Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Τον κουλουρη τον θεωρώ καδρόνι προσωπικά
Βελτιώθηκε βεβαια Μακαρι να παιζει φετος να ναι εθνική μα τον πουλήσουμε
Βελτιώθηκε βεβαια Μακαρι να παιζει φετος να ναι εθνική μα τον πουλήσουμε
Εδώ φίλε είσαι πολύ λάθος. Μπορεί να περάσει και να μην πιάσει, αλλά αυτό λέει πάρα πολλά. Οι πιο εντατικές προπονήσεις παγκοσμίως είναι στην Πρέμιερ και μάλιστα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.obanebane έγραψε:...οι προπονήσεις της Άρσεναλ λένε κάτι άλλα όχι πολλά...
Πολύ αμφιβάλλω αν θα είχαν έστω ασχοληθεί εκεί αντιστοίχως με τον Κολούρη.
Οταν εισαι στην Αρσεναλ, των πολλων ευκαιριων σε παιδια απο τις ακαδημιες της, και μαλιστα βλεπεις πως μπορεις να διεκδικησεις εστω μια θεση σε αποστολες και καποια λεπτα συμμετοχης, δυσκολα φευγεις ρε Μπανε.
Επισης την χρονια 15/16 ο 20χρονος Ακπομ εκανε μια γεματη χρονια με 41 συμμετοχες 7 γκολ και 1 αασιστ σε μια απο της καλυτερες ομαδες της Τσαμπιονσιπ (τερματισε 4η εκεινη την χρονια) την Χαλ.
Η ποδοσφαιρικη παιδεια και οι παραστασεις που εχει παρει ενας 23χρονος απο τις ακαδημιες της Αρσεναλ, με πολλες προπονησεις στην μεγαλη ομαδα, με προετοιμασιες, φιλικους αγωνες, με μιαμιση χρονια στην Τσαμπιονσιπ δεν νομιζω οτι συγκρινονται με τις παραστασεις του Κουλουρη. Τον οποιο εγω δεν τον θεωρω κακο ποδοσφαιριστη, αλλα σιγουρα τα χαρακτηριστικα του δεν ταιριαζουν για αυτο που εδειξε να θελει να παιξει ο Λουτσεσκου οταν δεν ειναι μεσα στο γηπεδο ο Πριγιοβιτς. Γιατι δεν νομιζω να τον ηθελε στην ομαδα ο Λουτσεσκου φετος, και απλα να τον δωσαμε δανεικο.
Επισης την χρονια 15/16 ο 20χρονος Ακπομ εκανε μια γεματη χρονια με 41 συμμετοχες 7 γκολ και 1 αασιστ σε μια απο της καλυτερες ομαδες της Τσαμπιονσιπ (τερματισε 4η εκεινη την χρονια) την Χαλ.
Η ποδοσφαιρικη παιδεια και οι παραστασεις που εχει παρει ενας 23χρονος απο τις ακαδημιες της Αρσεναλ, με πολλες προπονησεις στην μεγαλη ομαδα, με προετοιμασιες, φιλικους αγωνες, με μιαμιση χρονια στην Τσαμπιονσιπ δεν νομιζω οτι συγκρινονται με τις παραστασεις του Κουλουρη. Τον οποιο εγω δεν τον θεωρω κακο ποδοσφαιριστη, αλλα σιγουρα τα χαρακτηριστικα του δεν ταιριαζουν για αυτο που εδειξε να θελει να παιξει ο Λουτσεσκου οταν δεν ειναι μεσα στο γηπεδο ο Πριγιοβιτς. Γιατι δεν νομιζω να τον ηθελε στην ομαδα ο Λουτσεσκου φετος, και απλα να τον δωσαμε δανεικο.
Όντως έκανε καλά σκριν, όσο μάρκαρε με τα μάτια στην πίεση ψηλάobanebane έγραψε:Να μην το θεωρείς,όπως φαίνεται φέραμε έναν παίχτη που στα δικά μου δεδομένα ,είναι κατώτερος του Κουλούρη.
Ας ελπίσουμε ο παίχτης να μην είναι άλλο ένα στοίχημα του Γιώργη.
Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι άλλα δεν θα τον κρίνω πριν τον δω.
Έχουμε αγώνα την Τετάρτη,πολυ πιο σημαντικό γεγονος απο την απόκτηση του Ακπομ.
SM-G965F
Ο Μίχελ πάντως έχει ξεφτυλίσει όλο το ΑΡΔΟμάνι της πόλης και περιχώρων.
Χθες βράδυ τους έκανε διαρροή για το όνομα, σήμερα το μεσημέρι τον έφερε στο αεροδρόμιο...

Χθες βράδυ τους έκανε διαρροή για το όνομα, σήμερα το μεσημέρι τον έφερε στο αεροδρόμιο...
- john4serres
Δεν υπαρχει λογος να δωσουμε χρηματα για εναν 30χρονο που ειναι εκτος πλανων στην Αντερλεχτ.Mao_Mao έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω ειδικά τωρα που ηρέμησαν τα δημοσιεύματα οτι το παλεύουμε για Obradovich ακόμα πιο πολύ να τους δώσουμε όσα λιγότερα γίνεται γιατί των έχουν για διώξιμο.
Ελεγαν για 1 εκατομμύριο, ουτε καν!
Μπορουμε να παρουμε τον νεαρότερο Τόσκα, που ειναι 26 ετών, πολύ καλη ηλικία.
Με 200 συμμετοχές σε Ρουμανία, Ισπανία και Ιταλία.
Επισης ο Ρουμάνος παίζει και στοπερ ανετα.
Προσωπικά η παρουσία κάποιου σε ακαδημία μεγάλης ομάδας δε μου λέει πολλά.
Αυτές οι ομάδες κάνουν διαχρονικά πολύ μεγάλο παιδομάζωμα. Το ότι κάποιος στα 17 του ξεχωρίζει ας πούμε, δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα ξεχωρίζει και στα ανδρικά τμήματα. Πολλοί παρέμειναν αιώνια ταλέντα.
Καραβιές ολόκληρες έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες με παίκτες που ήταν στη Μασία.
Από μας πέρασε ο Χούσεν από τις φημισμένες ακαδημίες του Άγιαξ.
Τον Ακπόμ δεν τον ξέρω και δεν τον έχω δει, το βιογραφικό του αυτή τη στιγμή είναι μέτριο και έρχεται ας πούμε με την υποσημείωση ότι υπήρξε ελπιδοφόρος (ο αόριστος γιατί στα 23 στην Αγγλία δεν νοείται να συνοδεύεσαι από τέτοια επίθετα) και φυσικά ότι πήρε και κάποιες συμμετοχές στην Πρέμιερ και τη μεγάλη ομάδα, κάτι σίγουρα που λέει κάποια πράγματα.
Αλλά από κει και πέρα, μέχρι να τον δούμε να παίζει και μάλιστα με διάρκεια (γιατί θυμάμαι τι γραφόταν στο ντεμπούτο του Τιάμ που έπαιξει κάνα 20λεπτο στο Εuropa, με Φιορεντίνα νομίζω, και γελάω ακόμα), δεν έχει νόημα να προτρέχουμε και ειδικά να διαφωνούμε και να μαλώνουμε.
Αυτές οι ομάδες κάνουν διαχρονικά πολύ μεγάλο παιδομάζωμα. Το ότι κάποιος στα 17 του ξεχωρίζει ας πούμε, δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα ξεχωρίζει και στα ανδρικά τμήματα. Πολλοί παρέμειναν αιώνια ταλέντα.
Καραβιές ολόκληρες έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες με παίκτες που ήταν στη Μασία.
Από μας πέρασε ο Χούσεν από τις φημισμένες ακαδημίες του Άγιαξ.
Τον Ακπόμ δεν τον ξέρω και δεν τον έχω δει, το βιογραφικό του αυτή τη στιγμή είναι μέτριο και έρχεται ας πούμε με την υποσημείωση ότι υπήρξε ελπιδοφόρος (ο αόριστος γιατί στα 23 στην Αγγλία δεν νοείται να συνοδεύεσαι από τέτοια επίθετα) και φυσικά ότι πήρε και κάποιες συμμετοχές στην Πρέμιερ και τη μεγάλη ομάδα, κάτι σίγουρα που λέει κάποια πράγματα.
Αλλά από κει και πέρα, μέχρι να τον δούμε να παίζει και μάλιστα με διάρκεια (γιατί θυμάμαι τι γραφόταν στο ντεμπούτο του Τιάμ που έπαιξει κάνα 20λεπτο στο Εuropa, με Φιορεντίνα νομίζω, και γελάω ακόμα), δεν έχει νόημα να προτρέχουμε και ειδικά να διαφωνούμε και να μαλώνουμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μα πως; Αφού δεν έχει λόγο στις μεταγραφές,διακοσμητικός είναι δεν τα ξέρεις καλάAye4 έγραψε:Ο Μίχελ πάντως έχει ξεφτυλίσει όλο το ΑΡΔΟμάνι της πόλης και περιχώρων.
- desperando
- Επικοινωνία:
Θέλουμε δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή ο ακπομ είναι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο που ήταν ο τιαμ όταν ήρθε σε εμάς πριν δύο χρόνια.
Αλήθεια πόσα κοινά έχουν αυτές οι δύο περιπτώσεις?
Αυτό βέβαια δεν λέει ότι θα έχουν και την ίδια ποδοσφαιρικη κατάληξη. Στο χέρι του είναι και στο χέρι της ομάδας να μπορέσει να φτάσει το ταβάνι του...το οποίο κακά τα ψέματα είναι πολύ υψηλο σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Απλά αυτή τη στιγμή ο ακπομ έχει πολλά που πρέπει να δουλέψει και προσωπικά δεν περιμένω να προσφέρει πολλά πράγματα αυτή τη σεζόν.
Αυτό βέβαια δεν λέει ότι θα έχουν και την ίδια ποδοσφαιρικη κατάληξη. Στο χέρι του είναι και στο χέρι της ομάδας να μπορέσει να φτάσει το ταβάνι του...το οποίο κακά τα ψέματα είναι πολύ υψηλο σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Απλά αυτή τη στιγμή ο ακπομ έχει πολλά που πρέπει να δουλέψει και προσωπικά δεν περιμένω να προσφέρει πολλά πράγματα αυτή τη σεζόν.
Για μενα 1-2 παιχτες κ λεφτα στο βαζελο και παιρνεις τωρα Μολεντο.Paoki94 έγραψε:Μία ομάδα που παίζει με 2 CB στην εντεκάδα, θεωρώ 5.
Τρεις ισάξιους. Έναν τέταρτο, ένα κλικ πιο κάτω, για ροτέισον και να έρχεται από τον πάγκο χωρίς να γκρινιάζει που δεν παίζει πολύ, και έναν πιτσιρικά. (Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη - Μαλεζά - Μιχόγεβιτς)
Ο Χατζηισαίας δεν έμεινε γιατί δεν θα ήταν ένας από τους 3 πρώτους, και γιατί ήθελε να πάρει παραπάνω χρόνο από ότι θα πάρει ο Μαλεζάς.
Ο Μιχόγεβιτς θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κάποιον από τις ακαδημίες. Αλλά ήταν αρχηγός στην προηγούμενη ομάδα του, και διεθνής με τη χώρα του. Θεωρώ σωστό το ότι έμεινε.
Το μόνο ερώτημα είναι αν ο Χατσερίδης μπορεί να ταιριάξει δίπλα στον Βαρέλα, με τον Βαρέλα να παίζει αριστερό στόπερ. Θα φανεί.
Δεξια Βαρελα Χατσεριδης κ αριστερα Κανιας Μολεντο.
Ε όχι.. Πώς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Τιάμ? Ο Τιάμ δεν ήταν από μικρός στη Juve ούτε είχε παίξει στις μικρές εθνικες της χώρας του. Έχει καλύτερο βιογραφικό όπως και να το δούμε. Από εκεί και έπειτα όλα στο χορτάρι, στη χειρότερη να βγει Ολίσε. 
Όχι ότι πάω να υπερασπιστώ την επιλογή Ακπομ αλλά σε σχέση με Τιαμ έχει 2-3 πραγματάκια που είναι πιο θετικά.desperando έγραψε:Θέλουμε δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή ο ακπομ είναι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο που ήταν ο τιαμ όταν ήρθε σε εμάς πριν δύο χρόνια.
Ας πούμε ο Τιαμ δεν ήταν από πιτσιρικάς σε ακαδημία μεγάλης ομάδας, στα 17-18 τον έιχε πάρει η Ιντερ αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης είχε ενεργό ρόλο σε όλες τις μικρές εθνικές της Αγγλίας οποτε θεωρώ οτί θα έχει περάσει από κάποιο αρχικό "ξεσκαρτάρισμα". Επίσης και η Χαλ και η Μπραιτον που έπαιξε στην Τσαμπιονσιπ ήταν ομαδες που ανέβηκαν Πρέμιερ οπότε ήταν σε ένα καλό επίπεδο.
Με βάση όλα αυτά και με βάση το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο έχουν κάνει όνομα αρκετοί από τα αζήτητα μεγάλων πρωταθλημάτων (πχ ο Κόντε) θεωρώ ότι είναι μια επιλογή που ερχόμενος ως 2η (η και 3η λύση αν ισχύουν τα περι Καρέλη) μπορεί να μας βγεί.
Αν υπολογίσουμε επίσης ότι σαν Άγγλος θα έχει πάντα ανοικτό "δίαυλο" με το νησί που τα σκάνε χοντρά για μεταγραφές μπορεί να βγάλουμε και κανενα τρελό κέρδος από εκεί που δε το φανταζόμαστε.
Αυτο ήθελα να ρωτήσω ο Τιάμ δεν ήταν γεννημα θρέμα της Juventus.Επίσης ο Τιάμ είχε ερθει δανεικός δηλαδή σε μας ακόμα βολόδερνε καμιά ομάδα δεν τον εμπιστευόταν με συμβόλαιο.
Όπως κάνουμε εμείς τωρα με τον Akpom.Αγοράζοντας έναν παίκτη απο μεγάλη ομάδα που βολοδέρνει ειναι σαν να τον εμπιστεύεσαι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να μην σε δει σαν έναν ακόμα σταθμό.Ολο αυτο εχει παραπάνω κίνητρα όπως και να το κάνουμε.
Όπως κάνουμε εμείς τωρα με τον Akpom.Αγοράζοντας έναν παίκτη απο μεγάλη ομάδα που βολοδέρνει ειναι σαν να τον εμπιστεύεσαι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να μην σε δει σαν έναν ακόμα σταθμό.Ολο αυτο εχει παραπάνω κίνητρα όπως και να το κάνουμε.
Καλημέρα παιδιά.
Έχω πάρα, πάρα πολύ καιρό να εμφανιστώ, συνειδητά, ίσως και για..γούρι καθώς έκτοτε η ομάδα πάει με τα φρένα σπασμένα και ενα ψυχοπαθή οδηγό (το λαό).
Αλλά δεν γινόταν να μήν γράψω την εικόνα που έχω απο σήμερα στο μυαλό μου και όποιος μπορεί ας αιτιολογήσει το γιατί αυτή δεν θα είναι η πιο πλήρη, γαμάτη και ομαδάρα ΠΑΟΚ που είδαμε ποτέ.
πάρε τέρματα:
Πασχαλάκης, Ρέι και έχεις και Γλύκο-Σιαμπάνη. ΟΚ
πάρε άμυνα με τη γνώση -πια- ότι θα πάρουμε και ένα αρ.μπακ έστω για μπακ άπ της ΑΡΧΗΓΑΡΑΣ Αντελίνιο Βιερινία:
Μάτος, Βαρέλας (ο κορυφαίος σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ όσο θυμάμαι εγώ), Κρέσπο, Χατσερίδης, ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ κτλ κτλ
πάρε κέντρο:
Κάνιας, απο ότι φαίνεται ο Βέρνμπλουμ, Σακχοφ, Μαουρίσιο, Χαρίση,Μουλέν κτλ κτλ
και τέλος, πάρε μπροστά να έχεις σεχ και βία:
Πρίγιο, Ακπομ,Ζαμπα,Πέλκας,Ελ Καντουρί,Μπίσε, Ουάρντα, Λημνιός,Λάμπρου κτλ κτλ.
και πάρε και διαρκείας, και άσε με μόνο να κάνω εκδρομές.
πλέον δέν λέμε ότι ήρθε η ώρα. πλέον ζούμε τη στιγμή που περιμέναμε.
Δικεφαλε για σενα τραγουδω και όπου παιζεις θα σε ακολουθώ.
αυτά τα λέμε ξανά...κάποτε

Έχω πάρα, πάρα πολύ καιρό να εμφανιστώ, συνειδητά, ίσως και για..γούρι καθώς έκτοτε η ομάδα πάει με τα φρένα σπασμένα και ενα ψυχοπαθή οδηγό (το λαό).
Αλλά δεν γινόταν να μήν γράψω την εικόνα που έχω απο σήμερα στο μυαλό μου και όποιος μπορεί ας αιτιολογήσει το γιατί αυτή δεν θα είναι η πιο πλήρη, γαμάτη και ομαδάρα ΠΑΟΚ που είδαμε ποτέ.
πάρε τέρματα:
Πασχαλάκης, Ρέι και έχεις και Γλύκο-Σιαμπάνη. ΟΚ
πάρε άμυνα με τη γνώση -πια- ότι θα πάρουμε και ένα αρ.μπακ έστω για μπακ άπ της ΑΡΧΗΓΑΡΑΣ Αντελίνιο Βιερινία:
Μάτος, Βαρέλας (ο κορυφαίος σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ όσο θυμάμαι εγώ), Κρέσπο, Χατσερίδης, ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ κτλ κτλ
πάρε κέντρο:
Κάνιας, απο ότι φαίνεται ο Βέρνμπλουμ, Σακχοφ, Μαουρίσιο, Χαρίση,Μουλέν κτλ κτλ
και τέλος, πάρε μπροστά να έχεις σεχ και βία:
Πρίγιο, Ακπομ,Ζαμπα,Πέλκας,Ελ Καντουρί,Μπίσε, Ουάρντα, Λημνιός,Λάμπρου κτλ κτλ.
και πάρε και διαρκείας, και άσε με μόνο να κάνω εκδρομές.
πλέον δέν λέμε ότι ήρθε η ώρα. πλέον ζούμε τη στιγμή που περιμέναμε.
Δικεφαλε για σενα τραγουδω και όπου παιζεις θα σε ακολουθώ.
αυτά τα λέμε ξανά...κάποτε
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά ρε μάγκες δεν είπαμε ότι είναι και καρμπον οι δύο περιπτώσεις.
Απλά και οι δύο ήταν σε ακαδημίες μεγάλης ομάδας,πήγαν σαν δανεικοι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας όπου είχαν αξιοπρεπή παρουσία.
Μετά πήγαν και οι δύο βελγιο όπου έγραψαν νούμερα σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος (με τον τιαμ βέβαια να αγωνίζεται πολύ περισσότερο στα άκρα απ ότι στην επίθεση) και μετά ήρθαν στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζουμε να πάρουμε πολλά περισσότερα απ ότι πήραμε από τον τιαμ
Απλά και οι δύο ήταν σε ακαδημίες μεγάλης ομάδας,πήγαν σαν δανεικοι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας όπου είχαν αξιοπρεπή παρουσία.
Μετά πήγαν και οι δύο βελγιο όπου έγραψαν νούμερα σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος (με τον τιαμ βέβαια να αγωνίζεται πολύ περισσότερο στα άκρα απ ότι στην επίθεση) και μετά ήρθαν στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζουμε να πάρουμε πολλά περισσότερα απ ότι πήραμε από τον τιαμ