Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω λεω ευτυχως που ειπε καποια πραγματα ο προπονητης και καποιες δικαιολογιες, για να το πω ευγενικα ,που γραφονται συνεχως εδω μεσα ψιλοκοπηκαν, γιατι οταν αυτα που λεει αυτος μετα απο καθε φιλικο, τα λεμε εμεις, εδω μεσα γινεται πανυγηρι.
Προσωπικά δεν με νοιάζει τι λέει ο κάθε προπονητής.
Ο προπονητής είναι ένας υπάλληλος που πρώτα κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον.
Ο ΠΑΟΚ όμως σαν οργανισμός οφείλει να κοιτάζει το δικό του καλό, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο.

Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είχαμε κλείσει το ρόστερ, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν ήταν εφικτό,από το να πάρουμε μέτριους παίκτες ή στοιχηματα καλύτερα είναι να επιδείξουμε υπομονή
Ναι γιατι καθε φορα που καθυστερησαμε το καναμε γιατι φερναμε τελικα παικταραδες ρε Ντεσπε,για να μην πω πως τον προπονητη μας τον ενδιαφερει πρωτα η γρηγορη ενσωματωση και μετα μια μικρη διαφορα στην θεωρητικη αξια του παικτη και υποτιθεται πως φετος κατα δηλωση Σαββιδη ο προπονητης θα ηταν το αφεντικο του σχεδιασμου...Να προσθεσω δε πως οι θεσεις στις οποιες αναζητουμε παικτες ειναι θεσεις για τις οποιες γινεται σκαουτινγκ σε καθε μεταγραφικη περιοδο,δεν προεκυψαν τωρα,ασε που χρησιμοποιουμε τα θελω του προπονητη ως επιχειρημα μονο οταν αυτα μας βολευουν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δηλαδή περσι που φέραμε μουριτσιο,καντουρι, Βιερίνια δεν ήταν παικταρες και μεταγραφαρα?
Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να έκλειναν οι μεταγραφές ένα μήνα νωρίτερα αλλά αντί γι αυτούς να σου φέρνανε παίκτες επιπέδου σαχοφ ή κανιας?

Ο προπονητής πέρα απ' όλα που κρίνεται είναι και για την ενσωμάτωση των μεταγραφών και πόσα θα πάρει απ αυτούς και πότε.
Πχ θα κατέβει με Λημνιό βασικό γιατί η ανασφάλεια του δεν του επιτρέπει να βάλει τον ζαμπα που δείχνει δύο φορές καλύτερος.
Το κακό για τους προπονητές είναι ότι κάθε μέρα κρίνονται. Αν πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ότι δεν θα έχει στους αγώνες με βασιλεία το χαφ που ζήτησε κακό του κεφαλιού του
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει νωρίς τις μεταγραφές του είναι γιατί δεν κάνει αγορές, αλλά κυνηγάει ελεύθερους που αυτοί περιμένουν μέχρι το τέλος των μεταγραφών για το κατι καλύτερο.
Οκ μπορεί και μια αγορά να τραβήξει όπως πχ με βαρελα, αλλά συνήθως οι μεταγραφές μέσω αγορών δεν τραβάνε τόσο μακριά.
Γιατί ο ΠΑΟΚ ενώ έχει τόσο υψηλό ταβάνι στα συμβόλαια δεν έχει για μεταγραφές είναι άλλη ιστορία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συγκεκριμενα για τους Μαουριτσιο,Ελ Καντουρι δεν θα σταθω στο αν προσφεραν και μαλιστα σε συναρητηση με το κοστος, αλλα στο οτι θυμαμαι καποιοι, μεταξυ των οποιων και εγω, να αναρωτιομαστε με επιμονη αν μπορουν να συνυπαρξουν στην εντεκαδα ο ενας στο 6 και ο αλλος στο 8, καθως αυτες ηταν οι θεσεις που αναζητουσαμε παικτες και επιπλεον αν δεν μπορουσαν επεφταν πανω στον Πελκα και τον Μπισεσβαρ και απαντηση δεν περναμε.Νομιζω πλεον την εχουμε και κατι λεει για τον σχεδιασμο και αν καταληξαμε σε αυτους απο σχεδιο η απο βιασυνη των τελευταιων μερων.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Διάβαζα όλων τις απόψεις με αυτό που θα συμφωνήσω είναι με τον @joshua.

Γκρινιάζουμε κάθε μεταγραφική περίοδο και λογικό, όλες οι ομάδες "στο καλό θέλουν το καλύτερο" εμείς είμαστε στην
άποψη "θέλουμε 2-3 μεταγραφές να κάνουμε καλύτερη ομάδα αλλά δυστυχώς δεν ήρθε κανείς ούτε για δείγμα μόνο επιστροφές από δανεισμούς τζάμπα ενθουσιάζομαι και εγώ και εσείς.

Πάντα τα ίδια γίνονται για την ομάδα που αγαπώ και ξανά επαναλαμβάνονται τα ίδια επειδή πέρυσι με τον Canhas είμασταν ευχαριστημένοι.

Έτσι φίλοι μου δεν περνάς ούτε CL ούτε EL(αν είσαι κ0λ0φαρδος). Να έρθει το δημιουργικό χάφ με να ανέβουμε να παίρνει 2 χαρτιά να παίζει με τον Λεβαδειακό και την Λαμία είμαι ευχαριστημένος τους περνάω και με τον Shakhov
και αρ.μπακ με τον Crespo ξανά.
Τους παίχτες τους θέλαμε για τα προκριματικά του CL με προετοιμασία και όχι να έρθουν 31του μήνα άρα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας με λίγα λόγια!

Μου έφερες 2,3 χαρτιά τον Jaba με μεταπωλήτική αξία καλός τον έφερες διόρθωσε τις αδυναμίες που τις βλέπει ο Luce και όχι εμείς οπαδικά.

Έχουμε 1 επιθετικό δεύτερο ούτε για δείγμα και ο Μύστα(που με δηλώσεις Λούτς)δεν κάνει για ψευτο9άρι
και επειδή είμασταν ήταν η χρονιά μας πέρυσι να παίζουμε να βλέπουμε μπάλα και ξεκινάμε με -2 είναι όλα comple.
Εγώ προσωπικά είμαι δυσαρεστημένος δεν είπα να μου φέρουν τον Marcelo αρ μπακ να καλυφούν που φωνάζουμε από Ιαν οι τρύπες και θα τα βάλω με την διοίκηση που δεν κουνιέται φύλο πλέον και θα συμφωνήσω με τον φίλο despeando το λάθος είναι κυνηγάμε ελεύθερους και όχι αγορές.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Συγκεκριμενα για τους Μαουριτσιο,Ελ Καντουρι δεν θα σταθω στο αν προσφεραν και μαλιστα σε συναρητηση με το κοστος, αλλα στο οτι θυμαμαι καποιοι, μεταξυ των οποιων και εγω, να αναρωτιομαστε με επιμονη αν μπορουν να συνυπαρξουν στην εντεκαδα ο ενας στο 6 και ο αλλος στο 8, καθως αυτες ηταν οι θεσεις που αναζητουσαμε παικτες και επιπλεον αν δεν μπορουσαν επεφταν πανω στον Πελκα και τον Μπισεσβαρ και απαντηση δεν περναμε.Νομιζω πλεον την εχουμε και κατι λεει για τον σχεδιασμο και αν καταληξαμε σε αυτους απο σχεδιο η απο βιασυνη των τελευταιων μερων.
Ο ΠΑΟΚ περσι τέτοιο καιρό έψαχνε 8αρι ( τέτοιο είναι ο Μαουρίτσιο) απεγνωσμένα.
Η επιλογή που ήταν πολύ κοντά μιας και είχε συμφωνήσει ήταν ο ν'του που τόσο πολύ ήθελες :mrgreen: .
Ο Μαουρίτσιο ήρθε στο τέλος των μεταγραφών για να καλύψει αυτή τη θέση.

Όσο για τον καντουρι ήρθε για βασικό 10 μιας και είχαμε τον Μπι ο οποίος είχε δείξει ότι είχε προβλήματα φυσικής κατάστασης και δεν μπορούσε να βγάλει 90λεπτα και τον Πέλκα όπου την προηγούμενη σεζόν δεν είχε δείξει τίποτα.
Ο καντουρι ήρθε ως βασικος μεσοεπιθετικός
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε τελευταιες μερες των μεταγραφων ψωνιζουμε γιατι τοτε πεφτουν οι τιμες σε χτυπητα ονοματα και η οικογενεια αρεσκεται στο επικοινωνιακο του πραγματος.Δεν πιστευω οπως λες οτι ο Ελ Καντουρι αποκτηθηκε για δεκαρι, οταν ο ιδιος δηλωνει πως δεν ειναι αυτη η θεση του.Αποκτηθηκε παρεα με τον Μαουριτσιο στη γενικη λογικη του ψαχνουμε χαφ και αυτοι οι 2 προεκυψαν να μπορουν να ερθουν σε συνδιασμο με το ηχηρο της μεταγραφης που κανει γκελ σε αυτους που αποφασιζουν.Παντως για να ερθουμε στο τωρα και τα επομενα παιχνιδια,δεν ξερω ποσο χαροποιει το γεγονος πως δοθηκε ενα ποσο αν του 1 μυριου για την αποκτηση στοπερ που βρισκεται στην ομαδα απο την πρωτη μερα της προετοιμασιας και δεν μπορει προς το παρον να παρει την θεση του Κρεσπο στην εντεκαδα.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Κάποιοι εδώ μέσα περιμένανε πτήση από Αγία Πετρούπολη...Κατα κει πάει το Πράγμα αν πωληθεί και ο Ουαρντα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δεν θυμάμαι ποτέ να δήλωσε ο καντουρι ότι δεν είναι δεκαρι,ίσα ίσα το αντίθετο.
Απλά έχει δηλώσει επίσης ότι μπορεί και έχει αγωνιστεί και στα πλάγια της επίθεσης..
Φυσικά και ένας λόγος που αγοράζουμε στο τέλος είναι γιατί τότε υπάρχουν ευκαιρίες.
Προσωπικά το λέω ότι προτιμώ ευκαιρίες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου παρά μετριότητες και στοιχηματα.
Και εδώ που έφτασε το επίπεδο του ρόστερ οι μεταγραφές γίνονται ακόμα πιο δυσκολες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απο που προκυπτει αυτο πετρο;;;ειναι η δεκατη φορα που το λες.εχεις καποιο στοιχειο;;;

Επισης αν αν αν μπορω να σου βγαλω και γω πολλα σεναρια.
Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει αυτο.

Αν θες εξηγησε μου.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Γιατί να πωληθεί ο ουάρντα; Πολλά λόγια του αέρα..
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Νέα επαφή με Wernbloom λέει η Sportime. Ουστ λέω εγώ αφού δεν ήθελε να κάνει προετοιμασία, μακριά από εμάς. Ας συνεχίσει τα pool parties του.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αθηναϊκό αρδ το γράφει.
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

desperando έγραψε:Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει νωρίς τις μεταγραφές του είναι γιατί δεν κάνει αγορές, αλλά κυνηγάει ελεύθερους που αυτοί περιμένουν μέχρι το τέλος των μεταγραφών για το κατι καλύτερο.
Οκ μπορεί και μια αγορά να τραβήξει όπως πχ με βαρελα, αλλά συνήθως οι μεταγραφές μέσω αγορών δεν τραβάνε τόσο μακριά.
Γιατί ο ΠΑΟΚ ενώ έχει τόσο υψηλό ταβάνι στα συμβόλαια δεν έχει για μεταγραφές είναι άλλη ιστορία
Έχεις κάποια πληροφορία ότι όντως ότι γίνεται είναι μέρος ενός σχεδιασμού και όχι αποτέλεσμα του πως θα ξυπνήσει η οικογένεια Σαββίδη ;

Διότι ναι μην είναι ωραίο να έχεις μια κενή θέση στο τέλος των μεταγραφών γιατί τότε υπάρχουν ευκαιρίες ( κάποτε χάσαμε τον Estoyanof έτσι ) αλλά το θέμα είναι να είναι αποτέλεσμα ενός γενικότερου πλάνου διοίκησης τεχνικού δ. και προπονητή και δεν φαίνεται (μάλλον)πως ισχύει.

Ο Jaba ας πούμε ήταν μέρος scouting του team , του τέχν. δ. ,του προπονητή η ήταν προσωπική επιλογή της οικογένειας χωρίς να ενημερώσει κανέναν ; Δεν έχω ιδέα αλλά ακόμα και το παιδί να παίξει όπως όλοι ελπίζουμε, δεν είναι λογική λειτουργία αυτή ΕΦΌΣΟΝ ΙΣΧΎΕΙ. Δέν εχω ιδέα αν ισχύει απλά κάθε καλοκαίρι η αίσθηση αυτή είναι..

αν ισχύει ότι αποφασίζουν μόνοι τους γιατί υπάρχουν οι υπόλοιποι? Για την κριτική αν ο Jaba βγει Τιαμ?

Γενικά , δεν ξέρω πως γίνεται να νοιώθεις σιγουριά για τον τρόπο που λειτουργεί η οικογένεια εκτός αν γνωρίζεις ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός πλάνου που ακολουθούν οι υπεύθυνοι. Τότε φυσικά είναι δεκτό ακόμα και αν σε κάποια πράγματα κάποιος μπορεί να διαφωνήσει.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Και τι μ'αυτο; Πρώτον.

Δεύτερον ο Τοσκιτσης δεν είναι Αθηναίος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”