Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από sporos123 »

Οχι απλα ενας,αλλα δυο επιθετικοι..Εκτος αν πιστεύει οτι μπορει να ανταποκριθεί ο Μυστακιδης σε αυτον τον ρολο.Υπαρχει ομοιογενεια,ποιότητα,υπαρχουν ομως και κενα που βγαζουν ματι,με σημαντικοτερα κατ εμε στο φορ και στο αριστερο μπακ (αναπληρωματικοι Πριγιο και Βιειρινια).Επιπλεον θεω ρω ότι λειπει ενας χαφ να κουμπωσει με τον Μαουρισιο(Βερνμπλουμ ?,Νατχο?),καθως οι υπολοιποι ειναι μεν καλοι,αλλα με καποιες χτυπητες αδυναμιες ο καθένας τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

pilotos έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Και μπακ απ θα πάρουμε

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
USB stick or DVD?

SM-G965F
Αυτό είναι το δίλημμα :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρεσιταλ αποκαλυψεων για αλλη μια φορα σημερα απο τον Τοσκιτση.Κλεισαμε λεει φορ που θα ανακοινωθει καποια στιγμη μετα την Βασιλεια και φερνουμε μεσω υπερβασης για 100η φορα τον Βερνμπλουμ...Αυτος μεσα σε ενα καλοκαιρι τεινει να καταστρεψει ενα σχετικα σοβαρο προφιλ που ειχε καταφερει να χτισει τα τελευταια χρονια.Τον δικαιολογω εν μερη καθως δεν ειναι ευκολο να συντηρεις τον ΠΑΟΚ ψηλα στην δημοσιοτητα σε ενα αθηναικο μεσο οπως η sportime.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θέλουμε ένα 6ρι, όπως ο Καμπορέ, που να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί τουλάχιστον στους δύσκολους αγώνες των play-off (21-22 και 28-29 Αυγούστου).
Τον Wernbloom τον ακούω πλέον ως ανέκδοτο. Σ' αυτή την ηλικία που είναι και με την τόση αποχή από την ενεργό δράση θα χρειαστεί 2 μήνες για να επανέλθει.
Ένα φορ επίσης για να ξεκουράζει τον Πριγιο και ένα αριστερό μπακ για τον Vieirinha.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος καραγκιόζης από την πρώτη στιγμή και απορώ πως είχε περάσει ένα διαφορετικό προφίλ του εδώ μέσα. Επίσης είχε συντηρήσει και ένα διχαστικό περιβάλλον που προέρχονταν από την κόντρα του με άλλους ρεπόρτερ. Το οποίο ευτυχώς για τον κόσμο περιορίστηκε σημαντικά με την ίδρυση της FORZA. Αν δεν κάνω λάθος τον σούταραν κι από το Inpaok. Τεσπά off-topic ήταν αυτό, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό να μην είναι διχασμένος ο κόσμος. Αυτό το έχουν πετύχει σημαντικά στο χανούμι, όπου ομάδα, ρεπόρτερ, κόσμος έχουν κοινή γραμμή...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το Μερκάτο δημοσίευσε ένα άρθρο για τον Καμπορέ στις 18/7 και έκτοτε τίποτε.
Έφυγαν για διακοπές;
Τους έκραξαν και ντράπηκαν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 26 Ιούλ 2018, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

εντιτ
Ευχαριστώ Αποστόλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 26 Ιούλ 2018, 09:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γεννηθήτω το θέλημά σου!
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Πολλές φορές έχω γράψει και συνήθως δεν ασκώ πίεση για αλλαγές γιατί απλά και εγώ είμαι τις άποψης να πάρεις παίχτες που τηρούν τα 5 βασικά κριτήρια(η σειρά είναι τυχαία)
1. Είναι ποιοτικότεροι από αυτούς που έχουμε
2. Είναι στα οικονομικά μεγέθη της ομάδας ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία
3. Να μην είναι «Γυάλινοι»
4. Να έχουν κίνητρα να αποδώσουν τα μέγιστα
5. Να μπορούν να βάλουν το εγώ τους κάτω από αυτό της ομάδος
Ο Χατσερίδης και ο Μουλέν είναι 2 πολύ καλά παραδείγματα για του λόγου το αληθές
Ο Μουλέν βασικός στην Λέγκια του CL και συμπαίκτης του Πρίγιοβιτς θα έκανε καλό δίδυμο με Μαουρίσιο και θα αντικαθιστούσε τον αναντικατάστατο Τσιμιροτ αλλά ούτε τον είδαμε ούτε βλέπω πολύ μέλλον ο Κάνιας και παρελθόν έχει και μέλλον βλέπω.
Ο Χατσερίδης Βαρύ βιογραφικό δεν ξέρω εγώ πόσα ματς CL και βασικός σε ομάδα 3πλασια σε μπάτζετ του ΠΑΟΚ αλλά δεν μας κάνει για αντιβαρέλα ούτε σκέψη και για αντικρέσπο το ρίσκο είναι τεράστιο γιατί δεν έχεις καθόλου ταχύτητα τελικά και αυτός από πάγκο εώς εξέδρα έχει παρόν και ίσως μέλλον
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥΛΕΝ
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος καλός σεντερ φορ θα έρθει με δεδομενο να είναι Backup του Πρίγιο ?
Εδώ ο Κουλούρης ήθελε να φύγει !!!!!!!!!!
Ας βάλουμε μια φορά τον εαυτό μας στη θέση αυτόν που πρέπει να φέρουν παιχτες στον ΠΑΟΚ με τα λεφτά του Ιβαν προσπαθώντας να τα κάνουν όλα σωστά και μάλιστα γρήγορα και εφόσον το βλέπουνε ευκολάκι αϊντε με το βιογραφικό και στον Ιβαν.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Δε χρειάζεται αυτοί που θα έρθουν να είναι οι καλύτεροι παίχτες στον κόσμο. Αλλά είναι αστείο να βγαίνει ο Πρίγιοβιτς και να μην υπάρχει παίχτης έστω και για 10 λεπτά να παίξει στην επίθεση
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

από τη μία σκέφτομαι ότι κανένας ΠΑΟΚ δεν κρέμεται από έναν βερνμπλουμ
σίγουρα εξετάζουν οι επιτελείς πολλές άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση
απλά αυτόν ξέρουν μόνο ως στόχο οι δημοσιογκράφιτι, αυτόν παρουσιάζουν
υπάρχει η περίπτωση να κάναμε πρόταση, να μη δέχτηκε και να πήγαμε σε άλλες περιπτώσεις, εδώ και καιρό

από την άλλη όταν οι δικοί μας βρίσκουν κάτι καλό στην αγορά, επιμένουν σε αυτό και περιμένουν να πέσει η τιμή
έτσι έκαναν και με μαουρίτσιο και με βιέρι και με καντουρί, που ήρθαν τελευταία μέρα των μεταγραφών
παίχτες που πιστεύεις ότι θα κάνουν τη διαφορά, τους περιμένεις μέχρι τέλους

δεν ξέρω τι από τα δύο παίζει... ίσως και κάτι ενδιάμεσο
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εγώ απλά λέω να δώσουμε χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτούς που δουλεύουν για τις μεταγραφές γιατί απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ και φυσικά και εγώ θέλω να δυναμώσουμε αλλά προσοχή !!!!!!! ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Εγω μόνο μια παρατήρηση θέλω να κάνω καλή και η ομοιγένεια αλλα πχ του χρόνου θα σου φύγει κάνιας σαχοφ τι θα λές να παίξει ο χαρίσης ή ο μουλεν για να μην χαθεί η ομοιογένεια ή θα λέμε α ωραία πέρασε ενας χρόνος οπότε ο νέος χαφ θα μπορεί να αποδόσει;Δεν πάει έτσι όμως.Επίσης ανυσηχώ γιατί στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αναφέρεται πουθενά για χάφ.
Επίσης αμα φύγει ο Πριγιογκολ λέμε τώρα.
Θα ρθουν 2 επιθετικοί σωστά;Αμα έχουμε ευρωπαικά ματς ποιος θα παίξει αφου δεν θα έχουν προσαρμοστεί.Ωραια και η ιδέα που είπε και ο πιλότος με 4 μπροστά αλλα δεν γίνεται πάντα ειδικά στις ομάδεςπούλμαν(που είναι πολλες)και γενικά ένας καλος επιθετικός απο μόνος του κρατάει την ομαδα ψηλά.Τεσπα to sum up εγω φοβάμαι αυτη η ομοιογένεια που χαίρομαι που υπάρχει μην γίνει δίκοπο μαχαίρι στο τελός
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Εμενα η γνωμη μου ειναι πως η ομαδα κ ετσι μπορει να περασει την Βασιλεια απλα οι μεταγραφες αν ερθουν θα ΄ναι ετοιμες οταν με το καλο περασουμε τος Ελβετους για να παιξουν στο παιχνιδι με τους Ρωσους στο δευτερο ματς.
Την ομαδα την ειδα προσωπικα πολυ καλη κ με παθος ακομα παιχτες που περυσι δεν εδειξαν πολλα πραγματα ηρθαν μη ξεχναμε κ δανεικοι που ειχαμε στειλει στο ροστερ μας πχ Χαρισης, Κιτσιου, Warda η νεα μεταγραφη Khacheridi λυσεις υπαρχουν η ομαδα ειναι η ιδια με λιγες προσθαφαιρεσεις που πιστευω θα ερθουν οι 3 που θελει ο Λουτσος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Pablito έγραψε:Δε χρειάζεται αυτοί που θα έρθουν να είναι οι καλύτεροι παίχτες στον κόσμο. Αλλά είναι αστείο να βγαίνει ο Πρίγιοβιτς και να μην υπάρχει παίχτης έστω και για 10 λεπτά να παίξει στην επίθεση
Είναι πολύ απλό: αν πάρεις κάποιον θεωρητικά καλό αλλά όχι τον καλύτερο, κρατάς θέση στο ρόστερ. Αν περιμένεις μεχρι τον Αυγουστο έχεις καλές πιθανότητες να φέρεις καλύτερο. ῾Καλά᾽ στα σεντερ φόρ μπορούν να παίξουν κι άλλοι παίχτες απὄ το υπάρχον ρόστερ εως ότου έρθει ο πιό ποιοτικός. Φυσικά και έχει ρίσκο αυτό αφού ποτέ δεν ξέρεις αν θα πιάσει αυτός που περιμένουμε (και άν θα θέλει να έρθει).

Θα τολμήσω να μαντέψω ότι θα ακολουθήσουν την συνταγή που ακολούθησαν πέρυσι όταν έφεραν τον Μαουρίσιο και τους λοιπούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”