7.Omar El Kaddouri
- thanos-xanthi
Re: 7.Omar El Kaddouri
ολα τα λεφτα στις δηλωσεις του Πελκα..
με εκλεισαν, αλλα ευτυχως ηταν εκει εξω απο την περιοχη ο καταλληλος ανθρωπος, ο Ομαρ
και στην προπονηση λεει απο εκει τα παστελωνει, το ηξερα
με εκλεισαν, αλλα ευτυχως ηταν εκει εξω απο την περιοχη ο καταλληλος ανθρωπος, ο Ομαρ
και στην προπονηση λεει απο εκει τα παστελωνει, το ηξερα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η καλύτερη εμφάνιση του.Πανταχού παρών με αρκετές βοήθειες στην άμυνα,κλεψιματα,κράτημα μπάλας όταν έπρεπε και μια φανταστική γκολάρα
- navigator11
Ναι, έβαλε γκολάρα. Για τα δεδομένα του δεν έτρεξε λίγο. Προσπάθησε. Προσωπικά, πάντως μου προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό κάποιες φορές με πουλήματα της μπάλας, που έκανε. Μου φάνηκε κάπως πιο ... χαλαρός από όσο θα περίμενα. Δεν παύει, ασφαλώς, να κάνει μπαμ ότι ξεχειλίζει από ποιότητα ο τύπος.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- back in black
μεγάλο ματς έκανε
δε μου αρέσει γενικά σαν παίχτης, δεν έδειξε τίποτα τόσο καιρό, αλλά σήμερα ήταν συγκινητικός
δε μου αρέσει γενικά σαν παίχτης, δεν έδειξε τίποτα τόσο καιρό, αλλά σήμερα ήταν συγκινητικός
Σήμερα μπήκε για πολύ, και έδειξε αλλά τόσα.pilotos έγραψε:Μπήκε για λίγο κι έδειξε πολλά...
SM-G965F
Μια χαρά μεταγραφή, το κουμπί Λουτσέσκου, το κουμπί πάτα το καλά.....
SM-G965F
Μακαρι να ειναι η χρονια του φετος.
Δεν ειναι τυχαια απο τους αγαπημενους παικτες του Ραζβαν
Δεν ειναι τυχαια απο τους αγαπημενους παικτες του Ραζβαν
- BlackBlockAttack
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν και έκανες πολύ καλό παιχνίδι... μπορείς πολύ καλύτερα.
Σίγουρα το ότι οι διπλανοί σου ( κρεσπο, κανιας) δεν ήταν καλοί και ψύχραιμοι όταν είχαμε την μπάλα επηρέασε και εσένα. Βέβαια μια καλή ενέργεια του Πέλκα έφτανε για να πετάξεις την γκολαρα
Σίγουρα το ότι οι διπλανοί σου ( κρεσπο, κανιας) δεν ήταν καλοί και ψύχραιμοι όταν είχαμε την μπάλα επηρέασε και εσένα. Βέβαια μια καλή ενέργεια του Πέλκα έφτανε για να πετάξεις την γκολαρα
- Sick Bastard
Αυτό είναι ρε γαμώτο που με διαολίζει μ αυτόν τον παίχτη.navigator11 έγραψε:Ναι, έβαλε γκολάρα. Για τα δεδομένα του δεν έτρεξε λίγο. Προσπάθησε. Προσωπικά, πάντως μου προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό κάποιες φορές με πουλήματα της μπάλας, που έκανε. Μου φάνηκε κάπως πιο ... χαλαρός από όσο θα περίμενα. Δεν παύει, ασφαλώς, να κάνει μπαμ ότι ξεχειλίζει από ποιότητα ο τύπος.
Την ποιότητα την έχει γι αυτό απαιτώ και πρέπει να δώσει περισσότερα.
- Παλαιολόγος
δεν ειναι γρηγορος για αυτο χανει στο ματι και λες που να τον βαλω
τα αλλα ολα τα εχει.
τα αλλα ολα τα εχει.
δεν ειναι αργος ομως και αυτο φαινεται οταν τρεχει διπλα σε αλλους.εχει μεγαλο διασκελισμο (1,86) ειναι.. απιστευτη τεχνικη.. εχουμε τρομερα εξτρεμ και πραγματικα ειναι αποριας αξιο αν οντως θελουν κ αλλον... πραγματικα μου φαινεται απιθανο..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης