5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- falconakis
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Simply the BE(A)ST!
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
- anekfrastos
Άσχετο, ο Λάζαρο λεσιτς έλεγε ότι ο Α.Ρ.Η.Σ. πρέπει να κρύψει τον πουρναρα για να μην τον κλέψουν από το ΝΒΑ...Vet_eranos έγραψε:Κοιτα που θα μας κανεις να παρακαλαμε να μην παιξουμε ομιλους τσ.λ γιατι αν σε δουνε σε βλεπω να την κανεις ταχεως για τοπ-10 ομαδα..
Τι παιχταρα εισαι ρε παλικαρε, τι ογκολιθος...
με ολο σεβασμο στους προηγουμενους παιχτες, αλλα καλυτερο στοπερ απο τον ΠΑΟΚ δε εχει ξαναπερασει...περισυ ελεγα οτι πλεον το ειδαν και οι τεφλοι, φετος θα λεω οτι το καταλαβαν και οι πεθαμενοι...
το γκολ, ηταν ουσιαστικα μια μικρη ανταμοιβη για τα οσα εχεις καταφερει να προσδωσεις σε αυτη την ομαδα...ενας υπεροχος ανθρωπος για ουσους τον εχουν γνωρισει εντος και εκτος γηπεδου
το γκολ, ηταν ουσιαστικα μια μικρη ανταμοιβη για τα οσα εχεις καταφερει να προσδωσεις σε αυτη την ομαδα...ενας υπεροχος ανθρωπος για ουσους τον εχουν γνωρισει εντος και εκτος γηπεδου

- teo4giannitsa
- dravinosRa

Είναι χθεσινή συζήτηση σε μια παλιά φώτο του βαρελα μεταξύ ενός οπαδού και του Γιώργη.
Μακάρι να ανανεώσεις γρήγορα Βαρελα.
η φαση που τον βγαζουν 2 με εναν, και καταφερνει οχι απλα να κοψει φαση μισο γκολ, αλλα και να κερδισει και το αουτ, δειχνει και το επιπεδο του...τεραστιος αμυντικος, ικανος να καταπιει τους παντες :ugeek:
-
Στόπερ οδοστρωτήρας ένα γκολ θα το καρφώσει και στην Μπενφίκα είναι σε πολύ καλή φόρμα
Το καλυτερο στοπερ που χω δει στον ΠΑΟΚ νομιζω. Πραγματικα,πειτε μου εναν ισαξιο η καλυτερο? Ο Κοντρερας ηταν πανεξυπνος,αλλα δεν ειχε τα φυσικα χαρακτηριστικα του Βαρελα.
- painkiller4
- Notorious4
-
Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον είναι καλύτερος του Κοντρερας.Alastor έγραψε:Το καλυτερο στοπερ που χω δει στον ΠΑΟΚ νομιζω. Πραγματικα,πειτε μου εναν ισαξιο η καλυτερο? Ο Κοντρερας ηταν πανεξυπνος,αλλα δεν ειχε τα φυσικα χαρακτηριστικα του Βαρελα.