ΠΑΟΚ-Basel 2-1, MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Basel

Πασχαλάκης
1
1%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
1
1%
Crespo
1
1%
Vieirinha
12
14%
Canas
49
57%
Mauricio
6
7%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jaba
6
7%
Λημνιός
8
9%
Prijovic
1
1%
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Warda
1
1%
Shakhov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 86

giapas

Re: ΠΑΟΚ-Basel 2-1, MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Ωραία η ομάδα χτες , εγώ ευχαριστήθηκα με την απόδοσή της για τέτοια εποχή.
Ένας καλός ΠΑΟΚ , οργανωμένος , υπομονετικός , μεθοδικός.

Παίζουν και οι άλλοι βέβαια , τα γκολ πολλές φορές είναι και θέμα τύχης. Είναι μέσα στο παιχνίδι.

Πραγματικά δεν έχω κανένα άγχος για τη ρεβανς , παρά το ότι έχουμε ανάγκη ως οργανισμός τη πρόκριση.

Η ομάδα είναι καλή και όσο έχει την ησυχία της μόνο καλά πράγματα να περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Μου άρεσε πολύ η ομάδα χτες, ειδικά όταν μιλάμε για Ιούλιο μήνα. Έχοντας την εικόνα των φιλικών και με την απουσία του Μπίσεσβαρ, δεν το περίμενα.

Ήταν προφανής η οδηγία του Λου, να τρέχουν και να πιέζουν τη μπάλα από την άμυνα και τον τερματοφύλακα.
Πολλά τέτοια τρεξίματα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Περίμενα ότι στο 2ο θα έσκαγαν και θα μας έπαιρναν φαλάγγι οι ελβετοί, όπως είχε γίνει π.χ. με τη Σάλκε. Αλλά αυτοί κουράστηκαν πριν από εμάς και άρχισαν να κάνουν πολλά λάθη κόπωσης.
Αν είχαμε ένα δεύτερο φορ, γρήγορο, χτες θα τους είχαμε ρίξει ντόρτι. Ή έστω αν είχαμε Μπίσε. Κρίμα.

Πολύ αισιόδοξα μηνύματα από Λημνιό, Ζαμπά και Ελ Καντουρί.
Μου άρεσε που ο Βιερίνια στο τέλος ήταν σκσμένος λες και χάσαμε 0-3. Δε μου άρεσε που από το 1ο λεπτό διαμαρτυρόταν και γκρίνιαζε στο διαιτητή. Είχε δεν είχε δίκιο, δε με νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:Ωραία η ομάδα χτες , εγώ ευχαριστήθηκα με την απόδοσή της για τέτοια εποχή.
Ένας καλός Π.Α.Ο.Κ. , οργανωμένος , υπομονετικός , μεθοδικός.

Παίζουν και οι άλλοι βέβαια , τα γκολ πολλές φορές είναι και θέμα τύχης. Είναι μέσα στο παιχνίδι.

Πραγματικά δεν έχω κανένα άγχος για τη ρεβανς , παρά το ότι έχουμε ανάγκη ως οργανισμός τη πρόκριση.

Η ομάδα είναι καλή και όσο έχει την ησυχία της μόνο καλά πράγματα να περιμένουμε.
Συμφωνώ με τον giapas, κυριότερα δε με όσα έχω τονίσει στο post του, συμπληρώνοντας απλά...

Ωραία τελικά η χθεσινή βραδιά, με την πρώτη μας νίκη στον θεσμό του C.L., να μας κάνει σχεδόν περιχαρείς!!!!
Αν φυσικά δεν συνέβαινε, στο 82' κι εκείνο το "αεροπορικό δυστύχημα", για το 2-1, θα ήταν σκέτη ζάχαρη...
Η "γεύση" μου είναι, σαν πρώτα να φαγα δυο μικρά ροξάκια και στο καπάκι να ήπια κι έναν σκέτο ελληνικό καφέ...

Έχω όμως την αίσθηση ότι αυτό θα μας "αφυπνήσει" και εκεί, αφού πιούμε τον "σκέτο", μετά θα φάμε το γλυκό...
Κι αυτή η γ@μημένη η αίσθηση είναι που με δημιουργεί το μεγαλύτερο άγχος...να περάσει μια βδομάδα "ήσυχα"...

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Ιούλ 2018, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ημουν στο γηπεδο χθες. Πολυ την χαρηκα την ομάδα. Εμεις μπορεί να λεμε οτι στην τούμπα μπορουμε να τους κερδισουμε ολους αλλα στα διπλα ματς η τούμπα μας πληγωνει. Με βαση αυτο ειμαι χαρούμενος για τη νικη.

Ατομικα, περιμενα εναν χρονο (και καλως περιμενα) να δω αυτο το κομπιουτερ που λεγεται Μαουρισιο. Αυτος ο μαουρισιο ναι αξιζει το 1.5. Χθες δεν εκανε λαθος πασα κ έπαιζε λες κ παιζει με τον γιο του στην αυλη οταν ειχε την μπαλα. Επισης εκανε τακλιν εβαζε τα ποδια του στη φωτια. Ευγε.

Ο κανιας, αυτος ο κανιας που ητανε παντού αξιζει να ειναι βασικος στον φετινο ΠΑΟΚ.

Ο Πελκας τρομερος. Απιστευτη πιεση. Εκανε κ τοσα κοψιματα κ πλεον οταν εχει την μπαλα κ κανει σλαλομ δεν φοβασαι οτι θα την χασει αλλα λες το εχει.

Χαρηκα πολυ τον λημνιο στο β ημιχρονο αλλα κ τον ζαμπα ο οποίος είναι τερας της φυσης.

Ο βιειρινια στο α κυριως ειναι μεγαλης κλάσης παικτης.

Ο Βαρελα δεν έκανε ουτε λαθος ενω ο κρεσπο περα απο το λαθος στην φαση του τετ α τετ κ ίσως του γκολ ηταν καλος. Ο πασχαλακης στεκεται ατυχος στο γκολ. Τον πουλαει η μπαλα αλλα μην ξεχνάμε οτι ειναι πρωτο του ευρωπαικο ματς με οτι συνεπάγεται.

Ο πριγιο. Τι να πεις για τον πριγιο. Ακομα κ σβηστος αν παρει την μπαλα στην περιοχη το εγραψε.

Ο λουτσος εκανε ματ χθες. Οπως το σχεδίασε το ματς του βγηκε. Ημασταν κ τυχεροί στο πρωτο με τις δυο φάσεις τους που τις στειλανε αουτ αλλα οταν τους εδωσε την μπαλα φανηκε οτι δεν μπορουν τα παλικαρια στο σετ. Γι αυτον τον λογο ειμαι αισιοδοξος για τον επαναληπτικο. Για να τα λεμε κ ολα κι αυτοι πολυ διαβασμενοι για μας. Καταρχην βαρουσαν στο ψαχνό εκει που δεν εχουμε εναλλακτικές. Κ επειδή ατομικα στην αμυνα ειναι σκεπαρνια η ομαδικη τους αμυνα στο α κ η αλληλοκαλυψη πολυ καλη.

Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Κατι πολυ καλο φτιάχνεται
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα ήταν ότι η ΟΜΑΔΑ μας συνέχισε από εκεί που τελείωσε πέρυσι...Είδα τριγωνάκια, είδα τρεξίματα, είδα προσωπικές ενέργειες, είδα 2-3 παίχτες να προσπαθούν να πάρουν την μπάλα από έναν δικό μας, είδα να αλλάζουνε πλευρές οι εξτρέμ και οι μπακ μας εν ριπή οφθαλμού να απειλούν την εστία των άλλων, είδα κάθε τρεις και λίγο να απειλεί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ παίκτης την εστία τους, είδα να έρχονται σουτάρες από έξω από Κανιας, Βιερίνια, Πέλκα, ΜΑουρίσιο, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ! Είδα φάσεις που ΧΑΘΗΚΕ η μπάλα...και είμαστε στις 24 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΠΡΩΤΗ φορά που το μόνο που λείπει είναι η φυσική κατάσταση και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ούτε τι σύστημα μας ταιριάζει, ούτε "στα φάουλ ούτε μια κομπίνα δεν κάνουμε, δεν κάνουν τακτική στις προπονήσεις" και χίλιες δυο ΜΑΛΑΚΙΕΣ που μας βασάνιζαν τα προηγούμενα χρόνια...ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ...βασικά, μόνο ΜΠΑΛΑΡΑ από μία ομάδα που από τον Σεπτέμβρη και μετά που θα έχουν λυθεί και θα έχουν μπει και όποιοι νέοι έρθουν ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Αλβανικής καταγωγής Albian Ajeti που μας έβαλε το γκολ είναι μόλις 21 ετών (26.02.1997), διεθνής με όλες τις Εθνικές της Ελβετίας (U-15, U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 και U-21), ενώ έχει κληθεί, αλλά δεν έχει παίξει και στην ανδρών. Η αξία του βάσει transfermarkt είναι 5 μύρια, 5 φορές πάνω από τον δικό μας Κουλούρη, που είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

sn0ufel4 έγραψε:Ο Ματος ήταν εξαιρετικός Βαρελα καλος Κρεσπο καλος αλλα με λάθη και κάποιες παρακινδυνευενες πάσες Βιερινια 60 λεπτών μετα ψόφησε Μαουριτσιο πολύ καλός Κανιας εξαιρετικός μπροστά ΑΛΛΑ πίσω είχε πάλι αρκετά λάθη στην εύκολη πάσα Λημνιος μέτριος στο πρώτο καλός στο δεύτερο θέλει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του Ζαμπα για πρώτο ματς πολύ καλός Πελκας κακιστος πάρα πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση πίεσε βέβαια αρκετά και κουράστηκε νωρίς Πριγιο πίεσε πιέστηκε μια ευκαιρία και παστελωσε. Αυτά

Ντεσπε θες χαφ στη θέση του Κανιας μόνο αν ρθει κάτι επιπέδου Βερνμπλουμ-Τσ λου. Ο Ισπανός και χθες έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα άσχετα αν μας μάγεψε με την εικόνα του μπροστά
Σνου συμφωνω μ αυτα που λες αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες στον Ντεσπε.Απ τη μια λες οτι "... θες χαφ στη θέση του Κανιας ΜΟΝΟ αν ρθει κάτι επιπέδου Βερνμπλουμ-Τσ λου..." και απ την αλλη "...έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα άσχετα αν μας μάγεψε με την εικόνα του μπροστά".
Η γνωμη η δικη μου ειναι οτι η ομαδα σαφεστατα χρειαζεται ενισχυση στο κεντρο.Τωρα τι ειδους παικτης θα αποκτηθει(εννοω το οικονομικο κομματι,οχι τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα για τα οποια ολοι μας εχουμε αποψη αλλα αλλος ειναι ο ειδικος...)θα εξαρτηθει απ το αν θα περασουμε(που θα περασουμε :nairepaok: )Αν ολα πανε καλα θα ερθει "φτασμενο ονομα" αλλιως θα παμε σε λυση τυπου Τσιμιροτ δηλ νεος ,καλος και εξελιξιμος.
prax

Δημοσίευση από prax »

buffalobill4 έγραψε:Ημουν στο γηπεδο χθες. Πολυ την χαρηκα την ομάδα. Εμεις μπορεί να λεμε οτι στην τούμπα μπορουμε να τους κερδισουμε ολους αλλα στα διπλα ματς η τούμπα μας πληγωνει. Με βαση αυτο ειμαι χαρούμενος για τη νικη.

Ατομικα, περιμενα εναν χρονο (και καλως περιμενα) να δω αυτο το κομπιουτερ που λεγεται Μαουρισιο. Αυτος ο μαουρισιο ναι αξιζει το 1.5. Χθες δεν εκανε λαθος πασα κ έπαιζε λες κ παιζει με τον γιο του στην αυλη οταν ειχε την μπαλα. Επισης εκανε τακλιν εβαζε τα ποδια του στη φωτια. Ευγε.

Ο κανιας, αυτος ο κανιας που ητανε παντού αξιζει να ειναι βασικος στον φετινο ΠΑΟΚ.

Ο Πελκας τρομερος. Απιστευτη πιεση. Εκανε κ τοσα κοψιματα κ πλεον οταν εχει την μπαλα κ κανει σλαλομ δεν φοβασαι οτι θα την χασει αλλα λες το εχει.

Χαρηκα πολυ τον λημνιο στο β ημιχρονο αλλα κ τον ζαμπα ο οποίος είναι τερας της φυσης.

+1 αδερφε μου, κ εγω ετσι τα ειδα τα πραγματα χθες.

Ο βιειρινια στο α κυριως ειναι μεγαλης κλάσης παικτης.

Ο Βαρελα δεν έκανε ουτε λαθος ενω ο κρεσπο περα απο το λαθος στην φαση του τετ α τετ κ ίσως του γκολ ηταν καλος. Ο πασχαλακης στεκεται ατυχος στο γκολ. Τον πουλαει η μπαλα αλλα μην ξεχνάμε οτι ειναι πρωτο του ευρωπαικο ματς με οτι συνεπάγεται.

Ο πριγιο. Τι να πεις για τον πριγιο. Ακομα κ σβηστος αν παρει την μπαλα στην περιοχη το εγραψε.

Ο λουτσος εκανε ματ χθες. Οπως το σχεδίασε το ματς του βγηκε. Ημασταν κ τυχεροί στο πρωτο με τις δυο φάσεις τους που τις στειλανε αουτ αλλα οταν τους εδωσε την μπαλα φανηκε οτι δεν μπορουν τα παλικαρια στο σετ. Γι αυτον τον λογο ειμαι αισιοδοξος για τον επαναληπτικο. Για να τα λεμε κ ολα κι αυτοι πολυ διαβασμενοι για μας. Καταρχην βαρουσαν στο ψαχνό εκει που δεν εχουμε εναλλακτικές. Κ επειδή ατομικα στην αμυνα ειναι σκεπαρνια η ομαδικη τους αμυνα στο α κ η αλληλοκαλυψη πολυ καλη.

Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Κατι πολυ καλο φτιάχνεται
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Χθες είδα τον κλασικό σοβαρό ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου.
Μου άρεσε πάρα πολύ ο Λημνιος
Δεν μου άρεσε η αντίδραση του Πασχαλάκη στο γκολ
Δεν γίνεται σε αυτη τη Βασιλεία να μην βάλουμε γκολ την
αλλη βδομάδα, άρα η πρόκριση θα έρθει εύκολα ή δύσκολα
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Μερικές ακόμα λεπτομέρειες (δεδομένου πάντα ότι μιλάμε για Ιούλιο) :

- Οι 2 κεφαλιές που πήρε ο Βαρέλα στα πρώτα κόρνερ που κερδίσαμε στην αρχή του ματς. Με λίγη τύχη θα είχε κάνει γκολ. Δείχνει όμως ότι το έχει και βάζει παρακαταθήκη για το μέλλον.

- Ο Πέλκας, φιλότιμος και καλός, τρέχει παντού, πιέζει αλλά δεν είναι ακόμα το 10άρι κλάσης (δεν έχει το κράτημα της μπάλας και την πάσα π.χ. του Μπίσεσβαρ). Έκανε αρκετά λαθάκια σε ατομικές ενέργειες που ευτυχώς δεν κόστισαν. Το καλό είναι ότι το πιστεύει και βγάζει εγωισμό. Πρέπει να μάθει να σουτάρει καλύτερα, να αφήσει λίγο αυτά τα τεχνικά, "ψόφια" πλασεδάκια, γιατί στις θέσεις που κινείται έχει αρκετές ευκαιρίες να σουτάρει. Φυσικά μιλάμε για τον Πέλκα που μέχρι πρόπερσι, πολλοί (κι εγώ) τον είχαμε για χαμένη περίπτωση.

- Η σέντρα του Ζαμπά στην ευκαιρία του Λημνιού (και η κίνηση του τελευταίου στην κατάλληλη θέση) ... :shock:

- Η γλυκιά σέντρα του Βιερίνια και η κεφαλιά του Σαχόφ στο τέλος, στην 1η του επαφή με τη μπάλα...

- Ο Ζαμπά φαίνεται ότι λόγω ηλικίας, μυικά παίζει να είναι στο 50% των δυνατοτήτων του. Μόλις "ανοίξει", γερός να είναι, θα δούμε πολλά από αυτόν. Θέλει προσεκτική διαχείριση.

- Ο Πρίγιο θυμίζει τακτικά τον Λουκάκου στο μουντιάλ, που τον περισσότερο χρόνο τον περνάει πλέον εκτός περιοχής, για να ανοίγει διαδρόμους για τα χαφ. Πολύ σημαντικό για έναν παίκτη της δικής του ιδιοσυγκρασίας να "ταπεινωθεί" και να παίξει έτσι για την ομάδα. Το γκολ το ξέραμε ότι το έχει.

- Ο Λημνιός χτες ήταν πολύ καλύτερος απ' ότι ήταν ο Μακ στα μισά τουλάχιστον παιχνίδια πέρσι. Χωνόταν στο ένας με έναν, έπαιξε αρκετές φορές σωστά το "pick'n roll" με το Μάτος και τα χαφ, έδειξε πιο κοντρολαρισμένος από τα λίγα που είδαμε πέρσι. Ακόμα και το κακό σουτ που έκανε στο τέλος, εμένα μου άρεσε ότι το έκανε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Lacedaemonian έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Ο Ματος ήταν εξαιρετικός Βαρελα καλος Κρεσπο καλος αλλα με λάθη και κάποιες παρακινδυνευενες πάσες Βιερινια 60 λεπτών μετα ψόφησε Μαουριτσιο πολύ καλός Κανιας εξαιρετικός μπροστά ΑΛΛΑ πίσω είχε πάλι αρκετά λάθη στην εύκολη πάσα Λημνιος μέτριος στο πρώτο καλός στο δεύτερο θέλει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του Ζαμπα για πρώτο ματς πολύ καλός Πελκας κακιστος πάρα πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση πίεσε βέβαια αρκετά και κουράστηκε νωρίς Πριγιο πίεσε πιέστηκε μια ευκαιρία και παστελωσε. Αυτά

Ντεσπε θες χαφ στη θέση του Κανιας μόνο αν ρθει κάτι επιπέδου Βερνμπλουμ-Τσ λου. Ο Ισπανός και χθες έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα άσχετα αν μας μάγεψε με την εικόνα του μπροστά
Σνου συμφωνω μ αυτα που λες αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες στον Ντεσπε.Απ τη μια λες οτι "... θες χαφ στη θέση του Κανιας ΜΟΝΟ αν ρθει κάτι επιπέδου Βερνμπλουμ-Τσ λου..." και απ την αλλη "...έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα άσχετα αν μας μάγεψε με την εικόνα του μπροστά".
Η γνωμη η δικη μου ειναι οτι η ομαδα σαφεστατα χρειαζεται ενισχυση στο κεντρο.Τωρα τι ειδους παικτης θα αποκτηθει(εννοω το οικονομικο κομματι,οχι τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα για τα οποια ολοι μας εχουμε αποψη αλλα αλλος ειναι ο ειδικος...)θα εξαρτηθει απ το αν θα περασουμε(που θα περασουμε :nairepaok: )Αν ολα πανε καλα θα ερθει "φτασμενο ονομα" αλλιως θα παμε σε λυση τυπου Τσιμιροτ δηλ νεος ,καλος και εξελιξιμος.

Αυτο που εννοω ειναι οτι θελω κατι πολυ καλυτερο στο κεντρο απο τον κανιας. Ναι μεν χθες ηταν εξαιρετικος και φανηκε οποτε προωθηθηκε αλλα πισω ειχε τα γνωστα θεματα παλι. Παικτη στο 6 χρειαζομαστε ειτε παιζει ο κανιας βασικος ειτε οχι
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Θα παρουμε παικταρα φιλε.Θα τους τρελλλλλλλανουμε ολους φετος :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

anekfrastos πω ρε φιλε τι ειπες για τη σεντρα του αρχηγου στο Σαχοφ!!!!!!!!!
Βαλτε και ξαναβαλτε ολοι το ριπλευ -σε αργη κινηση-να δειτε ποσο γλυκα "ταξιδευει" η μπαλλα :shock:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

anekfrastos έγραψε:Μου άρεσε πολύ η ομάδα χτες, ειδικά όταν μιλάμε για Ιούλιο μήνα. Έχοντας την εικόνα των φιλικών και με την απουσία του Μπίσεσβαρ, δεν το περίμενα.

Ήταν προφανής η οδηγία του Λου, να τρέχουν και να πιέζουν τη μπάλα από την άμυνα και τον τερματοφύλακα.
Πολλά τέτοια τρεξίματα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Περίμενα ότι στο 2ο θα έσκαγαν και θα μας έπαιρναν φαλάγγι οι ελβετοί, όπως είχε γίνει π.χ. με τη Σάλκε. Αλλά αυτοί κουράστηκαν πριν από εμάς και άρχισαν να κάνουν πολλά λάθη κόπωσης.
Αν είχαμε ένα δεύτερο φορ, γρήγορο, χτες θα τους είχαμε ρίξει ντόρτι. Ή έστω αν είχαμε Μπίσε. Κρίμα.

Πολύ αισιόδοξα μηνύματα από Λημνιό, Ζαμπά και Ελ Καντουρί.
Μου άρεσε που ο Βιερίνια στο τέλος ήταν σκσμένος λες και χάσαμε 0-3. Δε μου άρεσε που από το 1ο λεπτό διαμαρτυρόταν και γκρίνιαζε στο διαιτητή. Είχε δεν είχε δίκιο, δε με νοιάζει.
Ναι αλλα απο το πρωτο λεπτο αφησε σκληρο παιχνιδι και οι ελβετοι σε καθε σχεδον φαση βαραγαν ψαχνο.

Θελει και τακτικη για να παρεις σωστα τα σφυριγματα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α ρε Π.Α.Ο.Κ.!
Κάναμε την πρώτη μας νίκη σε προκριματικά CL και έχουμε γλυκόπικρη γεύση...

Πόσο ψηλά έχεις ανέβει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”