Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- paokovios1974
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
26 συνανθρωποι μας οικογενειες ολοι ετρεξαν σε ενα χωραφι για να σωθουν και εκει τους βρηκε η φωτια αγκαλιασμενους ως το τελος.
Ο Θεος να αναπαυσει τις ψυχουλες ολων.
- ΑποστόληςΑ
Για τη φωτιά στην Κινέτα ακούγονται διάφορα για εξορύξεις. Δεν είμαι σίγουρος, οπότε δεν ξέρω που να βρίσω.sourmenetes έγραψε:Τραγικη κατασταση...
Με ποιον να τα βαλεις για τα οσα τραγικα συμβαινουν..
Τον ΜΑΛΑΚΑ, όμως, που χθες ήθελε να βάλει ψησταριά και έκαψε τον Κάλαμο, ευχαρίστως τον πλάκωνα στο ξύλο.
- Dimitris_L4
Καλημέρα σε όλους...
Συλληπητήρια και δύναμη σε όλους όσους έχασαν ανθρώπους τους...
Πολλά κουράγια σε όλους τους πληγέντες απ αυτήν την (δολο)φονική λαίλαπα της φωτιάς...
Πόσο κρίμα κι άδικα, Θεέ μου...
Συλληπητήρια και δύναμη σε όλους όσους έχασαν ανθρώπους τους...
Πολλά κουράγια σε όλους τους πληγέντες απ αυτήν την (δολο)φονική λαίλαπα της φωτιάς...
+ 1...paokovios1974 έγραψε:26 συνανθρωποι μας οικογενειες ολοι ετρεξαν σε ενα χωραφι για να σωθουν και εκει τους βρηκε η φωτια αγκαλιασμενους ως το τελος.
Πόσο κρίμα κι άδικα, Θεέ μου...
- kataramenos5
Καλημέρα σε όλους...
Κουράγιο σε όλους τους πληγέντες της Αττικής και δύναμη σε όσους προσπαθούν να τελειώσει αυτή η καταστροφή...
Μετά την φουρτούνα πάντα έρχεται η μπουνάτσα...Αγάντα παλικάρια και που θα πάει? Θα περάσει κι αυτό...
Κουράγιο σε όλους τους πληγέντες της Αττικής και δύναμη σε όσους προσπαθούν να τελειώσει αυτή η καταστροφή...
Μετά την φουρτούνα πάντα έρχεται η μπουνάτσα...Αγάντα παλικάρια και που θα πάει? Θα περάσει κι αυτό...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους Παντελήδες, που έχουν σήμερα την ονομαστική τους γιορτή...