Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Και έτσι να είναι goran αυτό που έχει σημασία είναι να μην διαταραχθεί η ηρεμία και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας
Ο ΠΑΟΚ έχει παίχτες,δε του λείπουν παρα ελαχιστα για να θεωρηθεί υπερπληρης.
Όσο για το τσ.λ,το μονοπάτι των μη πρωταθλητών έχει αντιπάλους που όποιον παίχτη και να φέρεις αουτσάιντερ θα είσαι,έτσι όπως είμαστε τους κοιτάμε όλους στα μάτια,πάμε και όπου βγει.
Μπάνε, ο Λου κάνει τα πάντα για να κρατήσει ένα κλίμα ενότητας και πίστης στο ρόστερ, άρα και αισιοδοξίας...
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι, με πολύ τακτ επαναλαμβάνω, δεν κοιτάζει να καλυφθεί κιόλας, σε σχέση με τα κενά...
Δεν είναι χαζός ο Λου, ώστε, σε φάση αποτυχίας να προκριθούμε, να τον βγάλουν στον τάκο σαν βασικό υπεύθυνο...

Τώρα για το αν με την προσθήκη ενός χάφαρου, την παραμονή Τζάλμα ή την αντικατάσταση του με καλύτερο παίχτη, αλλά ίδιων χαρακτηριστικών, αλλά και ενός αριστερού στόπερ, με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Λου, on time, δεν μπορούσαμε να χουμε σιγουράκι την φετινή Βασιλεία, επίτρεψε μου να αμφιβάλω, αν και υποθετικά, όπως κι εσύ...
Για παρακάτω δεν θα πω, αλλά με πρόκριση επί των Ελβετών, θα χαμε ζωντανό το όνειρο κι ένα "σταθερό" μέλλον!!

Γιατί πιστεύω ότι δεν παίρνει κανέναν τους μια επανάληψη της περσινής αποτυχίας στην Ευρώπη, πλην Σαββίδη...
Γι αυτό ο ελάχιστος επιθυμητός στόχος είναι τουλάχιστον η είσοδος μας σε ομίλους E.L., για να μην "τρέχουμε"... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Δεν ξέρω για τον βαταζέλου αλλα τι δανεικος ρε παιδιά λογικά αυτος θα ειναι με μεταγραφή.Μακάρι και για αλιμπέτς με ενα λογικό ποσό στην οψιόν του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δανεικός γιατί του χρόνου επιστρέφει ο Γιαννούλης, Αν αποδειχθεί καλός, θα τον αγοράσουμε.
prax

Δημοσίευση από prax »

joshua έγραψε:Καλο θα ηταν παντως οποιο αριστερο μπακ αποκτηθει να μπορει να αγωνιστει και ως στοπερ καθως οι πιθανοτητες που δινω ο Λουτσεσκου να βαλει εκει τον Χατσεριδη ειναι μηδαμινες.
εγω φιλε πιστευω οτι ο χατσεριδης θα παιξει μπαλα σ εμας και θα ειναι κ κολονα.
γιατι μεταξυ ποντιων υπαρχει ειλικρινεια, ο ενας ποντιος (ιβαν) εμπιστευτηκε σε εναν αλλον (χατσε) θεση στην ομαδα του, δινοντας του ουκ ολιγα χρηματα.
με βαση αυτο δεν πιστευω οτι ο χατσε θα τα γραψει στα φρυδια του αυτα, τουναντιων θα προσπαθησει να δικαιωσει τις προσδοκιες στον ανθρωπο που επενδυσε τοσα πολλα πανω του..
με λιγα λογια δεν θα ειναι μααρτενς η' μαντουρο που πραγματικα εδωσε εναν σκασμο λεφτα και αυτοι ηταν στ φρυδια τους σε ολη τους τη θητεια εδω.

ο χατσε θελει χρονο, αυτο ειναι σιγουρο, αλλα οταν τον βρει θα εινια πραγματικα κολονα..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τσελεπιδης δανεικός στην παναχαϊκή
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το σχολιο μου σχετικα με τον Χατσεριδη αφορα την χρησιμοποιηση του ως αριστερο στοπερ οχι γενικα ως παικτη.Παντως μου κανει εντυπωση εκτος των αλλων η εδω και καιρο σιωπη του Γιωργη οσον αφορα τα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

sn0ufel4 έγραψε:Τσελεπιδης δανεικός στην παναχαϊκή
το έχω παραθέσει στη συζήτηση για το ρόστερ. Δεν είναι ευκρινές ότι πάει ως δανεικός ή ως ελεύθερος. Περιμένω την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

metrosport

Είναι γνωστό ότι στον ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού μπακ είχε προταθεί πλην του Βαταζέλου κι άλλος Ρουμάνος.
Ο λόγος για τον Αλίν Τόσκα, την περίπτωση του οποίου εξέτασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κατέληξε όμως σε αυτή του Βαταζέλου. Εχει θετική άποψη και για τους δύο, όμως ο λόγος που προτιμά τον τελευταίο είναι ότι ταιριάζει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, είναι πιο επιθετικογενής. Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη θέση πολύ ψηλά στη λίστα είναι και ο Σέρβος Ιβάν Ομπράντοβιτς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

prax έγραψε: γιατι μεταξυ ποντιων υπαρχει ειλικρινεια, ο ενας ποντιος (ιβαν) εμπιστευτηκε σε εναν αλλον (χατσε) θεση στην ομαδα του, δινοντας του ουκ ολιγα χρηματα.
Οι πόντιοι έχουν κάτι και μεταξύ τους υπάρχει ειλικρίνεια;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Παντως μου κανει εντυπωση εκτος των αλλων η εδω και καιρο σιωπη του Γιωργη οσον αφορα τα του ΠΑΟΚ.
Πιθανά θα πεσε κάνα ξαφνικό φρένο...
Το Μαράκι μάλλον ξέρει περισσότερα...
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Ο χατσερίδης είναι απτις περιπτώσεις που γεννήθηκαν ΠΑΟΚ δεν το ήξεραν αλλα το κατάλαβαν με το που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και γνώρισαν τον λαό του ΠΑΟΚ και την τούμπα καμίνι.Κάντε λίγο υπομονή και τα αργός και νοχελικός θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα.Βάλτε και κανα Σαχταρ-Ντιναμό να δείτε και θα καταλάβαιτε για τι ΠΑΟΚτσακη μιλάμε.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ο Λουτσεσκου πάντως είπε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι ένα βήμα πίσω από την περσινή, μετά τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις που είχαμε.
Υπερβολές για τους ΑΡΔ
H ομάδα θεωρώ πως έχει βελτιωθεί στην άμυνα δίνοντας βάθος στον πάγκο με Χατσερίδη και Κίτσιου. Αντίστοιχα στο κέντρο, ναι μεν δεν ήρθε ακόμα ο παίχτης που ψάχνουμε αλλά Μουλέν, Χαρίσης και Καντούρης είναι ή μπορούν να θεωρηθούν προσθήκες.

Οι αλλαγές αφορούν τα εξτρέμ, όπου Μακ και Τζάλμα αντικαταστήθηκαν από Λάμπρου, Ουάρντα και Ζαμπά. Εγώ δεν το θεωρώ αποδυνάμωση, αλλά ίσως μέχρι να δέσουν οι παίκτες στο σύνολο να είμαστε πιο αδύναμοι εδώ από ότι πέρυσι τώρα στις αρχές. Πέρυσι λέγαμε όμως πως οι πιο αδύναμες θεσεις μας είναι τα εξτρεμ.

Η άλλη αλλαγή που έγινε ήταν η Μυστακίδης-Κουλούρης. Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε ούτε αυτή. Μου φαίνεται ότι ο Μύστα έχει πιο πολύ το γκολ από τον Κουλούρη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει παντως ενα ενδιαφερον το γεγονος πως τοσο τα λογια Βαρελα οσο και αυτα του Λουτσεσκου για τον Αλιμπεκ δεν διαψευστηκαν ποτε.Συνηθως εχουμε γρηγορα αντανακλαστικα οταν μαλιστα δημοσιευματα αναφερονται σε συγκεκριμενες δηλωσεις στελεχων μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ελπίζω αυτά για τους διεθνείς Άλιμπετς και Βαταζέλου να είναι φούμαρα!
Δεν αντέχω Ρουμανοποίηση του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα,δε γίνεται να θέλει να κάψει αυτόν που επέμεινε για την πρόσληψη του.
Λίγο τα κακιστα αγγλικά του λίγο οι αρδ του ΠΑΟΚ με τη καθημερινη αναφορα τους στην αργοπορια των μεταγραφών,πέρασε και στον κόσμο ότι ο Ρουμάνος γκρινιάζει.
Μια δύο αναφορές έχει κάνει και μάλιστα έχει πει ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους υπεύθυνους,λέγοντας επίσης ότι κάποιοι στόχοι μας απέρριψαν.
Φυσιολογικό είναι να θέλει τους παίχτες όσο πιο σύντομα γίνεται,ποιος δε το θέλει;
Δε βλέπω κάποια ιδιαίτερη ενόχληση, η γλώσσα του σώματος δε δείχνει κάτι τέτοιο,συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει εκνευρισμός σε ερωτήσεις που αφορούν τις μεταγραφές.
Τέλος πάντων,Δε λέω ότι όλα είναι ρόδινα,ποτέ δε το έκανα,ας μην φέρνουμε την καταστροφή όμως,παίχτες θα έρθουν,ελπίζω αυτή η καθυστέρηση να μας βγει σε καλό και να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα.
Δεν γκρινιάζει, γιατί δεν είναι η δουλειά του, καμπανάκια όμως χτυπάει.
Αν το αφήγημα είναι ''ναι, δεν πήραμε κανέναν παίχτη για τα εμφανή κενά μας, αλλά πήραμε μια ταλεντάρα Βραζιλιάνο και έναν υπερπόντιο σεντρεμπάκαρο παρόλα αυτά θα ποντάρουμε στην ομοιογένεια'' κι ο προπονητής λέει ότι ''νταξ η ομοιογένεια είναι σχετικό πράγμα και ήμαστε ένα κλικ κάτω από πέρυσι'' κάπου λίγο, μπατάρει η βάρκα.
Και ξαναγράφω, ούτε εγώ γκρινιάζω, έναν αριστερο (αναπληρωματικό) αμυντικό κι έναν αναπληρωματικό φορ δεν πρόκειται κανείς ποτέ πουθενά να με πείσει ότι δεν μπορούσαν να ήταν εδώ, έστω στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας όταν μας λείπουν απ τον Γενάρη. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Και μέχρι τώρα, μια χαρά, λάου λάου, όλοι υπομονή και προσμονή έχουμε.
Μη γίνει καμια στραβή με τη Βασιλεία και βγουν όλα στη φόρα κι έχουμε αναγούλες.
Γιατί σε ένα βαθμό θα γίνει, το ξέρεις και το ξέρω και το ξέρουμε όλοι μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”