Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Στα μάτια μου ο μόνος τομέας που υπερτερεί η Βασιλεία είναι η εμπειρία σε ομίλους τσ.λου. χρηματιστηριακά είμαστε πάνω κάτω στα ίδια. Είχαν 3 μεγάλες απώλειες φέτος ενώ γενικά νομίζω ότι από πέρυσι έχουν αλλαγές στο ρόστερ και για αυτό έχασαν και το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια. Στο φιλικό με την Φέγερνορντ πελαγοδρομούσαν και οι μέσοι της αλλά και η άμυνά της. Η περίπτωση του βέερνμπλουμ μου φαίνεται πανομοιότυπη με αυτή του Μαου, με την λογική ότι και για τον Μάου γράφτηκε από νωρίς το ενδιαφέρον μας και τελικά ήρθε τελευταία μέρα των μεταγγραφών. Οι δικές μου ενστάσεις αφορούν στη καθυστέρηση μεταγγραφής δεύτερου επιθετικού, όπως και η επιλογή του Χατσερίδη που πιστεύω ότι εκτός από τα ματς χαμηλής δυναμικότητας ή ματς που θα πάνε στον αέρα δεν θα τον δούμε δίδυμο με τον Βαρέλα.
Μαζί σου έχει και την καλύτερη ηλικία για τερματας !GiorgosAtha έγραψε:Ποιός τον γ@μει τον προπονητή που προορίζει και θέλει τον Αντελίνο βασικό αριστερό μπακ?
Στα @@ μας τι θεωρεί και τι ζητάει! Αντε με τον κάθε άμπαλο Ρουμάνο!
Εμείς τον θέλουμε εξτρέμ για αυτό θα κράξουμε την ΠΑΕ που κοιμάται και δεν φέρνει ένα αριστερό μπακ για βασικό να πάει ο Αντελίνο μπροστά. ΤΕΛΟΣ!
ΥΣ. Εγώ θέλω τον Prijo στο τέρμα. Λιούμπος κοιμάσαι και μας έχεις αφήσει χωρίς βασικό φορ!!! Φέρε ένα επιτέλους να πάει ο Κοτσίδας πίσω!!! Αλλιώς σήκω φύγε!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
Μπορεί εσύ να γελάς ( τόσα ξέρεις τόσα κάνεις),αλλά ο σταφ πέρα από μια μόλις γεμάτη χρονιά προπερσι με το χωριό του αουσμπουργκ, δεν έχει καταφέρει τίποτα,ούτε καν να παίξει στην τελευταία της Πρέμιερ.Dimg4 έγραψε:desperando έγραψε:BigBaby έγραψε: Ο Βιερίνια αναδείχτηκε καλύτερο Μπακ της Μπουντεσλίγκα,αν πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει καλύτερο Αρ Μπακ από τον Αντρέ ...γυρίστε πλευρό.
Ακόμα και ο σταφυλιδης που είναι παικταρας είναι ένα σκαλί πιο κάτω.
?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε αντίθεση ο Βιερίνια αναδείχτηκε κορυφαίο Μπακ της Μπουντεσλίγκα σε μια πολύ καλή βουλσμπουργκ που έπαιξε Τσου Λου.
Τώρα μπορείς να συνεχίσεις τα γελακια σου
Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην συνθέτει την ομάδα με βάση τα forum και τις εφημερίδες που να έβαζε τον Βιερίνια σε άλλη θέση, εκτός από αυτή του μπακ.
Εκτός εάν η ομάδα έχει όλα τα εξτρέμ ή όσους άλλους μπορούν να παίξουν εξτρέμ, τραυματίες ή τιμωρημένους.
Εκτός εάν η ομάδα έχει όλα τα εξτρέμ ή όσους άλλους μπορούν να παίξουν εξτρέμ, τραυματίες ή τιμωρημένους.
- Kostas_Peraia4
Μολις πριν λιγο, ο Λουτσι εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του για τη μη ολοκληρωση των μεταγραφων...
στην νοβα δεν ειπε κατι τετοιο Κωστα, εδωσε συνεντευξη και σε ολους τους δημοσιογραφους;
-
ειπε οτι ενω δεν υπαρχει αριστερο μπακ κ επιθετικος αυτοι που αναγκαστηκαν να παιξουν ανταποκριθηκαν
Μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε στους δημοσιογράφους:
«Ξέρω ότι κάποιοι από τους παίκτες που είχαμε ως στόχο δεν ήθελαν να έρθουν και κάποιοι είχαν διαφορετικές απαιτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι δουλεύουμε σκληρά για αυτές τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν αφού θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και θα τους χρειαστούμε γιατί μας περιμένει μια γεμάτη σεζόν»
«Ξέρω ότι κάποιοι από τους παίκτες που είχαμε ως στόχο δεν ήθελαν να έρθουν και κάποιοι είχαν διαφορετικές απαιτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι δουλεύουμε σκληρά για αυτές τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν αφού θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και θα τους χρειαστούμε γιατί μας περιμένει μια γεμάτη σεζόν»
Την δυσαρέσκεια που την είδαμε; είπε αυτα που είπε και την προηγούμενη φορά..... Δεν είναι σε αντιπαλότητα με κανέναν.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με δηλώσεις Luce αυτό που κατάλαβα είναι πως άργησαν πολύ οι μεταγραφές στις θέσεις δεύτερου επιθετικού και αριστερού μπακ άρα πάμε όπως είμαστε με το υλικό που έχει και κάνει αλχημείες με Μπαλογιάννιδες και Λύρατζιδες.
Αυτούς έχει αυτούς χρησιμοποιεί τι να κάνει!
Ούτε κατηγόρησε την διοίκηση ούτε κάτι παραπάνω.
Πόρισμα: Συνεννόηση μπουζούκι με τις μεταγραφές είπε o Luce. Mετά το παρτάκυ με την Πάολα με δηλώσεις Ιβάν.
Αυτούς έχει αυτούς χρησιμοποιεί τι να κάνει!
Ούτε κατηγόρησε την διοίκηση ούτε κάτι παραπάνω.
Πόρισμα: Συνεννόηση μπουζούκι με τις μεταγραφές είπε o Luce. Mετά το παρτάκυ με την Πάολα με δηλώσεις Ιβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 15 Ιούλ 2018, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή απο το θα τους χρειαστούμε γιατί είναι μεγάλη σεζόν βγήκε το συμπέρασμα της συνεννοήσης μπουζούκι και ότι αυτό θα φταίει αν δεν περάσουμε τη Βασιλεία και δεν έχω ευθύνη εγώ?
πωκηση ουαρντα, και ελευση ερνανι(ή αραο), μακ, κγιαρτανσον, απλα πραγματα
Aντιγράφω από το σδνα, τις δηλώσεις του Λου:
Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει Βασιλείας: Η ομάδα θα είναι έτοιμη με πολύ αυτοπεποίθηση. Η Βασιλεία είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, όμως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτά τα παιχνίδια.
Εμείς όμως έχουμε τα δικά μας αυθαίρετα συμπεράσματα.
Έλεος.
Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει Βασιλείας: Η ομάδα θα είναι έτοιμη με πολύ αυτοπεποίθηση. Η Βασιλεία είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, όμως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτά τα παιχνίδια.
Εμείς όμως έχουμε τα δικά μας αυθαίρετα συμπεράσματα.
Έλεος.
- kataramenos5
Μεχρι 31-8 δε μπορουμε να πουμε αν εχουν λαθος η οχι. Δε ξερουμε πολλες παραμετρους για να βγαλουμε ασφαλες συμπέρασμα . Μπορει στο τσουλου να μη δωσαν βαρος θεωρωντας το πολυ δυσκολη περιπτωση, μπορει να θεωρησαν οτι δε πρεπει να διαταραχτει η συνοχη, να προτιμησαν να περιμενουν καλυτερες ευκαιριες παρα να "πεταξουν" λεφτα για πουκι.
Για αλλα που εγιναν (η δεν εγιναν) στο παρελθον μπορούμε να κραζουμε για τα μεταγραφικα που ειναι σε εξέλιξη ακομα οχι.
Για αλλα που εγιναν (η δεν εγιναν) στο παρελθον μπορούμε να κραζουμε για τα μεταγραφικα που ειναι σε εξέλιξη ακομα οχι.