Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019
Ενα αθλητικο "σκιαχτρο" που να προστατευει το καλαθι και να μην εχει ανατροφη αγγλου ευγενη του 15ου αιωνα. Τοσο δυσκολο ειναι? Μονο Μπαλαμπαν υπαρχουν εκει εξω?
-
Μπαρκαρούτσος
Θα καραγούσταρα αν ερχόταν ο Hatcher σαν αντι Τσόχλας.
Αν και ο Τσόχλας δεν αντικαθίσταται...
Αν και ο Τσόχλας δεν αντικαθίσταται...
δεν ξερω αν ταιριαζουν αλλά νομιζω οτι δεν θα παρουν αλλον ακριβο παικτη στην περιφερεια, ειδικα στο 1 που έχουμε κόνιαρη.
-
Μπαρκαρούτσος
Με Κόνιαρη - Hatcher στο 1 και Goss στο 2, νομίζω ότι θα ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι.. Με Ζάρα και Σχίζα πάντα να παίρνουν χρόνο στο 2. Αν και ο Σχίζας δεν έχω καταλάβει αν είναι 2-3 ή 3-4. Περισσότερο στο 2ο κλίνω.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μην μας τα χαλάς τώραpalok έγραψε:δεν ξερω αν ταιριαζουν αλλά νομιζω οτι δεν θα παρουν αλλον ακριβο παικτη στην περιφερεια, ειδικα στο 1 που έχουμε κόνιαρη.
Έναν άσσο άσσο θέλουμε λίγο μακρύ για να μην έχουμε αμυντικά προβλήματα όταν παίζουν μαζί με τον γκος.
Δεν μπορεί κατι καλό θα χει η Ντι Λίγκ για την τσέπη μας
Υγ ο Σχίζας έχω την εντύπωση ότι είναι καθαρό 3
Δεν έχει το ύψος και τη δύναμη για 4 αλλά ούτε και βάζει καλά την μπάλα στο παρκέ για 2.
Όπως είπε και ο παλοκ,το 90% του παιχνιδιού του είναι χωρίς την μπάλα
Η ομαδα χρειζεται καθαρο ασσο.Οχι κομπο.Οχι Μιλιενοβιτς. Οχι να παρουμε καποιον συμπληρωματικο για να μην κοψουμε την εξελιξη του Κονιαρη.Κουπερ,Γκος(του γαυρου) χρειαζομαστε.Αν μετα απο Τεπιτς,Μιλιενοβιτς,Ντιλαρντ παλι καταφερουν να μην παρουν ασσο τι να πω..γιατι διαβαζω κατι αρθρα για κομπο γκαρντ και τρομαζω.
δε λέω οτι δε θα ναι καλός, λέω οτι θα τον πάρουν να μοιράζεται το χρόνο με τον κόνιαρη όπως έγινε και πέρυσι με κατσίβελη. πέρυσι είχε 19-20', δεν μπορεί φέτος να πάει λιγότερο. άρα βλέπω παίκτη τύπου ρούκυ και όχι χάτσερ 30'. Αν πάρουν παίκτη τόσο καλό στον άσσο, δεν θα πάρουν άλλο γκαρντ και θα μείνουμε με ζάρα-σχίζα-τζαμάλ στην περιφέρεια. Σε αυτή τη line up, μόνο αμα μου φέρεις τον shane larkin θα είσαι το ίδιο καλός με πέρυσι. Προτιμώ 2 αμερικανούς στην περιφέρεια ακόμα (+ 2 ψηλούς). Το μεγάλο μας κόλπο πέρυσι ήταν το βαθύ ρόστερ (για πρώτη φορά στα χρονικά). Γιατί να χαλάσουμε φέτος την πατέντα?
- desperando
- Επικοινωνία:
Τον γκος ξέχασες παλοκ
Άσσος αμερικανος- κονιαρης- πιτσιρικας
Γκος-ζαρας
Τζαμαλ- Σχίζας
Αμερικανος-λινος
Αμερικανός*2 - Μαργαρίτης
Άσσος αμερικανος- κονιαρης- πιτσιρικας
Γκος-ζαρας
Τζαμαλ- Σχίζας
Αμερικανος-λινος
Αμερικανός*2 - Μαργαρίτης
δεν τον ξέχασα, αυτό λέω, δεν μου αρέσει το lineup αυτό. είσαι ένας παίκτης μείον με πέρυσι στην περιφέρεια όπου η παρουσία μετα τον μάρτη του petteway έκανε τη διαφορά. γιατί να περιμένω μάρτη να πάρω τον 6ο αμερικανό? τότε που θα χω αποκλειστεί από κύπελλο και τσουλου?
palok έγραψε:δε λέω οτι δε θα ναι καλός, λέω οτι θα τον πάρουν να μοιράζεται το χρόνο με τον κόνιαρη όπως έγινε και πέρυσι με κατσίβελη. πέρυσι είχε 19-20', δεν μπορεί φέτος να πάει λιγότερο. άρα βλέπω παίκτη τύπου ρούκυ και όχι χάτσερ 30'. Αν πάρουν παίκτη τόσο καλό στον άσσο, δεν θα πάρουν άλλο γκαρντ και θα μείνουμε με ζάρα-σχίζα-τζαμάλ στην περιφέρεια. Σε αυτή τη line up, μόνο αμα μου φέρεις τον shane larkin θα είσαι το ίδιο καλός με πέρυσι. Προτιμώ 2 αμερικανούς στην περιφέρεια ακόμα (+ 2 ψηλούς). Το μεγάλο μας κόλπο πέρυσι ήταν το βαθύ ρόστερ (για πρώτη φορά στα χρονικά). Γιατί να χαλάσουμε φέτος την πατέντα?
Υπεραισιοδοξο το σεναριο οτι θα παρουμε αλλους δυο αμερικανους γκαρντ.Απ'οτι εχω καταλαβει απο δηλωσεις και ρεπορταζ απο εδω και απο εκει στο ξεκινημα τουλαχιστον της σεζον με 5 αμερικανους θα κατεβουμε.Αρα μας μενει ενας,ελπιζω, ασσος και δυο ψηλοι.Και το πολυ να παρουμε κανεναν τυπου Σταματη για αντι Τσοχλα.Τωρα για τον χρονο του Κονιαρη,τι να πω.Αυτος πρεπει να κερδιζεται οχι να δινεται εκ των προτερων.Ασε που νομιζω οτι του Κονιαρη του ταιριαζει περισσοτερο ενας ρολος αλλα Μαντζαρη,βοηθητικου γκαρντ που να παιζει διπλα σε εναν καλυτερο παρα να ειναι το κουμαντο της ομαδας.Δεν εχει δειξει ακομα τα απαιτουμενες οργανωτικες ικανοτητες για μενα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Στο δικό σου το σενάριο είμαστε όμως -1 στους ψηλούς.palok έγραψε:δεν τον ξέχασα, αυτό λέω, δεν μου αρέσει το lineup αυτό. είσαι ένας παίκτης μείον με πέρυσι στην περιφέρεια όπου η παρουσία μετα τον μάρτη του petteway έκανε τη διαφορά. γιατί να περιμένω μάρτη να πάρω τον 6ο αμερικανό? τότε που θα χω αποκλειστεί από κύπελλο και τσουλου?
Αναγκαστικά θα δώσουμε την Πέμπτη θέση στον καρα.
Εκτός και αν βρεθεί κάποιος άλλος Έλληνας
όχι σε σχέση με το σενάριό σου. 2 αμερικανοί ψηλοί, μαργαρίτης, λίνος και καρράς. ΑΠλά είπα πιο πάνω οτι μπορεί να κάτσει κανα τρελό σενάριο με καββαδά ή μαυροειδή και να κάνεις μια υπέρβαση. Μπορούν να πούν στον Ιβάν οτι ο παίκτης που θα πάρουμε παίζει σε Ουκρανία, τον ξέρει ο Μίχελ και του χει κάνει Like σε ποστ istangram o γιός του.
Palοk 2 ψηλους θα παρουμε ....στο 4 θα παμε με Λινο Μαργαριτη και ισως καποιον ακομα Ελληνα.
Αληθεια υπαρχει κανενας Ελληνας ελευθερος 4αρι που να μας κανει ??
Αν και να πω την αληθεια τον Μαυροειδη θα τον ηθελα ....το θεμα ειναι αν ταιριαζει σ αυτο που παιζαμε
περσυ.
Αληθεια υπαρχει κανενας Ελληνας ελευθερος 4αρι που να μας κανει ??
Αν και να πω την αληθεια τον Μαυροειδη θα τον ηθελα ....το θεμα ειναι αν ταιριαζει σ αυτο που παιζαμε
περσυ.
-
Μπαρκαρούτσος
Μας πήραν τον Παπαγιάννη μέσα από τα χέρια οι βάζελοι...
BigBaby, ο Σαλούστρος θα συνεχίσει με Προμηθέα..
Ο άλλος ο μούσιας ο Γιαννόπουλος που έπαιζε στο Ρέθυμνο, τεσσάρι είναι;
BigBaby, ο Σαλούστρος θα συνεχίσει με Προμηθέα..
Ο άλλος ο μούσιας ο Γιαννόπουλος που έπαιζε στο Ρέθυμνο, τεσσάρι είναι;
- painkiller4
Θα θελα και εγώ τον Γιαννόπουλο αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε η κούλα και υπέγραψε εκεί συμβόλαιο.