Ο "Παΐσιος" της Αθλητικής Δημοσιογραφίας.joshua έγραψε:Ρεσιταλ αποκαλυψεων για αλλη μια φορα σημερα απο τον Τοσκιτση.Κλεισαμε λεει φορ που θα ανακοινωθει καποια στιγμη μετα την Βασιλεια και φερνουμε μεσω υπερβασης για 100η φορα τον Βερνμπλουμ...Αυτος μεσα σε ενα καλοκαιρι τεινει να καταστρεψει ενα σχετικα σοβαρο προφιλ που ειχε καταφερει να χτισει τα τελευταια χρονια.Τον δικαιολογω εν μερη καθως δεν ειναι ευκολο να συντηρεις τον ΠΑΟΚ ψηλα στην δημοσιοτητα σε ενα αθηναικο μεσο οπως η sportime.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
μαγκες στο αρενα ραδιο ειπαν οτι πωλειται ο μαουρισιο μετα τη βασιλεια, δεν το ακουσα εγωμ φιλαρακι στη δουλεια που ποτε δεν μ λεει μαλακιες, ξερει κανεις κατι η' εχει ακουσει?
ο φορ που θα έρθει δεν πρέπει να έρθει ως παγκίτης
πρέπει να είναι αν όχι ισάξιος του πρίγιοβιτς με διαφορετικά στοιχεία
σε παιχνίδια που δε θα παίζει ο πρίγιοβιτς λόγω κούρασης ή τραυματισμού, θα πρέπει το δεύτερο φορ να τον αντικαθιστά επάξια
50 παιχνίδια πάμε να παίξουμε φέτος. δε θα βγάλουμε τα μισά με δευτεράντζα
πρέπει να είναι αν όχι ισάξιος του πρίγιοβιτς με διαφορετικά στοιχεία
σε παιχνίδια που δε θα παίζει ο πρίγιοβιτς λόγω κούρασης ή τραυματισμού, θα πρέπει το δεύτερο φορ να τον αντικαθιστά επάξια
50 παιχνίδια πάμε να παίξουμε φέτος. δε θα βγάλουμε τα μισά με δευτεράντζα
Δε ξέρω αν το άκουσε κανείς άλλος, και γω τυχαία του άκουσα (δεν ακούω ράδιο) αλλά στον αρένα είπαν ότι φεύγει ο Μαουρίτσιο;
- PaokPatraG4
Μακάρι να είναι αλήθεια....Εαν έρθει κ καλή πρόταση στο καλό.... Εάν γίνεται κ πριν την Βασιλεία....Εχω Σακχοφ....Pablito έγραψε:Δε ξέρω αν το άκουσε κανείς άλλος, και γω τυχαία του άκουσα (δεν ακούω ράδιο) αλλά στον αρένα είπαν ότι φεύγει ο Μαουρίτσιο;
Όση σχέση έχει ο Μαουρίτσιο με τον Σάχοφ, μάλλον αλλή τόση έχεις φίλε μου από ποδόσφαιρο
- desperando
- Επικοινωνία:
PaokPatraG4 έγραψε:Μακάρι να είναι αλήθεια....Εαν έρθει κ καλή πρόταση στο καλό.... Εάν γίνεται κ πριν την Βασιλεία....Εχω Σακχοφ....Pablito έγραψε:Δε ξέρω αν το άκουσε κανείς άλλος, και γω τυχαία του άκουσα (δεν ακούω ράδιο) αλλά στον αρένα είπαν ότι φεύγει ο Μαουρίτσιο;

- ΑποστόληςΑ
- PaokPatraG4
Κρίμα που δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι.... Δεν φταίω εγώ.... Όσο μυαλό έχει ο καθένας.... Προφανώς κ είναι καλύτερος ο Μαουρισιο αλλά εάν έχει αποφασιστεί να πωληθεί θα πωληθεί.... Μεσανυχτα πωλήθηκε κ ο Τσιμιροτ κ ακόμα να τον αντικαταστησουν.... Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική των διοικούντων της παε....Pablito έγραψε:Όση σχέση έχει ο Μαουρίτσιο με τον Σάχοφ, μάλλον αλλή τόση έχεις φίλε μου από ποδόσφαιρο
Στο γραπτό λόγο δε νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβεις το ύφος της απάντησης. Ειδικά αν δε ξέρεις αυτόν που απαντάειPaokPatraG4 έγραψε:Κρίμα που δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι.... Δεν φταίω εγώ.... Όσο μυαλό έχει ο καθένας.... Προφανώς κ είναι καλύτερος ο Μαουρισιο αλλά εάν έχει αποφασιστεί να πωληθεί θα πωληθεί.... Μεσανυχτα πωλήθηκε κ ο Τσιμιροτ κ ακόμα να τον αντικαταστησουν.... Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική των διοικούντων της παε....Pablito έγραψε:Όση σχέση έχει ο Μαουρίτσιο με τον Σάχοφ, μάλλον αλλή τόση έχεις φίλε μου από ποδόσφαιρο
Μετά από πολύ καιρό χαιρετώ ξανά την παρέα από την μακρινή ξενιτιά. Η ομάδα πατάει γερά στα πόδια της, έχει τρεξίματα, βγάζει αυτοματισμούς και μέσα στην Ελβετία θα είναι ακόμη καλύτερη. Υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Και στις 3 θέσεις που πονάς (αριστερό μπακ, χαφ, επιθετικός) θα πάρεις παίχτες. Για μένα η προτεραιότητα είναι η Χαφαρα που θα δίνει ρυθμό στο παιχνίδι, ανάσες στην ομάδα. Εγκεφαλικός παίχτης, έναν τέτοιο χρειάζεσαι. Μην πας μακρυά. Ο Νάτχο είναι ακόμη ελεύθερος. Ιβάναρε κάνε το επόμενο βήμα και μετά την πρόκριση ανακοίνωσε τον.
Αριστερά μπακ χαφ του Βιερι με ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως η ομάδα παίζει έχεις το αγνό το Παοκτσάκι σου που έφυγε στα ξένα αλλά καλοβλέπει το Ναό. Φέρτον και αυτόν και κλείδωσε την αριστερή σου πλευρά με ανεβάσματα του αρχηγού πιο ψηλά και έναν επιθετικογενή μπαχ χαφ, ελληνάκι, ναι ντε τον Σταφ λέω.
Όσο για το πολυβόλο μπροστά που θέλει ανάσες και ναι θα έχεις 50 ματς φέτος, και ναι δεν έχω λύσεις στον πάγκο τώρα και ναι έβαλα και τον Σακχοφ να μου κάνει φάση μπροστά από το 85 και μετά. Για μένα είναι λίγο αχώνευτος, ίσως επειδή τα πράσινα δεν του πήγαιναν, τον έκαναν λίγο πιο χλεχλέ, λίγο πιο χαμουτζή, λίγο πιο χαβουζέο. Με τα ασπρόμαυρα θα δέσει το γλυκό. Ελληνάκι είναι, παραστάσεις στο εξωτερικό πήρε και ξέρει να παστελώνει.
Υ.Γ1 Σε λίγες μέρες παίρνεις νίκη και πρόκριση. Μέσα θα είμαστε. Ναι ντε εκεί στο πεταλάκι μαζί με τον Σταύρο, τον Ζολά και τα άλλα παιδιά θα πίνουμε μπύρες και θα τραγουδάμε.
Υ.Γ2 Φέτος θα έχουμε ωραία γούστα έρθουν δεν έρθουν εμείς εκεί θα είμαστε γιατί ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ...
Υ.Γ3 Έτσι μάθαμε από παιδιά....
Τα σέβη μου.
Αριστερά μπακ χαφ του Βιερι με ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως η ομάδα παίζει έχεις το αγνό το Παοκτσάκι σου που έφυγε στα ξένα αλλά καλοβλέπει το Ναό. Φέρτον και αυτόν και κλείδωσε την αριστερή σου πλευρά με ανεβάσματα του αρχηγού πιο ψηλά και έναν επιθετικογενή μπαχ χαφ, ελληνάκι, ναι ντε τον Σταφ λέω.
Όσο για το πολυβόλο μπροστά που θέλει ανάσες και ναι θα έχεις 50 ματς φέτος, και ναι δεν έχω λύσεις στον πάγκο τώρα και ναι έβαλα και τον Σακχοφ να μου κάνει φάση μπροστά από το 85 και μετά. Για μένα είναι λίγο αχώνευτος, ίσως επειδή τα πράσινα δεν του πήγαιναν, τον έκαναν λίγο πιο χλεχλέ, λίγο πιο χαμουτζή, λίγο πιο χαβουζέο. Με τα ασπρόμαυρα θα δέσει το γλυκό. Ελληνάκι είναι, παραστάσεις στο εξωτερικό πήρε και ξέρει να παστελώνει.
Υ.Γ1 Σε λίγες μέρες παίρνεις νίκη και πρόκριση. Μέσα θα είμαστε. Ναι ντε εκεί στο πεταλάκι μαζί με τον Σταύρο, τον Ζολά και τα άλλα παιδιά θα πίνουμε μπύρες και θα τραγουδάμε.
Υ.Γ2 Φέτος θα έχουμε ωραία γούστα έρθουν δεν έρθουν εμείς εκεί θα είμαστε γιατί ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ...
Υ.Γ3 Έτσι μάθαμε από παιδιά....
Τα σέβη μου.
- PaokPatraG4
Εάν δεν τον ξέρεις να μιλάς πιο όμορφα τότε....Στον γραπτό λόγο....Pablito έγραψε:Στο γραπτό λόγο δε νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβεις το ύφος της απάντησης. Ειδικά αν δε ξέρεις αυτόν που απαντάειPaokPatraG4 έγραψε:Κρίμα που δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι.... Δεν φταίω εγώ.... Όσο μυαλό έχει ο καθένας.... Προφανώς κ είναι καλύτερος ο Μαουρισιο αλλά εάν έχει αποφασιστεί να πωληθεί θα πωληθεί.... Μεσανυχτα πωλήθηκε κ ο Τσιμιροτ κ ακόμα να τον αντικαταστησουν.... Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική των διοικούντων της παε....Pablito έγραψε:Όση σχέση έχει ο Μαουρίτσιο με τον Σάχοφ, μάλλον αλλή τόση έχεις φίλε μου από ποδόσφαιρο
Στο ίδιο ύφος με σένα απάντησα.. στο γραπτό λόγο. Ας μη συνεχίσουμε το off-topic. Καλή συνέχεια
- PaokPatraG4
Μου μίλησες επί προσωπικού ρε φιλαράκι στον γραπτό λόγο χωρίς να με ξέρεις... Εγώ παράθεση σε αυτό που έγραψες έκανα χωρίς να προσβάλλω κανέναν....Ποιο ύφος μου λες;;;; Ότι να ναι....Pablito έγραψε:Στο ίδιο ύφος με σένα απάντησα.. στο γραπτό λόγο. Ας μη συνεχίσουμε το off-topic. Καλή συνέχεια
Το δεύτερο ανέκδοτο φέτος στις μεταγραφές μετα το πουκιβερμπλουμ είναι η πώληση μαουρίτσιο