Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεξί χ 3
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ειρήνη, αδέρφια. :lol:
Μην τρελαίνεστε. Προφανώς, η οπτική κάποιων περί αύξησης των πιθανοτήτων να περάσουμε τα ελβετάκια δια μεταγραφικής ενίσχυσης δεν αγγίζει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους. Έκριναν διαφορετικά. Προσωπικά, αντίθετος ιδιαίτερα δεν μπορώ να πω ότι είμαι. Είναι πάγια άποψή μου αυτή. Να έρχεται παίχτης που πραγματικά πιστεύεται πως θα ενισχύσει την ομάδα, είτε από θέση αναπληρωματικού είτε εν δυνάμει βασικού, χωρίς βιάση. Αντιλαμβάνομαι την ουσία της επιχειρηματολογίας όσων πιστεύουν στο έγκαιρο της ενίσχυσης. Και τη σέβομαι. Απλά, εκτιμώ πως τη συγκεκριμένη εποχή, ανεξαρτήτως του τρόπου σκέψης και δράσης του Λουτσέσκου σχετικά με τις μεταγραφές, η αύξηση των πιθανοτήτων για την επίτευξη μιας πρόκρισης μέσα από την έλευση νέου παίχτη / νέων παιχτών είναι ιδιαίτερα αμφισβητήσιμη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Απ'οτι καταλαβαίνω οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι απο τις "κινήσεις" που έχουν γίνει απο την ομάδα και επειδή δεν έχω καμμία όρεξη να έρθω σε λεκτική αντιπαράθεση το αφήνω εδώ.Ελπίζω μόνο για μια ακόμα χρονιά μη κλαιγομαστε μετά και λέμε αν είχαμε πάρει χαφ και αν και αν....ΥΓ Despe Δεν ξέρω αξιότιμε φίλε αν ο Jaba πήρε το λεωφορείο,αν έχουμε τόσο γατονια scouters και ανακάλυψαν τον πιτσιρικά σε ενα χωριό της τσετσενίας αρπαζοντας απ'τα χέρια της Real και της Bayern η παίζει κάτι άλλο.Γι'αυτό άλλος χρυσοπληρωνεται ν'απαντήσει κι όχι εγώ!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mao_Mao έγραψε:ε οχι να λέμε τον χατζερίδη ουκρανό χατζησαΐα.Μπροστα σε αυτόν ο χατσερίδης μοιάζει πουγιόλ.
Εκεί φτάσαμε θα μπορούσαμε να τον πούμε και κουμαλο η Βίβιαν εκεί φτάσαμε..... Το πάθημα του βαρελα δεν μας έγινε μάθημα....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Tupac έγραψε:
obanebane έγραψε:Στο ποιοι ηρθαν γιατι δεν με διορθωσες;
Γιατί δεν αναφέρθηκες στο πρώτο σου ποστ για το ποιοι ήρθαν.... Τοσο απλά

Για ξανα διαβασε το καλύτερα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

BigBaby έγραψε:Δεν ειναι το ιδιο το αριστερο με το δεξι ακρο.
οσο για το γιουρο μαυρη τρυπα ηταν ο Βιερινια, 4 γκολ φαγανε στα 3 παιχνιδια στους ομιλους και μετα πηρε την θεση του ο Σοαρες .
Mε σοβαρο αντιπαλο εξτρεμ, δεν υπαρχει μπακ βιερινια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
BigBaby έγραψε: Ο Βιερίνια αναδείχτηκε καλύτερο Μπακ της Μπουντεσλίγκα,αν πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει καλύτερο Αρ Μπακ από τον Αντρέ ...γυρίστε πλευρό.
Ακόμα και ο σταφυλιδης που είναι παικταρας είναι ένα σκαλί πιο κάτω.
?
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η κριτική που γίνεται σε κάθε παίκτη καλο είναι να μν είναι αόριστη.Προφανως με καλύτερο αντίπαλο το μονοπνευμονο οικοδόμο το καλύτερο αριστερό μπακ είναι.Προφανως στην Ελλάδα παλι θα είναι το καλύτερο μπακ, οταν θα συναγωνιζεται το κοτσιδα.Αλλα να παρακαλάμε να αποφύγουμε αν περάσουμε τη Βασιλεια τις φωτοβολίδες του Αγιαξ φορμαρισμενες.Στην Ευρώπη ειναι αλλοι οι ρυθμοί.Και με Κανιας δεν θα υπάρχει ουτε η κάλυψη.
Στην Ελλαδα αν έχεις εξτρεμ καλο, με βιερινια πισω του το πνίγει τον αντιπαλο.Αν ομως εχεις Μακ, καλύτερα να έχεις μπακ ενα απλα καλο αμυντικο και τον Αντελινο να ξεκλειδώνει αμυνες.
Πλέον ειναι 32 και με προπονησεις Ελλαδα οχι Γερμανία.Η θέση του μπακ είναι πλεον καθαρα ταχυδαναμικη.Οι τοπ αυτής της θεσης είναι και τεχνιτες.Στη Γερμανία παρόλο που δν ηταν αμυντικα άριστος, το ισοροπουσε με τη ταχυτητα, αντοχη κ δύναμη.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ποιός τον γ@μει τον προπονητή που προορίζει και θέλει τον Αντελίνο βασικό αριστερό μπακ?
Στα @@ μας τι θεωρεί και τι ζητάει! Αντε με τον κάθε άμπαλο Ρουμάνο!

Εμείς τον θέλουμε εξτρέμ για αυτό θα κράξουμε την ΠΑΕ που κοιμάται και δεν φέρνει ένα αριστερό μπακ για βασικό να πάει ο Αντελίνο μπροστά. ΤΕΛΟΣ!

ΥΣ. Εγώ θέλω τον Prijo στο τέρμα. Λιούμπος κοιμάσαι και μας έχεις αφήσει χωρίς βασικό φορ!!! Φέρε ένα επιτέλους να πάει ο Κοτσίδας πίσω!!! Αλλιώς σήκω φύγε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Κυρ 15 Ιούλ 2018, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Για να έρθουμε στα.... ίσια μας.... Γουίλιαν Αράο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλός παπάς. Έχουμε ήδη 5+1 ξένους.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Θα μπορούσε να ισχύει αν έφευγε ένας εκ των Μαουρίσιο ή Σάχοφ. Κάτι τέτοιο δε φαίνεται, οπότε αρδιές.
Όσο για τον Βατατζέλου που ακούστηκε για αριστερό μπακ, καλούτσικος παίχτης φαίνεται αλλά δεν είναι λογικό να ψάχνουμε για μπακ απ του Αντρέ παίχτη με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Ο Ομπράντοβιτς μου κολλάει πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

O ρουμανος που γράφτηκε σήμερα δεν είναι μπακ είναι αριστερό χαφ αλλά σαν δεύτερη θέση παίζει μπακ. Είμαι σίγουρος ότι είναι αρδια γιατί έχουνε σκάσει τα ΜΜΕ που δεν μπορούν να βγάλουνε όνομα απτους παίκτες που συζητάμε! Από όλα τα ονόματα που ακούστηκανε παίζει να ισχύει μονο του Obradovic που εξάλλου το δήλωσε και ο μάνατζερ του πάντως έτσι όπως το κόβω του Σέρβου η τα ακουμπάς τώρα και τον παίρνεις η περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου και τον παίρνει με τα μισά!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Υπαρχει σοβαρη περιπτωση ενα η καποια απο τα ονοματα που εχουν ακουστει να ισχυουν να το ξερετε.
Εαν τελικα δεν ειναι καποιοι απο αυτους εκτιμω οτι θα παμε για αλλους που δεν εχουν ακουστει.
Ολα αυτα αναμενεται να γινουν αμεσα καθως τα περιθωρια στενευουν.
Το πολυ σε 48 ωρες απο την Δευτερα θα εχει διαρευση η πραγματικη μας προταση.
Για να μην σας αφηνω ομως σε αγωνια θα σας πω οτι προκειτε για παικτες που αγωνιζονται σε θεσεις που μας ενδιαφερουν και ειναι σε θεση να προσφερουν αμεσα η το πολυ με 10 μερες προετοιμασια.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

ABOLEYTOI έγραψε:προτείνω να μπει ένα poll στο αντίστοιχο τόπικ τη χρονιά αφού παίξουμε ομίλους τσου λου.
Το ερώτημα θα είναι πιο μέλος θα χρησιμοποιήσει πρώτο τη φράση "τόσα έσοδα από το τσου λου και...".

Το τρένο του ΠΑΟΚ δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ. Μόνο ταξιδεύει, εντός και εκτός, σε πόλεις και μεγαλουπόλεις, μια ανηφόρες, μια κατηφόρες. Πας παίρνεις το εισιτηριάκι σου και απολαμβάνεις το ταξίδι, αν περιμένεις να σε πάει κάπου, δεν πρόκειται, πίστεψέ το.
Τώρα μέσα στο τρένο (ή έξω σε κάποιο σταθμό) άλλος ρωτάει πότε φτάνουμε, άλλος διαμαρτύρεται γιατί οι τυρόπιτες είναι κρύες, άλλος απολαμβάνει τη θέα, άλλος περιμένει το τούνελ για να αρπάξει κάνα πορτοφόλι, χαμός γίνεται.

Μια ερώτηση μόνο, στο τόπικ του αγώνα με τη Βασιλεία θα γράφουμε για μεταγραφές;
Σωστός

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”