Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Λοιπον τετοια τεμπελια δεν εχω ξαναδει σε περιοδο μεταγραφων .Αντε στρωθειτε στη δουλεια.
Λοιπον πριν λιγο καιρο ο γιωργης ποσταρε ενα σκυλο που κραταγε μια επιγραφη brake the rules ,σπαστε του κανονες δηλαδη(FFP εννοει η παμε για κατι μεγαλο ,κατι που ξεφευγει?) .Σκυλος(χαφ?) που σπαει τους κανονες...και πριν λιγο καιρο ηφαιστειο.Ολων το μυαλο πηγε σε φινλανδιες κλπ ομως ηφαιστεια υπαρχουν και πολυ πιο κοντα ,στη γειτονικη μας Ιταλια πχ.Η Ναπολη βρισκεται διπλα σ ενα (βεζουβιος) ....Ψαξτε ρεεεε.
Λοιπον πριν λιγο καιρο ο γιωργης ποσταρε ενα σκυλο που κραταγε μια επιγραφη brake the rules ,σπαστε του κανονες δηλαδη(FFP εννοει η παμε για κατι μεγαλο ,κατι που ξεφευγει?) .Σκυλος(χαφ?) που σπαει τους κανονες...και πριν λιγο καιρο ηφαιστειο.Ολων το μυαλο πηγε σε φινλανδιες κλπ ομως ηφαιστεια υπαρχουν και πολυ πιο κοντα ,στη γειτονικη μας Ιταλια πχ.Η Ναπολη βρισκεται διπλα σ ενα (βεζουβιος) ....Ψαξτε ρεεεε.
Ούτε μία πώκηση, τουλάχιστον μέχρι να ξαναδώ τον ΜΑΝΙ να πανηγυρίζει γκολ μας στον επόμενο προκριματικό, χειροκροτώντας και φωνασκώντας ΠΩΚΗΣΗΗΗΗΗΗ, Π Ω Κ Η Σ Η ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!

και μετά πουλήθηκε πρώτος ο συγκεκριμένος
μέχρι και εσένα θα πουλήσει αυτός σε άλλη ομάδα να προσεχεις
- Petros1988
Αύριο στο φιλικό με Στεαουα θα δω πάντως αν υπάρχει κάποιος αξιόλογος αριστερός μπακ και επιθετικός μέχρι και τους scouter κάνουμε να ναι καλά και το transfermarkt!
Καλά που έχουμε και σένα...Όαση αληθινή...
Υ.Γ. Che4...χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχχχχ...

Υ.Γ. Che4...χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχχχχ...

Και υπαρχουν κ καποιοι ανθρωποι που γενικα στην ζωη αλλα κ εδω μεσα, θεωρουν οτι εχουν το αλαθητο του παπα κ μπορουν να σχολιαζουν ολες τις αποψεις..αυτοι τα ξερουν ολα
30 ειναι... θυμηστε μ λιγο ο κοβασεβιτς ποσο ηταν... ο ριβαλντο κλπ κλπ... αυτη η μανια με την ηλικια κουρασεMao_Mao έγραψε:οχι ρε παιδία berg αντι του prijovic.Έκλεισε ο κύκλος του berg οτι πρόσφερε πρόσφερε ας κατσι στα αυγα του 32 στα 33 έφτασε.Εχει αλλους πόσους berg η αγορά.
Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 08 Ιούλ 2018, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
che4 έγραψε:και μετά πουλήθηκε πρώτος ο συγκεκριμένος
Ιιιιιιι
Ποτε
- sourmenetes
- Moderator
Dim θα ανοιξει το τοπικ του αγωνα σιγα σιγα.δεν εχει νοημα δευτερο τοπικ.Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
ειναι γεννηθεις στις 17 αυγούστου του 1986Dimg4 έγραψε:30 ειναι... θυμηστε μ λιγο ο κοβασεβιτς ποσο ηταν... ο ριβαλντο κλπ κλπ... αυτη η μανια με την ηλικια κουρασεMao_Mao έγραψε:οχι ρε παιδία berg αντι του prijovic.Έκλεισε ο κύκλος του berg οτι πρόσφερε πρόσφερε ας κατσι στα αυγα του 32 στα 33 έφτασε.Εχει αλλους πόσους berg η αγορά.
Αλλα εκτός αυτου συμφωνώ με την ηληκία πως δεν ειναι κρητήριο.
Παλι όμως ο berg μου θυμίζει το κόλλημα που είχαμε σαν οπαδοί με τον τότε estoyanof δηλαδη παικτής που τον είδαμε στο peak του με μια αλλη ομάδα και τον καψουρευτήκαμε με την τοτε εικόνα.
Δικό μου λάθος. Εγώ ζήτησα να ανοίξει τόπικ για τον αγώνα. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω καλά τους κανόνες.sourmenetes έγραψε:Dim θα ανοιξει το τοπικ του αγωνα σιγα σιγα.δεν εχει νοημα δευτερο τοπικ.Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
Ρε παιδιά, δε καταλαβαίνω. Αφού ο Κώστας ο πετρωτος είπε ότι μέχρι τη Κυριακή θα ανακοινωθεί παίκτης. Που είναι; 

Κανενα νεο μετεγγραφικο...
Υγ Μπιγκ να σου ζήσουν κ να τα δεις τα διδυμάκια όπως θες
Υγ Μπιγκ να σου ζήσουν κ να τα δεις τα διδυμάκια όπως θες
- Kostas_Peraia4
Καλότυχα να είναι Μάκη και να έχουν υγεία. Να τα χαίρεσαι τα ΠΑΟΚτσακια