ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (NS2)
Re: ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (Paokmania Web Radio & NS2)
1ος λεπτού σιγή σίγουρα, παίζει κ ν μην γίνει ο αγώνας? Αν ήταν ματς ελληνικού πρωταθλήματος σίγουρα δεν θ γινόταν. Κρίμα πέρα από τα ποδοσφαιρικά στον αθώο κοσμακι
Φοβάμαι ότι θ ακυρωθεί κ δυστυχώς εμείς που θ έρθουμε από μακρυά επαρχία θα φάμε τσάμπα ταλαιπωρία. Βέβαια μιλάμε για ανθρώπινη τραγωδία στην Αττική, πιστεύω ότι θα αγγίξει τους 50 νεκρούς
- Μπαρκαρούτσος
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Αύριο όσοι μπορείτε, έξω από την Θύρα 8 πάρτε με μόλις 2€ το λεύκωμα του τμήματος Πάλης του Π.Α.Ο.Κ.! Μιλάμε για το τμήμα με τον πιο Π.Α.Ο.Κ. έφορο, τον Χάρη Μάλλιο... Πάρτε μία μπύρα λιγότερη και στηρίξτε τα παλικάρια που φέρνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες! Οι μισοί μόνο αν πάτε, είναι 28.000€ για το τμήμα της Πάλης, ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνεισφορά!

Αύριο όσοι μπορείτε, έξω από την Θύρα 8 πάρτε με μόλις 2€ το λεύκωμα του τμήματος Πάλης του Π.Α.Ο.Κ.! Μιλάμε για το τμήμα με τον πιο Π.Α.Ο.Κ. έφορο, τον Χάρη Μάλλιο... Πάρτε μία μπύρα λιγότερη και στηρίξτε τα παλικάρια που φέρνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες! Οι μισοί μόνο αν πάτε, είναι 28.000€ για το τμήμα της Πάλης, ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνεισφορά!

- thanos-xanthi
Ζαντε πολυ σωστος
μη λετε για ακυρωση αγωνων, ευρωπαικο ματς ειναι ,δεν γινεται
ποτε θα γινει μετα? ημερομηνιες ειναι φιξ
εκτος αυτου εχουμε κανονισμενες αδειες και συνενοησεις για να κατεβουμε ομαδικως ολοι απο περιφερεια
τοτε με τους νεκρους στη μαρφιν που κατεβαιναμε και γυρισαμε αναγκαστικα πισω, ηταν ματς λιγδας
μη λετε για ακυρωση αγωνων, ευρωπαικο ματς ειναι ,δεν γινεται
ποτε θα γινει μετα? ημερομηνιες ειναι φιξ
εκτος αυτου εχουμε κανονισμενες αδειες και συνενοησεις για να κατεβουμε ομαδικως ολοι απο περιφερεια
τοτε με τους νεκρους στη μαρφιν που κατεβαιναμε και γυρισαμε αναγκαστικα πισω, ηταν ματς λιγδας
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Ωρα γ@μ@μΕν@ ο ΠΑΟΚ δεν πεθένει!!! Δεν περνάει η ώρα ρε μαγκες τι γίνετε έχω να το νιώσω από πιτσιρικάς !!!! λες να ξαναγύρισε η Κ@υλ@ που έλεγε και ο Ζαγόρ??? Ευρωπαικό ματς για να ακυρωθεί πρέπει να πάρει απόφαση η ΟΥΕΦΑ... Δυσκολο.... Κριμα για τον κοσμακι που χανει την περιουσία του... Ας το δει μια φορά έστω η Ευρωπαική ένωση και ας δώσει χρήματα για να χτίσει ο κόσμος από την αρχη τα σπιτακια του.... Μόνο για τους μεταναστες ενδιαφέρωνται... Καλά κάνουν αλλά ας ενδιαφερθούν και για τους κατοικους κρατους μελους της ευρωπαικης ενωσης. 

Ναι και λίγο μετά, με ένα στόμα μια φωνή, "Βαλτε φωτιά - κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά.."ABOLEYTOI έγραψε:Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή αύριο;sourmenetes έγραψε:Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα...εχω χαλαστει απιστευτα..δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται σημερα στην αθηνα.
Τραγικη εικονα...πολυ χαλασμενος

Κάτι τέτοιες μέρες φαίνεται το πόσο σκατόψυχοι είμαστε οι άνθρωποι.
Άνθρωποι χάσανε οικογένειες και περιουσίες, κι εγώ θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στις 11 το βράδυ αν έχουμε σκορ πρόκρισης.

Τουλάχιστον θα έχω κρατήσει ενός λεπτού σιγή.
- Petros1988
11αδα για σήμερα κατά τη γνώμη μου πρεπει να ναι:
Τφ Πασχαλακης
Βιερηνια Κρεσπο Βαρελα Ματος
Μαουρισιο Κανιας
Ουαρντα Πελκας Ζάμπα
Πριγιοβιτς
Τφ Πασχαλακης
Βιερηνια Κρεσπο Βαρελα Ματος
Μαουρισιο Κανιας
Ουαρντα Πελκας Ζάμπα
Πριγιοβιτς
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω φιλε.πρεπει αλλα δεν ξερω τι παιζει με ουεφα.ABOLEYTOI έγραψε:Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή αύριο;sourmenetes έγραψε:Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα...εχω χαλαστει απιστευτα..δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται σημερα στην αθηνα.
Τραγικη εικονα...πολυ χαλασμενος
- sourmenetes
- Moderator
Ζαντός έγραψε:ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
- sourmenetes
- Moderator
Οχι φιλε σκατοψυχοι ειναι καποιοι.Paoki94 έγραψε:Ναι και λίγο μετά, με ένα στόμα μια φωνή, "Βαλτε φωτιά - κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά.."ABOLEYTOI έγραψε:Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή αύριο;sourmenetes έγραψε:Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα...εχω χαλαστει απιστευτα..δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται σημερα στην αθηνα.
Τραγικη εικονα...πολυ χαλασμενος![]()
Άνθρωποι χάσανε οικογένειες και περιουσίες, κι εγώ θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στις 11 το βράδυ αν έχουμε σκορ πρόκρισης.![]()
Τουλάχιστον θα έχω κρατήσει ενός λεπτού σιγή.
Να μη μιλας για ολους.
Το οτι μπορει να ειναστε χαρουμενοι με ενα σκορ προκρισης δε σημαινει οτι ειμαι σκατοψυχος.
Το μυαλο μου εμενα προσωπικα σημερα ειναι πολυ χαλια.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Ναι και λίγο μετά, με ένα στόμα μια φωνή, "Βαλτε φωτιά - κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά.."
Άνθρωποι χάσανε οικογένειες και περιουσίες, κι εγώ θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στις 11 το βράδυ αν έχουμε σκορ πρόκρισης.
Τουλάχιστον θα έχω κρατήσει ενός λεπτού σιγή.[/quote]
Οχι φιλε σκατοψυχοι ειναι καποιοι.
Να μη μιλας για ολους.
Το οτι μπορει να ειναστε χαρουμενοι με ενα σκορ προκρισης δε σημαινει οτι ειμαι σκατοψυχος.
Το μυαλο μου εμενα προσωπικα σημερα ειναι πολυ χαλια.[/quote]
Θα πούμε το σύνθημα σήμερα... Αθηνα θυμήσου ο ΠΑΟΚ ειναι μαζί σου!!!

Τουλάχιστον θα έχω κρατήσει ενός λεπτού σιγή.[/quote]
Οχι φιλε σκατοψυχοι ειναι καποιοι.
Να μη μιλας για ολους.
Το μυαλο μου εμενα προσωπικα σημερα ειναι πολυ χαλια.[/quote]
Θα πούμε το σύνθημα σήμερα... Αθηνα θυμήσου ο ΠΑΟΚ ειναι μαζί σου!!!
Συμφωνώ με τον sourme...
Τις "φωνές της συνείδησης" καλύτερα κρατείστε τες ο καθένας για τον εαυτό του σας παρακαλώ...
Η μέρα σήμερα είναι πολύ δύσκολη, όλοι το αναγνωρίζουμε, αλλά λύπες και χαρές είναι όλες μέσα στην ζωή...
Τις "φωνές της συνείδησης" καλύτερα κρατείστε τες ο καθένας για τον εαυτό του σας παρακαλώ...
Η μέρα σήμερα είναι πολύ δύσκολη, όλοι το αναγνωρίζουμε, αλλά λύπες και χαρές είναι όλες μέσα στην ζωή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 24 Ιούλ 2018, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τα συνθήματα αυτά Γιάννη (Paoki94) λέγονται σε βρασμό ψυχής και όταν αναφέρονται σε Αθήνα και Πειραιά εννοούν συγκεκριμένους παράγοντες των τριών αυτών ομάδων που, δεκαετίες τώρα, κλέβουν τον μόχθο άλλων ομάδων και πρωτίστως του ΠΑΟΚ. Σύμφωνοι, είναι ακραία συνθήματα, αλλά επ' ουδενί δεν ζητούν αυτό που έγινε χθες. Ο αθώος κόσμος δεν φταίει σε τίποτε.
Οι υπεύθυνοι απατεώνες έχουν ονοματεπώνυμο και όσοι τους αφήνουν να τα κάνουν, επίσης.
Οι υπεύθυνοι απατεώνες έχουν ονοματεπώνυμο και όσοι τους αφήνουν να τα κάνουν, επίσης.
+4
κανένα σύνθημα δε χρειάζεται σήμερα για την αθήνα
ούτε υπέρ, ούτε κατά
όποιος θέλει να βοηθήσει έμπρακτα ας το κάνει
ας μη μπλέξουμε τον ΠΑΟΚ με τα δικά μας προσωπικά πιστεύω
κανένα σύνθημα δε χρειάζεται σήμερα για την αθήνα
ούτε υπέρ, ούτε κατά
όποιος θέλει να βοηθήσει έμπρακτα ας το κάνει
ας μη μπλέξουμε τον ΠΑΟΚ με τα δικά μας προσωπικά πιστεύω
- Petros1988
Πάντως για το παιχνίδι τώρα δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ! Καλύτερα να τελειώσει 0-0 παρα 1-1 η 2-1. Δε λέω να παίξουμε άμυνα αλλά αν βάλουνε εκτός έδρας γκολ για να μην είναι φαβορί οι Ελβετοί πρέπει να βάλουμε 3 εμείς δηλαδή εκεί στο 3-1 να τελειώσει το ματς.Οσο αποδυναμωμενοι και αν είναι είναι πολύ καλή ομάδα θέλει προσοχή έχει θέματα στην άμυνα αλλά επειδή έκατσε και χθες και είδα το προχθεσινο ματς της ο Καλουλου το χαφ ο Ντιε κάπως έτσι και ο Επιθετικός της μπροστά είναι πολύ καλοί παίκτες και θέλουνε προσοχή σήμερα θα χρειαστούμε άψογη ανασταλτικό λειτουργία και έναν καλό Βαρελα και Κανιάς εμεις γκολ αργά ή γρήγορα θα το κάνουμε δεν μας φοβάμαι εντάξει θα ήθελα να παίξει ο Μπισεσβαρ για μένα είναι μεγάλη απώλεια αλλά και ο Ουαρντα και ο Λάμπρου Ζάμπα είναι πολύ καλοί παίκτες. Υπομονή θέλει το παιχνίδι παιδιά.