωτάω εγω με αυτη την 11αδα παίζουμε ομιλους Τσου-λου?Παιρνουμε Νταμπλ?

danirifle εντάξει που να ακούσεις και για τον Pedro της Chelsea σε βλέπω με ηρεμιστικά 

ξερεις τι με χαλάει darkfear?
η αμετροέπεια και η αλαζονεία του νεόπλουτου
αυτό με χαλάει
καρφώσαμε την ωραία του σχολείου και τώρα ξαφνικά θέλουμε τη σάρα βαρόνε...
που σαι ρε τάγμα..

αυτό με χαλάει
που σαι ρε τάγμα..

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εκτός απο τον μπερνάρντ μπορούμε να πάρουμε και τον Ντάγκλας Κόστα. Δεν έκανε και καλό μουντιάλ ίσως έχει πέσει λίγο η τιμή του.
Αν ο Τοσκα ήταν ο βασικός στόχος θα ήταν ήδη εδώ.Πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτός η εναλλακτική χαμηλότερης ποιότητας σε σχέση με άλλο στόχο πχ τον Σταφυλιδη.
danirifle έγραψε:ξερεις τι με χαλάει darkfear?
αυτό με χαλάει
που σαι ρε τάγμα..![]()

Δε διαφωνώ φίλε απλά σχολιάζομε πάντα με "χιουμορίστικο"τρόπο κάποιος που αναφέρει 'υποτιθέμενες πληροφορίες'.
Ίσως το κακό ξέρεις ποιο είναι; Το "απεριόριστο budget" που είπε ο Ivan και που ήρθε παίχτης από πέρυσι Mauricio/Zambrano κτλπ για αυτό και το βλέπουμε τώρα ένας καφές και τα 2 χαρτιά και τα 3 κτλπ(τρόπος του λέγειν)