Εσύ πρέπει να ψηφίζεις Καμμένο!kataramenos5 έγραψε:Α ΟΚ τωρα ξερουμε οτι εκτος απο τα σχετικα εργαλεια αντικλειδια κλπ χρειαζονται και μπιφτεκια με υπνωτικα για το σκυλο και ωραριο... εργασιαςμετα τα μεσανυχτα. Συνεχιστε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ισχύει. Ο γείτονάς μου στην ίδια πολυκατοικία είναι συνταξιούχος αστυνομικός, αλλά έχει το μικρόβιο μέσα του. Ακόμη και πριν λίγα χρόνια που ήταν εν υπηρεσία, κάθε βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, έκανε έλεγχο σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Το ίδιο κάνει ακόμη και τώρα, μάλιστα μαζί με τον σκύλο του (pit-bull).
Παρ' όλο που είναι ιδιότροπος ως άνθρωπος είναι από τις φορές που λες ευτυχώς που τον ξέρω και τον έχω γείτονα.
ΥΓ ΣΒΗΣΤΑ ΡΕΕΕΕ.
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
Μια νύχτα απέμεινε (επιτέλους) μόνο, πριν ξημερώσει η μεγάλη μέρα...
Μια νύχτα απέμεινε (επιτέλους) μόνο, πριν ξημερώσει η μεγάλη μέρα...
- ΑποστόληςΑ
- Lacedaemonian
Καλημερα ,καλη εβδομαδα και καλο κουραγιο με τις ζεστες(βραζουμε στο ζουμι μας εδω κατω κατι μερες τωρα
)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Δευ 23 Ιούλ 2018, 10:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Lacedaemonian
Δεκαπενταυγουστο δεν ειναι το μεγαλο προσκυνημα?Σημερα τι ειναι Αποστολε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους μας! Γιορτάζει η Τήνος σήμερα!
Edit Αγια Πελαγια
- ΑποστόληςΑ
Το νησί γιορτάζει την αγία του (Οσία Πελαγία η Τηνία) σήμερα. Τον 15αύγουστο γίνεται ο κακός χαμός με κόσμο που συρρέει απ' όλη την Ελλάδα (μαζί και γύφτοι).
Πάντως από τις 29 Ιουνίου που μετέφερα στην Τήνο την κόρη και τη σύζυγό μου το νησί είχε πολύ κόσμο. Γίνεται χαμός με τα εξοχικά που τα νοικιάζουν μέσω Airbnb.
To σκέφτομαι κι εγώ για του χρόνου, αλλά μόνο για το ημιυπόγειο studio.
Πάντως από τις 29 Ιουνίου που μετέφερα στην Τήνο την κόρη και τη σύζυγό μου το νησί είχε πολύ κόσμο. Γίνεται χαμός με τα εξοχικά που τα νοικιάζουν μέσω Airbnb.
To σκέφτομαι κι εγώ για του χρόνου, αλλά μόνο για το ημιυπόγειο studio.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 23 Ιούλ 2018, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Lacedaemonian
Φανταζομαι τι γινεται τον Δεκαπενταυγουστο(εχω ερθει μια φορα 15Αυγουστο).Την τελευταια φορα που ηρθα ηταν προπερσυ για μια βαφτιση(Ιουνιο αν θυμαμαι καλα)και ειχε αρκετο κοσμο(τουλαχιστον συγκρινοντας με τη Λακωνια μου που τετοιες εποχες-αλλα κ γενικοτερα-ειναι αδεια).Για το Airbnb δεν εχω αποψη αλλα η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι και εγω να δωσω ενα μερος που εχω Σπαρτη για τα τελη Σεπτεμβριου που ειναι το Σπαρταθλον και αρχες Νοεμβριου που ειναι το Spartan Race ενω πραγματικα ψαχνομαι να δωσω τον κατω οροφο του εξοχικου στο Μαυροβουνι Γυθειου αφου ο κολλητος μου που δινει ολο το δικο του(που ειναι ακριβως διπλα στο δικο μου και εχει και αλλο σπιτι μεσα στο Γυθειο)δεν ξερει τι βγαζει
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα από την καμμένη, θλιμμένη και κλαίουσα για τις απώλειες τόσων ψυχών, Αττική!
Ας πούμε καλημέρα μπας και το πιστέψουμε.
Φίλος μου έχασε το σπίτι του στην Κινέτα. Οι νεκροί στους 50 (με πληροφορίες για άλλους 20). Πολύ άσχημη μέρα σήμερα.
Φίλος μου έχασε το σπίτι του στην Κινέτα. Οι νεκροί στους 50 (με πληροφορίες για άλλους 20). Πολύ άσχημη μέρα σήμερα.
- Dimitris_L4
Καλημερα...ανειπωτη τραγωδια..απιστευτο..αδιανοητο...οτι και να πει κανεις ειναι λιγο...απο οτι διαβαζω οι νεκροι θα ειναι απιστευτο νουμερο....
Δεν υπαρχει μυαλο για μπαλα δυστυχως..
ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
Δεν υπαρχει μυαλο για μπαλα δυστυχως..
ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
- sourmenetes
- Moderator