ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (NS2)
Re: ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (Paokmania Web Radio & NS2)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Η οικογένεια του Δικεφάλου θα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!
Από το Twitter της παε
Από το Twitter της παε
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:

- anekfrastos
Προσωπικά είχα ένα wake-up call κάπου στα 18-20 μου όταν σε ένα ματς με γαύρο "έπιασα" τον εαυτό μου να φωνάζει μαζί με την υπόλοιπη κερκίδα "θρύλε θυμήσου το 81...". Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ποτέ χειρότερο σύνθημα από οποιονδήποτε, ελπίζω όχι. Αντίστοιχης "ποιότητας" ήταν το "εβραίοι γουρούνια θα γίνετε σαπούνια" που φώναζαν οπαδοί πολλών ομάδων όταν έπαιζαν π.χ. με μακαμπι. Αλλά το "θρύλε θυμήσου το 81" νομίζω ότι παίρνει το βραβείο.
Σόρι που συνεχίσα το οφ-τοπικ αλλά σήμερα η μέρα είναι φορτισμένη.
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Αύριο όσοι μπορείτε, έξω από την Θύρα 8 πάρτε με μόλις 2€ το λεύκωμα του τμήματος Πάλης του Π.Α.Ο.Κ.! Μιλάμε για το τμήμα με τον πιο Π.Α.Ο.Κ. έφορο, τον Χάρη Μάλλιο... Πάρτε μία μπύρα λιγότερη και στηρίξτε τα παλικάρια που φέρνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες! Οι μισοί μόνο αν πάτε, είναι 28.000€ για το τμήμα της Πάλης, ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνεισφορά!
Οι αποδόσεις του στοιχήματος, κυμαίνονται ανάλογα με τον όγκο των μέχρι τότε πονταρισμάτων, θαρρώ...Mattias_g4 έγραψε:Στο στοίχημα από 2.10 πήγε 1.75 ο ΠΑΟΚ και 5.00 η Βασιλεία!!! Η ΡΕΑΛ είμαστε?

Οπότε Ρεάλ μπορεί να μην είμαστε, αλλά, πολύ πιθανά, είμαστε....................Λίβερπουλ...

Έναν απρόσμενο υποστηρικτή στην προσπάθειά του να αποκλείσει την Βασιλεία και να συνεχίσει στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, βρήκε ο Π.Α.Ο.Κ. στο "πρόσωπο" της Λίβερπουλ!!!!
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ένα από τα παιχνίδια στα οποία θα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας είναι κι αυτό του Π.Α.Ο.Κ. με τη Βασιλεία. Μάλιστα, επιθυμούν την πρόκριση των ασπρόμαυρων. Κι αυτό έχει εξήγηση. Δεν αγάπησαν έτσι ξαφνικά τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Η Λίβερπουλ έχοντας τερματίσει 4η στην Αγγλία έχει εξασφαλίσει μία θέση τους ομίλους του Champions League. Σύμφωνα με τα rankings των ομάδων αυτή τη στιγμή είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και για να πάει στο δεύτερο θα πρέπει να αποκλειστούν δύο ομάδες που έχουν περισσότερους βαθμούς από αυτήν. Μία εξ αυτών είναι και η Βασιλεία. Κι έτσι προκύπτει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για πρόκριση του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Από thessports.gr

Αντίστοιχα φυσικά έχουν και αυτοί πολλά τετοια συνθήματα, ειδικά η λέξη τουρκος και βούλγαρος εμένα με εξοργίζει, τον κάθε πόντιο δηλαδη.anekfrastos έγραψε:Προσωπικά είχα ένα wake-up call κάπου στα 18-20 μου όταν σε ένα ματς με γαύρο "έπιασα" τον εαυτό μου να φωνάζει μαζί με την υπόλοιπη κερκίδα "θρύλε θυμήσου το 81...". Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ποτέ χειρότερο σύνθημα από οποιονδήποτε, ελπίζω όχι. Αντίστοιχης "ποιότητας" ήταν το "εβραίοι γουρούνια θα γίνετε σαπούνια" που φώναζαν οπαδοί πολλών ομάδων όταν έπαιζαν π.χ. με μακαμπι. Αλλά το "θρύλε θυμήσου το 81" νομίζω ότι παίρνει το βραβείο.
Κάποια στιγμή τα ρατσιστικοκαταστροφικά συνθήματα νομίζω οτι πρέπει να τα αφήσουμε έξω απ'το γήπεδο αλλα τι να πεις συμβαίνουν αυτα.
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπως αναφέρει το thessports κατέθεσε αίτημα στην UEFA για να φορέσουμε μαύρα περιβραχιόνια σαν ένδειξη πένθους.
Σωστή κίνηση απο μέρους μας.
edit Επίσης η ΠΑΕ στο Φεισμπουκ σε ένα ποστ της εκτός απτα συλληπητήρια της γιαμ όσα γίναν αναφέρει οτι θα βοηθήσει ενεργά στην αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Σωστή κίνηση απο μέρους μας.
edit Επίσης η ΠΑΕ στο Φεισμπουκ σε ένα ποστ της εκτός απτα συλληπητήρια της γιαμ όσα γίναν αναφέρει οτι θα βοηθήσει ενεργά στην αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

https://www.paokfc.gr/nea/20180724-anoi ... -tou-paok/
Ανοίγει η Θύρα 8 για τους φίλους του ΠΑΟΚ
Μετά από συμφωνία ΠΑΟΚ, Βασιλείας και της UEFA, συμφωνήθηκε πως όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 1 και ως εκ τούτου η Θύρα 8 θα διατεθεί σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινάει τώρα από τα εκδοτήρια, το ίντερνετ και τα καταστήματα Public μέχρι την εξάντλησή τους.

Ανοίγει η Θύρα 8 για τους φίλους του ΠΑΟΚ
Μετά από συμφωνία ΠΑΟΚ, Βασιλείας και της UEFA, συμφωνήθηκε πως όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 1 και ως εκ τούτου η Θύρα 8 θα διατεθεί σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινάει τώρα από τα εκδοτήρια, το ίντερνετ και τα καταστήματα Public μέχρι την εξάντλησή τους.

- navigator11
Δε θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση να μη γίνει ο αγώνας. Γενικά, το κλίμα είναι αρκετά βαρύ. Πολύ κρίμα για όσους "έφυγαν" τόσο άδοξα και ακόμα πιο κρίμα για όσους απέμειναν πίσω.
Τώρα στα του αγώνα, κάπου μειδίασα με το ότι δεν πιστεύουν ότι θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα τα γατιά. Τι λέτε ρε τζιτζιφιόγκοι ...
Τώρα στα του αγώνα, κάπου μειδίασα με το ότι δεν πιστεύουν ότι θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα τα γατιά. Τι λέτε ρε τζιτζιφιόγκοι ...
http://www.stream2watch.org/stream/240 αυτό είναι το σέρβικο ARENA SPORT1 που θα δειξει το βραδυ το ματς!!! Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!
εγώ το έπαιξα στο 2,20 από την παρασκευή το βράδυ. το έβλεπα ότι θα πέσει. Μακάρι να βγάλω το διαρκείας σήμερα.Mattias_g4 έγραψε:![]()
Στο στοίχημα από 2.10 πήγε 1.75 ο ΠΑΟΚ και 5.00 η Βασιλεία!!! Η ΡΕΑΛ είμαστε?
![]()
![]()
- Παλαιολόγος
με οσα γινονται απο χθες μου πιαστηκε το στομαχι.το καλυτερο θα ηταν να μετατεθει το ματς σε αλλη μερα
Τυχεροί είμαστε εμείς σήμερα πού ίσως για 2 ώρες καταφέρουμε να ξεχαστούμε.
Από χθες δεν μπορώ να ηρεμήσω
Από χθες δεν μπορώ να ηρεμήσω
- john4serres
Οι ημερομηνίες είναι φιξ στο ευρωπαϊκό καλενταριΠαλαιολόγος έγραψε:με οσα γινονται απο χθες μου πιαστηκε το στομαχι.το καλυτερο θα ηταν να μετατεθει το ματς σε αλλη μερα
Απο χτες το στομαχι ειναι χαλια...Ειχα τρελη ανυπομονησια για το ματς...Τωρα παγωμαρα...Το σωστο θα ηταν να μετατεθει αλλα ειναι πολυ αργα και δεν προκεται να συμβει...δεν ξερω αν θα το δω...κοιταω την κορη μου και σκεφτομαι τους γονεις που εχασαν τα αγγελουδια τους...που το μυαλο να δεις μπαλα...