7.Omar El Kaddouri
- giwrgos04dex
Re: 7.Omar El Kaddouri
μπαινει στην δευτερη του σεζον, καιρος να ξεκινησει αποσβεση. ειμαι αισιοδοξος .
- sourmenetes
- Moderator
ευστοχοgoran 64 έγραψε:Χχχμμμμ....Ε τότε σίγουρα αυτός θα τοποθετηθεί με την Βασιλεία στην αριστερή..........................βιτρίνα...gabriello έγραψε:Προλαβαίνει τελικά το πρώτο παιχνίδι
- desperando
- Επικοινωνία:
Έπαθα πλάκα κι ας ήταν εντελώς απέναντι.desperando έγραψε:Ρε μαλακα Ομάρ...πόσο μπάλα ξέρεις
Αυτός έχει ένα κουμπί, αν το βρει ο λουτσος, θα είναι η μεταγραφή της χρονιάς, αν δε το βρει κρίμα
SM-G965F
Αμα μπορεί να δώσει τα τρεξίματα και το πρέσινγκ του λημνιού.
2 σκαλιά πιο πάνω
2 σκαλιά πιο πάνω
Δε θα παίξει μόνο εκεί, βλέπω με κάτι μικρούς στην Ελλάδα να παίζει με 4 μπροστά, χωρίς φορ, το πέταξε απέξω απέξω ο λουτσος σήμερα...Mao_Mao έγραψε:Αμα μπορεί να δώσει τα τρεξίματα και το πρέσινγκ του λημνιού.
2 σκαλιά πιο πάνω
Πάρτι θα κάνουν, Ουαρντα, Καντουρι, Πελκας,Ζαμπα και βάλε κι όποιον άλλον θες, Μπισεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό...
SM-G965F
10 λεπτά έπαιξε και μου άρεσε περισσότερο από τον Λημνιό. Πολύ θετική αύρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ποιος είναι ο παίχτης αυτός το είχα γράψει από την πρώτη μέρα που ήρθε,φαίνεται όμως ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας.
Κατι μου λεει ότι θα φύγει.
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι θα δεις ποτε πρεσινγκ και τρεξιματα τρελα απο καντουρι.Mao_Mao έγραψε:Αμα μπορεί να δώσει τα τρεξίματα και το πρέσινγκ του λημνιού.
2 σκαλιά πιο πάνω
- desperando
- Επικοινωνία:
Άμα ήταν καλός χαρακτήρας... δεν θα ήταν Μαροκινόςobanebane έγραψε:Το ποιος είναι ο παίχτης αυτός το είχα γράψει από την πρώτη μέρα που ήρθε,φαίνεται όμως ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας.
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι εχουν σχεσηMao_Mao έγραψε:Εμένα μου φαίνεται σαν ένα άλλο βερσιόν του Warda
Το ότι έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, κάνει μπαμ από μίλια και μόνο απ το πώς κολλάει την μπάλα στο πόδι του...obanebane έγραψε:Το ποιος είναι ο παίχτης αυτός το είχα γράψει από την πρώτη μέρα που ήρθε,φαίνεται όμως ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας.
Αν κόψει τα βεντετιλίκια και ενταχθεί στο σύνολο, κάτω απ την ομάδα, θα βοηθήσει πάρα πολύ, μεσοεπιθετικά...
Αν όχι όμως, το μοναστήρι να είναι καλά...Ο Λου έχει δείξει ότι δεν γουστάρει πριμαντόνες, αλλά αλτρυουιστές...
Και πολύ καλά κάνει, πάντα κατά την άποψη μου, όπως αποδείχτηκε πέρσι και με τους Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Ιούλ 2018, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.