Μαρία Γκοντζάρεβα
Μαρία Γκοντζάρεβα
Επί 6 συνεχόμενα χρόνια, από ανάληψης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. απ τον Ιβάν Σαββίδη, έχει την οικονομική της διεύθυνση!!
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό να μην υπάρχει topic με το όνομα της, αλλά αν διαφωνούν οι μοντς ας το κλειδώσουν...
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό να μην υπάρχει topic με το όνομα της, αλλά αν διαφωνούν οι μοντς ας το κλειδώσουν...
- painkiller4
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
καλημέρα!
είναι ντροπή να είναι τόσα χρόνια στην πόλη μας η Μαρία και να μην έχει βρει έναν σύντροφο, τι σόι ερωτική πόλη είμαστε????
είναι ντροπή να είναι τόσα χρόνια στην πόλη μας η Μαρία και να μην έχει βρει έναν σύντροφο, τι σόι ερωτική πόλη είμαστε????
Για σας παρακαλώ πολύ ορισμένους, που κοντεύετε να βγάλετε και ανέραστη την ........ ερωτούπολη μας...
Open budget, της είπε (πεντακάθαρα) στο γλέντι του φετινού Κυπέλλου Κυπέλλου ο Ιβάν, όχι open ...... legs...
Αυτός ξέρει...

Υ.Γ. Ελπίζω φέτος, που ο μπεζαχτάς θα είναι ικανοποιητικός, να μην αρχίσει τίποτα νάζια (ffp) το Μαράκι μας...

Open budget, της είπε (πεντακάθαρα) στο γλέντι του φετινού Κυπέλλου Κυπέλλου ο Ιβάν, όχι open ...... legs...

Αυτός ξέρει...

Υ.Γ. Ελπίζω φέτος, που ο μπεζαχτάς θα είναι ικανοποιητικός, να μην αρχίσει τίποτα νάζια (ffp) το Μαράκι μας...

- kataramenos5
Το μαρακι ΜΑΣ και το μαρακι ΜΑΣ ο κυριος γκορανιος....Της ανοιξε και τοπικ.....Ο ελευθερος κι ωραιος γητευτης των μαγειρισσων και η ευαλωτη οικονομικη διευθηντρια...Χμμμμ
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος σε λεω.
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος σε λεω.

Το Μαράκι ειναι ελεύθερο;
Γκόραν οφείλεις να ορμήξεις.
Θα έχουμε και ινσαιντινφορμεϊσιο
Γκόραν οφείλεις να ορμήξεις.
Θα έχουμε και ινσαιντινφορμεϊσιο
- Μπαρκαρούτσος
Goran, όταν βγείτε για ποτό, πες της να κόψει μία επιταγή 500.000€ για μια φίλη μου... Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την λένε. Κι ένα ξαδερφάκι έχω, Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. λέγεται, αυτός θέλει άλλα τόσα.. Οκ;
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γραφτεί στο τόπικ αυτό ...Ξέρω όμως πως ΜΙΑ είναι η ερώτηση; (sorry από τους Mod)
MΠΑΙΝΑΤΕ;
MΠΑΙΝΑΤΕ;

- sourmenetes
- Moderator
Στον ασ ενα 600-700 να ξερεις το κοβει..Ζαντός έγραψε:Goran, όταν βγείτε για ποτό, πες της να κόψει μία επιταγή 500.000€ για μια φίλη μου... Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την λένε. Κι ένα ξαδερφάκι έχω, Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. λέγεται, αυτός θέλει άλλα τόσα.. Οκ;
- Μπαρκαρούτσος
Λόγω της συμφωνίας. Ήμουν στην τελευταία Γ.Σ. και έχω τον ισολογισμό στο σπίτι.
Αλλά το θέμα είναι το extra μπαγιόκο...
Αλλά το θέμα είναι το extra μπαγιόκο...
Μάλλον με περνάς για τρολ...
Βρε έτοιμη την έχω σε λέω... :ugeek:

Ήδη την περικύκλωσα με ασπρόμαυρα...

Βρε έτοιμη την έχω σε λέω... :ugeek:
Ήδη την περικύκλωσα με ασπρόμαυρα...