Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Όλα τα ποστ του Πέτρου γίνονται ΑΝΕΤΌΤΑ άρθρα σε ράδια και εφημερίδες.
Πέτρος με Πετρωτό ένα άρθρο απόσταση τους χωριζει
Θέλω να κάνω μια ένσταση μόνο πάνω στο ρόστερ μας γενική ομως
Τερματάδες;Πασχαλάκης,Ρει,Γλυκος,Σιαμπάνης.
Εκεί έχεις και εμπειρία και ταλέντο και μπορείς να πουλήσεις
Στόπερ:Χατσερίδης,Βαρελά,Μαλεζάς,Κρέσπο.Ολοι 30+
Εδώ ήθελες ένα πιτσιτικά για προοπτική.Άρα απο του χρόνου με Χατζ και Μίχο ερωτηματικά.Στις θέσεις των Μαλεζά Κρέσπο θες δυο νεαρής ηληκίας παίκτες πιο ευέλικτους
Δεξια:Μάτος και ρεζέρβα κίτσιου εκεί θα έπρεπε
να υπάρχει κάτι καλύτερο εκτός Μάτος.
Αρριστερά:Βιειρίνια και περιμένουμε
Κέντρο:Μαου κάνιας Σαχόφ Βερμπλουμ Χαρίσης Μουλέν.Εκεί οι ποιοτικοί σου είναι πάλι 30+.Αμα δεν κάνει κάτι φέτος ο Χαρίσης θες του χρόνου πάλι 2 νεαρούς.
Για πιο μπροστά πετάμε φωτιές ενω και πωλήσεις μπορούμε να κάνουμε και να τους αναπληρώσουμε πολυ εύκολα όλους.Υπάρχει άπηρη προοπτική και δεν φοβάμαι.
Αλλα απ'το κέντρο και πίσω είμαι λίγο προβληματισμένος θα θελα και εκεί να βλεπα μια κάποια προοπτική με πιτσιρικάδες.
Εδώ ήθελες ένα πιτσιτικά για προοπτική.Άρα απο του χρόνου με Χατζ και Μίχο ερωτηματικά.Στις θέσεις των Μαλεζά Κρέσπο θες δυο νεαρής ηληκίας παίκτες πιο ευέλικτους
Κέντρο:Μαου κάνιας Σαχόφ Βερμπλουμ Χαρίσης Μουλέν.Εκεί οι ποιοτικοί σου είναι πάλι 30+.Αμα δεν κάνει κάτι φέτος ο Χαρίσης θες του χρόνου πάλι 2 νεαρούς.
Για πιο μπροστά πετάμε φωτιές ενω και πωλήσεις μπορούμε να κάνουμε και να τους αναπληρώσουμε πολυ εύκολα όλους.Υπάρχει άπηρη προοπτική και δεν φοβάμαι.
Αλλα απ'το κέντρο και πίσω είμαι λίγο προβληματισμένος θα θελα και εκεί να βλεπα μια κάποια προοπτική με πιτσιρικάδες.
https://www.transfermarkt.com/giannis-m ... ler/181339Magpies4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/chuba-akp ... ler/197642
1.20 εκ ο Τσουμπα, 1.25 εκ ο Μυστα.
Παλι μ@λακια καναμε
και τι να λεει αυτο ρε φιλε.. και ο φοτουνης 8 εχει κ ο πελκας 2,5
Αδερφέ λογικό ο Μυστακίδης έχει παίξει και ευρώπη εβαζε γκολ και σε εμας είχε πολλα παιχνίδια βασικός .Ενώ ο Ακπομ δυνόταν δανεικός απο δω και απο κει απο την Άρσεναλ
Ξέρω οτι τρολάρεις αλλα έτσι νομίζω τα μετράει το τρανσφερ
Ξέρω οτι τρολάρεις αλλα έτσι νομίζω τα μετράει το τρανσφερ
- anekfrastos
Ο Πέλκας έχει 4Demir έγραψε:και τι να λεει αυτο ρε φιλε.. και ο φοτουνης 8 εχει κ ο πελκας 2,5
- anekfrastos
Εν τω μεταξύ έτσι όπως έχει γίνει η φάση δε θέλω να φύγει ούτε ο κανιας ούτε ο σαχοβ.... Σκατά, άνω κάτω μας έκαναν
-
- Επικοινωνία:
Έχετε "φαγωθεί"όλοι με τον Petro1988 λές και οι υπόλοιποι γράφουμε λογοτεχνικά αριστουργήματα.Τέσπα.....Με το καλό να επισημοποιηθεί και του Wernbloom για να προχωρήσουμε και στην τελευταία αναγκαία κίνηση,αυτή του αριστερού μπακ.Φυσικά απαραίτητες και οι αποδεσμεύσεις,δανεισμοί και ίσως πωλήσεις.Φέτος πάμε για τρελά γούστα 

- anekfrastos
Αν ισχύει αυτό που γράφεται, ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο 2 αλλαγές, αυτό σημαίνει ότι εκτός του Ακπομ που δηλώθηκε ήδη, μπορούμε να δηλώσουμε άλλον 1 παίκτη; Δηλαδή ή Βερνμπλουμ ή αριστερό μπακ (αν έρθει);
- dravinosRa
Πάντως έχω την εντύπωση ότι με αυτόν τον προπονητή και με αυτήν την άμυνα που έχουμε, αν έρθει στο 6 ο Σουηδός τότε παμε για ρεκόρ στα γκολ που θα δεχθούμε στο πρωτάθλημα. Θεωρητικά θα έχουμε τρομερή άμυνα. Βέβαια μακάρι να αποτυπωθεί και στο χορτάρι.
- john4serres
Ο Βρακάς και ακόμη δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, θα περάσουν από δοκιμαστικά τεστ, όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα "iamnaples.it", με τους ανθρώπους της Νάπολι να μένουν εντυπωσιασμένοι από τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Μαζί με τον Βρακά στις προπονήσεις της πριμαβέρα των Ιταλών, θα βρεθούν ο Πολωνός τερματοφύλακας, Χούμπερτ Ιντάσιακ και ο Κύπριος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας, Ραφαήλ Μαμάς.
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των "ασπρόμαυρων" την περσινή σεζόν στην αναμέτρηση Κυπέλλου του Δικεφάλου με τον Αιγινιακό.
Οι επιτελείς της ομάδας νέων της Νάπολι, έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τον Βρακά και επιθυμούν να μπουν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του
Μαζί με τον Βρακά στις προπονήσεις της πριμαβέρα των Ιταλών, θα βρεθούν ο Πολωνός τερματοφύλακας, Χούμπερτ Ιντάσιακ και ο Κύπριος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας, Ραφαήλ Μαμάς.
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των "ασπρόμαυρων" την περσινή σεζόν στην αναμέτρηση Κυπέλλου του Δικεφάλου με τον Αιγινιακό.
Οι επιτελείς της ομάδας νέων της Νάπολι, έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τον Βρακά και επιθυμούν να μπουν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του
Δεν έχεις άδικο, αλλά υπάρχει και ο άτυπος νόμος που λέει ότι πίσω χρειάζεσαι κυρίως εμπειρία, γι' αυτό και οι αμυντικοί μπορεί να συνεχίσουν να παίζουν σε ψηλό επίπεδο ακόμη και μετά τα 30. Μπροστά χρειάζεσαι νιάτα και τρέξιμο και ενέργεια.Mao_Mao έγραψε:Θέλω να κάνω μια ένσταση μόνο πάνω στο ρόστερ μας γενική ομως
Αν δελεις πάντως να μειώσεις τον μ.ο. ηλικίας στην άμυνα, δυο καλές λύσεις νέων παικτών είναι ο Κυριακόπουλος που παίζει όλη την αριστερη πλευρά και ο Πασαλίδης, κεντρικός αμυντικός, και οι δύο του Αστέρα Τρίπολης. Εχουν δείξει ότι διαθέτουν σοβαρες προδιαγραφές. Επίσης έχουμε καλά τμήματα υποδομής και μπορεί να προωθηθούν κάποιοι παίκτες.
- anekfrastos
Ο Βαρέλα έχει 3 χρόνια μπροστά του άνετα.