Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Μεχρι στιγμης Λαμπρου Κιτσιου Ζαμπα Ουαρντα και Χαρισης μ αρεσουν στο παιχνιδι...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Μην πω και οι λαμπρου ουαρνταpilotos έγραψε:Ο Ζαμπα δείχνει έτοιμος για πολλά πολλά...
SM-G965F
Ρέι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια.
Λάμπρου ή Ζάμπα πρέπει να παίξει με Βασιλεία, όχι ο Λημνιός.
Λάμπρου ή Ζάμπα πρέπει να παίξει με Βασιλεία, όχι ο Λημνιός.
- Παλαιολόγος
ρει χρυσος καλος,αλλα δεν βγαινει στις εξοδους και στις σεντρες υπαρχει προβλημα
τον καημένο το ρέι έχω την εντύπωση ότι τον κρεμάει πάντα η άμυνα
εκεί τώρα ποιος έπρεπε να είναι?
ο μαλεζάς χάνει τον προσωπικό αντίπαλο ή ο χάτσε δεν κλείνει προς το κέντρο, εφόσον ο μαλέ πρώτο δοκάρι?
να τρως γκολ στον αέρα, ενώ έχεις 2 ψηλά σέντερ μπακ...
εκεί τώρα ποιος έπρεπε να είναι?
ο μαλεζάς χάνει τον προσωπικό αντίπαλο ή ο χάτσε δεν κλείνει προς το κέντρο, εφόσον ο μαλέ πρώτο δοκάρι?
να τρως γκολ στον αέρα, ενώ έχεις 2 ψηλά σέντερ μπακ...
Ενω ο Χατσε φαινεται στιβαρος, δειχνει ακομη πολυ βαρυς και νωχελικος...
Ελπιζω να οφειλεται στην προετοιμασια και οχι στην ελλειψη κινητρου ή στην πραγματικη του αξια...
Γτ σε φαση προετοιμασιας με την καινουρια του ομαδα θα πρεπε να σκυλιαζει για να αποδειξει πως αξιζει θεση βασικου και οχι να παιζει χαλαρα...
Μακαρι να στρωσει γτ αλλιως την βαψαμε...
Ελπιζω να οφειλεται στην προετοιμασια και οχι στην ελλειψη κινητρου ή στην πραγματικη του αξια...
Γτ σε φαση προετοιμασιας με την καινουρια του ομαδα θα πρεπε να σκυλιαζει για να αποδειξει πως αξιζει θεση βασικου και οχι να παιζει χαλαρα...
Μακαρι να στρωσει γτ αλλιως την βαψαμε...
Καθαρά θέμα σεντερ μπακ ήταν το γκολ, καμια ευθύνη τερματοφύλακα οταν ο μαλεζάς χάνει και το παίκτη του και τη κεφαλιάΠαλαιολόγος έγραψε:ρει χρυσος καλος,αλλα δεν βγαινει στις εξοδους και στις σεντρες υπαρχει προβλημα
- Παλαιολόγος
εννοειται τα κεντρικα μπακ φταινε στο γκολ
αλλα οτι εχει θεματακι με τις εξοδους εχει
αλλα οτι εχει θεματακι με τις εξοδους εχει
Και οι δύο φταίνε, κυρίως ο Μαλεζάς που δεν κοιτάζει τον παίχτη του αλλά τη μπάλα. Πέρα από το Βαρέλα Κρέσπο, δε νομίζω ότι φέτος θα δούμε άλλο αξιόπιστο δίδυμο. Ο Ουκρανός για την ώρα δε μπορεί να πάρει τα πόδια του.
ατομικα τα δυο φτερα μεσοεπιθετικα ξεχωριζουν σαν τη μυγα μεσα στο γαλα και δειχνουν οτι με δουλεια μπορουν να φτασουν σε υψηλοτατο επιπεδο...
ο συγκεκριμενος αξονας ομως, απο τα στοπερ μεχρι και το κεντρο, υστερει τοσο μεσομαυντικα οσο και μεσοεπιθετικα, με αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομμενη στα δυο...δυσκολα θεωρω πως θα δουμε την ομαδα να λειτουργει σωστα σημερα...
ο συγκεκριμενος αξονας ομως, απο τα στοπερ μεχρι και το κεντρο, υστερει τοσο μεσομαυντικα οσο και μεσοεπιθετικα, με αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομμενη στα δυο...δυσκολα θεωρω πως θα δουμε την ομαδα να λειτουργει σωστα σημερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 15 Ιούλ 2018, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπιζω η εικονα μας να εχει να κανει με το να μπερδεψουμε τον κατασκοπο της Βασιλως διοτι η ομαδα πολυ μπερδεμενη ειναι χωρις αρχη μεση και τελος.