Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ τις 3 μεχρι τις 8:30 που ναι ο αγωνας, αντε 8 που θα σηκωθειτε απ τις ρετσινες ειναι 5 ωρες. Ουτε το γηπεδο δε θα βρίσκετε απ τη σουρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν έρθω και δεν με κεράσετε, μπαν 6 μήνες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η τρομοκρατία δεν θααα περάσει...Η τρομοκρατία δεν θααα περάσει...Η τρομοκρατία δεν θααα περάσει... :opaokara:
Τα κεράσματα, ειδικά στους μοντς, διώκονται αυστηρά από την "σύγκλητο των φρονίμων" μελών του forum μας! :oops:

MANIAKOS έγραψε:Όσοι δεν έχουμε λεφτά στην απ εξω δλδ ;;
Εσένα ειδικά, σου έχουμε ήδη εγκρίνει "ομολογιακό" δάνειο, ύψους 5 ευρώ, μέσω της Bunde-che4-bank... :opaokara:

kataramenos5 έγραψε:Απ τις 3 μεχρι τις 8:30 που ναι ο αγωνας, αντε 8 που θα σηκωθειτε απ τις ρετσινες ειναι 5 ωρες. Ουτε το γηπεδο δε θα βρίσκετε απ τη σουρα.
3 με 7μισι είναι, μην μπερδεύεις τον κόσμο σε παρακαλώ, τρομοκρατώντας τον μάλιστα με απώλεια συνείδησης... :D
Δεν "απέκλεισε" κανείς κάποιον που θα ρθει στις 5, στις 6 ή στις 7, π.χ., ούτε το να αποχωρήσει εκείνη την ώρα... ;)
Άλλωστε πάθαμε-μάθαμε, γι αυτό οι συναντήσεις πλέον δεν γίνονται πάνω απ τα 100 μέτρα απόσταση απ τον Ναό!!!!

:pano:
che4 έγραψε:παρών
Αυτό έλειπε...
Αν και λόγω μη παρουσίας του MANIAKOS (για να μην παραπληροφορούμε κιόλας), δεν θα εκταμιευθεί το δάνειο...
Στο επόμενο ευρωπαϊκό ματσάκι όμως.................................δεν το γλιτώνεις... :lol:
aver4a έγραψε:Θα περάσω 100%
Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά αδερφέ...Σε περιμένουμε και μακάρι να τα καταφέρεις... :pano:
paokovios1974 έγραψε:Έρχομαι να αναπνεύσω αέρα τούμπας μαζί με :opaokara: τα φιλαράκια,μου λείψατε ρε μπαγασες,την πρόκριση θα την πάρει το ΠΑΟΚμανια με την κερκιδα που θα κάνει,εντάξει και λίγο η ομάδα.Παμε ΠΑΟΚαραααααα
Άιντε ρε Δημητρό και μας έλειψες, παρότι αιτιολογημένος, μέχρι το μεγάλωμα του "ασπρόμαυρου σπόρου" σου...

:nairepaok:

Υ.Γ. Περιμένουμε κι άλλες, μπόλικες, "δηλώσεις συμμετοχής"...Xaris4, Kostas_Peraia4 και Γιώργος Μάτζου4,
έχουν ήδη δηλώσει μέσω του PAOKmania chat...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Ιούλ 2018, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εγώ δεν θα έρθω, γιατί έχω ακούσει πως κοροϊδεύετε τα άτομα που έρχονται και δεν έχουν μούσια
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πασάλειψε τα (κάτι φύτρες έχεις, αυτές) με μπόλικο χοντρό αλάτι, άνοιξε την βρύση και πλησίασε το πρόσωπο σου, δίχως όμως να φτάσει το τρέχον ύδωρ...Λυσσαγμένα όπως είναι απ την δίψα, ε, θα μακρύνουν για να πιουν... :ugeek:

Υ.Γ. Εμένα, τα δικά μου, πώς αλλιώς θαρρείς ότι πλήθαιναν? :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Απαράδεκτο ενώ έχουμε 2018 να υπάρχουν ακόμα τέτοιες προκαταληψεις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ζαντός και Τσόχλας dislike this post... :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Μετά από διακοπή ενός χρόνου, έκλεισα σήμερα το διαρκείας. Με περίμενε στωικά, είχε μείνει η θέση άδεια πέρσι.

Γρηγόρη, υπολόγισέ με στο τραπέζι! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έλα ρε Γιάννη, να σε ξαναδούμε επιτέλους...Κοντεύω να σε ξεχάσω βρε αδερφέ... :D :opaokara:
Και που σαι? :? Κάτι για καταιγίδες άκουσα για την Τρίτη, έχε τον νου σου... ;)
Καλότυχο και πολύχρηστο το διαρκείας σου...Θα σε περιμένουμε με χαρά... :)
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Εγώ πάντως με τη Βέσπα μου θα έρθω και ό,τι γίνει... :D
Θα είναι πάντως μεγάλη ..αύλα η ΠΑΟΚάρα να χορεύει στη βροχή!

Τα λέμε από κοντά!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έγινε αδερφέ... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ανανέωση ενημέρωσης- :pano: -απαραίτητη υπενθύμιση....
:opaokara: ..............Καλή αγωνιστική σεζόν στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!.............. :opaokara:
Ξεκινάνε οι αγώνες και τα γούστα των συναντήσεων!!!!
:opaokara: ..................................................................................................................... :opaokara:

Την ερχόμενη Τρίτη, από τις 3 το μεσημέρι, καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια νέα συνάντηση-ιεροτελεστία, όπως εκείνες που πραγματοποιούμε πλέον πολύ συχνά, πριν δηλαδή από την σέντρα πολλών ως τώρα, ίσως ακόμα και όλων των εντός έδρας αναμετρήσεων του Π.Α.Ο.Κ., με όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντι μας!!
Όποιος επιθυμεί φυσικά, έρχεται ή περνάει, όποια ώρα τον βολεύει, μέχρι την λήξη της συνάντησης...

:opaokara:

Επί της οδού Κλεάνθους, στον αριθμό 54, 100 μέτρα κάτω απ το γήπεδο, υπάρχει γνωστό ψητοπωλείο, με εκλεκτά σουβλακοειδή εδέσματα, το οποίο θα συγκεντρώσει και σ αυτήν την πρεμιέρα, την μεγάλη PAOKmania-κή παρέα...
Γνωριμία, συζήτηση απόψεων από κοντά & μπόλικος χαβαλές μεταξύ αδερφών, μέχρι δακρύων, είναι στο "μενού"...

:opaokara:

Οι βέβαιοι συμμετέχοντες ως τώρα είμαστε αρκετοί, εντός κι εκτός Ελλάδος, αλλά όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην παρέα μας, ειδοποιείστε, ή μέσω post στο εν λόγω topic ή στο chat, έως Δευτέρα βράδυ, το αργότερο, ώστε να κλειστούν επιπλέον θέσεις έγκαιρα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία!!!! ;)

Σημαντική σημείωση για αποφυγή παρεξηγήσεων:
Ο καθένας ό,τι παραγγέλνει πληρώνει, δεν υπάρχει ρεφενέ, λόγω πολλών και διαφόρων ατόμων και δυνατοτήτων...
Αν κάποιος δεν παραγγείλει τίποτα και θέλει απλά να περάσει για γνωριμία-συζήτηση-χαβά, δεν πληρώνει τίποτα...

Υ.Γ. Η λήξη της συνάντησης έχει ήδη αλλάξει (επειδή πλέον είναι βέβαιο ότι θα χουμε το 1ο φετινό sold out) για τις edit: 19:15, οπότε και αναχωρούμε όλοι για την Τούμπα, πανέτοιμοι!!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ίσως πεταχτώ κατά τις 17:00.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Ζαντός έγραψε:Ίσως πεταχτώ κατά τις 17:00.
Πιθανόν να κάνω κι εγώ την παρθενική μου εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλά, εγώ ακόμα σπίτι είμαι :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”