Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Μία ομάδα που παίζει με 2 CB στην εντεκάδα, θεωρώ 5.
Τρεις ισάξιους. Έναν τέταρτο, ένα κλικ πιο κάτω, για ροτέισον και να έρχεται από τον πάγκο χωρίς να γκρινιάζει που δεν παίζει πολύ, και έναν πιτσιρικά. (Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη - Μαλεζά - Μιχόγεβιτς)
Ο Χατζηισαίας δεν έμεινε γιατί δεν θα ήταν ένας από τους 3 πρώτους, και γιατί ήθελε να πάρει παραπάνω χρόνο από ότι θα πάρει ο Μαλεζάς.
Ο Μιχόγεβιτς θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κάποιον από τις ακαδημίες. Αλλά ήταν αρχηγός στην προηγούμενη ομάδα του, και διεθνής με τη χώρα του. Θεωρώ σωστό το ότι έμεινε.
Το μόνο ερώτημα είναι αν ο Χατσερίδης μπορεί να ταιριάξει δίπλα στον Βαρέλα, με τον Βαρέλα να παίζει αριστερό στόπερ. Θα φανεί.
Τρεις ισάξιους. Έναν τέταρτο, ένα κλικ πιο κάτω, για ροτέισον και να έρχεται από τον πάγκο χωρίς να γκρινιάζει που δεν παίζει πολύ, και έναν πιτσιρικά. (Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη - Μαλεζά - Μιχόγεβιτς)
Ο Χατζηισαίας δεν έμεινε γιατί δεν θα ήταν ένας από τους 3 πρώτους, και γιατί ήθελε να πάρει παραπάνω χρόνο από ότι θα πάρει ο Μαλεζάς.
Ο Μιχόγεβιτς θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κάποιον από τις ακαδημίες. Αλλά ήταν αρχηγός στην προηγούμενη ομάδα του, και διεθνής με τη χώρα του. Θεωρώ σωστό το ότι έμεινε.
Το μόνο ερώτημα είναι αν ο Χατσερίδης μπορεί να ταιριάξει δίπλα στον Βαρέλα, με τον Βαρέλα να παίζει αριστερό στόπερ. Θα φανεί.
Εγώ πάλι, η επόμενη μεταγραφή που περιμένω, λίγο πριν ή λίγο μετά τις υπογραφές με Ακπόμ, είναι του......Γκάρι!sourmenetes έγραψε:Φανταζομαι οτι η συγκεκριμενη κινηση δεν ειναι τυχαια ή ξωφαλτση.δουλευτηκε,υπηρχε στοχος και επετευχθη.
Φερτε και το χαφ και το αρ.μπακ και ο ιβαν με την προκριση στους ομιλους θα ξηγηθει
Στο τελος εχει πλακα, ο τελευταιος ξενετωσε την ζωη του γτ τελικα τον πουλανε με λιγοτερα απ οσα περιμεναν να παρουν απο τους Βελγους [FACE WITH TEARS OF JOY]MANIAKOS έγραψε:https://arsenal-mania.com/forum/threads/chuba-akpom-out.30433/page-3
Οποιοσ θελει να διαβασει σχολια
Απο τα σχολια τους προκυπτει πως τον πιστευαν ως ταλεντο και πως ειχε δωσει θετικα δειγματα οσο επαιζε στις ακαδημιες...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Καλα ας περασουμε την τεταρτη και θα δουμε πως παει το πραγμα..ολα παιζουν το ρολο τους,αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι πως η εισηγηση περι διαφορετικου τυπου επιθετικου περασε.goran 64 έγραψε:Εγώ πάλι, η επόμενη μεταγραφή που περιμένω, λίγο πριν ή λίγο μετά τις υπογραφές με Ακπόμ, είναι του......Γκάρι!sourmenetes έγραψε:Φανταζομαι οτι η συγκεκριμενη κινηση δεν ειναι τυχαια ή ξωφαλτση.δουλευτηκε,υπηρχε στοχος και επετευχθη.
Φερτε και το χαφ και το αρ.μπακ και ο ιβαν με την προκριση στους ομιλους θα ξηγηθει
Ηρεμια και παμε παρακατω.
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενος με την μεταγραφή του Ακπομ. Σε βιντεακια τον είδα και σαν εξτρεμ, είναι ταχύτατος και σε συνδυασμό με Ζαμπα Λημνιο Λάμπρου η επίθεση θα είναι φωτιά. Και το δόγμα του Αρνεσεν που με βρίσκει σύμφωνο ήταν εμπειρία στην άμυνα και νιάτα και ταχύτητα στην επίθεση. Με έναν χαφ για βασικό και ένα μπακ αναπληρωματικο είμαστε για σπουδαία πράγματα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Να παιζεις τσου λου και να χεις ζαμπα,πελκα,λημνιο πισω απο τον ακομπ...Dimpatra έγραψε:Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενος με την μεταγραφή του Ακπομ. Σε βιντεακια τον είδα και σαν εξτρεμ, είναι ταχύτατος και σε συνδυασμό με Ζαμπα Λημνιο Λάμπρου η επίθεση θα είναι φωτιά. Και το δόγμα του Αρνεσεν που με βρίσκει σύμφωνο ήταν εμπειρία στην άμυνα και νιάτα και ταχύτητα στην επίθεση. Με έναν χαφ για βασικό και ένα μπακ αναπληρωματικο είμαστε για σπουδαία πράγματα.
Είπε θα δούμε; Ωχ...κι αλλος Λεβεκ(με αιτια ομως) μας βρήκε...desperando έγραψε:Δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει το " θα δούμε" του Γιώργη σε προτροπή φιλάθλου να φέρουν κ τον καρελη.
- paokovios1974
Μακάρι να κουμπωσει αρμονικα στην ομάδα,6 χρονια διδαχθηκε την ποδοσφαιρική παιδεία στις ακαδημίες της Αρσεναλ τι άλλο να πούμε,καλώς να ερθει
- kataramenos5
Στη σελιδα 2 ομως λεει οτι παει με 2 χαρτια στη Sint-Truiden συμφωνα με το ρεπορταζ με ημερομηνια 20/07 .MANIAKOS έγραψε:https://arsenal-mania.com/forum/threads/chuba-akpom-out.30433/page-3
Οποιοσ θελει να διαβασει σχολια
- desperando
- Επικοινωνία:
Θεωρώ σχεδόν απίθανο να είναι αυτός ο Νο2 επιθετικός μας για φέτος
Να μην το θεωρείς,όπως φαίνεται φέραμε έναν παίχτη που στα δικά μου δεδομένα ,είναι κατώτερος του Κουλούρη.
Ας ελπίσουμε ο παίχτης να μην είναι άλλο ένα στοίχημα του Γιώργη.
Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι άλλα δεν θα τον κρίνω πριν τον δω.
Έχουμε αγώνα την Τετάρτη,πολυ πιο σημαντικό γεγονος απο την απόκτηση του Ακπομ.
Ας ελπίσουμε ο παίχτης να μην είναι άλλο ένα στοίχημα του Γιώργη.
Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι άλλα δεν θα τον κρίνω πριν τον δω.
Έχουμε αγώνα την Τετάρτη,πολυ πιο σημαντικό γεγονος απο την απόκτηση του Ακπομ.
obanebane, δεν την παλευεις μια. Γιατι τοση μιζερια ρε φιλε? Αν ο κουλουρης ειναι καλυτερος του ακπομ τι κανει στον ατρομητο? Γιατι επαιζε στον παοκ και οχι στην αρσεναλ?
Πραγματικα ρε φιλε. Ελεος.
Πραγματικα ρε φιλε. Ελεος.