10. Olivier Sorlin

crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Καλός ήταν και πιστεύω αν δέσει με την ομάδα θα βοηθήσει αρκετά. Δίνει με τη μία τη μπάλα πράγμα πολύ καλό αλλά δεν το έχουν συνηθίσει οι υπόλοιποι παίκτες. Χαρακτηριστική μια φάση σήμερα που την σπάει αριστερά στον Μούσλι αλλά αυτός δεν κάνει κίνηση. Μόλις δέσει με την ομάδα θα δούμε ωραία πράγματα πιστεύω
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Απλά εξαιρετικός!
Έκοβε, μοίραζε τι άλλο να έκανε ? αν του ερχόταν και η μπάλα και το κάρφωνε.. :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

γουσταρω πολυ τους παιχτες που οι αμπαλοι... δεν μπορουν να διακρινουν τη προσφορα τους!! 8) 8)
μπραβο στον σορλεν! κατσε να πατησει και καλα το χορτο. τον χρειαζεται ο μουσλι...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πολύ καλός με ρούλη.Φανταστείτε ότι στη θέση του έπαιζε ο σβούρας...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

συγχρονος ποδοσφαιριστης.ερχεται απο ανωτερο πρωταθλημα και αμεσως φαινεται...

λιγο περισσοτερο τσαμπουκα θελω και τζατζαρισματα να κανει.κατα τα αλλα πολυ καλος.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

diniko80 έγραψε:εδειξε τελειως ανετος στο παιδοτοπο της παπαναστασιου....φαινεται εχει μικρα παιδια και ειναι συνηθισμενος σε τσιριδες και ναζακια 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:)

Νά'σαι καλά ρε αδερφέ, με γονάτισες μιλάμε!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Σορλέν: «Είναι αυτό που έψαχνα ο ΠΑΟΚ»

Στις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Αρη αναφέρθηκε ο Ολιβιέ Σορλέν, μιλώντας στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντε Κάρλο RMC: «Είναι καυτά τα πράγματα. Με είχαν ενημερώσει, αλλά η κατάσταση ήταν ακόμα πιο καυτή απ' ό,τι περίμενα. Ακόμα και το να φτάσουμε στο στάδιο ήταν δύσκολο, αλλά αυτό που ήταν πιο σκληρό ήταν όταν προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια. Οι οπαδοί μάς πέταγαν καπνογόνα στο λεωφορείο αλλά ακόμα και στους παίκτες! Το ματς διακόπηκε για ρίψη αντικειμένων και κροτίδων. Την Τετάρτη ξαναπαίζουμε και είναι σίγουρο ότι θα μας περιμένουν ξανά».

Στη συνέχεια ο Γάλλος ακραίος μέσος μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα στην Τούμπα: «Ειλικρινά είναι κάτι το τεράστιο. Ο κόσμος που υπάρχει στα γήπεδα είναι κάτι το εξαιρετικό, το απίστευτο. Οταν έπαιξα το πρώτο μου ματς ο κόσμος μάς απογείωσε. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ χωράει 30.000 κόσμο και σε κάθε ματς είναι γεμάτο».

Καταλήγοντας, ο 27χρονος άσος είπε δύο λόγια για το άτομό του: «Από τη στιγμή που ξεκίνησα να παίζω είμαι στο φύλλο αγώνα. Είναι αυτό που έψαχνα στην καριέρα μου. Βρήκα αυτό που περίμενα, να παίζω δηλαδή. Είναι καλό να αισθάνεσαι σημαντικός σε μία ομάδα, αυτό μου έλειπε στη Ρεν, γιατί εκεί πήγαινα κάθε μέρα στην προπόνηση και το Σαββατοκύριακο με έστελναν στη δεύτερη ομάδα. Στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ποιοτικό όπως στη Γαλλία αλλά τουλάχιστον παίζω. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά αισθάνομαι ευτυχισμένος. Στην Ελλάδα είναι λίγο περίπλοκο με τα πλέι οφ. Το να τερματίσουμε δεύτεροι δεν σημαίνει τίποτα επειδή ο σκοπός είναι τα πλέι οφ».

http://www.sport-fm.gr/article/162663
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

αγόρι μου και να ήξερες τι σε περιμένει ακόμα..με Πανθρακικό μόνο είδες τι γίνεται...έχουν να δουν ακόμα τα ματάκια σου..την άλλη τετάρτη έρχεται ο γαύρος..εκεί να δεις γλέντια!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να τη να τη την βλεπω την καθετη στον μουσλι σημερα... :lol: :lol: :lol: :lol: πολυ εγκεφαλικος παιχτης και εργαλειο στο κεντρο...
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

plato6 έγραψε: άλλη τετάρτη έρχεται ο γαύρος..εκεί να δεις γλέντια!! :) :) :) :)

απο τεταρτη θα ερθει??? γυφτικο γαμο θα το κανουμε?? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
koseco

ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Δημοσίευση από koseco »

aparadektos έγραψε:Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σορλέν. Μέτριος ως κακός θα έλεγα. Μακάρι να βλέπω λάθος

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Ο ΣΟΡΛΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 100% ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 6 ΕΩΣ ΤΟ 8, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΑΠΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Του ήρθε ψηλά η μπάλα... θα το βάλει πιο μετά , μην ανησυχείς! :)
branislav

Δημοσίευση από branislav »

Αυτος ο Μπαμποριδομαλακας σπρωχνει το ερπετο συνεχως, το κωλοπαιδο εδωσε 100 φαουλ να βαλει το ερπετο στην περιοχη μας και ουτε ενα σε μας, πηρε γραμμη το παλληκαρακι να πεασει ο εβραιος για να μην εχει προβλημα τα αφεντικο του
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Bάλτο ρε αγόρι μου να τους κάνουμε την κηδείαααααααααα
Καλά ρε πούστη μου ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ???????
Σε κάθε ματς χάνουμε και 1-2......
ΕΥΧΕΛΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Γιατί αγόρι μου Ολιβιέ;; Καρδιά πάθαμε... Βάλτο αγόρι μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”