Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι προτρεχουμε ολοι ειτε αποθεωνουμε τον ακομπ ειτε δυσανασχετουμε.

Το ιδιο εγινε και με το ζαμπα που απο τα βιντεακι δεν αρεσε σε πολλους κι ομως ο λουτσεσκου ειδε οτι μπορει το παιδι.βεβαια απο ενα παιχνιδι δεν κρινεται αλλα καποια στοιχεια τα ειδαμε.

Θα δουμε και τον ακομπ.γιατι φαγωνεστε χωρις καν να τον εχετε δει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ποιος φαγωνεται ρε συ σουρμε, συζήτηση κάνουμε.

Ι ΠΑΟΚ πάντως είναι υποχρεωμένος να παίρνει και τέτοιους παίκτες
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Demir έγραψε:και ο βιειρινια ιδια καριερα με ακπομ ειχε... σε ακαδημιες μεγαλης ομαδας,βασικος σε ολες τις εθνικες,δανεικος σε β εθνικη της χωρας και λιγο σε α....
Και στην περίπτωση του Άγγλου ισχύει ο,τι και σε οποιαδήποτε άλλη. Τον εμπιστεύτηκε μια ομάδα να του δώσει τη δυνατότητα να δουλέψει και να δείξει ότι αξίζει παραπάνω από όσο εκτιμήθηκε εκεί που ήταν πριν. Η ομάδα, που του δίνει την ευκαιρία, είναι από τα φαβορί αγωνιστικά για να στεφθεί μαζί της πρωταθλητής και κυπελλούχος. Έχοντας και ευρωπαϊκή προοπτική. Μια ομάδα στρωμένη και δουλεμένη. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, αν έχει πραγματική διάθεση να δουλέψει το παλικάρι, όπως ο Βιεϊρίνια, να "αναστηθεί". Κίνητρο υπάρχει και δη όχι αμελητέο. Αν πάλι έχει στο μυαλό την ... ντόλτσε βίτα, θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Το αν είναι καλύτερος ή χειρότερος του κάθε Κουλούρη μένει να φανεί. Από το ελάχιστο δείγμα που είδαμε στα βιντεακια, τεχνικά τουλάχιστον, πιστεύω ότι σύγκριση δεν πολυχωρεί. Βγάζω έξω την παρουσία στο Βέλγιο, μιας και κατά τη γνώμη μου πρόκειται ελαφρώς για παιδική χαρά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Απ' όσο έχω παρατηρήσει στα πρώτα δύο επίσημα ματς της Γκένκ(ένα προκριματικά, ένα πρωτάθλημα)ο Καρέλης δεν ήταν καν αποστολή. Επειδή λήγει το συμβόλαιο του σε ένα χρόνο λογικά θέλουν να τον πουλήσουν άμεσα(εκτός αν έχει πάλι κανέναν τραυματισμό και δεν το έχουν γνωστοποιήσει). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα πουληθεί σύντομα. Το πιθανότερο είναι να πουληθεί προς τα τέλη Αυγούστου, καθώς κανένας δεν θέλει να δώσει περισσότερα χρήματα απ' όσα χρειάζεται για παίχτη που από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος για το επόμενο καλοκαίρι. Και να ενδιαφερόμαστε όντως για Καρέλη δηλαδή, μην περιμένετε σε καμία περίπτωση να έρθει πριν από 20-25 Αυγούστου. Από τα ματς που τον είχα δει στο Βέλγιο παλαιότερα, πριν τους σοβαρούς τραυματισμούς, ήταν πολύ βελτιωμένος σε σχέση με αυτό που έδειχνε στην Ελλάδα. Να πω την αλήθεια μετά τους τραυματισμούς δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου και δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει στα στάνταρ του. Όπως και να 'χει δύσκολο μου φαίνεται να πάρουμε και τον Καρέλη, εκτός κι άμα περάσουμε από Βασιλεία και Σπαρτάκ, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι απο τον Κουλούρη ; Μην σκάτε για δεύτερος έρχεται και αν βγει θα είναι μεγάλο το όφελος.Αν πάλι δεν βγει δεν έχουμε να χάσουμε και πολλά.Επίσης και η ίδια η Αρσεναλ δείχνει πως πιστεύει οτι εχει προοπτικές αλλιώς δεν θα αρνούταν πώληση με 2,5εκ αντι 1 και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Πως προκύπτει ότι είναι κατώτερος του Κουλούρη ρε Μπάνε;

Δεν λέω ότι είναι έτη φωτός καλύτερος αλλά ποδοσφαιριστής από της ακαδημίες της Άρσεναλ που χτύπησε την πόρτα της πρώτης ομάδας έκανε προετοιμασίες με αυτην, πήρε μάλιστα και κάποια επίσημα λεπτα με κολακευτικά σχόλια από οπαδούς και προπονητη, γιατί είσαι απαισιοδοξος;

Γιατί στα 23 του οι παραστάσεις που έχει είναι λιγότερες από του Κουλουρη ή τέλος πάντων στα ίδια.
Θεωρητικά μιλαω Δημήτρη, ο παίχτης μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερος του δικού μας,το βιογραφικό του όμως δε δείχνει κάτι τέτοιο.
Το παιδί δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο πουθενά,οι προπονήσεις της Άρσεναλ λένε κάτι άλλα όχι πολλά.
Θα τον δούμε,από τη στιγμή που δε τον έχω δει δε μπορώ να τον κρίνω.
Κατά τη γνώμη μου είναι στοίχημα και μάλιστα αρκετά μεγαλύτερο από τον Ζάμπα.
Ποιοτικά καμμια σχέση κουλουρης ακπομ μεγάλη η διαφορά υπέρ του δεύτερου.... Όπως και ο Ζάμπα στο χόρτο θα τους δούμε θέλουν την στήριξη μας και έχουν όλα τα στοιχεία να παίξουν μπαλαρα στον ΠΑΟΚ....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Aye4 έγραψε:Ο Μίχελ πάντως έχει ξεφτυλίσει όλο το ΑΡΔΟμάνι της πόλης και περιχώρων.
Χθες βράδυ τους έκανε διαρροή για το όνομα, σήμερα το μεσημέρι τον έφερε στο αεροδρόμιο...
:pano:
Μετά είναι να μην τα παίρνει στο κρανίο ο κολκας και να μην θυμάτε τις καλές εποχές επί βρυζα;

Άβαταρ μέλους
eorptol1

K_geo έγραψε:Καλημέρα παιδιά.
Έχω πάρα, πάρα πολύ καιρό να εμφανιστώ, συνειδητά, ίσως και για..γούρι καθώς έκτοτε η ομάδα πάει με τα φρένα σπασμένα και ενα ψυχοπαθή οδηγό (το λαό).

Αλλά δεν γινόταν να μήν γράψω την εικόνα που έχω απο σήμερα στο μυαλό μου και όποιος μπορεί ας αιτιολογήσει το γιατί αυτή δεν θα είναι η πιο πλήρη, γαμάτη και ομαδάρα ΠΑΟΚ που είδαμε ποτέ.

πάρε τέρματα:
Πασχαλάκης, Ρέι και έχεις και Γλύκο-Σιαμπάνη. ΟΚ
πάρε άμυνα με τη γνώση -πια- ότι θα πάρουμε και ένα αρ.μπακ έστω για μπακ άπ της ΑΡΧΗΓΑΡΑΣ Αντελίνιο Βιερινία:
Μάτος, Βαρέλας (ο κορυφαίος σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ όσο θυμάμαι εγώ), Κρέσπο, Χατσερίδης, ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ κτλ κτλ
πάρε κέντρο:
Κάνιας, απο ότι φαίνεται ο Βέρνμπλουμ, Σακχοφ, Μαουρίσιο, Χαρίση,Μουλέν κτλ κτλ
και τέλος, πάρε μπροστά να έχεις σεχ και βία:
Πρίγιο, Ακπομ,Ζαμπα,Πέλκας,Ελ Καντουρί,Μπίσε, Ουάρντα, Λημνιός,Λάμπρου κτλ κτλ.

και πάρε και διαρκείας, και άσε με μόνο να κάνω εκδρομές.

πλέον δέν λέμε ότι ήρθε η ώρα. πλέον ζούμε τη στιγμή που περιμέναμε.

Δικεφαλε για σενα τραγουδω και όπου παιζεις θα σε ακολουθώ.

αυτά τα λέμε ξανά...κάποτε :) :)
Σωστός

Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Εγώ πάντως βλέπω έναν φορ με ταχύτητα εξτρέμ.Κι αυτό με ενθουσιάζει!
Συνυπολογίζοντας τι σαΐτες έχω και από πίσω.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παντως τα μηνυματα απο τα αγγλικα φορουμ ειναι αρκετα ενθαρρυντικα...

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1464 ... ei-o-akpom
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Τον καρελη έτυχε να τον γνωρίσω προσωπικά γύρω στα 19 του την εποχή που θεωρούταν το μεγαλύτερο ταλέντο τ εργοτελη. Μάλιστα μας διηγουταν με παράπονο πως οι εφημερίδες της εποχής προμοταραν ασύστολα τον νινη όταν βρίσκονταν στην ελπίδων ενώ εκείνος στις προπονήσεις της ελπίδων ήταν πολύ καλύτερος όπως έλεγε. Λίγες μέρες μετά συμπαίχτης του Μ έλεγε πως ο καραγεωργιου δήλωνε πως όσο είναι ο ίδιος κόουτς δεν πρόκειται να παίξει αν δεν αλλάξει μυαλά. Όντως το παιδί είχε τουπέ απίστευτο τότε. Κατάληξη: δεν έκανε καριέρα ποτέ στον έργο κ έκανε όταν πήγε Ρωσία κ δούλεψε πραγματικά σκυβωντας το κεφάλι κ βγάζοντας αρκετά ρούβλια. Δυνατότητες είχε κ έχει. Αλλά νομίζω πως δεν χωράει πλέον με την προσθήκη του ακπομπ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

O Mάνατζερ του Ζαμπά,Λέο Κορνατσίνι ανέβασε στορυ απο αεροδρόμιο της ιταλίας και αναρωτιέται,ποιος θα είναι ο νέος του προορισμός βάζοντας την σημαία της Ελλάδας και της Ρωσίας. Βρε λέτε να μας φέρει κι άλλον;
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Αμά είναι ίδια πάστα με ζαμπά.Ας φέρει ένα τσουβάλι τετοιους.
:opaokara: :opaokara:

Στο transfemarkt βλέπω οτι έχει ολόκληρη παροικία με βραζιλίανικες παιχτούρες απο ολο τον κόσμο.Πολλοί απο αυτούς και με ευρωπαϊκά διαβατήρια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Βλέπω να παίρνει τη φανέλα με το "14" 'η με το "19". Ο Άγγλος "Παίχταρας μας".
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αριστερα μπακ η ελενκο δεν εχει παντως ,μονο ο αβελαρ ,ο οποιος επαιζε τορινο και εχει κ ιταλικο διαβατηριο,αλλα πηγε κοριθιανς.. γενικα εχει κανει μεταγραφες και με αεκ ο συγκεκριμενος ,οποτε μπορει να μην ειναι για εμας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”