Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ωραια η όλη κουβέντα για Wernbloom και τα χαρακτηριστικά του, και με τόσα στοιχεία.
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: τι ακριβώς θα θέλει να δει ο Λουτσεσκου στο γήπεδο, ποιος θα είναι ο ρόλος του, τα καθήκοντα του.
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: τι ακριβώς θα θέλει να δει ο Λουτσεσκου στο γήπεδο, ποιος θα είναι ο ρόλος του, τα καθήκοντα του.
- sourmenetes
- Moderator
Γενικα μιλαω γκοραν.εχουμε φαγωθει ο ενας ειναι εξαρι ο αλλος ειναι οχταρι ο αλλος δεν εχει ετσι ο αλλος δεν ειναι αλλιως.goran 64 έγραψε:Αν απευθύνεσαι σε μένα και τις ερωτήσεις μου, μάλλον τρολάρεις sourme...Ούτε τρελαίνομαι ούτε F/M σκαμπάζω...sourmenetes έγραψε:Ρε σταματηστε να τρελαινεστε με τις θεσεις και τα εξαρια και τα οχταρια.
Υπαρχει μια δεμενη ομαδα και ερχονται καποιοι πολυ καλοι παιχτες να ανεβασουν το επιπεδο..
Ολοι προσαρμοζονται στο πλανο.
Δεν ξερω αναλυτικα τον καθε παικτη αλλα αυτο το ξεψυρισμα, λες και παιζουμε μανατζερ ή προ, λες και ειναι ιδιο να παιζεις στον ΠΑΟΚ και το ιδιο στην τσσκα, λες και εχεις ιδιους συμπαικτες.
Συζήτηση για τον παίχτη και τα χαρακτηριστικά του είχε ανοίξει εδώ και ρωτάω αν έχει αυτά που ζήτησε ο Λου...
Ο κανιας που δεν ειναι επιθετικογενης εριξε ενα τεμαχιο.ο βαρελα επισης.ο καντουρι που δεν συνεκλινε επισης
Ο ΠΑΟΚ εχει καποιες θεσεις αλλα στο συστημα που παιζει κανουν ολοι απ ολα.εγω αυτο καταλαβαινω.σιγουρσ ψαχνεις καποια συγκεκριμενα στοιχεια σε παικτες αλλα οταν η ποιοτητα ειναι τοσο υψηλη λαθη και αδυναμιες κρυβονται.
Το συνολο βασικα τα κρυβει γιατι δουλευει σαν καλοκουρδισμενη μηχανη.
Σιγουρς δε θα παρεις σεντερ μπακ και θα το βαλεις φορ αλλα εχουμε μαμηθει απο περυσι το χειμωνα μ αυτα τα εξαρια και τα οχταρια.
Ο γκαρσια τι ρολο επαιζε στον ΠΑΟΚ.ηταν σκυλι του πολεμου;;; ηταν οργανωτης;;;ετρεχε;;;επαιρνε πρωτη μπαλα;;ανοιγε παιχνιδι;;
Ο γκαρσια ηταν ενας παικτης που επαιζε μπροστα απο τα στοπερ και εκανε ολο το παιχνιδι της ομαδας.ηταν εξαρι;;ηταν οχταρι;;ηταν 10;;
Οταν εχεις ποιοτητα θα τη βγαλεις στο γηπεδο.αυτο λεω.
- anekfrastos
Εγώ πάλι σκέφτομαι τι θα γίνεται όταν ο αντίπαλος θα πιέζει και θα ανοίγεται για να σκοράρει και ο λουτσε θα παίζει με φυσεκια ζαμπα Λημνιό ακπομ και από πίσω τον αφάνα να τους ταΐζειMīngus έγραψε:Με Βερνμπλουμ, Χατσεριδη, Βαρελά, Ματος, Πριγιο στις στημένες φάσεις μόνο Κομινης-Ποντικης θα μπορούν να μας σταματησουν

Καδρονι είναι απαξιωτική λέξη για έναν παίκτη..... Αυτή είναι η αλήθεια.....MANIAKOS έγραψε:Τεχνικα ειναι αμπαλοσ οσο ειδα ., τωρα πιαστηκεσ για να κανεισ τον εξυπνο πιυ σ αρεσει
Το πολιτικαλ κορεκτ δεν ειναι το φορτε μου εμενα
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που λέει ο σούρμε για ποιότητα.Οταν την έχεις οτι και να γίνει την βγάζεις στο γήπεδο.Πόσο μάλλον αν η ομάδα τσουλάει
Τωρα το δα και γω γκοραν.Απλα επειδή ελεγε Μαουριτσιο και δίπλα ΠΑΟΚ νόμιζα είναι περσυνό
Τωρα το δα και γω γκοραν.Απλα επειδή ελεγε Μαουριτσιο και δίπλα ΠΑΟΚ νόμιζα είναι περσυνό
- kataramenos5
Το αν θα βοηθησει ο Μπλουμ θα φανει στο χορτο.Προσωπικα πιστευω θελαμε καποιον που θα βοηθουσε περισσοτερο στην αναπτυξη αλλα ΟΚ θα δειξει,ειναι κι ο Μουλεν....Να με συμπαθατε ομως δε μπορω ν ακουω αλλο για το τι "ομαδαρα καναμε φετος" και "χαρειτε το μη γκρινιαζετε".Ε λοιπον μικρα μου χρυσοψαρακια, καθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια σας ακουω να λετε"φεραμε παικταραδες" "επεσε η χουντα" "φετος θα το σηκωσουμε" κλπ.Και καθε χρονο η σφαλιαρα παει συννεφο και καθε φορα ποναεικαι περισσοτερο.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ λεω γω.
Εκει κατα το μαρτη θα φανει παλι αν ο ΠΑΟΚτσης θα ζησει ακομα μια μερα της μαρμοτας ή θα σπασει επιτελους ο κυκλος.Μεχρι τοτε ολα ,μα ολα δειχνουν ακριβως ιδια.Χαρειτε το οσο κραταει.
Εκει κατα το μαρτη θα φανει παλι αν ο ΠΑΟΚτσης θα ζησει ακομα μια μερα της μαρμοτας ή θα σπασει επιτελους ο κυκλος.Μεχρι τοτε ολα ,μα ολα δειχνουν ακριβως ιδια.Χαρειτε το οσο κραταει.

- sourmenetes
- Moderator
Ε σορρυ αλλα θεωρω οτι ξεπερνας καποιες παραμετρους κατ.
Εχεις ιδιο προπονητη,εχεις σχεδον 9/11 ιδια ομαδα,εφερες σχετικα νωρις παικτες.
Νομιζω υπαρχει καποια διαφορα.
Δε νομιζω οτι καποιος ειπε για τη χουντα.
- thanos-xanthi
φετος χορτασαμε σφαλιαρες παντως τα σβερκα ολονων...
ξεχασαμε απο ποτε εχουμε να χασουμε
ξεχασαμε απο ποτε εχουμε να χασουμε
Θυμιζει γυναικα Νομποα. Εκεινη ομως ηταν θεομ@υνο.joshua έγραψε:Παντως η οικογενεια Βερνμπλουμ και μαλλον περισσοτερο η κυρια Βερνμπλουμ πρεπει να νομιζει οτι ο Ποντους ειναι ενα κραμα Μπουσκετς,Καντε,Ντεσαγι,Μασερανο και εγω δεν ξερω τι αλλο με γαλαζοαιματη μαλιστα καταγωγη που η μοιρα τον αδικησε και την στιγμη που αυτος θα επρεπε να ειναι ο βασιλειας της Μαδριτης σκεφτεται αν θα καταδεχτει να μεινει στη φτωχομανα Θεσσαλονικη.Για να προλαβω τους καλοθελητες αυτο δεν εχει σχεση με την αξια του παικτη και το τι αυτος θα προσφερει στην ομαδα παρα μονο με την νοοτροπια καποιων ανθρωπων που η μοιρα τους προσφερε πλουτο επειδη κλοτσησαν ενα τοπι,το ινσταγκραμ και την louis vuitton μου μεσα...
Μια επισκεψη της στα επισημα, πλαι στους φωνακλαδες και θα στρωσει χαρακτήρα.
- kataramenos5
Χρονο δεν εκλεισε γιωργοsourmenetes έγραψε:Ε σορρυ αλλα θεωρω οτι ξεπερνας καποιες παραμετρους κατ.

- giwrgos04dex
Πάντως φίλε αν εξαιρέσεις τη σφαλιάρα από τπυς Σουηδούς πέρυσι πήραμε Νταμπλkataramenos5 έγραψε:Το αν θα βοηθησει ο Μπλουμ θα φανει στο χορτο.Προσωπικα πιστευω θελαμε καποιον που θα βοηθουσε περισσοτερο στην αναπτυξη αλλα ΟΚ θα δειξει,ειναι κι ο Μουλεν....Να με συμπαθατε ομως δε μπορω ν ακουω αλλο για το τι "ομαδαρα καναμε φετος" και "χαρειτε το μη γκρινιαζετε".Ε λοιπον μικρα μου χρυσοψαρακια, καθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια σας ακουω να λετε"φεραμε παικταραδες" "επεσε η χουντα" "φετος θα το σηκωσουμε" κλπ.Και καθε χρονο η σφαλιαρα παει συννεφο και καθε φορα ποναεικαι περισσοτερο.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ λεω γω.
Όλα τα λεφτά το Καβούρι, έκλαψα!
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180803/bae98aad4aff1cb451a3dc91d0006016.jpg[/img]
SM-G965F
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180803/bae98aad4aff1cb451a3dc91d0006016.jpg[/img]
SM-G965F
- thanos-xanthi
MANIAKOS έγραψε:Τεχνικη εννοω πασα καλη δεν ειδα
Αρκετεσ λαθοσ μεταβιβασεισ
Ουτε κρστημα κ κουβαλημα μπαλασ
Αυτα
Μετρα μπριστα ελαχιστα επαιζε σε λιγα τετραγωνικα
Σωμα κ τοποθετησεισ π καλεσ
Μόνο φετινά παιχνίδια είδες;
Εκεί στη Σουηδία δεν έχεις κανέναν που να τον ξέρει να σου πει δύο λόγια;
Εμένα πάντως και Σουηδός πελάτης άλλα και φίλος που ζει Σουηδία μου είπαν ότι είναι μαύρο χαφ σε σώμα λευκού.
Επίσης ότι καλύτερο έχει βγάλει η χώρα στη θέση του τα τελευταία 20 χρόνια.
Κατά τα λοιπά,όπως φαίνεται τελικά,ο παίχτης περίμενε εμάς και οχι εμείς τον παίχτη.
- sourmenetes
- Moderator
Ενα αρ.μπακ θες μονο και εισαι υπερπληρης!!!kataramenos5 έγραψε:Χρονο δεν εκλεισε γιωργοsourmenetes έγραψε:Ε σορρυ αλλα θεωρω οτι ξεπερνας καποιες παραμετρους κατ.
Δε νομιζω οτι καποιος ειπε για τη χουντα.,και παικτες δεν εφερες εκει που πονας.Τι σημασια εχει αν εφερες παικτες νωρις πχ 2 cb ενω θελεις φορ και αριστερο μπακ?Μακαρι.Αλλα εχω καει στο χυλο οποτε...