Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
δεν έχω δει προπονητικό τιμ στον ΠΑΟΚ που να "ανασταίνει" και να διαχειρίζεται τόσο δύσκολο υλικό και τόσο μεγάλες προσωπικότητες
ο τύπος παίρνει το 100% από όλους
ο τύπος παίρνει το 100% από όλους
- kataramenos5
Αν περασουμε και τη Βασιλεια ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο σας θα ορκιζεστε πως τον ειδατε να περπαταει πανω στο νερο. 
Αν εχω δικιο σ αυτα που λεω εδω και καποια χρονια, νυχτα θα φυγει κι αυτος . Με καποιο...".μαγικο" τροπο αυτο το υλικο κι αυτος ο προπονητης θα αποτυχουν οπως μονο στον ΠΑΟΚ συμβαινει.
Αν οχι σημαινει οτι η αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ εχει αρχισει να παιζει επικίνδυνα παιχνιδια στο μυαλο μας και στο τελος(μαζι με καποιους αλλους γραφικους) θα καταντησουμε να ψαχνουμε τις μετοχες στα... συρταρια οπως καποιοι αλλοι παλαιότεροι .
Ευχομαι να βγω ρομπα ξεκουμπωτη (και μισοτρελη)
Τα γραφω τωρα, θυμηθειτε τα σε λιγους μηνες να κανουμε ταμειο.

Αν εχω δικιο σ αυτα που λεω εδω και καποια χρονια, νυχτα θα φυγει κι αυτος . Με καποιο...".μαγικο" τροπο αυτο το υλικο κι αυτος ο προπονητης θα αποτυχουν οπως μονο στον ΠΑΟΚ συμβαινει.
Αν οχι σημαινει οτι η αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ εχει αρχισει να παιζει επικίνδυνα παιχνιδια στο μυαλο μας και στο τελος(μαζι με καποιους αλλους γραφικους) θα καταντησουμε να ψαχνουμε τις μετοχες στα... συρταρια οπως καποιοι αλλοι παλαιότεροι .
Αν περασουμε και τη Βασιλεια ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο σας,
θα ορκιζεστε πως τον ειδατε να περπαταει πανω στο νερο....

Και μετά ....... Premier League ....... και .........
βουρ ......... για την Βουλή των Λόρδων..........

Kat με όλο το σεβασμο αδερφε μου αλλα έτσι δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν θα καταφέρει να πετύχει ποτε.Δεν ξέρω που θα βγάλει και το φετινό ταξίδι του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως οι παλιοί έχετε δεί περισσότερα τέτοια αλλα όπως λεει και ένα τραγούδι του λεξ "κατεραμένοι ενωμένοι αδερφε να είσαι εκεί και αμα όλα πάνε στράφη ξανακάνω μια αρχή".
Ούτος η άλλως σαν ΠΑΟΚ τόσες και τόσες έχουμε κάνει
Ούτος η άλλως σαν ΠΑΟΚ τόσες και τόσες έχουμε κάνει
- navigator11
kataramenos5 έγραψε:Αν περασουμε και τη Βασιλεια ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο σας θα ορκιζεστε πως τον ειδατε να περπαταει πανω στο νερο.
Ο ... μαγικός τρόπος, εννοείται, θα είναι προϊόν εκ των έσω προβοκάτσιας. Με εντολή ή, στην αθωότερη για αυτόν εκδοχή, ανοχή του Ιβάν. Ορθά δεν τα απεικονίζω, μάστορη;

Απλα φετος εισαι πρωτο φαβορι για τιτλο. ΑΝ δεν το πετυχεις, ενισχυεσαι και προσπαθεις του χρονου. Το κερδισε νομιζω αυτο ο ρουμανος.... φαντασου το λεω μεχρι κι εγω παρα τις ενστασεις μου σε καποια πραγματα
- kataramenos5
Τι να σε πω ρε μαστορηnavigator11 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Αν περασουμε και τη Βασιλεια ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο σας θα ορκιζεστε πως τον ειδατε να περπαταει πανω στο νερο.
Ο ... μαγικός τρόπος, εννοείται, θα είναι προϊόν εκ των έσω προβοκάτσιας. Με εντολή ή, στην αθωότερη για αυτόν εκδοχή, ανοχή του Ιβάν. Ορθά δεν τα απεικονίζω, μάστορη;![]()

- navigator11
- kataramenos5
- thanos-xanthi
φοβερο κοουτσαρισμα
ομαδα που παιζει συγκεκριμενο στυλ, ασχετως αποτελεσματος
δεμενη και με πιεση καλη
μπραβο κοουτς
τα λαθη σημερα ειναι και απο την ανακατωσουρα στην αμυνα
ομαδα που παιζει συγκεκριμενο στυλ, ασχετως αποτελεσματος
δεμενη και με πιεση καλη
μπραβο κοουτς
τα λαθη σημερα ειναι και απο την ανακατωσουρα στην αμυνα
Αυτά που έζησες και αυτά που έκανες εδώ και έναν χρόνο μόνο σαν μυθιστόρημα μοιάζουν.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που στο 3-0 έδινες εντολές σαν να ήταν 0-0 είναι η νοοτροπία που έχει αρχίσει να αλλάζει από περισυ ..
Συνέχισε να γράφεις ιστορία .
Συνέχισε να γράφεις ιστορία .
- buffalobill4
Για μενα 3 σημεια γουσταρω απτην ομαδα που φτιαχνεις
Πρωτον κατεβηκαμε για την νικη
Δευτερον πιεζαμε για 4ο γκολ στο 90
Τριτον χασαμε τον αρχηγο μας και ειχαμε ελαχιστη διαφορα στην αποδοση,σαν να μην εγινε τιποτα
Σημαντικοτατα και τα 3
Πρωτον κατεβηκαμε για την νικη
Δευτερον πιεζαμε για 4ο γκολ στο 90
Τριτον χασαμε τον αρχηγο μας και ειχαμε ελαχιστη διαφορα στην αποδοση,σαν να μην εγινε τιποτα
Σημαντικοτατα και τα 3