Ενα φουλ μπακ στυλ Μαζουακού;Dimg4 έγραψε:Αυτο το "παιζει και" με εχει τραυματισει σε αυτη την ομαδα! Καθαρο χαφ καθαρο μπακ επιτελους
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πότε και που έδειξε οτι δεν προσαρμόζεται; Βασικός δεν θα μπορούσε να ειναι από την αρχή της σεζόν έχοντας κανει μισή προετοιμασία.Magpies4 έγραψε:Πάντως νομίζω ο Αιγύπτιος θα φύγει. Καλός παίκτης μέν, αλλά δεν τον βλέπω να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις. Γι αυτό και για μένα, παίζει να έρθει και άλλος ακραίος.
Κι ο Μυστακίδης μάλλον θα χαιρετήσει.
-
john4serres
Μυστακίδης για 3ος φορ μας χαλάει δηλαδή;
Με τετοιους μεσοεπιθετικους πισω του;
Με τετοιους μεσοεπιθετικους πισω του;
-
Dimg4
Μια χαρα ειναι αφου ηρθε 2ος.
Κι εγω πιστευω ουαρντα θ χαιρετησει παντως
Έχεις Prijo-Akpom για τρίτο αν θες παίζει κάτι αλχημείες που έκανε επι προετοιμασίας ο Luce.
πχ Kaddouri παίζει και ο Jaba(αν χρειαστεί)το πιο λογικό είναι να σταλθεί ο Μυστα δανεικός να ξανά-πάρει παιχνίδια που δεν θα είχε στα πόδια του μπροστά σε αυτούς που έχουμε(και εμένα δεν με χαλάει σαν 3ος επιθετικός)απλά τι βλέπω λέω.
πχ Kaddouri παίζει και ο Jaba(αν χρειαστεί)το πιο λογικό είναι να σταλθεί ο Μυστα δανεικός να ξανά-πάρει παιχνίδια που δεν θα είχε στα πόδια του μπροστά σε αυτούς που έχουμε(και εμένα δεν με χαλάει σαν 3ος επιθετικός)απλά τι βλέπω λέω.
Αριστερό μπακ για να μην λαχταρήσουμε ξανά όπως χθες πριν την έναρξη και ένα 6άρι σαν τον Ντιέ της Βασιλείας. Έγχρωμος, με πνευμόνια που να τρέχει σαν γαζέλα και να τρομάζει τον αντίπαλο. Κουράστηκα με αυτόν τον Βέρνπλουμ και το νινί του. Αν θέλει να έλθει, η προσφορά να είναι μειωμένη. Δεν έκανε προετοιμασία, δεν έλαβε μέρος σε 4 τουλάχιστον αγώνες του Ch. L. Δεν θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τις διακοπές του. Ας κλείσουμε τον Ντουμπιά που έχει Βελγικό διαβατήριο, είναι σε τέλεια ηλικία για ανάδειξη (21-22). Μην την πατήσουμε όπως πέρσι που χάσαμε τον Εντόι.
Έτσι πιστεύω και εγώ όσο και καλός παίχτης να είναι οι απαιτήσεις του Lucesku είναι standard δεν βλέπω να μπορεί να προσαρμοστεί ο Αιγύπτιος.Dimg4 έγραψε:Μια χαρα ειναι αφου ηρθε 2ος.
Όσο αφορά και για τον αρ.μπακ το είπε χθες ο Luce σε δηλώσεις που ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και "ξανάπε για αρ.μπακ" όχι τόσο για την θέση του Werbloom και ξε-werbloom(αφού ήρθε ο Ακπομ είμαστε εκεί κομπλε).
Που ειναι ο Τσουμπα ωρε;
Ντεσπε ξες κατι παραπανω για Καρελη και λες οτι αργα ή γρηγορα θα ερθει;desperando έγραψε:Δηλώσεις πίεσης προς την γκενκ είναι.
Αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθεί.
Αυτό που καίει όμως τώρα είναι να βρεθεί ένα αριστερό Μπακ που να παίζει χθες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη περίπτωση από τον σταφ, αλλά το κωλοχωρι ζητάει πολλά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ελπίζω μόνο να μην είναι ο Καρελης ο λόγος καθυστέρησης ανακοίνωσης του Ακπομ.
Για εξτρέμ παντως που γράφανε δε στέκει. Υπάρχουν πολλοί παίκτες εκει και μέχρι στιγμής όλοι δείχνουν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν μια χαρά.
τι σχεση εχουν αυτα τα 2 για ριξτα μια γιατι δν καταλαβα ειναι και μεσημεριjoshua έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην είναι ο Καρελης ο λόγος καθυστέρησης ανακοίνωσης του Ακπομ.
Ο λόγος καθυστέρησης του Αγγλου,έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλα τα στελέχη της διοίκησης είναι στην Ελβετία.
Μόλις γυρίσουν με το καλο θα έχουμε και την ανακοίνωση.
Μόλις γυρίσουν με το καλο θα έχουμε και την ανακοίνωση.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε σεις το εξτρέμ ήταν κάτι που έγραψε ο Βασιλόπουλος,δεν προκύπτει από πουθενά αλλού.
Ε θα έρθει ο καρελης και θα το παίζει δικαιωμένος ο χοντρός γιατί ο καρελης παίζει και εξτρέμ.
Αυτή τη στιγμή για την θέση των πλαγίων επιθετικών υπάρχουν οι ζαμπα, Λημνιος, Μπισεσβαρ, καντουρι, ουαρντα+ Βιερίνια, Μυστακίδη...με λίγα λόγια σαν την χρονιά επί αγγελου
Ε θα έρθει ο καρελης και θα το παίζει δικαιωμένος ο χοντρός γιατί ο καρελης παίζει και εξτρέμ.
Αυτή τη στιγμή για την θέση των πλαγίων επιθετικών υπάρχουν οι ζαμπα, Λημνιος, Μπισεσβαρ, καντουρι, ουαρντα+ Βιερίνια, Μυστακίδη...με λίγα λόγια σαν την χρονιά επί αγγελου