4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
400K για διεθνή (έστω όχι ενεργό) Κροάτη ποδοσφαιριστή είναι peanuts. Πολύ καλή μεταγραφή για τη Δυναμό η οποία μάλλον θα επαναφέρει του χρόνου τον παίκτη στις επιλογές της Εθνικής.
Καλή επιτυχία στον παίκτη, ιδίως αν υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης όπως ακούγεται.
Καλή επιτυχία στον παίκτη, ιδίως αν υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης όπως ακούγεται.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τον πουλήσαμε δεν χρειάζεται πλέον να λες καλά λόγια για τον @@, τώρα δεν μπορούν να μας τον γυρίσουν πίσω
PAOK against modern football
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άντε στο καλό.....
Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι...
λίγοι αντιλαμβάνονται αυτό που είσαι.
Machiavelli
λίγοι αντιλαμβάνονται αυτό που είσαι.
Machiavelli
Δεν βλέπω μεγάλη διάθεση, ούτε καν για αποχαιρετισμούς...
Μήπως είναι η ώρα για λουκετάκι?
Μήπως είναι η ώρα για λουκετάκι?
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Τι αποχαιρετισμους...Απο τους πιο ανοητους παικτες που φορεσαν την ασπρομαυρη φανελα. Ακομα θυμαμαι αυτο το ηλιθιο πεναλτι με τον Αγιαξ που απο τις φωνες μου κοντεψε να αποβαλει η συζυγος...
43 χρονια ζωης, 43 χρονια ΠΑΟΚ...
31 Ιούνη εκπνέει το συμβόλαιο. Φαντάζομαι οι ανακοινώσεις για όσους φύγουν, θα γίνουν με την έναρξη της συνεργασίας με τις νέες ομάδες τους
Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. Και αν θα τους πάρει χρόνο να φτάσουν ξανά στην κορυφή, είναι γιατί θα κουβαλάνε την αξιοπρέπειά τους μαζί τους.
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
Σιγά να μην εκπνέει και 30 Φλεβάρη...
Ανακοινώθηκε ήδη απ την επόμενη ομάδα του...

Ανακοινώθηκε ήδη απ την επόμενη ομάδα του...

Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
seaman έγραψε:31 Ιούνη εκπνέει το συμβόλαιο.

Γεια σου παλίκαρε!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Τελος και απο δω.
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd