8. Σταύρος Σχίζας
- Chuck Norris
Re: Σταύρος Σχίζας
Είναι μεγάλη μαγκιά να παίρνεις το 100% απο τους ρολίστες και αυτό πιστεύω το έχουμε σαν ομάδα
- Μπαρκαρούτσος
Re: 5. Σταύρος Σχίζας
hellrider έγραψε:όταν δεν καταφέρνεις να έχεις έστω και σημαντικό ρόλο σε ομάδες όπως η κυμη,το ρεθυμνο και ο κολοσσος εσείς περιμένετε ξαφνικά να παίξει στον ΠΑΟΚ;
Στο Ρέθυμνο ήταν αρχηγός!
ο Σχίζας νομίζω είναι μια περίπτωση Σαλούστρου (είναι και πολύ κοντά ηλικιακά). Όταν παίζει είναι πάντα θετικός. Αλλά στα κανονικά παιχνίδια, δεν υπάρχει κάτι που να του δίνεται από την ομάδα (π.χ. weak side σουτ). Είμαι σίγουρος οτι spot ελεύθερα θα σου χώσει 2/3 τρίποντα εύκολα. Νομίζω δλδ οτι θα φύγει κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχουμε καταλάβει τί μπορεί να κάνει (όπως ακριβώς και ο Σαλούστρος).
- Chuck Norris
Πολύ εργατικός αμυντικά, μαζεύει ριμπάουντ πατάει πολύ γερά στο drive και βάζει και κάνα τρίποντο άμα λάχει, η φυγή Αθηναίου θα του δώσει παραπάνω λεπτά και θα φανεί περισσότερο
περαστικά στο παλικάρι. κατάλαβε κανείς πότε τραυματίστηκε? τη στιγμή που του κλεψε τη μπάλα ο καλάθης?
PS: εντάξει σοκ ο τραυματισμός ενός παίκτη με συμμετοχή ούτε 9 λεπτά ανά αγώνα δεν το λές...
PS: εντάξει σοκ ο τραυματισμός ενός παίκτη με συμμετοχή ούτε 9 λεπτά ανά αγώνα δεν το λές...
- painkiller4
Αυτός ο Σχίζας πόσο αρνητικός μπορεί να γίνει ακόμα...
είναι φιλότιμος αμυντικός, αλλά δεν μπορεί να συνεισφέρει σε κάτι άλλο....
είναι φιλότιμος αμυντικός, αλλά δεν μπορεί να συνεισφέρει σε κάτι άλλο....
μια χαρά παίκτης είναι. αμερικανοθρεμμένος με 25 πόντους στο κολλέγιο (οκ προφανώς όχι D1). Ρε Σχίζα έφτασες 30 και παίζεις σε αυτή την Α1. Δλδ πότε περιμένεις να φτάσεις στο επίπεδο ενός Τσόχλα ξερω γω?
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Από τότε που έγινες πατέρας, πήρες μπρος!
Λίγο ήρεμα με τα φάουλ.. Νομίζω είναι 3ος σερί αγώνας που φεύγεις με 5!
Λίγο ήρεμα με τα φάουλ.. Νομίζω είναι 3ος σερί αγώνας που φεύγεις με 5!
μια χαρά παίκτης είσαι τηρουμένων των αναλογιών, εμείς το ξέρουμε, εσύ πρέπει να το καταλάβεις.
- Μπαρκαρούτσος
Περαστικά κι εδώ... Α ρε Σταύρο πήγα κι ήρθα.. αν δεν σηκωνόσουν, θα έμπαινα μέσα.
- BlackMagicPAOK