Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ο μυρτσος ο ταμτακος το είπε;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήταν ο Μύρτσος. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που είπαν, οπότε μάλλον κλασική αρδομαλακία
Μη συνεχίζετε να ασχολείστε με μ@λ@κιες. Έλεος πια.
Χαρείτε την καλύτερη ομάδα που είχαμε ποτέ!
Χαρείτε την καλύτερη ομάδα που είχαμε ποτέ!
Δεν νομίζω να ισχύει αλλά αν γίνει αυτό και έρθει ο Νατχο στην θεση του εγω δεν θα τα βάψω μαύρα.prax έγραψε:μαγκες στο αρενα ραδιο ειπαν οτι πωλειται ο μαουρισιο μετα τη βασιλεια, δεν το ακουσα εγωμ φιλαρακι στη δουλεια που ποτε δεν μ λεει μαλακιες, ξερει κανεις κατι η' εχει ακουσει?
Λογικα εχει κλεισει ο μπλουμ κ ενας ακομα εαν πωληθει ο μαουριτσιο.
Πού να δεις και το τρίτο και μεγαλύτερο όλων των προηγουμένων ανέκδοτο, που κυκλοφόρησε πριν 3-4 ωρίτσες?Mao_Mao έγραψε:Το δεύτερο ανέκδοτο φέτος στις μεταγραφές μετα το πουκιβερμπλουμ είναι η πώληση μαουρίτσιο
Επιστροφή Κλάους...................

Υ.Γ. Έκαναν και "δημοψήφισμα" οι του Μετρόπορδις και ο αρχιΑΡΔ ο μπούζ@ς έβγαλε τον προδότη να παπαγαλίσει ότι θα είναι, όχι μόνο πολύ καλή, αλλά μοναδικά καλή λύση για τον Π.Α.Ο.Κ., επειδή θα "αναστηθεί"!!!!

Υ.Γ. 2...Κι αυτό το γυφτάκι δεν ντράπηκε να δηλώσει ότι συμφώνησαν πέρσι με τον Ιβάν, κάποτε να γυρίσει...

Dimg4 έγραψε:Λογικα εχει κλεισει ο μπλουμ κ ενας ακομα εαν πωληθει ο μαουριτσιο.
;;;;;;;;;;
- navigator11
Θα παίξουν την άλλη Τετάρτη στην Ελβετία ή θα παίξει ο Μαουρίσιο τον "τελευταίο" του αγώνα με εμάς και "φεύγει" μετά; 

Κάποια στιγμή όλοι θα φύγουν και θα έρθουν άλλοι.... Κάποια στιγμή....
Έχω την αίσθηση ότι ο Αργεντινός είναι ο επιθετικός που θα έρθει,ο πρόεδρος του θελει να τον πουλήσει και για να παρει λιγα παραπάνω ακολουθει την τακτικη "εχω προταση απο τον ανταγωνιστή σου" τα ίδια εκαναν και οι Βραζιλιάνοι για Αραο,έβαλαν εμάς μέσα στο παιχνίδι.
Το όνομα του παίζει από τον Γενάρη,αποκλείεται αν δεν απασχολούσε να έμενε στην επικαιρότητα.
Το όνομα του παίζει από τον Γενάρη,αποκλείεται αν δεν απασχολούσε να έμενε στην επικαιρότητα.