Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
οκ λαθος μου Γρηγορη
γι αυτο ρωτησα
λεω δε μπορει να γινει καν ακομα συγκριση, δε τον ειδαμε στο χορταρι
παντως ακομα και σαν καριερα και ιστορικο, σιγουρα ειναι αναβαθμιση
γι αυτο ρωτησα
desperando έγραψε:Η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε πάρα πολύ δυνατούς παίκτες όπως είναι ο γκολοβιν ,ο παρεδες και ο Φερνάντες που κοστολογούνται πάνω από 20 μύρια.
Λοιπόν ο Σουηδός σ όλο το ρωσικό πρωτάθλημα είναι δεύτερος στις επιτυχημένες αμυντικές προσπαθειες,ενώ είναι πρώτος σε ποσοστό επιτυχίας ( με τον καμπορε που ακούστηκε εδώ μέσα να έχει το χειρότερο ποσοστό)
Επίσης είναι δεύτερος σε αριθμό εναέριων μονομαχιών με πάρα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας
Άλλο ένα τεράστιο προσόν του είναι τα τάκλιν, όπου είναι με διαφορά από τον δεύτερο πρώτος σε αριθμό τάκλιν με πάρα πολύ υψηλό κ εδώ ποσοστό επιτυχίας ( σχεδόν 50%).
Ενώ και ο αριθμός του απο κλεψίματα είναι πολύ υψηλός,αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει δύο καθαρά χαφ μπροστά του.
Πάμε στα κακά τώρα.
Έχει πολύ χαμηλό αριθμό πασών και με αρκετά χαμηλό ποσοστό επιτυχίας,τρίτος απ το τέλος και στις δύο κατηγορίες.
Το ίδιο ισχύει και για τις προωθημένες πάσες.
Τα πράγματα είναι λίγο πιο καλά στο ποσοστό πετυχημένων μακρινών μεταβιβάσεων όπου είναι κάπου στην μέση της λίστας.
Για να μην δημιουργούνται όμως εντυπώσεων.
Τα νούμερα αυτά μπορεί να λένε πολλά, αλλά μπορεί να μην λένε και τίποτα όμως από μόνα τους
- paokovios1974
Ας περιμενουμε λοιπον να τον δουμε στο γηπεδο "οταν" θα ειναι ετοιμος γιατι λογικα θα αργησει οπως πολυ σωστα ειπε ενας συμφορουμιτης" κατα τον Οκτωβριο" ὅ γέγονε γέγονε αδεφια μου, η ομαδα ειναι τραινο ειναι πανω στις ραγες ακολουθει την πορεια που εχει χαραξει και μερα με τη μερα μηνα με το μηνα χρονο με το χρονο στιγμη με τη στιγμη ...δυναμωνει, το τι συζηταμε εμεις οι "μπαλαδοφατσες " και μη... μικρη σημασια εχει πλεον.Απολαυστε το λοιπον, χαρειτε το αδερφια μου,οι συγκινησεις που ερχονται και μονο που το σκεφτομαι δακρυζω και σφιγγω την μπουνια μου.Θα γουσταρουμε ΠΑΟΚΑΡΑ φετος και τα επομενα επομενα χρονια που ερχονται.Πολυ τυχεροι οι σημερινοι πιτσιρικαδες καθως γνωριζουν τν ομαδα μας στα καλυτερα της, χαιρομαι και για το βλασταρι μου και ανυπομονω για την στιγμη που θα τον βαλω μεσα στην τουμπα η και στο νεο γηπεδο ακομα.Ποσες ιστοριες εχω να του πω για ολα αυτα που εχουμε περασει...
ένα δρεπανηφόρο άρμα μπροστά από τα σέντερ μπακ
γουστάρω
μας έλειπε ένας μαμελούκος εδώ και χρόνια
γουστάρω
μας έλειπε ένας μαμελούκος εδώ και χρόνια
καδρονι ή μαδερι,θα δειξει
αρκει να μη μας βγει..................κλάπα
Θάνο, ξέρουμε όλοι και το ξαναγράφω, ότι η θεωρία από την πράξη, πολλές φορές, απέχουν παρασάγγες...thanos-xanthi έγραψε:οκ λαθος μου Γρηγορη
γι αυτο ρωτησα
Όπως ακριβώς τονίζει και στις τελευταίες δύο προτάσεις του παρακάτω post του κι ο despe...
Άρα αδερφέ Mao_Mao, στο επιθετικό κομμάτι ενός box to box, που ζήτησε ο Λουτσέσκου, στατιστικώς υστερεί...desperando έγραψε:Η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε πάρα πολύ δυνατούς παίκτες όπως είναι ο γκολοβιν ,ο παρεδες και ο Φερνάντες που κοστολογούνται πάνω από 20 μύρια.
Λοιπόν ο Σουηδός σ όλο το ρωσικό πρωτάθλημα είναι δεύτερος στις επιτυχημένες αμυντικές προσπαθειες,ενώ είναι πρώτος σε ποσοστό επιτυχίας ( με τον καμπορε που ακούστηκε εδώ μέσα να έχει το χειρότερο ποσοστό)
Επίσης είναι δεύτερος σε αριθμό εναέριων μονομαχιών με πάρα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας
Άλλο ένα τεράστιο προσόν του είναι τα τάκλιν, όπου είναι με διαφορά από τον δεύτερο πρώτος σε αριθμό τάκλιν με πάρα πολύ υψηλό κ εδώ ποσοστό επιτυχίας ( σχεδόν 50%).
Ενώ και ο αριθμός του απο κλεψίματα είναι πολύ υψηλός,αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει δύο καθαρά χαφ μπροστά του.
Πάμε στα κακά τώρα.
Έχει πολύ χαμηλό αριθμό πασών και με αρκετά χαμηλό ποσοστό επιτυχίας,τρίτος απ το τέλος και στις δύο κατηγορίες.
Το ίδιο ισχύει και για τις προωθημένες πάσες.
Τα πράγματα είναι λίγο πιο καλά στο ποσοστό πετυχημένων μακρινών μεταβιβάσεων όπου είναι κάπου στην μέση της λίστας.
Για να μην δημιουργούνται όμως εντυπώσεις.
Τα νούμερα αυτά μπορεί να λένε πολλά, αλλά μπορεί να μην λένε και τίποτα όμως από μόνα τους
Υ.Γ. Μιας και οι πίνακες αυτοί είναι του 2016-2017 και δεν τους βλέπω καλά, μέσα σ όλους τους χαφ που συγκρίνουν μήπως βρίσκεται κι ο Μαουρίσιο? Ο οποίος, την συγκεκριμένη σεζόν, έπαιζε στην Ρωσία ή αλλού και μπερδεύομαι?
ε αν μας βγει κλαπα, θα πιουμε λιγη γραπα και θα τον βαφτισουμε μακελελεprist64 έγραψε:καδρονι ή μαδερι,θα δειξει

Mao_Mao...
Αυτά που γράφει ο despe τα βλέπω...Τα στοιχεία του πίνακα όμως είναι τόσο μικρούλια, που δεν μπορώ με τίποτα...
Υ.Γ. Τελικά ο Μαουρίσιο είναι μέσα στους (καλύτερους) συγκρινόμενους χαφ του Ρώσικου πρωταθλήματος ή όχι?
desperando έγραψε:Μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι έκλεισε και ο Σουηδός λέω να ανεβάσω μερικά στατιστικά του παίκτη αλλά και των καλύτερων χαφ του ρωσικού πρωταθλήματος και των δικών μας εδω.
Έτσι για να έχουμε μια αποψη
Οι παρακάτω φωτογραφίες αφορούν την σεζόν 16-17 όπου ο βερμπλουμ έπαιζε αποκλειστικά ως χαφ

Μην επιμένεις αδερφέ, γιατί όταν διαβάζω κάτι, συνηθίζω να το διαβάζω, όπως και να τo θυμάμαι αργότερα, σωστά!Mao_Mao έγραψε:Οχι περσινοί είναι ρε συ.Της χρονιάς που μας πέρασε δηλαδη
Αυτά που γράφει ο despe τα βλέπω...Τα στοιχεία του πίνακα όμως είναι τόσο μικρούλια, που δεν μπορώ με τίποτα...
Υ.Γ. Τελικά ο Μαουρίσιο είναι μέσα στους (καλύτερους) συγκρινόμενους χαφ του Ρώσικου πρωταθλήματος ή όχι?
Τα νούμερα παντως για dmc σε ασιστ και γκολ ολα αυτα τα χρόνια ειναι παρα πολύ καλά. Εμένα αυτο μου δείχνει οτι δεν ειναι το κλασικό 6αρι αλλα βοηθάει και πολύ στο επιθετικό κομμάτι.
- dim-cyprous-paok
goran 64 έγραψε:Δεν φαίνονται εκείνα και δεν μπορώ να τα διαβάσω...Άλλωστε ο despe, ποτέ ως τώρα δεν μένει μόνο στα στατιστικά και είναι απ τους ελάχιστους εδώ μέσα, που (αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι) εμπιστεύομαι την άποψη του!Mao_Mao έγραψε:το έχει απαντήσει σε κατι σελίδες πιο πρίν Goran με στατιστικούς πίνακες κτλπ
Σίγουρα δεν κατάλαβες Θάνο, μιας και δήλωσα ότι δεν έχω καν παρακολουθήσει τον παίχτη κι αν θες δες το...thanos-xanthi έγραψε:κατσε ρε συ γκοραν
δηλαδη ενα απο τα καλυτερα χαφ του ρωσικου πρωταθληματος, με καλα στατιστικα
δεν ειναι αναβαθμιση στα χαφ μας σε σχεση με Κανιας?
δηλαδη ειναι του ιδιου επιπεδου η χειροτερος?
εκτος αν δε καταλαβα καλα αυτο που γραφεις
ο τυπος ειναι τανκ
Ναι θανο όχι μάλλον αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ αλλά κ που να καταλάβεις ... Γκοραν είσαι να τα καταλαβαίνεις όλα ;;;
Με Βερνμπλουμ, Χατσεριδη, Βαρελά, Ματος, Πριγιο στις στημένες φάσεις μόνο Κομινης-Ποντικης θα μπορούν να μας σταματησουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Παρ 03 Αύγ 2018, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτος ειναι ποιοτικος (και ακριβος).prist64 έγραψε:καδρονι ή μαδερι,θα δειξει
Ειναι deck
Παντως η οικογενεια Βερνμπλουμ και μαλλον περισσοτερο η κυρια Βερνμπλουμ πρεπει να νομιζει οτι ο Ποντους ειναι ενα κραμα Μπουσκετς,Καντε,Ντεσαγι,Μασερανο και εγω δεν ξερω τι αλλο με γαλαζοαιματη μαλιστα καταγωγη που η μοιρα τον αδικησε και την στιγμη που αυτος θα επρεπε να ειναι ο βασιλειας της Μαδριτης σκεφτεται αν θα καταδεχτει να μεινει στη φτωχομανα Θεσσαλονικη.Για να προλαβω τους καλοθελητες αυτο δεν εχει σχεση με την αξια του παικτη και το τι αυτος θα προσφερει στην ομαδα παρα μονο με την νοοτροπια καποιων ανθρωπων που η μοιρα τους προσφερε πλουτο επειδη κλοτσησαν ενα τοπι,το ινσταγκραμ και την louis vuitton μου μεσα...