Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Δημοσίευση από paok87 »

εθεαθη σημερα στο ΕΜΠ και συγκεκριμενα εξω απο το εστιατοριο των φοιτητικων εστιων ενα μεγαλοπρεπες Π.Α.Ο.Κ. A.C.A.B.

το χει δει κανας αλλος?? :roll: :roll:

:)
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra
Δημοσιεύσεις: 1344
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 22:18
Τοποθεσία: Kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Σπουδάζω αθλήτικη (αλήτικη) δλδ δημοσιογραφία και ξεκινάω να δίνω μαθήματα το καλό με αυτό είναι οτι σπουδάζω Θεσσαλονίκη και έτσι η εξεταστική θα κυλίσει γράφωντας για τον ΠΑΟΚ θα τους πρήξω πάλι τους καθηγητές :lol: :) :?:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021
Δημοσιεύσεις: 11089
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:03
Τοποθεσία: ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δημοσίευση από danirifle »

1500??? και κουράστηκες??? καλά πας φίλε... θα τη βγάλεις πιστεύω ζωντανός
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Δημοσίευση από paok87 »

paok87 έγραψε:εθεαθη σημερα στο ΕΜΠ και συγκεκριμενα εξω απο το εστιατοριο των φοιτητικων εστιων ενα μεγαλοπρεπες Π.Α.Ο.Κ. A.C.A.B.

το χει δει κανας αλλος?? :roll: :roll:

:)
κανεις?
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019
Δημοσιεύσεις: 2037
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 11:30
Τοποθεσία: Κομοτηνή

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Πάλι κόπηκα Στατική... :( :( :(
Αντε πάλι ξανά το άλλο εξάμηνο!

ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΑ ΤΟΝ ρουλη!!!
:x :x :x
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019
Δημοσιεύσεις: 2037
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 11:30
Τοποθεσία: Κομοτηνή

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Στο ΤΕΙ των Σερρών είμαι,Π.Δ.Ε..Σήμερα έδωσα και χωρίς να βγούν τα αποτελέσματα ξέρω οτι κόπηκα! :lol: :lol: :lol:
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από paok87 »

Διαβαζω και τα μυαλα μου πονανε..
εγω ακομα βεβαια να αρχισω εξεταστικη..
3-18 μαρτη σε μας, με προγραμμα ακομα μη ανακοινωσιμο..
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από paok87 »

http://tapantaleme.wordpress.com/2009/0 ... E%AE-time/

Οι διακοπές έφτασαν στο τέλος του. Καιρός να σβήσει το ηλίθιο χαμόγελο από το πρόσωπό σας. Η εξεταστική ξεκινά. Τα κεφάλια μέσα. ΜΕΣΑ ΕΙΠΑ. Ολόκληρο το δεκέμβρη (και πριν από αυτό) τα έξυνες με 1000+1 τρόπους. Ανακάλυψες 10+1 τρόπους να πίνεις καφέ. Ανακάλυψες 100+1 καφετέριες να πιείς καφέ. Ανακάλυψες 1000+1 διαφορετικά είδη καφέ. Παρ’ όλα αυτά όμως, εξακολουθείς να πίνεις Coca Cola. Σταθερός στις αξίες σου και σε όσα σου έμαθα.
Γυρνάς από τις διακοπές (λέμε τώρα), και τρέχεις (εντάξει, μην βιάζεσαι τόσο πολύ, δεν θα φύγει το Ίδρυμα) να δεις το σχέδιο μάχης (ή αλλιώς πρόγραμμα εξεταστικής). Επιστρέφεις σπίτι, βγάζεις το κινητό και ξεκινάς να αντιγράφεις το πρόγραμμα (ούτε λόγος να πάρεις χαρτί και στυλό μαζί σου. Μην ξεχνάς πως είσαι παιδί της τεχνολογίας).
Οι πόρτες κλειστές. Κάθεσαι απέναντι στο πρόγραμμα και το κοιτάς με μίσος. Τα επόμενα 20-25 λεπτά θα κυλήσουν σκεπτόμενος ποια μαθήματα ΠΑΙΖΕΙ να περάσεις και ποια θα τα χρωστάς μέχρι τον γάμο σου (η τελευταία φράση είναι κυριολεκτική και απευθύνεται μόνο προς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς - σ.σ. δυστυχώς ισχύει βλ. ΣΑΕ…). Αφού φτιάξεις ΚΑΙ ΕΣΥ, την ΔΙΚΗ ΣΟΥ λίστα, ξεκινάς το διάβασμα. Το διάβασμα θα το αναλύσω κατά τον Φεβρουάριο που έχουμε πάλι εξεταστική. Μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αμάν πια. Με τα πολλά και με τα λίγα, έρχεται η ώρα να πας να γράψεις. Φοράς γυαλιά, την κορδέλα του Ράμπο στο μέτωπο, δένεις τα κορδόνια σου, η κάλτσα μέχρι το γόνατο, ένα στυλό (ο οποίος δεν είναι απαραίτητος, ζήτα από καμιά συμφοιτήτριά σου να σου δώσει έναν φωσφοριζέ), και μια σακούλα σκονάκια. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΟΙ.

1. Πριν την εξέταση

Φτάνεις στο Ίδρυμα (είτε ΑΕΙ είσαι, είτε ΤΕΙ, πάλι σε Ίδρυμα είσαι, οπότε μην χαίρεσαι). Αφού χαζέψεις λίγο τους κώλους (για τα αγόρια), και αφού κουτσομπολέψεις λίγο (για τα κορίτσια ΚΑΙ τα αγόρια) φτάνεις στο πεδίο μάχης (ή αλλιώς την αίθουσα). Μπες σαν κύριος/κυρία. Αν θες να σιγουρευτείς ότι είσαι στο σωστό μέρος, ρώτα κάτι σαν “Παιδιά, εδώ γράφουμε Μαθηματικά ΙΙ ?”. Αν είσαι αγόρι, μην περιμένεις ουδεμία αντίδραση. Απλά κάτσε όπου βρεις. Αν είσαι κοπέλα, ετοιμάσου από καταιγισμό απαντήσεων “ΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ !!” / “ΕΛΑ ΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !” / “ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ?”, γιατί ως γνωστόν ο κόσμος έχει γεμίσει γαμιάδες που δεν βρίσκουν να γαμήσουν. Αφού με τα πολλά και με τα λίγα, βολέψεις κάπου τον βασιλικό πισινό σου, ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. Τα πιο βασικά σκονάκια (κοινώς τα “SOS”) τα γράφεις πάνω στο θρανίο. Δηλαδή ΟΛΑ. SOS και μαλακίες ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Βέβαια παίζει να μην βρεις χώρο να τα γράψεις (πχ κάποιος έγραφε εκεί πριν από εσένα), γι’ αυτό κουβάλα μαζί σου από εκείνα τα αρωματικά μυξομάντιλα “Hondos Center”, σε περίπτωση που χρειαστεί να τα καθαρίσεις. Την ώρα που γράφεις σαν κύριος τα σκονάκια σου, θα πάρει το αυτί σου διάφορους διάλογους. Όλοι πάντως, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ πρωτότυποι. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου. “Καλά ρε, αυτό δεν κατάλαβες ? Εύκολο είναι…” και αρχίζει να εξηγεί. Αν καταλάβει ο ίδιος τι λέει, έχει καλώς. Αυτή η μεταδοτικότητα μας, με τρελαίνει. “Ναι ρε, διάβαζα χτες όλη μέρα, θα το περάσω σίγουρα”, ή το πιο τέλειο “Τι είχαμε ?”.

2. Κατά την διάρκεια της εξέτασης

Τα θέματα παραδίδονται. Τα κοιτάς. Τα ξανά-κοιτάς. Τα κοιτάς ανάποδα. Τίποτα. Αναρωτιέσαι “πότε τα κάναμε αυτά ? Μήπως μπήκα αλλού ?”. Και όμως, είσαι στο σωστό τόπο, απλά σε λάθος χρόνο. Είσαι απλά ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΑΛΕΚΟ ! Τα παίρνεις με τη σειρά (δηλαδή από το 4ο στο 1ο). Κοιτάς τα σκονάκια σου, κοιτάς τα θέματα. Κοιτάς τα θέματα, μετά ξανά τα σκονάκια σου. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΣΚΟΝΑΚΙ. Ναι. Ο μοναδικός τύπος που δεν έκανες σκονάκι, θα είναι αυτός που θα πέσει, και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, θα πιάνει και 4/10 η άσκηση. Ο Murphy είχε απόλυτο δίκιο. “Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά .. ΘΑ ΠΑΕΙ”.
Αρχίζεις να ιδρώνεις. Ξεκινάς να σφυρίζεις στους διπλανούς σου να σε βοηθήσουν. Κάποιοι θα σε βοηθήσουν, κάποιοι όχι. Αν είσαι κοπέλα, θα σου δώσουν και το γραπτό τους. Πάντως, μια συμβουλή, όταν σας κοιτάει ο επιτηρητής ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ “cool” - “Δεν-Τρέχει-Τίποτα”. ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗΗΗ !!! Με τα πολλά και με τα λίγα, αν γράψεις κάτι καλώς, αλλιώς δεν πειράζει. Καλό Φεβρουάριο.

3. Μετά την εξέταση

Βγαίνεις. Αιμορραγείς. Πονάς. ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Αμέσως μετά την εξέταση, θα ακολουθήσουν οι συνηθισμένες ηλίθιες ερωτήσεις του στυλ “πώς έγραψες ?”, “ρε συ, στο 3ο θέμα, το 5ο ερώτημα του Β, βρήκες 2(2e+1) ?”. ΕΛΕΟΣ. Όταν κάποιος χέζει, ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΣΕ ?
Παρακάτω ακολουθούν όλες οι πιθανές απαντήσεις στην ερώτηση “πώς έγραψες ?”

Απάντηση:
Ερμηνεία :
Τελικός Βαθμός :

Πςςςςς γάμησα .. ΓΑΜΗΣΑ !!!
Έχω κοπεί από χέρι, απλά το λέω μπας και το πιστέψω.
2

Εντάξει, το πέρασα το μάθημα !
Ε δεν μπορεί,40 λεπτά διάβαζα, να μην το πέρασα?
0.5

Δύσκολα ήταν.. μόνο το 1ο θέμα έγραψα
Βιάζομαι να πάω για καφέ
8

Καλά
Πάμε για τον καφέ της παρηγοριάς.
0

Έτσι κ Έτσι
ΕΕΕ, ότι σκονάκι είχα το έγραψα. Αν βάλει και ο Θεός το χέρι του…
5

Τι ?
Δεν θέλω να θυμάμαι.
1

Πότε ?
Βασικά, παίζει να ήμουν και σε λάθος αίθουσα.
0

Βέβαια, υπάρχουν και τα περίεργα της εξεταστικής. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα :
Ο διπλανός σου αντιγράφει από εσένα. Περνάει-κόβεσαι.
Γράφεις ΤΑ ΙΔΙΑ με τον δίπλα, εσύ παίρνεις 5, αυτός 7.
Τα γράφεις ΟΛΑ, ΣΩΣΤΑ και παίρνεις 5.
Τα γράφεις ΟΛΑ, ΛΑΘΟΣ και παίρνεις 8.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ…….!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021
Δημοσιεύσεις: 11089
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:03
Τοποθεσία: ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από danirifle »

χαχαχαχαχα αυτό το άρθρο βγάζει πολύ γέλιο!!! άνετα μπαίνει και στα ανέκδοτε!! φίλε τί να πω... είναι το μυαλό του φοιτητή αυτό το άρθρο!!
χαχαχχ έχω λιώσει λέμεεε... ειδικά με τις βαθμολογίες...χχχχχχ
Άβαταρ μέλους
indian chief
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: Πέμ 04 Δεκ 2008, 23:58

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από indian chief »

τελοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από novito »

Καλά από μ@λακίες άλλο τίποτα στα ΑΤΕΙ μας...

http://www.cie.teithe.gr/announcements/ ... otitas.pdf

Σιγά μη λύνουμε αλγόριθμους για να πάρουμε έναν ΝΤΕΜΕΚ αριθμό προτεραιότητας ρεεεεεεεεεεεεε
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από paok87 »

αστα αυτα και πιασε το κομπιουτερακι! :lol:

καλα εσεις αρχισατε εαρινο?
εμεις ουτε καν εξεταστικη χειμερινου ακομα... 8) :)
Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2397
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από eleos »

Παίδες να ρωτήσω και κάτι γιατί προσπαθώ να γίνω αιώνιος και δε μαφήνουνε!
Υπάρχει και για τους παλιούς όριο πλέον?
Δηλαδή εγώ που είμαι 7ο έτος απο τα 4 της σχολής στα 8 πρέπει να τελειώσω ή δε μας πιάνει εμάς και πιάνει μόνο τους καινούριους?
Άβαταρ μέλους
sato
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 16:15
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από sato »

novito έγραψε:Καλά από μ@λακίες άλλο τίποτα στα ΑΤΕΙ μας...

http://www.cie.teithe.gr/announcements/ ... otitas.pdf

Σιγά μη λύνουμε αλγόριθμους για να πάρουμε έναν ΝΤΕΜΕΚ αριθμό προτεραιότητας ρεεεεεεεεεεεεε
Ρε μλκα νοβιτο, οι αλγοριθμοι ειναι για τους μλκες!(σαν κ μενα)
Αμα εισουν δαπιτης θα εισουν στην πρωτη 100αδα γμω τα σπιτια τους.

Μας γμησαν φιλε, εσυ που δηλωνεις ακομα το τυπικο σου εξαμηνο εισαι καλα.

Εμεις που ειμαστε πτυχιο την γμησαμε!
Θα μεινουν πολλοι φοιτητες απεξω χωρις λογο.
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από novito »

paok87 έγραψε:αστα αυτα και πιασε το κομπιουτερακι! :lol:

καλα εσεις αρχισατε εαρινο?
εμεις ουτε καν εξεταστικη χειμερινου ακομα... 8) :)
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
θέλω μεταγραφή στον Paok87 τώρα!!!!!

sato ποιο τυπικό εξάμηνο ρε συ?? Φόρτωσα, δήλωσα ότι να ναι ώρες στο μπουρδέλο χθες και θα σκάσω μύτη στα τμήματα ότι ώρα με βολεύει.... έλεος ρε γ@μώτο, λες και θα μαστε 900 ενεργοί φοιτητές στο εξάμηνο.... οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μας λείπανε....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”