Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Είμαστε ήδη στους ομίλους του Europa!Με την πρόκριση επί της Βασιλείας οπότε τώρα πάμε να τα δώσουμε όλα με Σπάρτακ!
- sourmenetes
- Moderator
Ποσες φορες μεσα στη βδομαδα θα το πεις για να βαλω counter???Petros1988 έγραψε:![]()
Γρήγορα αριστερό μπακ έτσι όπως γιναναι τα πράγματα με Αντρέ!
Χαχαχαχα...
Καλως τον και ξερεις εσυ...
- Petros1988
Καλημέρα sourme ναι ξέρω...! Απλά την γνώμη μου λέω η ομάδα θέλει σίγουρα αριστερό μπακ μετά την απόκτηση Αγκοπ μπροστά,και καλό θα ήτανε να είχαμε έναν παίκτη σαν τον Μαουρισιο έχει στο κέντρο γιατι ει ναι παικταράς αλλά αν λείπει σε κανένα ματς δεν έχουμε άλλον τέτοιον!
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλό είναι όταν κάποιος δεν είναι 100% σίγουρος για κάτι να μην το γράφει γιατί μπερδεύει τους υπόλοιπους.
Αυτή τη στιγμή στον προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών μείνανε 8 ομάδες από τις οποίες μόνο οι δύο θα έχουν την τύχη να βρεθούν στους ομίλους,οι άλλες 6 θα βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ.
Αυτή τη στιγμή στον προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών μείνανε 8 ομάδες από τις οποίες μόνο οι δύο θα έχουν την τύχη να βρεθούν στους ομίλους,οι άλλες 6 θα βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ.
καλημερα σε ολους,
εχω την αισθηση (και την πληροφορια απο καλη πηγη, οχι ιαματικη) οτι ο εξτρεμ θα ανακοινωθει συντομα.
βασικα προπσες τριτη ολα τα σαιτς το ελεγαν οποτε μαλλον ισχυει.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΡΑ
υσ. ακομα σηκωμενος μου ειναι...

εχω την αισθηση (και την πληροφορια απο καλη πηγη, οχι ιαματικη) οτι ο εξτρεμ θα ανακοινωθει συντομα.
βασικα προπσες τριτη ολα τα σαιτς το ελεγαν οποτε μαλλον ισχυει.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΡΑ
υσ. ακομα σηκωμενος μου ειναι...
- sourmenetes
- Moderator
Λάθος Mao_Mao...Έχουν αλλάξει φέτος τα κόζια και δεν ισχύει πλέον το τονισμένο σου...Mao_Mao έγραψε:Αδερφέ ζόραν άμα περάσουμε την Σπαρτάκ δινουμε άλλον εναν προκτιματικό σε εκείνον άμα αποκλειστούμε μπαίνουμε Europa και άμα κερδίσουμε περάσουμε ομίλους Ch.l.zoran έγραψε:Καλημέρα παιδια και πολλα πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας.
Γιατι νομιζω οτι στον επόμενο προκριματικο κατοχυρωνουμε Γιουρόπα;; σιγουρα εχουμε μπει ομιλους τωρα ;;
Μετα την σπαρτακ έχουμε κι αλλο προκριματικο ;; και με τι ταξης μεγεθους ομαδες ;;
Βοηθηστε παρακαλώ
Άμα αποκλειστούμε απο Σπαρτάκ δίνουμε άλλον έναν προκριματικό να μπούμε Europa.
Αν (ατυχώς) δεν περάσουμε τους Μοσχοβίτες, τότε μπαίνουμε απ ευθείας στην κλήρωση των ομίλων του E.L.!!!!
Όλα τα άλλα που γράφεις ισχύουν...
Ναι γκοραν και ντεσπε εχετε δίκιο τωρα το είδα νομιζα ήταν οπως τις άλλες χρονιες.
- Metagrafakias
Πλεον αφου εξασφαλισαμε το ελαχιστο γιουροπα και παμε για το μεγιστο τσου λου ο ευεργετης ιβαν δεν θα αφησει ετσι την ομαδα και πιθανοτατα ο Καρελης κατηφοριζει!!!αυτο ισως εχει σαν αποτελεσμα τον δανεισμο του μυστακιδη ξανα στον Παναθηναικο....επισης μεσα στην εβδομαδα θα κλεισουμε και αριστερο μπακ και μην απορεισετε μερικοι αν ο παικτης που θα ερθει ειναι για βασικος...παικτες σαν τον τοσκα,τον ομπραντοβιτς κλπ κλπ τους κλειναμε οτι ωρα θελαμε αλλα μαλλον παμε για μπαμ εκει,για παικτη που θα ελευθερωσει και τον αντελινο!!!!!!
- Lacedaemonian
Οντως Γρηγορη.Τα κοζια εχουν αλλαξει οποτε.....
......ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΑΔΑΑΑΑ..........

- painkiller4
- Sick Bastard
ε είπαν να μην τον ανακοινώσουν την ώρα του αγώνα και στραβώσει το ματς,
κατα το μεσημέρι συνήθως ανακοινώνει παίκτες η ΠΑΕ αν θυμάμαι καλά.
κατα το μεσημέρι συνήθως ανακοινώνει παίκτες η ΠΑΕ αν θυμάμαι καλά.
Όπως και να χουν τα κόζια πλέον...ΔΕΙΤΕ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΠΑΛΑΡΑΑΑΑ...Lacedaemonian έγραψε:Οντως Γρηγορη.Τα κοζια εχουν αλλαξει οποτε.....
![]()
![]()
![]()